Macbook Air In Termijnen Betalen

Macbook Air In Termijnen Betalen

We hebben op deze pagina voor je uitgezocht waar je een MacBook Air op afbetaling koopt. Je ontdekt wat je opties zijn om flexibel te betalen, met welke voorwaarden je te maken krijgt en hoe het zit met BKR-registraties.

Bekijk direct:

Macbook Air In Termijnen Betalen in het kort

Hier kun je op afbetaling kopen:

 • Bij TV outlet koop je oudere modellen MacBook Air's, (zoals de M1 256GB) op afbetaling via Spraypay of Payin3. Ook kun je er met Creditclick betalen.
 • Bij Somashome koop je een MacBook Air en spreid je je betaling tot in 36 maanden. Je betaalt gespreid met Spraypay, Tinka of Payin3
 • Via Yorcom en Paradigit koop je een Macbook in 3 termijnen via Payin3 of Klarna in 3.

Hier kun je achteraf betalen:

 • Bij Leapp, Mediamarkt, Gobytes, Backmarket (oudere modellen), Campusshop en RefurbisherdlaptopsXL (oudere modellen) betaal je achteraf binnen 30 dagen met Klarna.
Dit is waar je op moet letten:
 1. Als je met Spraypay of Tinka in termijnen betaalt zal de aankoop van een MacBook air altijd BKR geregistreerd worden. Het bedrag zal namelijk zeer waarschijnlijk boven de €250,- uitkomen
 2. Bedenk van te voren of je echt een MacBook nodig hebt. Een Windows laptop of Chromebook is vaak veel goedkoper. Wellicht kun je deze wel in 1 keer betalen? Je voorkomt dan rente en een BKR registratie
 3. Heb je veel rekenkracht nodig en snelheid nodig? Overweeg dan om iets meer geld uit te geven en voor een MacBook pro te gaan. Een afbetalingsregeling kan dan een goeie uitkomst zijn.
 4. Koop je zakelijk? Wellicht is het voor jou niet nodig om een Macbook gespreid te betalen. Je krijgt immers de btw terug en je mag de laptop afschrijven waardoor je al flink belastingvoordeel krijgt. Informeer bij je accountant!

Macbook Air in termijnen betalen

Het principe van het in termijnen betalen is stilaan tot iedereen doorgedrongen. In de basis werkt het systeem als volgt: in plaats van het hele bedrag van een aankoop meteen te betalen kun je de betalingen spreiden over een langere periode. In de regel werkt men met maandelijkse aflossingen en ondertussen kan je als consument al van het gebruik van jouw aankoop genieten. Bij Somashome kan je jouw Macbook Air via gespreid betalen in dit systeem brengen. Gespreid betalen kan altijd tenzij het je eerste aankoop bij Somashome is of tenzij je een betalingsachterstand van meer dan 35 dagen hebt. Somashome werkt voor deze leuke optie samen met betaalpartner Tinka. Via Mijn Tinka op jouw profiel bij Somashome kun je meteen controleren of je voor gespreid betalen in aanmerking komt. Ontdek nu ook de Macbook pro op afbetaling.

De kosten

Een Macbook Air in termijnen betalen is in feite een lening aangaan ter hoogte van het aankoopbedrag. Er zijn dan ook enkele koste verbonden aan gespreid betalen. Concreet betaal je rond de 15% rente op jaarbasis van het openstaande kredietbedrag. Dat betekent dus ook dat je minder rente betaalt naarmate er minder schuld open staat. Kies je bij de aankoop van jouw Macbook Air meteen voor gespreid betalen? Dan laat Tinka je meteen weten hoe veel extra je dat zal kosten. Zo kom je nooit voor een onaangename verrassing te staan. Bovendien is het zo dat je zelf ook heel wat controle hebt bij de aankoop van een Macbook Air. Betaaldienst Tinka vraagt om elke maand minstens 8 euro en minstens 2% van het openstaande bedrag te betalen. Haal je die minimale vereiste? Dan beslis je helemaal zelf hoe hoog het bedrag van jouw maandelijkse aflossing ligt. Dit bedrag kan je aanpassen op de app van Tinka of onder Mijn Tinka.

MacBook Air gespreid betalen met Klarna via Leapp

Bij Leapp is het mogelijk je MacBook Air aan te schaffen en pas achteraf te betalen, door Klarna te kiezen bij het afrekenen. Klarna geeft je de optie het volledige aankoopbedrag later te voldoen, waardoor je eerst je nieuwe aankoop kunt ervaren voordat je betaalt.

 • Kredietbeoordeling: Voor de goedkeuring van je betaling controleert Klarna kort je kredietwaardigheid.
 • Betaalperiode: Klarna geeft je gewoonlijk 14 tot 30 dagen na het versturen van je bestelling om te betalen, gebaseerd op Klarna’s voorwaarden.
 • Geen bijkomende kosten: Als de betaling binnen de gestelde termijn plaatsvindt, worden er geen extra kosten in rekening gebracht.
 • Digitale factuur: Je ontvangt van Klarna een factuur per e-mail, met alle betaalinstructies.
 • Te laat betalen: Buiten de betaaltermijn vallen kan leiden tot extra kosten voor late betaling en mogelijk rente. Bij uitblijven van betaling kunnen incassokosten volgen.

MacBook Air in termijnen of achteraf betalen bij Campusshop via Klarna

Campusshop biedt de optie om je MacBook Air op afbetaling aan te schaffen met Klarna, zowel achteraf als in 3 termijnen, zonder extra kosten. Dit maakt het mogelijk de kosten van je aankoop over een kort tijdsbestek te verspreiden, zonder onmiddellijke volledige betaling. BKR-registratie is hierbij niet aan de orde.

Laptopverhuur bij Campusshop

Als student of medewerker in het onderwijs kun je bij Campusshop gemakkelijk laptops huren, met de mogelijkheid deze na de huurperiode over te nemen, inclusief extra diensten zoals verzekeringen.

Stappen voor laptopverhuur:

 1. Selecteer je onderwijsinstelling op campusshop.nl.
 2. Bevestig je status als student, ouder/verzorger, of medewerker.Kies de gewenste MacBook Air en voeg deze toe aan je winkelmand.
 3. Opteer voor een verzekering met diefstaldekking.
 4. Voltooi je bestelling, inclusief verzendopties en accountgegevens.
 5. Kies bij betaalopties voor ‘huren’ om je bestelling af te ronden.

MacBook Air achteraf betalen bij Alternate via Riverty

Alternate biedt een uitgebreid assortiment MacBook Airs, met veel modellen direct uit voorraad leverbaar. Betalen via Riverty brengt extra kosten met zich mee, variërend van €14,95 tot €69,95, afhankelijk van het gekozen model. Een account is noodzakelijk voor het gebruik van Riverty.

Betalingsopties bij TVoutlet.tv

TVoutlet.tv biedt diverse betaalmethoden voor de aanschaf van MacBooks, waaronder Spraypay, Payin3, Creditclick, en Klarna, om flexibel gespreid te betalen.

Gespreid betalen bij Somashome

Somashome, een platform voor gespreid betalen, toont direct de termijnbetalingen voor de MacBook Air naar keuze, met diverse betalingsopties zoals Spraypay, Creditclick + Tinka, en Klarna zonder rente of BKR-registratie.

De kosten

Een Macbook Air in termijnen betalen is in feite een lening aangaan ter hoogte van het aankoopbedrag. Er zijn dan ook enkele kosten verbonden aan gespreid betalen. Concreet betaal je rond de 15% rente op jaarbasis van het openstaande kredietbedrag. Dat betekent dus ook dat je minder rente betaalt naarmate er minder schuld open staat. Kies je bij de aankoop van jouw MacBook Air meteen voor gespreid betalen? Dan laat Tinka je meteen weten hoe veel extra je dat zal kosten. Zo kom je nooit voor een onaangename verrassing te staan. Bovendien is het zo dat je zelf ook heel wat controle hebt bij de aankoop van een MacBook Air. Betaaldienst Tinka vraagt om elke maand minstens 8 euro en minstens 2% van het openstaande bedrag te betalen. Haal je die minimale vereiste? Dan beslis je helemaal zelf hoe hoog het bedrag van jouw maandelijkse aflossing ligt. Dit bedrag kun je aanpassen op de app van Tinka of onder Mijn Tinka.

Macbook Air gespreid betalen: extra informatie

Heb je je oog laten vallen op een MacBook Air? En kies je dan voor gespreid betalen? Dan volgt hier nog wat handige informatie voor deze situatie. De eerste betaling van jouw Macbook voer je onmiddellijk door en dat kan bij Tinka via Apple Pay, door middel van een kredietkaart of met iDeal. Alle daaropvolgende maandelijkse aflossingen worden via automatisch incasso overgeschreven. Daarnaast is het ook zo dat bij elk krediet boven de 1000 euro, wat bij de meeste MacBook Airs het geval is, er een wettelijke verplichting geldt om de woonlasten en het inkomen te controleren. Deze documenten kun je op jouw profiel bij Somoashome uploaden. Ten slotte moet elk krediet boven de 250 euro BKR geregistreerd worden. Tinka doet dit automatisch voor je en zal ook de registratie afmelden als het bedrag onder de 250 euro zakt.

Macbook Air achteraf betalen

Naast gespreid betalen heb je ook de optie om jouw MacBook Air met Riverty, Klarna of Billink te kopen. Als je betaalt met Riverty ontvang je jouw MacBook Air meteen, maar hoef je de factuur pas na 14 dagen te betalen. Dit is lekker handig als je pas iets later je loon verwacht of een andere financiële meevaller op weg is.

bekijk video: Macbook Air In Termijnen Betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Macbook Air In Termijnen Betalen

Vaak gestelde vragen over macbook air in termijnen betalen

#1 Is het mogelijk om een Apple Macbook Air in termijnen te betalen?

De Apple Macbook Air is een gewilde aankoop. Niet iedereen heeft direct het geld om de computers te halen. Aangezien dit nog best een aankoop is, is een Apple Macbook Air in termijnen betalen voor veel mensen de beste optie. Bij verschillende partijen wordt een Apple Macbook Air in termijnen betaald.
Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een Apple Macbook Air achteraf betalen aan te bieden. Zo is het mogelijk om dit bij partijen zoals de Mediamarkt en Coolblue te laten doen.

#2 Kan ik een Apple Macbook Air Nederland op afbetaling kopen?

Het kopen van een Apple Macbook Air Nederland op afbetaling is mogelijk. Voordat je dit doet, is het wel belangrijk om hier de juiste partijen voor uit te kiezen. Bij het achteraf betalen krijg je in sommige gevallen met veel rente te maken. Zo heb je bij de mediamarkt altijd met een rente van 10% te maken.

Bij één partij is het mogelijk om zonder rente een Apple Macbook Air op afbetaling te kopen. Dit wordt gedaan bij Pay in 3. Hierbij ben je wel verplicht om binnen 60 dagen te betalen. Het eerste termijn betaal je direct, het tweede termijn na 30 dagen en het laatste termijn na 60 dagen.

#3 Hoe kan ik een Macbook Air in 3 termijnen betalen?

Het is mogelijk om een Macbook Air in 3 termijnen te betalen. Als je dit wilt doen, is er één partij waarbij je dit doet. Dit is namelijk Pay in 3. Om de aankoop te doen, moet je direct het eerste termijn betalen. Het tweede termijn betaal je na 30 dagen. Het laatste termijn betaal je na 60 dagen.

Door in 3 termijnen te betalen, heb je niet direct al het geld nodig voor de aankoop. Als je de Macbook Air direct nodig hebt, is dit een goede oplossing.

#4 Kan ik bij Mediamarkt een Macbook Air in termijnen betalen?

Bij de Mediamarkt betaal je een Macbook Air in termijnen. Als je dit bij de mediamarkt wilt doen, is het wel belangrijk om rekening te houden met de rente. Aangezien je hier in termijnen betaalt via Santander, krijg je te maken met 10% rente. Deze rente wordt samen met de termijnen afbetaald.

Op de website van de Mediamarkt vind je bij de Macbook Air een blokje met informatie over het achteraf betalen. Hierdoor weet je ook direct hoe alles werkt.

#5 Waar kan ik een Macbook Air 2020 op afbetaling halen?

Er zijn verschillende bedrijven waar je een Macbook Air 2020 op afbetaling haalt. Het is mogelijk om dit te doen bij de Mediamarkt, maar ook andere partijen zoals Coolblue zijn een mogelijkheid. Achteraf betalen wordt meestal online gedaan, maar bij de Mediamarkt is het ook mogelijk om dit in de winkel te doen.

Veel grote partijen waar je een Macbook Air 2020 haalt, bieden de mogelijkheid om achteraf te betalen. Als je dit wilt doen, is het wel belangrijk om naar de rente te kijken.

#6 Is de Apple MacBook Air M3 beschikbaar voor aankoop in termijnen?

Ja, net als eerdere modellen bieden verschillende webshops de mogelijkheid om de nieuwste Apple MacBook Air M3 in termijnen te betalen. Amac biedt de optie om aankopen in termijnen te betalen via SprayPay, vanaf €250 tot maximaal €5000, met een looptijd tot maximaal 36 maanden. Het rentepercentage dat SprayPay hanteert is 15%. Een lening vanaf €250 wordt geregistreerd bij het BKR, en bij een aankoopbedrag van €1000 of meer is verificatie met loonstroken nodig. Als je betalingsachterstand meer dan 2 maanden bedraagt, moet dit aan het BKR gemeld worden. Er wordt gekeken naar je financiële situatie voor goedkeuring. Bij annulering of volledige retournering van de bestelling vervalt de overeenkomst met SprayPay. Het maandbedrag wordt aangepast als slechts een deel van de bestelling wordt geannuleerd of geretourneerd​

#7 Wat zijn de kenmerken van de MacBook Air M3?

De M3-chip is opgebouwd met Apple's volgende generatie 3-nanometer proces. Dit biedt niet alleen verbeterde prestaties en energie-efficiëntie, maar ook een significante verhoging in het aantal transistoren tot 25 miljard, vergeleken met 20 miljard in de M2-chip. De CPU-prestaties zijn ongeveer 17% sneller in single-core taken en 21% sneller in multi-core taken dan de M2.