Koelkast op afbetaling

Bent u op zoek naar een koelkast op afbetaling voor een scherpe prijs? Wil je een nieuwe of ben je gewoon toe aan een andere? Dan ben je hier op de juiste plaats. Lees meer over het kopen van een koelkast op afbetaling.

Bekijk direct:

Een koelkast kopen op afbetaling

Via Betaling.nl krijg je alle opties om een koelkast op afbetaling te kopen. Ideaal, want zo betaal je niet in één keer het totaalbedrag, maar verspreid je het bedrag over verschillende termijnen.

Koelkast in termijnen betalen, een prettig en veilig idee

Soms kan het erg lastig zijn om een groot bedrag direct in één keer te betalen. Misschien kun je dit bedrag niet in één keer missen of heeft u het geld niet direct bij de hand. Wil je liever niet in één keer een groot bedrag uitgeven? We hebben hiervoor de oplossing! Het probleem is namelijk direct opgelost wanneer je besluit om de koelkast in termijnen te betalen. Een koelkast kopen op afbetaling heeft veel voordelen. Je betaalt op je eigen tempo en je geldzaken zijn altijd in balans. Wie wil dat niet?

Een koelkast in termijnen betalen is veilig en betrouwbaar. Je betaalt een eerlijke prijs en de zaken rondom de afbetaling zijn goed geregeld. Er wordt gebruik gemaakt van goede voorwaarden.

bekijk video: Koelkast op afbetaling

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Koelkast op afbetaling

Vaak gestelde vragen over koelkast op afbetaling
Waar vind ik een koelkast van hoge kwaliteit, die ik zorgeloos in termijnen kan betalen, zonder BKR of financiering?

Die vind je bij Skala. Skala verhuurt koelkasten en omdat ze zelf niet van reparaties houden, kiezen ze voor de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke voorwaarden. De koelkasten van Skala hebben een ruime inhoud van minimaal 150 liter. Goed voor genoeg ruimte voor een klein gezin! Liever een slag groter? Ook dat is mogelijk met koelkasten rond de 300 liter. Het voordeel van huren is dat reparatiekosten verzekerd zijn, zodat je nooit voor onverwachte hoge kosten komt te staan. Skala bezorgt je koelkast en installeert deze en als je ervan af wilt, zeg je het contract gewoon weer op.

Waar kan ik een nieuwe koelkast vinden die ik in drie of meer termijn afbetaal?

Beryl is een online shop met een groot assortiment elektronica en huishoudelijke apparatuur, waaronder klimaatkasten, koelkasten en ook Amerikaanse koelkasten. Je kunt er gemakkelijk bestellen en betalen in termijnen, dankzij In3. Deze betaaldienst is kosteloos en rentevrij. In3 biedt de mogelijkheid om in drie termijnen achteraf te betalen. Je doet een aanbetaling en de andere twee termijnen volgen na 30 en 60 dagen. Of je kiest voor SprayPay. Bij SprayPay sluit en een krediet af tegen 11,9% rente en bepaal je zelf je maandbedrag door een gunstige looptijd te kiezen. Wel is er vooral een check van je identiteit, je bank en je kredietwaardigheid vereist door de AFM.

Ik zoek de voordeligste Samsung koel-vriescombinatie en ik wil graag termijnen wil betalen.

Samsung koel-vriescombinaties vind je bij De Witgoed Outlet (dewitgoedoutlet.nl) in een heel ruim aanbod en met onwaarschijnlijk hoge kortingen. Het voordeel is dat je bij de Witgoed Outlet in termijnen kunt betalen. Ze werken samen met In3, die je de mogelijkheid geeft om het totaalbedrag van je bestelling te verdelen over drie termijnen en 60 dagen. Je rekent het eerste deel meteen af bij bestelling en In3 laat je weten wanneer de 30 en 60 dagen om zijn. Je doorloopt een razendsnelle check of je voor de regeling in aanmerking komt en de koelkast wordt kort na bestelling thuis afgeleverd.

Waar vind ik een inbouwkoelkast die ik in termijnen kan betalen?

Bij MediaMarkt vind je een groot aanbod aan gewone en aan inbouwkoelkasten. Je kunt deze zowel online als in de winkel bestellen en als je liever in termijnen betaalt, dan vraag je gewoon de MediaMarkt Betaalkaart aan. Deze kaart is gekoppeld aan een doorlopend krediet van Santander Bank en geeft je de mogelijkheid om je koelkast, maar ook andere aankopen, in maandelijkse termijnen af te betalen. Je kunt met deze betaalkaart ook overal pinnen en geld opnemen. De rente op deze doorlopende lening is 12% op het openstaande bedrag.

Kan ik nog ergens een koelkast afrekenen met een acceptgiro?

Er zijn vergelijkingssites voor winkels die nog acceptgiro’s accepteren. We hebben verschillende van deze winkels persoonlijk bezocht, maar in de online webshops is het nooit mogelijk om met acceptgiro te betalen. Mocht je dit toch graag willen, adviseren wij u om naar de fysieke winkel te gaan en vooraf bij de klantenservice of aan de verkoper te vragen of acceptgiro als betaalwijze nog geaccepteerd wordt. Let op: Currence, de producteigenaar van de acceptgiro, heeft besloten om vanaf juni 2023 definitief te stoppen met de acceptgiro. De reden is dat het gebruik van de acceptgiro de laatste jaren erg hard is afgenomen.

Kan ik bij CoolBlue een koelkast op afbetaling kopen?

Helaas biedt Coolblue geen mogelijkheid om producten achteraf of in termijnen te betalen. Wel kun je met creditcard afrekenen, waardoor het bedrag pas later van je betaalrekening wordt afgeschreven. Sommige mensen hebben nog een creditcard waarmee je achteraf in termijnen kunt betalen, maar deze worden sinds 2021 in Nederland niet meer in gebruik genomen. Bestaande regelingen blijven wel geldig, maar zijn niet uit te breiden. Het is niet bekend of CoolBlue op termijn achteraf betalen of betalen in termijnen mogelijk gaat maken.