Laminaat op afbetaling

Laminaat op afbetaling

Ben je op zoek naar nieuw laminaat, maar heb je op dit moment een beperkt budget? Dan begrijpen we goed dat dit bijzonder frustrerend is. Je hebt het laminaat misschien snel nodig, omdat je recentelijk een nieuw huis hebt gekocht. Gelukkig heb je dan de mogelijkheid om laminaat op afbetaling te kopen. Dit is ideaal voor mensen die wel voldoende inkomsten hebben, maar op dit moment niet genoeg geld om het laminaat direct te betalen.

Bekijk direct:

Laminaat op afbetaling kopen

Waar kun je laminaat op afbetaling kopen? Daar gaan we in deze tekst wat dieper op in. Je ontdekt welke winkels laminaat aanbieden en bespreken we de verschillende voorwaarden die hangen aan deze manier van betalen.

Laminaat achteraf betalen bij Happyfloors

De webshop Happyfloors verkoopt goede kwaliteit laminaat tegen scherpe prijzen. Ze krijgen ook veel positieve reviews en je hebt daar de mogelijkheid om in drie termijnen te betalen. Daar zijn natuurlijk wel enkele voorwaarden aan verbonden. Het eerste bedrag moet je bij Happyfloors namelijk gelijk betalen. Het tweede bedrag moet een maand later bij Happyfloors op de rekening staan. Het derde bedrag moet je zestig dagen na de eerste betaling overmaken.Bij Happyfloors kun je alleen in termijnen betalen wanneer het totaalbedrag van de bestelling tussen de €250 en €3000 is. Daarnaast moet je vier procent extra servicekosten betalen. Je hoeft geen speciale aanvraag te doen en kunt de optie ‘in termijnen betalen’ gewoon aanvinken bij het afronden van de bestelling.

Gespreid betalen bij Woodstep

Ook in de bekende webshop Woodstep kun je laminaat in termijnen betalen. Dit kan met de betaalmethode SprayPay. Met Spraypay heb je de mogelijkheid om een bestelling in 12, 18, 24 of 36 termijnen te betalen. Je kunt uiteraard eerder betalen of sneller aflossen. Bij Woodstep kun je gespreid betalen wanneer het bestelbedrag tussen de €250 en €10.000 euro is. Het voordeel van SprayPay is dat het bedrag automatisch wordt geïncasseerd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een betaling vergeet.Er zijn echter wel voorwaarden verbonden aan gespreid betalen met SprayPay. In de eerste plaats wordt er een inkomenstoets gedaan. Na het aangeven van je inkomsten wordt berekend of je wel in staat bent om het bedrag in zoveel termijnen te betalen. Er wordt daarbij natuurlijk ook naar je uitgaven gekeken. Vervolgens ben je verplicht om je online te identificeren via je bank. Dit kan gelukkig gemakkelijk met iDIN.Daarna teken je de overeenkomst en vervolgens wordt de bestelling goedgekeurd. Je hoeft geen speciale aanvraag te doen voor laminaat achteraf betalen. Bij het afrekenen kun je de betaalmethode SprayPay aanvinken en vervolgens kun je de verschillende stappen doorlopen.

Laminaat achteraf betalen bij OTTO

Ook in de webshop OTTO kun je laminaat in termijnen betalen. Heb je prachtig laminaat gevonden? Druk dan op bestellen en kies in de winkelmand voor de betaalmethode ‘maandelijkse termijnen’. Daarna kun je gewoon al je gegevens invullen en de bestelling afronden. Na de bestelling krijg je een bevestigingsmail van OTTO. In die mail vind je alle kredietinformatie.OTTO toetst eerst wel je kredietwaardigheid. Ze hebben daar een speciale rekentool voor. Je kredietwaardigheid wordt getoetst wanneer het bestelbedrag boven de €250 is. Het is bij OTTO overigens ook mogelijk om extra geld op te nemen. Je kunt alleen extra geld bij OTTO opnemen wanneer je aan verschillende voorwaarden voldoet. Je moet bijvoorbeeld minimaal zes maanden klant zijn bij OTTO en ouder zijn dan 24 jaar. Ook mag je niet eerder een betalingsachterstand bij OTTO hebben gehad.

Waar moet je rekening mee houden bij laminaat in termijnen betalen?

Wanneer je in termijnen gaat betalen, dan zijn er wel enkele zaken waar je rekening mee moet houden. In de eerste plaats moet je natuurlijk voldoende inkomsten hebben. De afgesproken betalingen moeten haalbaar voor je zijn, want anders kun je in de problemen komen na het tekenen van de overeenkomst. In veel gevallen moet je ook rente en servicekosten betalen. Gemiddeld gezien ben je dus meer geld kwijt bij een betaling in termijnen.Lees ook altijd goed de overeenkomst door. Wat zijn bijvoorbeeld de consequenties wanneer je een afgesproken termijnbedrag niet op tijd weet te betalen? Moet je dan een boete betalen of vervalt de overeenkomst? Elke overeenkomst is weer anders, dus lees deze altijd goed door.

Conclusie

In deze tekst zijn we dieper ingegaan op laminaat achteraf betalen. We hebben de verschillende mogelijkheden besproken en aangegeven waar je rekening mee moet houden. Al met al is betalen in termijnen doorgaans geen probleem mits je voldoende inkomsten hebt.

bekijk video: Laminaat op afbetaling

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Laminaat op afbetaling