Tv outlet kortingscode

TV outlet kortingscode

Elektronica bestellen doe je het liefst zo goedkoop mogelijk. We blijven immers Nederlanders! En dat is precies waar Tvoutlet.tv zich op richt. Bij deze aanbieder mag je betalen in meerdere termijnen via SprayPay. Ook achteraf betalen via Klarna of gespreid betalen met In3 is een optie. Hoe dan ook mag je zelf bepalen hoe je voor een aankoop betaalt.

Bekijk direct:

Wat is het aanbod van Tvoutlet.tv?

Zoals de naam al zegt richt Tvoutlet.tv zich op aanbiedingen voor televisies. Desondanks vind je in de webshop ook een groot aantal andere producten, zoals games en consoles, draadloze soundbars en laptops. En dit is slechts een kleine greep uit het aanbod. Feit is dat je elk product gespreid mag betalen met SprayPay. Daarbij heb je de keuze uit 12,18,24 of 36 maandelijkse termijnen.

Hoe betaal je met SprayPay?

Het aanvragen van een betaling met SprayPay verloopt vrij eenvoudig. In de webshop selecteer je jouw laptop. Vervolgens geef je op de betaalpagina aan dat je gespreid wilt betalen. Vul een aantal belangrijke gegevens in, zoals je naam, adres en geboortedatum. SprayPay voert op basis van die informatie een aantal controles uit. Zo bepaalt het bedrijf of je het maandbedrag wel kunt betalen. SprayPay is 24/7 actief en kent geen lange aanvraagtijden. Als het goed is, weet je binnen enkele seconden of betalen in termijnen mogelijk is.

Welke voorwaarden gelden er voor dit type betaling?

Tijdens een controle van SprayPay worden er naar een aantal zaken gekeken. Zo dien je te voldoen aan een inkomsten en lasten toets. Tevens vindt er een IDIN-identificatie via jouw bank plaats. Tenslotte dien je een overeenkomst en de automatische incasso digitaal te ondertekenen.

Welke voordelen biedt betalen in termijnen?

Vanaf een bedrag van 250 euro is het mogelijk om gespreid te betalen via SprayPay. Daarbij is het maximale aankoopbedrag 10.000 euro. Veel klanten kiezen voor deze optie omdat ze op die manier niet in één keer een grote uitgave moeten doen. Het geeft mensen met een lager budget wat ademruimte. In plaats daarvan betaal je een vast maandbedrag, afhankelijk van de prijs van jouw aankoop.Bepaal zelf de looptijdNa de eerste dagen wordt het eerste maandbedrag afgeschreven. Uiteindelijk bepaal je bij deze aanbieder zelf de looptijd van het afbetalen. Eerder aflossen is bij Tvoutlet.tv geen probleem en je hoeft er geen boete voor te betalen.Is er ook sprake van garantie?Heb je een laptop in termijnen besteld via SprayPay? Dan krijg je drie jaar premium garantie. Op basis van de kosten geldt een variabele prijs van 8 procent, met een minimum van 49 euro. Dit alles maakt het mogelijk om jouw aankoop in 6 tot 36 maanden af te betalen.

Achteraf betalen met Klarna

Wellicht betaal je liever na de ontvangst van jouw laptop in plaats van in termijnen. Gelukkig is het ook mogelijk om een factuur binnen een maand te voldoen. Tvoutlet.tv heeft deze taak uitbesteed aan de bekende betaalprovider Klarna. De ‘Klarna betaal later’ optie is beschikbaar in zowel Nederland als België. Tegelijkertijd met de ontvangst van een bestelling komt er via de e-mail een factuur binnen. Op de rekening staat jouw bestelling en de betaaltermijn van 30 dagen. Je betaalt dus voor de laptop wanneer het jou het beste uitkomt.

Gespreid betalen met In3

Tvoutlet.tv biedt niet een, niet twee, maar drie achteraf betalen opties aan. De laatste in het rijtje is ‘In3’. Dit betekent dat je gespreid betaalt in drie termijnen. Elke maand los je een bepaald bedrag af. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de laptop binnen 60 dagen is afbetaald. Net als bij SprayPay mag je eventueel zonder een boete ook eerder aflossen.

Hoe betaal je jouw laptop af met In3?

Gespreid betalen via In3 verloopt via een eenvoudig stappenplan:

  • Stap 1: Selecteer bij het betaalproces ‘In3’.
  • Stap 2: Er vindt een gegevenscontrole plaats. Die is binnen enkele seconden voltooid.
  • Stap 3: Je dient meteen jouw eerste betaling (33,3 procent) te voldoen.
  • Stap 4: Na de betaling wordt de laptop verzonden.
  • Stap 5: Na een maand doe je de tweede betaling.
  • Stap 6: De volgende en laatste betaling vindt plaats na 60 dagen.

Veelgestelde vragen TV outlet

#1 Hoe flexibel is de afbetalingstermijn bij het gebruik van SprayPay voor mijn aankoop bij TV Outlet?

Je hebt de mogelijkheid om je aankoop bij TV Outlet gespreid te betalen over 12, 18, 24 of 36 maanden. De looptijd bepaal je zelf door vroegtijdig of extra af te lossen, geheel boetevrij. Dit biedt een aanzienlijke mate van flexibiliteit.

#2 Wat zijn de voordelen van het kiezen voor SprayPay als mijn betaalmethode bij TV Outlet?

Met SprayPay vermijd je een eenmalige hoge uitgave en betaal je een vast maandbedrag. Het eerste termijn wordt na 30 dagen geïncasseerd, en je kunt altijd boetevrij extra of eerder aflossen. Elk toestel komt standaard met 3 jaar premium garantie, wat zorgt voor een zorgeloze ervaring.

#3 Kan ik direct gebruikmaken van gespreid betalen met SprayPay als ik een nieuwe klant ben bij TV Outlet?

Ja, nieuwe klanten kunnen direct gebruikmaken van SprayPay, mits ze voldoen aan de voorwaarden zoals een inkomen- en lastentoets.

#4 Kan ik gebruikmaken van een TV outlet kortingscode bij het afrekenen als ik kies voor gespreid betalen bij TV Outlet?

Ja, je kunt kortingscodes toepassen bij het afrekenen, ook als je kiest voor gespreid betalen, zolang de kortingscode geldig is voor je aankoop.

#5 Hoe snel kan ik verwachten dat mijn aankoop wordt verzonden als ik kies voor gespreid betalen met In3?

De verzending van je aankoop gebeurt direct na de eerste betaling, die plaatsvindt op de dag van je bestelling.