Rolex op afbetaling

Rolex op afbetaling

Opvallen met een Rolex horloge? Koop je Rolex alvast en betaal later. Je Rolex in termijnen betalen of achteraf betalen, is gemakkelijk. Kijk bij betaling.nl en ontdek de opties om achteraf te betalen. Betaal je aankoop dus niet gelijk. Je betaalt wanneer het je uitkomt. In het overzicht maak je een keuze en kies je voor een Rolex op afbetaling of achteraf betalen. Vervolgens heb je je Rolex direct in huis. Je legt nog geen grote smak geld op tafel en hebt het bijzondere horloge direct om je pols.

Bekijk direct:

Hoe kun je een Rolex achteraf betalen of in termijnen betalen?

Je betaalt de Rolex met Klarna of met Riverty(Afterpay). Je doet de betaling binnen veertien of dertig dagen. De Rolex Klarna betaal je bovendien in termijnen. Kies bij Klarna voor de optie om in termijnen te betalen. Gespreid betalen heeft veel voordelen. Je bent niet direct al je geld kwijt en betaalt maandelijks een klein bedrag. Welke opties heb je, als je later betaalt? Dat lees je hieronder.

Rolex op afbetaling in het kort

Hier kun je op afbetaling kopen:

  • Bij Juweelwinkel.nl kun je een Rolex in termijnen betalen met Payin3
  • Er zijn nog een aantal webwinkels die horloges aanbieden en de optie voor Payin3 aanbieden, zoals Lucardi en Bouman online. Zij verkopen echter geen Rolex horloges
  • De meest voor de hand liggende manier om een Rolex op afbetaling te kopen is om deze extern te financieren via bijvoorbeeld Santander.

Hier kun je achteraf betalen:

  • Bij Juweelwinkel.nl heb je ook de mogelijkheid om achteraf met Klarna te betalen
Dit is waar je op moet letten:
  1. Als je een Rolex extern financiert word je BKR geregistreerd, waardoor je bijvoorbeeld minder hypotheek kunt krijgen.
  2. De kredietcontrole die je moet doorlopen is vrij streng. Heb je hoge schulden of weinig inkomen? Koop dan geen Rolex op afbetaling.
  3. Een Rolex wordt gemiddeld gezien meer waard. Het wordt vaak als investering gekocht. Als je extern financiert zal er weinig rendement overblijven.

Rolex in termijnen of achteraf betalen met Klarna

Een Rolex achteraf betalen, doe je met Klarna. Je gebruikt hiervoor de speciale Klarna-app. In deze app beheer je je betalingen. Als je afrekent, kies je direct voor Klarna als betaaloptie. Je kiest voor achteraf betalen of voor gespreid betalen, in drie termijnen. Vervolgens vraagt Klarna enkele gegevens. Je bevestigt je telefoonnummer en e-mailadres. Daarna beoordeelt Klarna direct je aanvraag. Je download de app en kiest een code om mee in te loggen. Bij Klarna betaal je direct, achteraf of in drie delen.

Belangrijk om rekening mee te houden

Er zijn wel enkele voorwaarden aan een kredietovereenkomst verbonden. Daarom moet je hier rekening mee houden, voordat je een Rolex Klarna op afbetaling of achteraf betalen kiest.Hier moet je rekening mee houden:

– Later betalen.

Kies voor “betaal later” en betaal je Rolex binnen 30 dagen.Het verlengen van de betaaldatum brengt extra kosten met zich mee.Je plant de betaaldatum in, verlengt de uiterste betaaldatum of doet de betaling via iDEAL.

– Geen rente, als je in drie termijnen betaalt.

Betaal, zonder rente, de Rolex in drie termijnen. Bij een betaling in drie termijnen betaal je het eerste termijn direct. De overige twee termijnen worden maandelijks betaald. Je betaalt dus steeds een maand later.

– Kredietcontrole.

Klarna doet altijd een kredietcheck bij een achterafbetaling of termijnbetaling. Deze wordt door Experian en Informdata gedaan. De kredietcheck beschermt de consument tegen hoge uitgaven. Een weigering heeft verschillende oorzaken. Meestal gaat het om eerdere betaalachterstanden.

– Te late betaling.

Eerst ontvang je een kosteloze herinnering. De tweede herinnering beschikt over extra herinneringskosten. Betaal je dan nog niet? Dan draagt Klarna de rekening aan het incassobureau over.

Rolex achteraf betalen met Riverty(voormalig Afterpay)

Een Rolex achteraf betalen, doe je ook met een rekening van Riverty. Riverty heette voorheen Afterpay. Met Riverty betaal je je Rolex binnen 14 of 30 dagen. Met Riverty betaal je een Rolex ook in drie delen of in termijnen. In de Riverty-app beheer je de betalingen.

Let op de volgende zaken:

Kies voor Riverty/Afterpay achteraf betalen en ontvang een digitale rekening. Deze acceptgiro voldoe je met iDEAL. De Rolex Afterpay of Rolex Riverty betaal je binnen de genoemde termijn. Bij sommige winkels betaal je, via Riverty, in drie delen of in termijnen. De Rolex in termijnen betalen? De kredietverstrekker controleert dan altijd je kredietgegevens en betaalgedrag uit het verleden.

Bij Riverty/Afterpay moet je hier rekening mee houden:

– Achteraf betalen.Standaard betaal je een Rolex bij Riverty binnen 14 dagen. Betaal je niet op tijd? Dan stuurt Riverty een digitale betalingsherinnering. Je hebt dan nog twee weken de tijd om te betalen. Bij het uitblijven van de betaling, brengt Riverty veertig euro incassokosten in rekening.

– Kredietwaardigheid.

Je financiële gegevens worden getoetst. Komen er betaalachterstanden naar voren? Dan wijst Riverty je aanvraag soms af. Ook achteraf betalen wordt soms afgewezen, wanneer je een financieel risico vormt. Je krijgt een afwijzing direct bij je bestelling te zien.

– In termijnen.

Je betaalt bij Riverty in maximaal drie termijnen. Hier brengt Riverty servicekosten voor in rekening. Deze bedragen vijf euro. De eerste termijn moet je direct na je aankoop voldoen. De overige twee termijnen betaal je steeds een maand later.Je betaalt bij Riverty geen rente. Riverty voert standaard een krediettoets uit, als je in termijnen betaalt.

Voordelen en aandachtspunten

Een Rolex in termijnen betalen of een Rolex op afbetaling, geeft financiële rust. Je hoeft niet direct geld bij de hand te hebben. Bovendien laat je andere nodige betalingen voor gaan. Toch neem je de Rolex direct in ontvangst. Je ervaart snel het gebruikersgemak van het horloge. Als het horloge niet bevalt, stuur je de Rolex binnen veertien of dertig dagen weer terug naar de winkel. Deze annuleert vervolgens de betaling bij de aanbieder. Je betaalverplichting vervalt dan. Bepaal zelf of je genoeg saldo hebt, om de Rolex binnen enkele weken te betalen. Als je de Rolex in delen gaat betalen, moet je het maandbedrag ook elke maand voldoen.

Conclusie

Een luxeartikel, zoals een Rolex op afbetaling, is dus een aantrekkelijke optie. Het is laagdrempelig en praktisch om later te betalen. Bovendien ervaar je de kwaliteit van het product alvast. Je moet wel kredietwaardig zijn. Dit betekent dat je geen andere betaalachterstanden hebt en niet te veel leningen hebt lopen.

bekijk video: 5 manieren om een Rolex te financieren

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je welke mogelijkheden er zijn voor Rolex op afbetaling.

Veelgestelde vragen Rolex op afbetaling

#1 Als ik ervoor kies om heen Rolex te betalen met Klarna, moet ik dan in 1 keer achteraf betalen?

Klarna biedt een optie om in drie termijnen te betalen zonder extra kosten. Deze termijnen worden iedere 30 dagen automatisch afgeschreven van je geregistreerde creditcard of bankrekening tot de bestelling volledig is afbetaald. Het is belangrijk op te merken dat prepaidkaarten en Amex-kaarten niet worden geaccepteerd voor deze betalingsoptie​

#2 Beïnvloedt het kiezen voor een betalingsoptie zoals Klarna of Riverty mijn kredietwaardigheid?

Hoewel Klarna voor de optie 'Betaal in 3 delen' geen rente rekent en geen kosten in rekening brengt, voert het bedrijf wel een kredietcheck uit bij het gebruik van deze betalingsoptie. Dit kan een impact hebben op je kredietwaardigheid, vooral als je betalingsverplichtingen niet tijdig worden nagekomen. Zorg er dus voor dat je op tijd betaalt!

#3 Hoe verloopt het proces als ik besluit de Rolex terug te sturen binnen de gestelde termijn van veertien of dertig dagen? Wordt de volledige betalingsverplichting dan geannuleerd, of zijn er specifieke stappen die ik moet volgen?

Als je besluit je Rolex terug te sturen binnen de gestelde termijn, kun je het betaalproces in de Klarna-app eenvoudig pauzeren terwijl je retour wordt verwerkt. Dit zorgt ervoor dat je niet betaalt voor iets dat je hebt besloten terug te sturen. Zodra de retour is bevestigd en verwerkt, wordt je betalingsverplichting aangepast of geannuleerd. Omdat een Rolex heel veel waarde heeft, is het van belang dat je goed de retour instructies van de aanbieder leest.