Hema logo

Hema kortingscode, reviews en achteraf betalen

Bij Hema haal je allerlei artikelen die je in en om het huis nodig hebt: van een gezellig lichtsnoer voor in de tuin tot een mooi vormgegeven notitieboek. Hier haal je bovendien een lekkere taart of je heerlijk zachte sokken. Op deze pagina lees je hoe je bij de Hema achteraf betaalt, maar ook waar je Hema kortingscodes en reviews vindt. Lees dus vooral verder om hier alles over te weten te komen.

Kortingscode Hema

Hema kortingscode 10%: Krijg direct korting

Profiteer van10% welkomstkorting
nieuwsbrief aanmelding
Bekijk direct:

Hema achteraf betalen informatie

Bij Hema achteraf betalen gaat makkelijk via PayPal. Dit kan wanneer je bij Hema online een bestelling plaatst en deze vervolgens wilt laten thuisbezorgen. Daarnaast heb je een PayPal account nodig, maar die is zo aangemaakt. Je gooit bij Hema online jouw winkelwagentje vol en kiest bij het uitchecken simpelweg ‘achteraf betalen’. In dat geval betaalt PayPal eerst Hema, zodat de aankoop succesvol is afgerond en je jouw aankoop snel in huis hebt. Pas 21 dagen daarna wordt het bedrag van jouw bankrekening afgeschreven. Dit bedrag is helaas niet te betalen in termijnen: alles in een keer bij Hema achteraf betalen is de enige mogelijkheid. Je geniet in elk geval meteen van jouw nieuwe spullen, maar betaalt pas later. Het beste van twee werelden komt daarmee samen.

Jouw aankoop is helaas niet te betalen met Hema AfterPay, terwijl Hema AfterPay wel een ideale manier zou zijn om te betalen op jouw eigen voorwaarden. Hema AfterPay heeft als grote voordeel dat jij uit een scala van flexibele betaalmethoden kiest hoe je betaalt, zodat het altijd aansluit bij jouw leven op dat moment. Dan shop je bij Hema, kies je AfterPay als betaalmethode en bepaal je zelf hoe je achteraf betaalt. Ondertussen heb jij jouw bestelling al in huis en maak je er meteen goed gebruik van.

Hema kortingscode

Bij Hema kun je op verschillende manieren gebruik maken van extra korting. Je krijgt bijvoorbeeld een Hema kortingscode voor 10% korting op jouw volgende bestelling als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief blijf je altijd goed op de hoogte van nieuwe acties. Op de site van Hema zie je op de pagina ‘actievoorwaarden’ onder ‘klantenservice’ een overzicht van alle lopende acties en kortingen van dat moment. Zo sleep jij nog meer korting in de wacht.

Als je een zorgverzekering van Hema hebt afgesloten, krijg je het hele jaar maar liefst 10% korting op bijna alle producten in de winkel en online. Wanneer een product al in de aanbieding is, komt de 10% korting daar nog eens bovenop. Extra voordelig dus. Hema noemt deze korting ook wel gelukskorting, omdat alle beetjes helpen om gelukkiger, en daarmee gezonder, te worden. Als je deze zorgverzekering hebt biedt Hema ook leuke extra’s en kortingen wanneer je de SamenGezond app gebruikt. Door mee te bewegen, vragen van een coach te beantwoorden of jouw weekdoel te behalen scoor je punten in de app. Hoeveel punten je krijgt hangt af van de hoeveelheid inspanning die je moest leveren en jouw niveau. Deze punten wissel je vervolgens in op de site van SamenGezond voor wat jij graag wilt hebben.

Hema heeft ook een klantenpas, genaamd ‘meer Hema’, waarmee je spaart voor extra korting, gratis producten en limited editions van bepaalde producten. Wanneer je je aanmeldt krijg je direct een Hema kortingscode voor 10% korting en 25 punten (ter waarde van 25 euro) op jouw pas. Het maakt niet uit of je in de winkel of online iets koopt, voor elke euro die je uitgeeft krijg je een punt op jouw pas erbij. Zo spaar je al snel voor fijne vouchers van Hema. Elke maand zijn er weer andere vouchers beschikbaar, dus er zit altijd iets voor je bij. Bovendien krijg je op jouw verjaardag een gratis tompouce om dit te vieren.

Hema review

Op verschillende sites zijn Hema reviews te vinden. Een Hema review voor een specifiek product is te vinden op de Hema site, onderaan de pagina van dat product. Hier kom je erachter of dat dekbedovertrek mooi blijft na het wassen of dat de stof fijn aanvoelt of niet. Een Hema review behoedt je zo voor een miskoop, wat natuurlijk zonde zou zijn van het geld.

Trustpilot geeft Hema maar een 1,7 uit 5 sterren, op basis van ruim 1300 reviews. Waar Hema niet goed op scoort is de klantenservice. Klanten zijn bijvoorbeeld ontevreden over de klantenservice wanneer er bij een online bestelling wel geld is afgeschreven, maar de bestelling niet goed is doorgekomen en er geen bevestigingsmail is ontvangen. Wanneer klanten de klantenservice bellen komen ze er niet tot nauwelijks doorheen en wanneer ze iemand te spreken krijgen is diegene niet behulpzaam. Klanten zijn over het algemeen wel tevreden over Hema als het gaat om het aanbod en de kwaliteit van hun producten. Ze waarderen onder andere de smaak van de rookworst en het mooie design van een waterfles. Op ervaringen.nl worden met name de verzekeringen van Hema beoordeeld en krijgt Hema een 3,1 uit 10 op basis van ruim 300 reviews: 79% van de klanten geeft een negatieve beoordeling. Klanten geven aan dat er weinig bereidheid is om uit te keren bij bijvoorbeeld schade of diefstal. Wel positief zijn klanten op Independer over de zorgverzekering van Hema, waar ze een 8,2 krijgen op basis van ruim 400 reviews.

Bekijk Hema video

Ontdek deze Hema video.