apple in termijnen betalen

Apple in termijnen betalen

Op deze pagina ontdek je hoe je Apple-producten in termijnen betaalt. We hebben verschillende opties voor je uitgezocht en in een overzicht gezet. Je leest welke Apple-producten je in termijnen kunt betalen en daarnaast bij welke webshops dit mogelijk is en tegen welke voorwaarden.

In 3 termijnen bij Leapp

Leapp is gespecialiseerd in refurbished Apple-producten en biedt de mogelijkheid om deze producten in termijnen te betalen met Klarna. Klanten kunnen kiezen voor betalen in 3 termijnen zonderLeapp biedt ook achteraf betalen aan in samenwerking met Klarna.

Apple-producten met Klarna betalen bij CampusShop

CampusShop, gericht op studenten, biedt verschillende betaalmogelijkheden aan, waaronder betalen in termijnen via Klarna. je kunt achteraf betalen of in 3 termijnen zonder extra kosten. Er is ook een optie om in termijnen te betalen als je een verzekering inclusief diefstal afsluit

Bij Tv outlet kun je zelfs in tot 36 maanden betalen

TV Outlet biedt de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen met in3, zonder dat je rente moet betalen of BKR-registratie krijgt. Daarnaast biedt dit bedrijf gespreid betalen aan met SprayPay, waarbij je in 12, 18, 24 of 36 maandelijkse termijnen kunt betalen. Ook is er een optie voor gespreid betalen met CreditClick.

Welke webshop heeft de meeste opties om Apple-producten in termijnen te betalen?

SomasHome heeft een ruim assortiment Apple producten die je in termijnen kunt betalen, zonder rente of BKR-registratie. We onderzochten de mogelijkheden van Apple-producten kopen bij Somashome en de verschillende betaalmethoden, evenals de voordelen en voorwaarden die hieraan verbonden zijn.

  1. In 3 termijnen betalen met Klarna: Je kunt je Apple producten in 3 termijnen betalen, waarbij de betalingen verspreid zijn over het moment dat je koopt, binnen 30 dagen, en binnen 60 dagen. Deze optie is rentevrij en vereist geen BKR-registratie. Vroegtijdig aflossen is mogelijk en gratis.
  2. Creditcard in 2 – 12 termijnen betalen (SplitIt – SomasPay): Een deel van het aankoopbedrag wordt direct van je creditcard afgeschreven en het resterende bedrag wordt gereserveerd. Vervolgens wordt elke maand een deel afgeschreven totdat alle termijnen zijn betaald. Dit gebeurt ook rentevrij en het maximale bestelbedrag is €4.000, afhankelijk van je bestedingslimiet op de creditcard.
  3. In 12-36 termijnen betalen (Spraypay): Voor deze optie moet je tussen de 23 en 75 jaar oud zijn, een Nederlandse bankrekening hebben, en mag je geen negatieve BKR-registratie hebben. De rente bij Spraypay is 15%, wat flink kan oplopen als je bijvoorbeeld een dure MacBook Pro aanschaft.
  4. In 4 termijnen betalen zonder BKR: Met deze nieuwe optie kun je in 4 termijnen betalen zonder rente en zonder BKR-registratie. De betalingen worden gedaan via automatische incasso. Je moet 18 jaar of ouder zijn en door een kredietwaardigheidstoets komen.
  5. Gespreid betalen met in3: Met in3 kun je Apple-producten  in 3 termijnen betalen zonder rente, en dit heeft geen invloed op je BKR-registratie. Deze betaalmethode werkt ongeveer hetzelfde als de mogelijkheid van Klarna in 3.

Apple producten gespreid betalen bij Somas Home

In deze video ontdek je hoe je o.a. Apple producten in meerdere termijnen betaalt bij Somashome.