Gaming Laptop Achteraf Of In Termijnen Betalen

De laptop is vandaag de dag een stukje technologie waar we vaak niet zonder kunnen. Zeker als je weet dat er meer dan ooit gestreamd wordt en er meer dan ooit games worden gespeeld. Als je een fervente gamer bent ben je natuurlijk wel niet op zoek naar zomaar een gewone laptop. Dan zoek je liever een laptop die specifiek op gaming is afgestemd. Eentje met een sterke grafische kaart. Een goed werkgeheugen. Geluid en beeld om vingers af te likken. Een echte professionele gaming laptop is dan ook een vrij dure investering. Bij BCC, Mediamarkt en een aantal andere aanbieders krijg je de optie om jouw gaming laptop op afbetaling te kopen. Zo kan je al jezelf helemaal verliezen in jouw favoriete game terwijl je stap per stap de betalingen doorvoert. Lijkt dat je wel wat maar heb je geen idee hoe te beginnen? Dan vertellen we jou op deze pagina wat je moet weten.

Bekijk direct:

Gaming laptop op afbetaling

Er zijn heel wat redenen te bedenken waarom het moeilijk of niet wenselijk kan zijn om een dure aankoop in één keer af te lossen. Misschien kan je een kleinere maandelijkse last perfect aan, maar is een groot bedrag in één klap te veel. Misschien hou je liever wat geld achter de hand voor onverwachte gebeurtenissen of misschien heb je wel je eigen redenen. Bij BCC kun je, mits je in het verleden al ooit eens iets kocht bij BCC, kiezen voor de optie gespreid betalen. Dankzij gespreid betalen hoef je jouw gaming laptop of game pc niet meteen te betalen maar betaal je elke maand een klein stukje van de laptop af. Controleer je graag op voorhand even of je wel in aanmerking komt voor gespreid betalen? Dan kan je in jouw profiel op BCC kiezen voor ‘Gespreid betalen aanvragen’. Je kunt ook een Macbook laptop op afbetaling kopen

De kosten

Een gaming laptop op afbetaling kopen is in feite een lening aangaan waarvan het krediet zo groot is als de aankoopprijs. Op een lening betaal je een bepaalde rentevoet en dat is bij de aankoop van een gaming laptop bij BCC niet anders. De rentevoet bij BCC en de optie gespreid betalen bedraagt 13.9% op het openstaande krediet op jaarbasis. Je betaalt dus minder en minder extra kosten naarmate de aflossingen vorderen. Gespreid betalen werkt bij BCC via de financiële partner Tinka. Op de app van Tinka, of onder Mijn Tinka op jouw BCC-profiel, vind je meteen de exacte kosten verbonden aan jouw krediet terug. Je komt dus nooit voor een onaangename verrassing te staan. Daarenboven kan je helemaal zelf bepalen hoeveel je maandelijks van jouw gaming laptop aflost. Alles boven de 8 euro per maand en boven minstens 2% van het kredietbedrag is je eigen keuze. Zo los jij af op het tempo dat het beste bij jou past.

Gaming laptop op afbetaling: extra informatie

Kies je voor gespreid betalen bij de aankoop van jouw gaming laptop? Dan voer je meteen de eerste maandelijkse betaling uit. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je betalen met iDeal, met een kredietkaart of met Apple Pay. Alle volgende betalingen worden via automatische incasso van jouw rekening gehaald. Wil je de betaling wijzigen of ben je benieuwd naar de huidige status van jouw krediet? Dan kan je op de Tinka-app het hele proces volgen. Sluit je voor jouw gaming laptop een krediet af van boven de 1000 euro? Dan moeten jouw woonlasten en jouw inkomen gecontroleerd worden. De nodige documenten hiervoor kan je op de website uploaden.

Gaming laptop via achteraf betalen

Niet iedereen is een fan van gespreid betalen en de extra kosten die daarmee gepaard gaan. Doe jij dat liever niet maar betaal je ook liever het bedrag voor jouw gaming laptop niet meteen? Dan kan je nog kiezen voor achteraf betalen. Achteraf betalen is een dienst van BCC die voor iedereen die reeds klant is en geen zware betalingsachterstand heeft opgelopen beschikbaar is. Bij achteraf betalen betaal je in eerste instantie geen euro. De factuur van jouw aankoop kan je tot twee weken na de aankoop vereffenen. Goed om te weten is dat dit hele proces geen extra kosten met zich meedraagt! Achteraf betalen is dus gratis.

bekijk video: Gaming Laptop Achteraf Of In Termijnen Betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Gaming Laptop Achteraf Of In Termijnen Betalen

Vaak gestelde vragen over gaming laptop achteraf of in termijnen betalen
Is het ook mogelijk een Gaming laptop in 3 termijnen te betalen en bij welke webshops kan dit?

Een goede gaming laptop is best even een investering. Bij veel webshops is het mogelijk om gewoon online in een paar simpele stappen een regeling te treffen om in 3 termijnen te betalen dankzij de Afterpay services die je steeds meer ziet, zoals Tinka, Klarna en Afterpay. Je kunt hiervoor terecht bij Mediamarkt dat hiervoor samenwerkt met Klarna en waar je ook een consumenten krediet kunt aangaan via Santander Costumer Finance. Bij Redux Gaming betaal je makkelijk in 3 termijnen met In3. Bij BCC kun je in 3 termijnen betalen door de juiste optie van Afterpay of Tinka te selecteren.

Is het ook mogelijk om een Gaming laptop op afbetaling te kopen zonder creditcard?

Een gaming laptop op afbetaling kopen zonder creditcard doe je bij Redux gaming, Mediamarkt, BCC, Beryl media of Somashome. Je selecteert daarvoor bij het afrekenen de Afterpay service. Bij Redux Gaming kies je daarvoor In3 (3 temijnen). Bij Mediamarkt loopt de After pay via Klarna als je achteraf wil betalen binnen 14 dagen en voor langer lopende leningen tref je een regeling via Santander Costumer Finance. BCC biedt deze mogelijkheid via Tinka (achteraf betalen of in 3 termijnen) of via Riverty Afterpay. Bij Beryl media en Somashome tenslotte kun je op afbetaling een gaminglaptop kopen via Spraypay, Klarna en In3.

Hoe werkt Gaming laptop op afbetaling kopen bij Mediamarkt?

Een gaming laptop op afbetaling kopen bij Mediamarkt doe je simpelweg via de vaste kredietpartner van Mediamarkt, Santander Costumer Finance. Dit vraag je zowel in de webshop als in de fysieke winkel makkelijk in een paar korte stappen aan. In de webshop selecteer je 'Betaalgemak' van Santander Costumer Finance of geef in de winkel bij de verkoper aan dat je hier gebruik van wilt maken. Het gaat om een krediet tegen 10 % rente. Je betaalt dus wel een extra bedrag bovenop de aankoopprijs. Voor een grote aanschaf waar je lang plezier van hebt als een gaming laptop kan dit toch een interessante optie zijn om al jouw gaming dromen waar te maken.

Bij welke webshops kan ik mijn Gaming laptop achteraf betalen?

Wil je de betaling van je nieuwe gaming laptop even 14 dagen vooruitschuiven voor iets meer lucht? Vind je het gewoon een prettig idee eerst het product te ontvangen voor je betaalt of wil je de gaming laptop eerst bekijken in de rust van je eigen huis voordat je beslist? Daar zijn bij een groot aantal electronicazaken mogelijkheden voor. Expert, Mediamarkt en Beryl media werken samen met Klarna voor achteraf betalen. Bij BCC kun je terecht met Riverty Afterpay of Tinka. Bij Electronic Partner is achteraf betaling gefacilteerd door Klarna of In3 (voor betalen in 3 termijnen)

Wat zijn de opties als ik mijn Gaming laptop in termijnen wil betalen maar daar liever geen BKR registratie voor wil krijgen?

De gaming laptop die je op het oog hebt het leifst niet in één klap betalen omdat dat even minder goed uit komt maar wil je voorkomen dat een BKR-registratie je op een later moment in de weg zit? Dan zijn een aantal dingen belangrijk om te weten. Vrijwel altijd wordt een betaling in termijnen tijdelijk geregistreerd bij het BKR.Die registratie vormt echter geen probleem en gaat gewoon weer weg, tenzij jij de getroffen betalingsregeling niet nakomt. Pas dan komt er een negatieve registratie in het spel waar je last van kunt hebben. Betalen in 3 termijnen gaat altijd binnn 60 dagen en heeft verder geen gevolgen. Bij een langere lening kan dit wel en is het belangrijk dit god te overwegen voor je eraan begint.

Wat zijn de mogelijkheden voor achteraf of in termijnen betalen zonder rente voor de aanschaf van een Gaming laptop?

Je favoriete gaming laptop achteraf of in termijnen betalen zonder hier rente over te betalen? Dat kan! Veel webshops bieden hier betaalopties voor via externe services of een eigen financiele tak. Het gaat dan om achteraf betalen via digitale acceptgiro (binnen 14 dagen) of betalen in 3 termijnen via services als Afterpay, In3, Klarna of BCC. Dit zijn kortlopende regelingen van maximaal 60 dagen. Je betaalt dan geen rente, maar wel een klein bedrag aan administratiekosten. Daardoor is deze vorm van betalen alleen interessant als het om wat grotere bedragen gaat. Houdt ook rekening met het feit dat dit soort services meestal een limiet tussen 3000 a 5000 euro hanteren.

Kan ik ook Gaming latop kopen en in termijnen betalen als ik de termijnen over meer dan 60 dagen wil spreiden?

Er zijn een aantal webshops en winkels waar de mogelijkheid om via de eigen financiele tak van het het bedrijf of een externe financiele service een lining over langere tijd aan te gaan voor je gaming laptop. Aangezien een gaming laptop veel geld meestal veel geld kost en als het goed is lang mee gaat, kan dit een interessante mogelijkheid zijn. Bij BCC kun je een lening aangaan via WFinance waarbij je kunt kiezen uit 3, 6, 12, 24 of 36 maanden. Bij Mediamarkt kun je via Santander een lening afsluiten met een loopduur van maximaal 48 maanden.