Koelkast op afbetaling

Koelkast op afbetaling

Ben je op zoek naar een koelkast op afbetaling voor een scherpe prijs? Wil je een nieuwe of ben je gewoon toe aan een andere? Dan ben je hier op de juiste plaats. Lees alles over het kopen van een koelkast op afbetaling.

Koelkast op afbetaling in het kort

Hier kun je op afbetaling kopen:

 • Door te leasen of een abonnement aan te gaan via Skala of Bluemovement. Je betaalt een vast bedrag per maand en bent zeker van service en reparatie. Je wordt niet BKR geregistreerd. Je wordt echter ook niet vanzelf eigenaar van de koelkast, hiervoor moet je het aan het einde van de looptijd overnemen.
 • Door gespreid te betalen in meer dan 3 termijnen via Spraypay bij o.a. TV outlet en Somashome. Je wordt dan wel BKR geregistreerd.

Hier kun je achteraf betalen:

 • Achteraf betalen binnen 14-30 dagen of in 3 termijnen van maximaal 60 dagen zonder BKR registratie kan o.a. via EP, Mediamarkt en Art and Craft. Let op dat je een webshop gebruikt die Klarna, Riverty, Billink of Payin3 aanbiedt.
Dit is waar je op moet letten:
 1. Reken altijd goed uit wat je kan besparen door voor een beter energie label te kiezen. Je kunt overwegen om dan een duurdere koelkast met een beter label te financieren. Reken zelf uit of dit opweegt tegen de rente die je moet betalen voor de financiering.

Koelkast op afbetaling via een abonnement

Voor de aanschaf van een koelkast op afbetaling via een abonnement, biedt BlueMovement een interessante optie. Hierbij huur je een koelkast met de mogelijkheid om deze na de minimale looptijd over te kopen. BlueMovement, een initiatief van Bosch, stelt je in staat om kwalitatief hoogwaardige koelkasten te gebruiken tegen een vast maandbedrag, waarbij je kunt kiezen uit verschillende modellen, waaronder de BOSCH Serie 6, met specificaties zoals VitaFresh en LowFrost technologieën, variërend in prijs vanaf €18,99 tot €22,99 per maand plus een eenmalig bedrag van €79​.

In 3 termijnen bij Expert

Bij Expert kun je een koelkast op afbetaling kopen door gebruik te maken van de betaalmethode Klarna. Hiermee kun je de kosten spreiden over 3 termijnen binnen een periode van 60 dagen, zonder extra rente of kosten. Deze optie is geschikt voor koelkasten tot € 2000. De betaling verloopt direct aan Klarna.

Skala.nl

 • Skala.nl biedt je de mogelijkheid om koelkasten te huren
 • Huurtermijn: Je kunt koelkasten huren voor 3, 5 of 7 jaar, afhankelijk van het het specifieke model.
 • Omruilservice: Na 60% deel van de overeengekomen looptijd kun je het gehuurde apparaat omruilen voor een nieuwer model.
 • Service: Gratis bezorging en installatie, gratis reparatie of vervanging bij defecten.
 • Documenten: Bij installatie moet je een kopie van een loonstrook of uitkeringsbewijs, een kopie van een geldig legitimatiebewijs en een kopie van een recent bankafschrift overleggen.
 • Einde huurperiode: Aan het einde van de huurperiode kun je kiezen voor een nieuw model, hetzelfde apparaat blijven huren tegen een verlaagd tarief of de huurovereenkomst beëindigen.

Mediamarkt.nl

 • Bij MediaMarkt kun je koelkasten achteraf betalen binnen 30 dagen met Klarna:
 • Maximale bestelwaarde: Je kunt aankopen doen tot een bedrag van €1500
 • Betaaltermijn: Je hebt 30 dagen de tijd om te betalen na ontvangst van de digitale factuur van Klarna
 • Productontvangst: Je krijgt het product geleverd voordat je betaalt

Koop in 3 termijnen bij Ep.nl

 • Ep.nl biedt de mogelijkheid om in drie termijnen te betalen via de betaaloptie In3:
 • Betaalproces: Na goedkeuring betaal je de eerste termijn direct, gevolgd door de tweede en derde termijn na respectievelijk 30 en 60 dagen
 • Geen BKR-registratie: Omdat de totale doorlooptijd van de lening kort is, vindt er geen BKR-registratie plaats
 • 0% rente: Er wordt geen extra rente berekend voor het gespreid betalen

Koelkasten in meer dan 3 termijnen betalen bij Somashome.nl

 • Somashome.nl biedt gespreid betalen met 0% rente mogelijkheden:
 • Betaalmethoden: Verschillende betaalmethoden zoals Spraypay, Klarna, in3 en Riverty
 • Flexibiliteit: Je kunt zelf de looptijd kiezen en de betaling aanpassen aan je financiële situatie.

Artandcraft.com

 • Bij Art & Craft kun je een koelkast in drie termijnen betalen met Payin3:
 • Betaalproces: Je betaalt een derde van het totaalbedrag bij aankoop, gevolgd door de volgende twee termijnen na 30 en 60 dagen
 • Geen rente: Er wordt geen rente in rekening gebracht voor het gespreid betalen.

bekijk video: Koelkast op afbetaling

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Koelkast op afbetaling

Vaak gestelde vragen over koelkast op afbetaling

#1 Waar vind ik een koelkast van hoge kwaliteit, die ik zorgeloos in termijnen kan betalen, zonder BKR of financiering?

Die vind je bij Skala. Skala verhuurt koelkasten en omdat ze zelf niet van reparaties houden, kiezen ze voor de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke voorwaarden. De koelkasten van Skala hebben een ruime inhoud van minimaal 150 liter. Goed voor genoeg ruimte voor een klein gezin! Liever een slag groter? Ook dat is mogelijk met koelkasten rond de 300 liter. Het voordeel van huren is dat reparatiekosten verzekerd zijn, zodat je nooit voor onverwachte hoge kosten komt te staan. Skala bezorgt je koelkast en installeert deze en als je ervan af wilt, zeg je het contract gewoon weer op.

#2 Waar kan ik een nieuwe koelkast vinden die ik in drie of meer termijn afbetaal?

Beryl is een online shop met een groot assortiment elektronica en huishoudelijke apparatuur, waaronder klimaatkasten, koelkasten en ook Amerikaanse koelkasten. Je kunt er gemakkelijk bestellen en betalen in termijnen, dankzij In3. Deze betaaldienst is kosteloos en rentevrij. In3 biedt de mogelijkheid om in drie termijnen achteraf te betalen. Je doet een aanbetaling en de andere twee termijnen volgen na 30 en 60 dagen. Of je kiest voor SprayPay. Bij SprayPay sluit en een krediet af tegen 15% rente en bepaal je zelf je maandbedrag door een gunstige looptijd te kiezen. Wel is er vooral een check van je identiteit, je bank en je kredietwaardigheid vereist door de AFM.

#3 Ik zoek de voordeligste Samsung koel-vriescombinatie en ik wil graag termijnen wil betalen.

Samsung koel-vriescombinaties vind je bij De Witgoed Outlet (dewitgoedoutlet.nl) in een heel ruim aanbod en met onwaarschijnlijk hoge kortingen. Het voordeel is dat je bij de Witgoed Outlet in termijnen kunt betalen. Ze werken samen met In3, die je de mogelijkheid geeft om het totaalbedrag van je bestelling te verdelen over drie termijnen en 60 dagen. Je rekent het eerste deel meteen af bij bestelling en In3 laat je weten wanneer de 30 en 60 dagen om zijn. Je doorloopt een razendsnelle check of je voor de regeling in aanmerking komt en de koelkast wordt kort na bestelling thuis afgeleverd.

#4 Waar vind ik een inbouwkoelkast die ik in termijnen kan betalen?

Bij MediaMarkt vind je een groot aanbod aan gewone en aan inbouwkoelkasten. Je kunt deze zowel online als in de winkel bestellen en als je liever in termijnen betaalt, dan vraag je gewoon de MediaMarkt Betaalkaart aan. Deze kaart is gekoppeld aan een doorlopend krediet van Santander Bank en geeft je de mogelijkheid om je koelkast, maar ook andere aankopen, in maandelijkse termijnen af te betalen. Je kunt met deze betaalkaart ook overal pinnen en geld opnemen. De rente op deze doorlopende lening is 14% op het openstaande bedrag.

#5 Kan ik nog ergens een koelkast afrekenen met een acceptgiro?

Er zijn vergelijkingssites voor winkels die nog acceptgiro’s accepteren. We hebben verschillende van deze winkels persoonlijk bezocht, maar in de online webshops is het nooit mogelijk om met acceptgiro te betalen. Mocht je dit toch graag willen, adviseren wij u om naar de fysieke winkel te gaan en vooraf bij de klantenservice of aan de verkoper te vragen of acceptgiro als betaalwijze nog geaccepteerd wordt. Let op: Currence, de producteigenaar van de acceptgiro, heeft besloten om vanaf juni 2023 definitief te stoppen met de acceptgiro. De reden is dat het gebruik van de acceptgiro de laatste jaren erg hard is afgenomen.

#6 Kan ik bij CoolBlue een koelkast op afbetaling kopen?

Helaas biedt Coolblue geen mogelijkheid om producten achteraf of in termijnen te betalen. Wel kun je met creditcard afrekenen, waardoor het bedrag pas later van je betaalrekening wordt afgeschreven. Sommige mensen hebben nog een creditcard waarmee je achteraf in termijnen kunt betalen, maar deze worden sinds 2021 in Nederland niet meer in gebruik genomen. Bestaande regelingen blijven wel geldig, maar zijn niet uit te breiden. Het is niet bekend of CoolBlue op termijn achteraf betalen of betalen in termijnen mogelijk gaat maken.