Fonteyn logo

Fonteyn kortingscode, reviews en achteraf betalen

Voor een mooie ingerichte tuin kun je terecht bij Fonteyn. Bij Fonteyn vind je onder andere complete tuinhuizen, verandas, tuinmeubelen, spa´s, zwembaden, sauna´s en barbecues. Een tuinhuis of veranda kan behoorlijk in de papieren lopen. Het is daarom zinvol om om zoek te gaan naar kortingscodes die zijn te besteden in de webshop van Fonteyn. Waar vind je die en hoe gebruik je een kortingscode? Is bij Fonteyn achteraf betalen ook mogelijk? Je leest de antwoorden hier.

Bekijk direct:

Fonteyn achteraf betalen: zo werkt het

Als je kijkt bij de betaalopties van Fonteyn, dan kom je de volgende opties tegen: iDeal, GiroPay, Sofort Banking, PayPal, Creditcard en Mister Cash. Dit zijn vrijwel allen betalingen via de bank en vooruitbetalingen. Ook als je in België of Duitsland bij Fonteyn bestelt, dan heb je de mogelijkheid om snel via een bank vooruit te betalen. Bij Fonteyn achteraf betalen is in principe niet mogelijk. Dit geldt helemaal voor de kleinere artikelen die je bestelt en die met een vervoerder bij je afgeleverd worden. Toch zijn er nog mogelijkheden om bijvoorbeeld pas te betalen als het product geleverd wordt, maar dit is enkel van toepassing op grote bestellingen.Een tuinhuiszwembad of spa zijn meestal grote uitgaven. Dit bestel je niet zomaar even via de webshop van Fonteyn. Fonteyn heeft een zeer grote showroom van 35.000 m2. Hier zoek je de gewenste blokhut of zwembad uit en met de verkoopadviseur bespreek je vervolgens de details. Zo komt ook de betalingswijze aan bod. Het spreekt voor zich, dat je een groot bedrag niet ineens vooruit wilt betalen. Daarom biedt Fonteyn in deze specifieke gevallen ook de mogelijkheid om onder rembours te betalen. Hierbij betaal je dus aan de chauffeur die het pakket komt leveren. Een en ander is vooral ook afhankelijk van de transporteur die het product levert.Hoewel achteraf en gespreid betalen bij Fonteyn in eerste instantie niet mogelijk is, kan er wel een op maat service worden geleverd. Onderdeel hiervan kan dus ook achter betalen zijn. Het is daarom een kwestie van goed overleggen met de verkoopadviseur van Fonteyn.

Fonteyn kortingscode

Bij grote uitgaven is een kortingscode van Fonteyn mooi meegenomen. Zo wordt het shoppen van duurdere artikelen toch wat leuker. Ben je op zoek naar een Fonteyn kortingscode? Op het internet vindt je diverse websites die gespecialiseerd zijn in kortingcodes en ook kortingcodes van Fonteyn aanbieden. Denk hierbij aan websites als Acties.nl of Bespaardeals.nl. Op deze specialistische websites tref je diverse soorten kortingcodes van Fonteyn. Soms gaat het om algemeen te gebruiken kortingcodes op een bestelling en soms op een percentage voor bepaalde producten. Kies hierbij de gewenste kortingscode en je wordt in de meeste gevallen direct doorgelinkt naar de webshop van Fonteyn. Hier is het mogelijk om de kortingscode dan direct te verzilveren. Als je regelmatig op de hoogte wilt worden gehouden van dev kortingscodes van Fonteyn of andere webshops, abonneer je dan op een dergelijke kortingscodewebsite.Wanneer je een kortingscode wilt gebruiken in de webshop, dan geef je dit in op de betaalpagina. Voordat je een betaaloptie kiest, vul je de kortingscode in en de korting wordt automatisch verrekend. Wil je op de hoogte worden gehouden van acties, kortingen en kortingscodes? Geef dan je e-mailadres door. Op de hoofdpagina vul je je naam en e-mailadres in en je wordt altijd via de e-mail op de hoogte gehouden. Helaas is het niet zo dat je door het opgeven van een e-mailadres ook nog eens een welkomstkorting krijgt.Voor aanbiedingen en kortingen is de webshop van Fonteyn natuurlijk de plek waar je moet zijn. Het is niet altijd even gemakkelijk om de kortingen te vinden in de webshop. Sommige categorieën daarentegen, hebben weer een eigen outletpagina. Dit is bijvoorbeeld het geval voor de categorie tuinhuizen. Hier is het mogelijk om een tuinhuis met korting aan te schaffen. Bovendien hanteert Fonteyn een ´laagste prijs garantie´. Vind je hetzelfde product terug bij de concurrent? Fonteyn betaalt je dan het verschil terug.

Fonteyn review

Het spreekt voor zich, dat je voor je iets aankoopt, je op zoek gaat naar review. Misschien wil je ook zelf graag een Fonteyn review plaatsen na het plaatsen van een bestelling? Fonteyn is een geverifieerd bedrijf bij Trustpilot, één van de meest bekende reviewwebsites. Op de hoofdpagina van de webshop wordt de totale waardering voor het bedrijf getoond. De individuele reviews kun je lezen op de website van Trustpilot. Van de maximaal 5 sterren die je als bedrijf kunt krijgen, heeft Fonteyn er 4,4. Trustpilot waardeert dit als uitstekend. De keuze uit het grote aanbod, de uitstekende service en de hoge kwaliteit van de producten, worden het vaakst genoemd in de positieve reviews. Anderzijds staan er ook slechte reviews op Trustpilot. Hier wordt vooral geklaagd over de slechte service en het lange wachten. Helaas heeft Fonteyn geen klantenservice die een reactie op negatieve reviews geeft.Ook op Nederlandreview.nl worden reviews gedeeld en kun je zelf een Fonteyn review schrijven. Hier wordt beoordeeld op service, prijs, bestellen en levering. Bestellen en prijs worden relatief hoog gewaardeerd met beiden een 4,8. Service en levering juist niet. Service slechts een 2,6 en levering een 3,4. Wat wel opvalt, is dat de slechte reviews vooral gaan over een recente periode. Het lijkt erop dat Fonteyn een mogelijk tijdelijk probleem heeft met serviceverlening. Dit is een punt om in de gaten te houden, als je hier wilt bestellen.

Bekijk deze Fonteyn video

Ontdek deze Fonteyn video.