Lazy Lama logo

Lazy Lama kortingscode, reviews en achteraf betalen

Lazy Lama is een webshop die zich richt op het aanbieden van speelgoed en overige producten voor kinderen en baby’s. De webshop is opgericht in 2018 en heeft sindsdien al duizenden klanten blij gemaakt met de leukste items. Lazy Lama richt zich op het aanbieden van originele producten en producten die je niet zo snel in andere webshops of fysieke winkels tegen zult komen. Lazy Lama heeft ook een fantastische klantenservice die elke dag van de week paraat staat om al jouw vragen te beantwoorden. Je kan het team van Lazy Lama dagelijks bereiken via de chat, e-mail of per telefoon.

Bekijk direct:

Lazy Lama achteraf betalen: zo werkt het

Lazy Lama biedt de leukste producten aan voor baby’s en kinderen. Zo kun je er speelgoed vinden maar ook puzzels en boeken. Wil jij een kinderkamer inrichten, dan kan je ook goed bij Lazy Lama terecht. Ze bieden meubels aan en decoratieve items die zeer geschikt zijn voor de kamer van je kids. Hippe producten die ook nog zijn gemaakt van duurzame materialen. Veel moois om uit te kiezen, maar hoe zit dat precies met de betaling?Je kunt bij Lazy Lama betalen via iDeal, Bancontact, Belfius Direct, KBC Betaalknop of een VVV Cadeaukaart. Het deel dat je met een VVV Cadeaukaart wilt betalen mag niet hoger zijn dan € 50,-Momenteel is achteraf betalen bij Lazy Lama helaas niet mogelijk. Wellicht dat er in de toekomst mogelijkheden zullen zijn om jouw aankoop te betalen via betaalinstanties zoals Klarna en Riverty, maar die mogelijkheid is er nu op het moment van schrijven nog niet. Daarnaast biedt Lazy Lama ook niet de optie aan om jouw aankoop in termijnen te betalen.Elke aankoop dient direct en volledig afgerekend te worden.Bij Lazy Lama doen ze graag nét dat stukje extra om te zorgen dat hun klanten tevreden zijn. Alle aankopen worden ook persoonlijk met veel zorg ingepakt. Hun aandacht voor detail wordt niet alleen door hun klanten erkend, maar ze winnen ook regelmatig prijzen. In 2020 hebben ze een prijs gewonnen voor ‘Beste Starter’ tijdens de Nederlandse Shopping Awards. Het is een vrij nieuwe webshop, maar ze hebben al een flinke naam voor zichzelf kunnen maken. Wil jij ook graag bij Lazy Lama winkelen, lees dan eerst onze Lazy Lama review door. In onze Lazy Lama review geven wij antwoord op al jouw vragen. We laten jou weten of bij Lazy Lama achteraf betalen mogelijk is, of een Lazy Lama kortingscode makkelijk te bemachtigen is en hoe andere klanten Lazy Lama hebben ervaren.

Lazy Lama kortingscode

Lazy Lama heeft sinds kort een online nieuwsbrief waardoor je op de hoogte gehouden kunt worden over alle actuele acties, promoties en kortingen. Het inschrijven voor de online nieuwsbrief is gratis en je kunt je afmelden wanneer je wilt. Een Lazy Lama kortingscode bemachtigen kan enkel via hun eigen online nieuwsbrief of via een voordeelpas, daar straks meer over.Omdat er niet met kortingen wordt gestrooid, zijn de kortingen zeer schaars en ook niet heel makkelijk te verkrijgen. Het is van belang dat je de nieuwsbrief goed in de gaten zult houden. Tijdens het aanmelden voor de nieuwsbrief wordt er overigens geen kortingscode beschikbaar gesteld omdat je een nieuwe klant bent. Je moet dus echt wachten tot er een keer een kortingscode in de nieuwsbrief voorbij komt.Dit betekent niet dat je bijna nooit bij Lazy Lama met korting kunt winkelen. Er worden bij Lazy Lama ook regelmatig producten tegen een gereduceerd tarief aangeboden. Deze producten kun je via de website bekijken onder het kopje ‘sale’. Sale items kunnen worden aangeboden met een korting van wel 50%. Het is daarom ook aan te raden regelmatig de website in de gaten te houden.De korting wordt automatisch toegepast en je ziet onder het kopje ‘sale’ duidelijk wat de prijs voor de korting was en wat jij uiteindelijk zelf zult betalen. Je hoeft hier niet nog een extra kortingscode voor toe te voegen, dit zal automatisch berekend worden.

Kortingsdagen bij Lazy Lama

Wat ook goed is om te weten, is dat ze bij Lazy Lama veel producten in de sale gooien op speciale dagen. Denk hierbij aan feestdagen zoals Kerst en Pasen. Ook is er een grote nieuwjaars sale waarbij je producten met flinke kortingen kunt kopen. Lazy Lama doet ook mee met de Amerikaanse kortingsdagen zoals Black Friday en Cyber Monday.

Ouders van Nu voordeelpas

Beschik jij over een Ouders van Nu voordeelpas, dan kan je winkelen bij Lazy Lama met een korting van 10%. Je minimale bestelwaarde moet dan wel minstens 20 euro zijn. De korting is geldig op bijna het gehele assortiment. Enkel de producten van Kek Amsterdam en Banwood zijn niet verkrijgbaar met korting.

Lazy Lama review

Lazy Lama is opgericht in 2018. Het is dus nog een vrij nieuwe webshop, maar wel een webshop die een respectabele naam heeft op weten te bouwen in die paar jaartjes. Bij Lazy Lama worden er producten aangeboden die duurzaam zijn en van hoge kwaliteit. Bij Lazy Lama gaan ze écht op zoek naar producten die origineel zijn en nog niet door veel andere winkels en webshops worden aangeboden. Ze willen zich graag onderscheiden door hun unieke assortiment. Lazy Lama achteraf betalen is helaas nog niet mogelijk, maar dat mag de pret niet drukken. Lazy Lama doet er alles aan om klanten een plezierige winkelervaring aan te bieden en volgens de reviews van klanten lukt dit ook zeker heel erg goed. Lazy Lama is momenteel niet op recensie website TrustPilot te vinden, maar wel kun je er meer lezen op recensie website Kiyoh. Hier scoort Lazy Lama een 9.6 uit 10.Op recensie website Nederland review scoort Lazy Lama een 10/10. Wel moeten wij erbij vermelden dat er momenteel maar één review over Lazy Lama op staat. Er zijn op het moment van schrijven niet veel online recensies over de webshop beschikbaar.

Bekijk deze Lazy Lama video

Ontdek deze Lazy Lama video.