Kleding achteraf betalen

Kleding achteraf betalen

Op deze pagina ontdek je bij welke online winkels je kleding achteraf betaalt. Je vindt een lijst met webshops, waarbij is aangegeven welke betaalmethoden ze aanbieden en wat de voorwaarden zijn. Daarnaast vind je veel informatie over kleding achteraf betalen.

Bekijk direct:

Kleding achteraf betalen met Riverty of Klarna

Op deze pagina geven je alle info over hoe Kleding achter betalen makkelijk wordt met Afterpay of Klarna.Je moest eigenlijk nog andere dingen betalen. Je had je voorgenomen voorlopig even geen kleding te kopen wegens andere prioriteiten. Toch wil je nu al graag over nieuwe kleding beschikken. Kleding achteraf betalen is hier wellicht een goede optie. Je bent gelijk de eigenaar van de kleding, maar je betaalt achteraf met Riverty / Afterpay of Klarna. Je kunt de kleding gelijk dragen. Kleding in termijnen betalen is een gemakkelijke oplossing. De nieuwste mode heb je snel in huis zonder daarvoor direct diep in de buidel te moeten tasten.

Kleding Riverty / Afterpay

Het voordeel van Afterpay is dat je 14 dagen nadat je de bestelling doet pas hoeft te betalen. Je kunt eerst rustig het moment afwachten totdat je kleding is bezorgd. Ook kun je de retouren netjes melden in de app, zodat je nooit teveel betaald voor je bestelling. Mocht je bestelling niet geleverd worden, dan kun je de klantenservice vragen om hier rekening mee te houden. Let goed op dat je de kleding op tijd betaalt. Wanneer je te laat bent met betalen krijg je eerst een herinnering per email. Wanneer je dan weer vergeet te betalen kunnen de kosten wel snel oplopen.

Kleding op afbetaling

Je hebt een gezin met opgroeiende kinderen. Het lijkt wel of ze iedere dag een stukje groeien. Een trui die vorige maand nog als gegoten zat, lijkt nu alweer te klein. Je blijft kleding kopen voor de allerkleinsten. Een nieuwe jas, nieuwe schoenen, een nieuwe broek. De bedragen tellen zich rap op. Vooral bij grote gezinnen is dit een flinke investering. Vooral als je graag kwaliteitskleding wilt kopen, bijvoorbeeld kleding van een specifiek merk. Ook hier kan op afbetaling kleding aanschaffen uitkomst bieden. Het gemak is groot, je beschikt gelijk over de nieuwe kleding. De kinderen kunnen gelijk in de nieuwe kleding naar school. Over de afbetaling worden duidelijke afspraken gemaakt. Je weet waar je aan toe bent. Er zijn geen onverwachtse verrassingen. Je hoeft niet gelijk het hele bedrag te betalen.In termijnen betalen is een betrouwbare manier om gelijk eigenaar te worden van kleding. Je schaft voor een bepaald bedrag alle kledingstukken aan die je wilt hebben. Over dit totaalbedrag wordt er een looptijd afgesproken en een vast maandbedrag. Je weet precies wat er van je wordt verwacht. Iedere maand wordt het bedrag lager. Aan het einde van de looptijd heb je het bedrag volledig terugbetaald. Als je in staat bent om eerder af te lossen, dan is dat uiteraard mogelijk. Zo gemakkelijk kan het zijn.Koop nu jouw favoriete kledingstukken voor jezelf of het hele gezin middels betalen op afbetaling. Gemakkelijk en betrouwbaar, vind er hier meer over.

bekijk video: Kleding achteraf betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Kleding achteraf betalen

Vaak gestelde vragen over kleding achteraf betalen met afterpay of klarna

#1 Waar vind ik een overzicht van shops, waar ik kleding achteraf kan betalen?

De meeste postorderbedrijven voor kleding hebben de mogelijkheid om achteraf te betalen, maar op klarna.com vind je een overzicht van alle winkels die met Klarna samenwerken. Door in Klarna naar de shops te gaan, vind je per categorie, dus ook voor kleding, de bedrijven die met Klarna samenwerken. De lijst van Klarna is niet altijd up-to-date, dus controleer in de webshops voor je gaat bestellen wel even of Klarna bij de betaalmogelijkheden behoort. Open eerst een account bij Klarna, zodat je zeker weet dat je voor deze regeling in aanmerking komt en daarna kun je met je app naar hartelust gaan shoppen zonder risico!

#2 Kan ik bij G-Star achteraf betalen?

Ja dat kan G-Star Raw is een bekend Nederlands kledingmerk met een uitgebreide eigen webshop. Ze maken gebruik van Klarna, dus nadat jij een account hebt geopend reken je in de webshop af door de QR-code te scannen. Klarna stuurt je een factuur zodra je bestelling is afgeleverd en daarna heb je 30 dagen om te betalen. Mocht je de kleding daarna terugsturen, hoef je het teruggestuurde uiteraard niet te betalen en reken je alleen af, wat je daadwerkelijk houdt.

#3 Waar vind ik exclusieve designer kleding die ik in drie termijnen kan betalen?

Jij wil graag in de mooiste kleding van Gucci, Dior of Louis Vuitton rondlopen, maar je wil ook een beetje op je portemonnee letten. Bij Fashionin3 heb je keuze uit een enorme collectie top-designer merkkleding, die je gemakkelijk, zonder kosten en zonder rente in drie termijnen afbetaalt. Dankzij In3 betaal je de eerste termijn bij bestelling en de andere twee termijnen na 30 en 60 dagen, zonder iets extra’s te betalen en ook zonder rente of kredietwaardigheidscontrole. Je ID en je bankrekening worden wel gecontroleerd en voor iedere volgende termijn stuurt In3 je een handige reminder.

#4 Kan ik babykleding ook in termijnen betalen?

Een baby kost al ontzettend veel geld. Hoe fijn is het, als je de kosten voor babykleding kunt spreiden over een langere periode? Bij Wehkamp vind je alles voor je kindje, uiteraard ook de leukste babykleertjes. Zo kun je een hele seizoensgarderobe bestellen over 12 of meer maanden terugbetalen. Wehkamp maakt daarvoor gebruik van Tinka, die 9,9% rente rekent over het openstaande bedrag. Je mag zelf kiezen in hoeveel termijnen je afbetaalt en je maakt eenvoudig een account aan. Omdat het een lening betreft wordt er wel de verplichte kredietwaardigheidscontrole uitgevoerd.

#5 Kan ik ook dure kleding achteraf betalen in drie termijnen, zonder BKR of rente?

Tip de Bruin is een begrip in de Nederlandse modewereld. Al sinds 1953 is dit het mode-warenhuis voor mensen met smaak en gevoel voor kwaliteit. De webshop is uitgebreid en overzichtelijk en je vind er zelfs een outlet-hoek voor de beste koopjes. Vul je winkelmand met alles wat je nodig hebt of wilt passen en reken in de shop af met In3. Dan betaal je eenderde van het bedrag bij bestellen en herinnert In3 je na 30 en 60 dagen aan de volgende termijnen. In3 controleert wel even je identiteit en bankrekening en daarna kun je shoppen tot je erbij neervalt, zonder meteen de hele rekening gepresenteerd te krijgen.

#6 Kleding vandaag besteld, morgen in huis en pas over een maand betalen. Kan dat?

Bij online warenhuis Otto vind je een enorm assortiment aan kleding van diverse grote merken, die je gemakkelijk achteraf kunt betalen. Of je nu alles na 30 dagen wil betalen of in meerdere termijnen, dat maakt bij Otto niet veel uit. Kies je voor betalen in termijnen, dan sluit je een kredietovereenkomst met Otto af. Je krijgt dan een bedrag ter beschikking dat je niet meteen hoeft op te maken. Je kunt ook een deel van het bedrag overmaken naar je eigen bankrekening, wanneer je even krap zit, en later weer terugbetalen. Op de website vind je veel informatie over welke controles Otto uitvoert, voordat jij je lening kunt afsluiten. Lees die goed door en maak gebruik van de rekenhulp om te ontdekken wat jij financieel aan ruimte kunt krijgen.

#7 Kan ik mijn bruidsjurk ook achteraf betalen?

Ja dat kan bij The Beautiful Bride Shop. Daar vind je een uitgebreid aanbod aan bruidsjurken, die je met Klarna pas na 14 dagen hoeft af te rekenen. Da’s handig wanneer je een grote bestelling doet om in alle rust thuis te kunnen passen, maar daarvoor niet je hele bankrekening wil plunderen. Zorg dat je de jurken naar je officiële adres in Nederland laat sturen, want anders keurt Klarna je aanvraag af. The Beautiful Bride Shop stuurt je bestelling op zodra deze is geverifieerd en je ontvangt de factuur van Klarna. Klarna is kosteloos en rentevrij en omdat het geen krediet is, is er ook geen BKR-controle.