iPad op afbetaling

iPad op afbetaling

Wil je een iPad op afbetaling kopen? Op betaling.nl lees je er alles over. We hebben voor je uitgezocht welke aanbieders er zijn, wat de voorwaarden zijn bij deze aanbieders en waar je op moet letten. Van rentepercentages tot regels met betrekking tot BKR, ontdek het allemaal op deze pagina.

iPad op afbetaling in het kort

Hier kun je op afbetaling kopen:

  • Bij TV Outlet achteraf of gespreid betalen met Spraypay of Payin3.
  • Bij Yorcom en Paradigit kun je een iPad in 3 termijnen betalen via Payin3, Yorcom biedt ook Riverty aan.
  • Bij Somashome via veel flexibele methoden zoals Spraypay, Payin3, of Klarna in3.

Hier kun je achteraf betalen:

  • Refurbished iPads bij Leapp en nieuwe iPads bij Mediamarkt, beiden achteraf betalen met Klarna.
Dit is waar je op moet letten:
  1. Rente is van toepassing als je in meer dan 3 termijnen betaalt. Deze is wettelijk maximaal 15%
  2. Een BKR-registratie kan plaatsvinden bij aankopen boven de €250 die langer dan 60 dagen lopen.
  3. Een krediettoets is verplicht bij zowel achteraf betalen als gespreid betalen. Door het relatief lagere aankoopbedrag van een iPad zal er meestal geen inkomens en lastentoets plaatsvinden.

iPad op afbetaling kopen

Wil je een iPad kopen en de kosten over tijd spreiden? Er zijn verschillende webwinkels en betaalmethoden met elk hun eigen specifieke voorwaarden beschikbaar. Hieronder vind je een handig overzicht om de beste keuze voor jouw situatie te maken.

Webwinkels en Betaalmethoden

  • SomasHome.nl: Betaalmethode: Betaling in termijnen zonder BKR of rente. Voorwaarden: Betaling is mogelijk in 2 tot 48 termijnen, wat een flexibele en kosteneffectieve optie biedt.
  • YourMacStore: Betaalmethode: Betaling in termijnen met CreditClick. Voorwaarden: Biedt flexibiliteit om Apple-producten, waaronder iPads, in termijnen te betalen. Ideaal voor als je de mogelijkheid wilt om je aankoop te retourneren.
  • Amac: Betaalmethode: Gespreid betalen met SprayPay. Voorwaarden: Keuze uit 12, 18, 24, of 36 maandelijkse termijnen met een rentepercentage van 15% over de restschuld, waardoor je flexibiliteit krijgt maar met rentekosten.

Een iPad in termijnen betalen

Een iPad op afbetaling kopen kun je zonder rente doen via in3. Je betaalt dan de eerste termijn tijdens je aankoop, de 2e termijn na 30 dagen en de 3e termijn na 60 dagen. Als je een lager maandbedrag wenst kies je voor SprayPay. Je betaalt dan af in maximaal 60 maanden. Ook kun je een iPad huren via Grover. Het voordeel daarvan is dat je iPad gratis wordt gerepareerd bij een defect en je geen BKR-registratie krijgt.Via Mediamarkt koop je een iPad op afbetaling met de kredietverstrekker Santander. Je betaalt dan 14% rente per jaar.

Speciale Opties voor Refurbished iPads

Bij Leapp, gespecialiseerd in refurbished Apple-producten, kun je iPads achteraf betalen of in termijnen via Klarna. Dit maakt het mogelijk de kosten te spreiden zonder een grote uitgave ineens. Kies voor betaling in drie termijnen zonder rente.Na een doorstart biedt Leapp, met zowel een online webshop als fysieke winkels, de zekerheid van garantieclaims bij de nieuwe eigenaar, Nobel Capital. Dit biedt extra zekerheid bij het kopen van refurbished producten.Bij Leapp vind je diverse iPad modellen tegen voordelige prijzen, waarmee je flink bespaart vergeleken met de prijs van nieuwe toestellen.

Meer opties en aandachtspunten

Studenten kunnen bij CampusShop terecht voor korting op Apple-producten en de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Bij TV Outlet krijg je bij betaling via Pay in 3 standaard 4 jaar premium garantie op je iPad.Amac biedt ook de mogelijkheid voor gespreid betalen met SprayPay, waarbij je zelf je maandbedrag bepaalt. Let wel op het rentepercentage van 15% over de restschuld.Het is essentieel dat je de voorwaarden zorgvuldig doorleest en ervoor te zorgt dat je de betalingen kunt bijhouden om extra kosten te vermijden bij het kopen van een iPad op afbetaling.

Bekijk video: iPad op afbetaling

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor iPad op afbetaling

Vaak gestelde vragen over ipad op afbetaling

#1 Kan ik mijn nieuwe iPad bij Amac in termijnen betalen?

Bij Amac vind je het grootste assortiment Apple-producten en dus zeker je nieuwste iPad. Wil je je nieuwe iPad in termijnen betalen, omdat het deze maand net even niet uitkomt, dan biedt Amac de mogelijkheid om via SprayPay een betalingsregeling te treffen. SprayPay is een digitale financieel dienstverlener, die eenvoudig checkt of je kredietwaardig bent. SprayPay incasseert een vast bedrag aan rente, die 15% bedraagt en natuurlijk de aflossing van het openstaande bedrag. Het werkt bijna net zo gemakkelijk als je nieuwe iPad zelf!

#2 Waar vind ik de goedkoopste iPad die ik achteraf kan betalen?

Zoek je een iPad, maar ben je ook tevreden met een wat ouder model, wanneer je dat een flink bedrag op de aankoopprijs scheelt? Kijk dan eens bij BackMarket. Ze verzamelen binnen Europa het aanbod aan professioneel refurbished elektronica, waaronder iPads. Je krijgt er zelfs 12 maanden garantie op en dankzij Klarna kun je er achteraf betalen in 14 of 30 dagen. Zo loop je geen enkel risico, mocht de iPad uiteindelijk niet aan je wensen voldoen. Klarna is ideaal wanneer je niet over een creditcard beschikt, maar wel je aankoop pas achteraf wil kunnen betalen.

#3 Kan ik een iPad achteraf en in termijnen betalen zonder BKR of rente?

Apple is een bedrijf dat haar producten via een beperkt aantal resellers verkoopt. Daarom is het soms lastig zoeken naar een leverancier, bij wie je in termijnen achteraf kunt betalen. Bij macandmuchmore.nl is het wel mogelijk. Ze bieden enkele services om je nieuwe iPad in termijnen te betalen en daarvan is In3 de ideaalste. Na een korte check reken je de eerste termijn van je iPad meteen af, zodat het apparaat naar je verstuurd kan worden. De tweede en de derde termijn betaal je na 30 en 60 dagen. In3 stuurt je daar een handige reminder voor via de app en via e-mail.

#4 Verkoopt MediaMarkt iPads die je in termijnen kunt afbetalen?

Dankzij de MediaMarkt betaalkaart van Santander kun je de nieuwste Apple iPad gewoon in termijnen betalen. De betaalkaart van MediaMarkt is gekoppeld aan een doorlopend krediet waaraan je, gedurende de looptijd, maandelijks een bedrag aan rente (14%) en aflossing betaalt. Je kunt overigens ook voor een vast krediet kiezen, maar de voordelen van de betaalkaart zijn dat je er ook geld me kunt opnemen en in andere winkels kunt gebruiken. Wil je je iPad uitrusten met enkele officiële Apple-accessoires, dan vind je die natuurlijk ook bij MediaMarkt en neem je die uiteraard mee in je termijnbedrag.

#5 Ik zoek een iPad mini. Waar kan ik die in termijnen betalen?

Somashome verkoopt de iPad Mini met de mogelijkheid deze in termijnen af te betalen. Daarvoor sluit je een financiering af bij Tinka. Doorloop de eenvoudige stappen voor controle van identiteit, inkomen en woonlasten. Dat kan in de winkel of online. Wanneer Tinka akkoord is, kun je je nieuwe iPad meteen bestellen. Je betaalt dan maandelijks, zonder extra kosten voor deze service. Let op: Tinka berekent 14,9% rente over het openstaande bedrag. Je kunt tot € 5500,- krediet aanvragen, dus je kunt gemakkelijk nog meer shoppen bij Somashome!

#6 Wil wil een nieuwe iPad, maar kan deze niet in één keer betalen en ik wil ook geen lening afsluiten. Wat nu?

In dat geval raden we je aan om een iPad te huren bij Grover.com. Ze zijn gespecialiseerd in de verhuur van huishoudelijke apparaten en schitterende elektronica, waaronder ook Apple-producten. Grover koopt een groot aanbod aan apparaten in en verhuurt deze tegen aantrekkelijke maandprijzen. Hoe langer je huurt, hoe voordeliger je uit bent. En komt er een scheur in je scherm, omdat de iPad uit je handen valt, dan betaal je maar 10% van de reparatiekosten. De rest is verzekerd bij de verhuur. Na afloop stuur je je iPad in goede conditie weer terug naar Grover, of je neemt hem over voor de prijs die Grover je daar op dat moment voor biedt.

#7 Kan ik met Klarna een nieuwe iPad achteraf betalen?

Ja zeker! Klarna werkt met een groot aantal bedrijven samen, maar voor je nieuwe iPad ga je naar YourMacStore. Daar kies je de iPad die je graag wilt en natuurlijk een mooie beschermhoes en de nodige accessoires. In de webwinkel kies je voor afrekenen met Klarna en het is slim om vooraf al een account bij Klarna te openen. Via je app kun je dan direct afrekenen met een QR-code en ontvang je de factuur van Klarna. Ze geven je een betaaltermijn van 30 dagen, zonder BKR en zonder rente. Klarna checkt vooraf wel je identiteit en je bankrekening.

#8 Kan ik in België een iPad in termijnen betalen?

Daarvoor ga je naar MediaMarkt België. Net als in Nederland heeft MediaMarkt daar een speciale betaalkaart, een Mastercard, die je de mogelijkheden biedt van een gewone betaalpas, maar dan gekoppeld aan een krediet. Je betaalt 14% rente over het openstaande bedrag en MediaMarkt schrijft je maandelijkse termijnen automatisch af van je rekening. Om voor deze geweldige betaalkaart in aanmerking te komen doorloop je uiteraard een kredietwaardigheidscontrole, waarbij gekeken wordt naar inkomen, uitgaven en woonsituatie. Omdat het een doorlopend krediet betreft, bepaal je zelf hoe snel je aflost.