Boxspring op afbetaling

Een goede nachtrust is belangrijk om je overdag op zijn best te voelen. Vaak wordt het belang van de nachtelijke rust onderschat, terwijl bij een gebrek aan uitgerust zijn de nachtrust vrij eenvoudig te optimaliseren is. Een boxspring is een doeltreffend middel om je nachtrust te verbeteren en je op die manier overdag beter te voelen. Hoe hoger de kwaliteit, hoe meer je ook betaalt voor een boxspring, een goede overweging is dan een boxspring op afbetaling te kopen.

Bekijk direct:

boxspring op afbetaling

Een traditioneel bed heeft een lattenbodem of ander soort ondergrond waarop het matras ligt. Een boxspring is een onderstel voor je matras met speciale eigenschappen, dat kan bestaan uit meerdere delen. De boxspring functioneert zowel als een frame, maar ook als een product dat eigenschappen heeft die bijdragen aan een goede nachtrust. Een boxspring geeft een zeer comfortabel gevoel en is daarom minder bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan een erg harde ondergrond. Maar ook deze groep mensen kan prima een boxspring gebruiken als het matras zelf hard is. De eigenschappen van het matras verdwijnen uiteraard niet, de boxspring accentueert vooral het slaapcomfort.

Voordelen van een boxspring in termijnen betalen

Een boxspring is allereerst hoger dan de meeste onderstellen voor het matras. Hierdoor is de opstap naar het bed natuurlijker. Een boxspring heeft een eigen gelijkmatige vering waardoor het matras zelf minder slijt en uw lichaam beter door de nacht gedragen wordt. Boxsprings hebben een open constructie en daardoor een goede ventilatie. Omdat zowel het matras als de boxspring het gewicht dragen, is de levensduur van een boxspring uitstekend.

Aanschaffen van een boxspring

De keuze voor het type boxspring hangt af van de wensen die je hebt. Er zijn verschillende typen boxsprings qua uiterlijk, maar ook qua eigenschappen. Zo kun je onder andere op basis van de grootte en dikte van de springveren je keuze maken. Dunnere veren zullen meer meegeven dan stuggere. Uiteraard dien je een boxspring van dezelfde afmeting te kiezen als de grootte van je matras. Een goede boxspring is net als alle andere kwalitatieve producten niet heel goedkoop. Gelukkig is het mogelijk een boxspring op afbetaling aan te schaffen. Het voordeel hiervan is dat je direct je nachtrust kunt verbeteren. Daar komt bij dat wanneer je een boxspring op afbetaling koopt, je wat marge in je budget hebt en een model kunt kopen dat helemaal van je gading is, zowel qua uiterlijk als qua eigenschappen.

Je boxspring in huis

Heb je eenmaal de beslissing gemaakt een boxspring te kopen en hiermee aan je nachtrust te werken, dan is de methode van afbetaling erg eenvoudig: je kunt de boxspring in termijnen betalen. Je spreekt vooraf af hoeveel je per termijn aflost en hoe lang. Zo weet je waar je aan toe bent en kun je meteen de boxspring van je keuze in huis halen. Ga je een boxspring in termijnen betalen, dan is vanzelf na verloop van tijd de boxspring je eigendom. Aangezien een boxspring een lange levensduur heeft, ben je ook na de afbetaling in het bezit van een boxspring die nog een hele tijd kan meegaan. Een goede nachtrust is het zeker waard.

bekijk video: Boxspring op afbetaling

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Boxspring op afbetaling

Vaak gestelde vragen over boxspring op afbetaling
Waar kan ik een boxspring compleet bestellen en in termijnen betalen en hoe gaat dit in zijn werking?

Binnenkort verhuizen of ben je toe een comfortabeler bed? Een boxspring compleet met matrassen en beddengoed bestel je bij Emma, Mline, Beddenbriljant en Gigameubel. Bij deze webshops vind je verschillende opties om in termijnen achteraf te betalen wanneer de grote uitgave van een boxspringset compleet niet zo goed uitkomt. Investeren in goede slaap is tenslotte belangrijk. Bij Gigameubel spreid je makkelijk je betaling in 3 termijnen met In3, Klarna of Afterpay. Bij Emma en Mline met Klarna of In3. Je maakt een account aan, je kredietwaardigheid wordt gecheckt en betaald binnen 2 weken de eerste termijn, waarna nog twee maandtermijnen volgen. Let op: elke achteraf betaal service heeft zijn eigen bestedingslimiet voor betalen in termijnen.

Welke mogelijkheden zijn er om een boxspring te kopen en in 3 termijnen te betalen?

Er zijn verschillende opties om een boxspring in drie termijnen te betalen. Soms komt het net wat minder goed uit om in één keer veel geld uit te geven omdat je bijvoorbeeld net een verbouwing of verhuizing achter de kiezen hebt. Maar juist dan heb je je slaap hard nodig. Steeds meer meubelwinkels en beddenwinkels werken samen met verschillende partijen voor betalen in termijnen. Dit kan bijvoorbeeld door tijdens het afrekenen van je winkelmand te kiezen voor In3, Klarna, Riverty, Spraypay of Billink. Er wordt bij het maken van je account eerst gekeken of je nog geregistreerde leningen hebt openstaan en de bestedingslimiet voor betalen in drie termijnen verschilt per provider. Ook wordt er gekeken naar wat verantwoord is om te lenen.

Is het ook mogelijk een boxspring in termijnen te betalen zonder rente?

Als je ervoor kiest om en boxspring achteraf te betalen wil je natuurlijk niet wakker liggen van oplopende rente. De achteraf betaalservices In3 en Klarna bieden de mogelijkheid om je aankoop in drie maandtermijnen te betalen zonder dat hier rente over berekend wordt. Dit is wel op voorwaarde dat je op tijd betaalt. Je rondt je betaling in 60 dagen af. Er zijn enkele grote webshops die boxsprings verkopen waar je ook de mogelijkheid vindt om met Klarna of In3 te betalen. Benieuwd welke? Kijk bij Emma, Mline, Boxspring.nl, Beddenreus of Gigameubel.

Hoe werkt het kopen en betalen van een boxspring in termijnen zonder BKR?

Bestel je een boxspring, dan kun je bij steeds meer webshops waaronder Beddenreus, Beddengigant, Emma, Mline, Aurping en Gigameubel kiezen voor betalen via verschillende aanbieders van achteraf betalen zoals Klarna, Afterpay, of In3. Deze service bieden de mogelijkheid om je aankoop in 3 x termijnen te betalen. Door de beperkte looptijd van de lening (maximaal 60 dagen) is dit mogelijk zonder BKR-registratie. Dat kan voordelen hebben, maar het is belangrijk na te gaan of er andere extra kosten zijn op de aankoop van de boxspring als je voor deze manier van betalen kiest en of de lening verantwoord is voor je financiële situatie. Een lening met BKR-registratie heeft als voordeel dat je voor een langere looptijd kunt kiezen.

Waar kan ik een elektrische boxspring kopen en in termijnen betalen?

Behalve dat een elektrische boxspring voor iedereen supercomfortabel is, is het ook echt een uitkomst in medische zorgsituaties, voor zowel patiënt als verzorgende. Deze grote investering liever niet in één keer doen? Bij Boxspring.nl, Beddentreus, Beddengigant, Mline, Emma betaal je in drie termijnen via Klarna of In3. Bij o.a. Meubella, Matt en Sleepfast spreid je de betaling via Spraypay tot wel 24 maanden. Online warenhuizen zoals Wehkamp en Otto verkopen ook elektrische boxsprings en bieden een eigen klantenkrediet aan. Dit is een geregistreerde lening, maar daardoor is er wel de mogelijkheid tot een langere looptijd.

Kan ik ook een boxspring online bestellen op afbetaling zonder rente?

Een nieuwe boxspring nodig hebben kan onverwacht komen. Dan kan achteraf betalen een uitkomst zijn om toch snel een nieuw bed te bestellen. Bij steeds meer webshops zoals Emma, Gigameubel en Mline betaal je met Klarna of In3 achteraf zonder rente. Dit zijn kortlopende kredieten van maximaal 60 dagen, of je betaald het hele bedrag binnen 14 dagen om bijvoorbeeld eerst het product thuis te bekijken. Gebruik je deze manier van betalen, dan wordt er eerst een check gedaan van je kredietwaardigheid. Ook is er per provider een ander maximumbedrag voor achteraf betalen dat vaak rond de 4000/ 5000 euro ligt.

Wat moet ik weten als ik een boxspring 160 x 200 wil kopen en deze achteraf wil betalen?

Een nieuwe boxspring nodig, komt het even niet zo goed uit om in één keer het hele bedrag af te tikken? Er zijn verschillende opties om een boxspring 160 x 200 te kopen en achteraf te betalen. Een groeidend aantal webshops biedt mogelijkheden voor achterafbetaling via financiële services als Klarna (Beddengigant, Emma, Mline en Boxspring) Afterpay (Beddenleeuw, Leen Bakker, Vida XL) of Tinka van Wehkamp. Je maakt bij deze services een account aan, er wordt een razendsnelle check gedaan van je kredietwaardigheid om te bepalen tot welk bedrag je kunt lenen. Shop je boxspring en de rekening volgt per mail. Je hebt dan 14 dagen om het bedrag te voldoen.

Welke voorwaarden zijn er voor het online bestellen van een luxe boxspring op afbetaling?

Ben je toe aan een luxe boxspring op je slaapkamer en wil je weten wat de voorwaarden zijn van kopen op afbetaling? De voorwaarden verschillen tussen de aanbieders zoals Klarna, Afterpay en Tinka. Voor kopen op afbetaling is het altijd nodig eerst een account aan te maken dat gekoppeld is aan je identiteit. Na het aanmaken van je account wordt eerst snel gecheckt of je leningen of schulden hebt openstaan waardoor achteraf betalen niet verantwoord is. Daarna kun je direct bestellen en wordt de rekening voor je klaar gezet in de app op per mail. Je betaalt binnen 14 dagen via de link.