Tablet op afbetaling

Tablet op afbetaling

Op deze pagina hebben we alles voor je uitgezocht met betrekking tot het kopen van een tablet op afbetaling. We bekeken de webshops die tablets aanbieden en tegelijkertijd ook flexibele betaalmethoden hebben. Daarnaast hebben we voor je uitgezocht waar je op moet letten en wat de exacte voorwaarden zijn per aanbieder.

Bekijk direct:

Tablet op afbetaling, in één keer achteraf of achteraf in termijnen

Het grote voordeel van een tablet op afbetaling is dat je het product direct al in huis hebt zonder dat je vooraf hoeft te betalen. Je hoeft dus niet te wachten tot je het gehele bedrag gespaard hebt.Er zitten ook risico’s aan achteraf, of gespreid betalen. Hoe zit dat precies met achteraf in één keer en gespreid betalen? Waar moet je op letten?Bij het kiezen voor een Tablet of iPad op afbetaling kun je via deze pagina voor een betaling achteraf in één keer of een betaling achteraf in termijnen kiezen. Naast een tablet van Apple kun je ook een Macbook pro op afbetaling kopen.

Welke tablet op afbetaling aanbieders zijn er

SomasHome.nl:

 • Biedt de mogelijkheid om iPads en Android tablets in termijnen te betalen zonder BKR of rente.
 • Betaling in 2 tot 48 termijnen mogelijk.

Beryl Media:

 • Gespecialiseerd in betaling in termijnen of achteraf betalen.
 • Aanbod bestaat voornamelijk uit tablets van Samsung.
 • Betalen kan in drie rentevrije termijnen via In3 of in meerdere termijnen met rente

Samsung Nederland:

 • Biedt de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. Gespreid betalen met Santander behoorde ook tot de mogelijkheden, maar Santander is daar sinds begin 2024 mee gestopt.

Electronic Partner (EP):

 • Groot elektronica en witgoed winkel met ongeveer 400 winkels door heel Nederland.
 • Betaling bij levering, achteraf betaling met Klarna, of in 3 termijnen betalen met In3

YourMacStore

 • Biedt je de mogelijkheid om Apple-producten, waaronder tablets, in termijnen te betalen met CreditClick
 • Mogelijkheid om de tablet terug te sturen als de aankoop niet naar wens is.

Apple Store

 • Voor onze Belgische bezoekers: Apple België biedt jullie financiering voor de aankoop van iPads, iPhones, Macs, en andere Apple-producten.
 • Lening op afbetaling met een jaarlijkse vaste debetrentevoet van 12.5%

Leapp.nl:

 • Bij Leapp kun je refurbished Apple-producten, zoals tablets achteraf betalen met Klarna.
 • Je hebt de mogelijkheid om de betaling in 3 termijnen te voldoen zonder extra kosten.

Campusshop.nl:

 • CampusShop biedt studentenkorting op tablets en andere elektronica.
 • Je kunt als student een tablet op afbetaling kopen via Klarna, waarbij je de keuze hebt om achteraf te betalen of in 3 termijnen.

Tvoutlet.tv:

 • Tvoutlet.tv biedt de mogelijkheid om tablets achteraf of gespreid te betalen.
 • Je kunt kiezen voor Spraypay om in 12, 18, 24 of 36 maandelijkse termijnen te betalen, of voor Payin3 om in 3 termijnen binnen 60 dagen te betalen.
 • Bij betaling via In3 ontvang je standaard 4 jaar premium garantie

Odido:

 • Odido, biedt je de mogelijkheid om tablets met een abonnement in maandelijkse termijnen te betalen.
 • Je kunt kiezen voor een databundel en het toestel betalen als onderdeel van je maandelijkse abonnementskosten.

Yorcom.nl:

 • Yorcom biedt de mogelijkheid om tablets in 3 termijnen te betalen met Payin3, waarbij je het bedrag binnen 60 dagen spreidt.
 • Voor bedragen tot €2500 kun je ook kiezen voor Riverty (voorheen AfterPay) om binnen 14 dagen te betalen

Zit er een maximum aan het bedrag dat ik achteraf in termijnen mag betalen?

Het bedrag dat je kunt lenen hangt af van jouw persoonlijke situatie. Dit is minimaal € 150,- en maximaal € 3.000,-

Hoeveel moet ik minimaal per maand betalen?

Uiteindelijk moet de tablet binnen 180 maanden afbetaald worden. Tinka controleert je inkomen en houdt goed in de gaten dat je niet te veel betalingsverplichtingen hebt. Ook moet je minimaal 2% van het openstaande bedrag en 8 euro minimum per maand betalen. Kortom, hoe hoger het bedrag dat je nodig hebt voor de tablet, hoe hoger het minimale maandbedrag.

Registratie bij het BKR

Alle kredieten bij Tinka (en dus ons)boven de € 250 worden bij het BKR geregistreerd. Ook als je een betalingsachterstand van drie maanden hebt, wordt je krediet bij het BKR geregistreerd. Is dat belangrijk? Ja, het BKR wordt ook geraadpleegd als je een mobiele telefoon abonnement of een hypotheek aanvraagt. Bij een hypotheekaanvraag word je verzocht het gehele kredietbedrag in één keer af te lossen voordat je in aanmerking komt voor een hypotheek. Hou hier dus rekening mee.

Kan ik extra lenen?

Soms hebt u even een kleine week over zonder dat u genoeg geld hebt. Ook hier kan Tinka iets voor u betekenen. Ga naar ‘mijn Tinka’ om extra krediet aan te vragen. Lees ook de informatie op de site van Tinka.Waar u op moet letten

Wat zijn de aandachtspunten waar u op moet letten. Let op:

 • Dat je niet een tablet koopt die je niet kunt betalen.
 • Dat je niet vergeet af te lossen, anders loop je het risico op hoge boetes en aanmaningskosten.
 • Als je even krap bij kas zit, neem contact op met Tinka voor een oplossing.

bekijk video: Tablet op afbetaling

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Tablet op afbetaling

Vaak gestelde vragen over tablet op afbetaling

#1 Kan ik een tablet ergens in meerdere termijnen betalen?

Je nieuwe tablet kun je op verschillende plekken in meerdere termijnen betalen. Kijk eens bij Beryl Media want zij zijn gespecialiseerd in betaling in termijnen of achteraf betalen. Hun aanbod bestaat voornamelijk uit tablets van Samsung en betalen kan in drie rentevrije termijnen via In3 of in meerdere termijnen via SprayPay. Bij SprayPay moet je 23 jaar of ouder zijn en zij voeren een kredietwaardigheidscontrole en een BKR-toets uit. Je kunt kiezen voor 12, 18, 24 of 36 maandelijkse termijnen en de rente is 10%.

#2 Waar kan ik mijn Samsung tablet met Klarna achteraf betalen?

Zoek je een nieuwe Samsung tablet en wil je de keuze uit de meeste modellen? Koop hem dan rechtstreeks bij Samsung Nederland. Zij bieden de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna, waardoor je, net als bij een creditcard, de mogelijkheid hebt om de tablet terug te sturen, mocht de aankoop niet naar je zin zijn, of om de betaling gewoon even uit te stellen, wanneer het niet goed uitkomt op dit moment. Het handigste is, wanneer je al een account bij Klarna hebt, zodat je met de app meteen kunt afrekenen en bij Klarna je betalingen overzichtelijk kunt managen. Voor het aanmaken van een account controleert Klarna je identiteit en je bankrekening.

#3 Kan ik in België een tablet ergens achteraf betalen?

In België koop jij een nieuwe tablet op afbetaling gewoon bij MediaMarkt. MediaMarkt België heeft namelijk de MediaMarkt Mastercard ontwikkeld, waarmee je door middel van een doorlopend krediet tot een bepaald bedrag vrij mag besteden. Zo betaal je jouw nieuwe tablet maandelijks in termijnen terug over een periode die je zelf kiest. De rente op deze financiering is 12,5% en het voordeel is, dat je met deze Mastercard op meerdere plekken kunt betalen en ook geld kunt opnemen om je bankrekening aan te vullen, wanneer dat nodig is. Uiteraard doet MediaMarkt een check van je ID, je inkomen en je vaste maandelijkse lasten, voordat zij de financiering toekennen.

#4 Ik wil een nieuwe tablet, maar wil geen financiering of rente betalen.

Denk dan eens aan het huren van een tablet, bijvoorbeeld bij Grover.com. Daar vind je een groot aantal tablets van Samsung, Microsoft, Lenovo en natuurlijk de Apple iPad. Dankzij de speciale deals kun je vanaf 12 maanden al voor een heel laag bedrag per maand een tablet huren. Mocht er een keer iets misgaan, bijvoorbeeld schade aan je scherm, dan betaalt Grover 90% van de reparatiekosten. Na afloop van het huurcontract kun je de tablet tegen een gereduceerde prijs overnemen van Grover of je stuurt hem weer terug, zodat je een nieuwe kunt huren of het contract kunt beëindigen. Grover vind gebruikssporen niet zo erg en da’s wel zo gemakkelijk!

#5 Ik wil een Apple Tablet op afbetaling kopen. Waar kan ik heen?

De Apple iPad is de moeder van alle tablets. Apple oprichter Steve Jobs kwam op het idee om een laptop te combineren met een mobiele telefoon, zodat je de voordelen hebt van een groot scherm, zonder het gewicht en de complexiteit van een laptop. Een iPad op afbetaling vind je op meerdere plekken, maar kijk eens bij macandmore.nl. Zij zijn gespecialiseerd in Apple producten en dankzij hun samenwerking met In3 kun je kosteloos en rentevrij in drie termijnen betalen. Vraag vooraf een account aan bij In3 en na goedkeuring reken je de eerste termijn af in de webshop, waarna In3 de overige twee termijnen voorschiet en jou na 30 en 60 dagen herinnert om deze achteraf te voldoen.

#6 Ik zoek een nieuwe tablet en wil deze in termijnen betalen. Kan dat bij MediaMarkt?

Betalen in termijnen is bij MediaMarkt erg gemakkelijk te regelen en dus ook voor je tablet. Ze verkopen de nieuwste tablets van onder andere Samsung, Apple, Lenovo of Oppo en ze hebben ook een aanbod aan refurbished Apple-tablets (iPad). Via MediaMarkt kun je bij Santander een financiering aanvragen. Hier komt 14% rente bij en daarnaast controleren ze je inkomsten en maandlasten en een eventuele BKR-notering, maar hiermee kun je in meerdere termijnen je tablet of meerdere aankopen in 12 tot 60 termijnen terugbetalen. Je kunt ook een betaalkaart aanvragen bij MediaMarkt, die is gekoppeld aan de financiering en werkt als een gewone betaalkaart.

#7 Kan ik een tablet nog ergens achteraf betalen met een acceptgiro?

In 2023 is besloten tot het stoppen met het betalen met acceptgiro. Het is mogelijk dat er nog winkels bestaan waar met acceptgiro betaald kan worden, maar bij online winkels het niet mogelijk. Mocht je met acceptgiro willen betalen, vraag dat dan in de winkel aan de verkoper of kassamedewerker. De kans is aanwezig dat acceptgiro’s niet langer geaccepteerd worden. Zelfs de Belastingdienst en het CJIB zullen op korte termijn stoppen met deze papieren betaalmethode. Hoe de toekomst van betalen er precies uit gaat zien is onduidelijk, ondanks dat veel mensen nog altijd moeite hebben met het digitale betalen.

#8 Hoe kan ik de Samsung Galaxy Tab S6 Lite achteraf betalen

Vanaf de lancering kun je Samsung Galaxy Tab S6 achteraf betalen via deze pagina. Je koopt via aanbieders als Mediamarkt, Expert en TV outlet.