Apple watch in termijnen betalen of achteraf met Afterpay

Apple watch in termijnen betalen

Lees op deze pagina hoe je een Apple Watch op afbetaling kunt kopen. Je vindt hier aanbieders als Leapp en Expert en de diverse betaalmogelijkheden die zij bieden Zoals Klarna, Riverty en Tinka. Leer hoe je je gezondheid en productiviteit kunt bijhouden zonder direct het volledige bedrag te betalen.

Apple watch in termijnen betalen in het kort

Hier kun je op afbetaling kopen:

 • Bij Tv outlet vind je zowel de Apple Watch SE als de 7, 8 en 9 serie en je betaalt gespreid met Payin3 of Spraypay.
 • Bij Somashome shop je 300+ verschillende Apple watch modellen en betaal je met diverse flexibele betaalmethoden.
 • Via Paradigit koop je een Apple watch SE, series 9 of de Apple Watch Ultra 2 in 3 termijnen.

Hier kun je achteraf betalen:

 • Leapp biedt een assortiment aan Refurbished Apple watches. Je moet daar binnen 30 dagen betalen via Klarna.
 • Bol.com biedt een enorm assortiment Apple watches, vooral via partners. Je betaalt achteraf binnen 14 dagen.
Dit is waar je op moet letten:
 1. Rente is van toepassing als je in meer dan 3 termijnen betaalt. (Max. 15%)
 2. Je krijgt een BKR-registratie bij een Apple watch boven de €250, wanneer je krediettermijn langer dan 60 dagen is.
 3. Een geautomatiseerde krediettoets vindt altijd plaats. Door het relatief lage bedrag vereist de aankoop van de meeste Apple watches geen inkomens en lastentoets. Bepaal dus goed voor jezelf of je deze aankoop kunt betalen!

Apple Watch op afbetaling via TV Outlet

Bij TVoutlet kun je een Apple Watch in termijnen betalen met verschillende voorwaarden, afhankelijk van de gekozen betaalmethode. We hebben de voorwaarden per betaalmethode voor je onderzocht en op een rijtje gezet.

Apple Watch in 3 termijnen betalen met Payin3

Hoe het werkt: Met in3 kun je je Apple Watch in drie termijnen betalen zonder rente of lening en zonder BKR-registratie. Het totale bedrag wordt gespreid over drie termijnen binnen 60 dagen

 • Stap 1: Kies in3 bij het afrekenen. Er wordt een snelle gegevenscontrole uitgevoerd.
 • Stap 2: Doe je eerste betaling direct, waarna je bestelling wordt verzonden.
 • Stap 3: Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling.

Alle bestellingen via in3 komen standaard met 4 jaar premium garantie, waarvoor TVoutlet 5% van de kosten van de toestellen rekent.

In meer termijnen betalen met SprayPay

Bij TVoutlet kun je een Apple Watch in termijnen betalen met SprayPay onder de volgende voorwaarden:

 • Gespreid betalen is mogelijk voor aankopen vanaf €250 tot €10.000
 • Je kunt je bestelling in 12, 18, 24 of 36 maandelijkse termijnen betalen
 • Eerder of extra aflossen is altijd mogelijk en 100% boetevrij
 • Je bepaalt zelf de looptijd van de afbetaling, zolang het maar binnen de bovengenoemde termijnen is.
 • Een Apple watch kopen en in termijnen betalen met Spraypay bij TVoutlet is inclusief 3 jaar premium garantie. Er wordt een variabele prijs van 8%, met een minimum van €49 voor gerekend.
 • Om met SprayPay te kunnen betalen, moet je een inkomsten/lasten toets doorlopen, IDIN identificatie via jouw bank uitvoeren en een overeenkomst plus automatische incasso digitaal ondertekenen.
BKR-Registratie en je Apple watch betalen met Spraypay

Bij SprayPay wordt een lening bij het BKR geregistreerd als deze hoger is dan €250. Voor veel Apple watches geldt dus dat je een BKR-registratie krijgt als je voor Spraypay kiest. Dit wordt wel beschouwd als een positieve registratie. Als je de lening binnen 30 dagen na afsluitdatum afbetaalt, krijg je überhaupt geen BKR-registratie. Een andere optie is om bijvoorbeeld een refurbished Apple watch te kopen, waardoor je eerder onder het bedrag van €250 blijft.

 • Je moet bij Leapp je Apple watch binnen 30 dagen betalen.
 • Je krijgt geen BKR-registratie, mits je op tijd betaalt.
 • Je betaalt geen rente.
 • Als je een Apple Watch koop heb je niks te maken met minimum of maximum bedragen, het aankoopbedrag valt sowieso binnen de limieten.

Refurbished Apple Watch achteraf betalen via Klarna

Bij Leapp kun je qua flexibele betaalmethoden alleen kiezen voor Klarna, waardoor je alleen achteraf kunt betalen. Dit proces is iets simpeler dan de gespreide betaalmethoden van TVoutlet en je hebt met iets minder zaken te maken waar je rekening mee moeten houden (zoals BKR, rente, verschillende looptijden etc.). Op een aantal websites lees je dat het mogelijk zou zijn om bij Leapp in 3 termijnen te betalen met Klarna. Volgens ons onderzoek is dit onjuist en kun je bij Leapp alleen achteraf betalen.

Waar moet je rekening mee houden

Wanneer je jouw Apple Watch wel in termijnen kan betalen, zijn er enkele zaken waar je rekening mee dient te houden. Wanneer je in termijnen gaat betalen, ga je een kredietovereenkomst aan met Tinka of Spraypay. Bij het aangaan van een kredietovereenkomst zijn de onderstaande zaken op jou van toepassing.

Als je betaalt met Tinka moet je rekening houden met:

 • 14.9% rente op jaarbasis. Als je een kredietovereenkomst aangaat, betaal je rente over het aankoopbedrag. Bij gespreid betalen via Tinka betaal je 14.9% rente over jouw aankoopbedrag op jaarbasis.
 • Kredietregistratie bij het BKR. Wanneer je een kredietovereenkomst aangaat via Tinka, zal de limiet van het aankoopbedrag worden geregistreerd bij het KBR wanneer deze hoger is dan €250,-. Dit valt onder een positieve registratie. Wanneer het openstaande saldo door aflossingen weer onder de €250 komt, zal de positieve registratie bij het BKR worden verwijderd.Hou er rekening mee dat je bij een betaalachterstand van drie maanden een negatieve registratie bij het KBR krijgt. Het hebben van een negatieve registratie bij het KBR kan verstrekkende gevolgen hebben, zoals bij het aanvragen van een hypotheek.
 • Niet op tijd betalen brengt extra incassokosten met zich mee. Wanneer je jouw Apple Watch in termijnen gaat betalen, zul je elke maand een gedeelte moeten aflossen. Hou er rekening mee dat wanneer je een termijn niet kan betalen of vergeet te betalen, je wellicht extra incassokosten moet betalen. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met Tinka via incasso@tinka.nl als je niet op tijd hebt betaald of kan betalen. Wellicht kun je met Tinka een betalingsregeling afspreken.
 • De aflossingsperiode. Wanneer je een kredietovereenkomst met Tinka aangaat om jouw Apple Watch in termijnen te betalen, zijn de volgende regels met betrekking tot aflossen van toepassing.De hoogte van het maandelijkse aflossingsbedrag bedraagt ten minste 2% van het aankoopbedrag met een minimum van €8,-.
 • Een kredietovereenkomst die je aangaat via Tinka duurt maximaal 180 maanden.

Apple watch versneld aflossen

Wanneer je een kredietovereenkomst bent aangegaan via Tinka of Spraypay om jouw Apple Watch in termijnen te betalen, kun je het openstaande bedrag versneld aflossen. Je kunt het openstaande bedrag ook in één keer aflossen. Voor beide opties geldt dat dit hier geen extra kosten aan verbonden zijn.Je kunt ook met een ander betaalmiddel het openstaande bedrag betalen, bijvoorbeeld door middel van een creditcard of een PayPal-account.

Apple watch Afterpay met Tinka achteraf betalen

In plaats van jouw Apple Watch in termijnen te betalen, kun je er ook voor kiezen om jouw Apple Watch achteraf te betalen.Een voordeel van achteraf betalen is dat er geen bijkomende kosten aan verbonden zijn. Je betaalt ook geen rente over het aankoopbedrag. Hou er wel rekening mee dat je het openstaande bedrag binnen 14 dagen dient te betalen.De termijn om gratis artikelen te retourneren blijft desondanks 30 dagen, ook al vragen we je om binnen 14 dagen je factuur te betalen.

Niet op tijd kunnen betalen

Als je kiest om jouw Apple Watch achteraf te betalen, dien je de factuur binnen 14 dagen te voldoen. Hou er rekening mee dat er extra incassokosten aan verbonden zijn als je de termijn van twee weken overschrijdt. Als je bent vergeten te betalen of niet kan betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice van Tinka, Riverty, Klarna of welke aanbieder je dan ook kiest: ze helpen je graag verder om een passende oplossing te vinden.

bekijk video: Apple watch in termijnen betalen of achteraf met Afterpay

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Apple watch in termijnen betalen of achteraf met Afterpay

Vaak gestelde vragen over Apple watch in termijnen betalen of achteraf met afterpay

#1 Kan ik een Apple Watch achteraf betalen?

Bij BackMarket vind je heel veel refubished Apple Watches tegen lage prijzen en je kunt deze gemakkelijk achteraf betalen via Klarna. Hiervoor maak je eerst een account aan met Klarna en vervolgens kies je in de betaalmodule van BackMarket voor betalen met Klarna. Je betaalt je toch al voordelige Apple Watch dan uiterlijk binnen 30 dagen na aankoop. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden en je betaalt ook geen rente. Jouw Klarna-account is gekoppeld aan je betaalrekening, die je instelt via iDeal.

#2 Kan ik een Apple Watch 8 in drie termijnen betalen?

Ja, dat kan! Bij Amac bijvoorbeeld, kun je met SprayPay iedere Apple Watch in drie of meer termijnen betalen. Of je nu voor de 3-series, de 8-serie of de Apple Watch Ultra gaat, je kunt al je aankopen via SprayPay gespreid betalen. SprayPay kijkt uiteraard naar je netto inkomen, eventuele vaste maandelijkse uitgaven, andere lopende leningen en je woonsituatie. In de Amac winkel wordt je SprayPay QR-code gescand en je kunt tussen de €250,- en tot wel €5.000,- besteden. Gespreid betalen regel je vervolgens rechtstreeks met SprayPay en je bepaalt uiteraard zelf hoeveel en hoe snel je wil betalen. Zo kun je een financiële meevaller meteen inzetten om sneller van je krediet af te zijn, zonder extra kosten.

#3 Kan ik mijn Apple Watch 6 in drie termijnen betalen zonder BKR?

Ja, dat kan. Kies via Klarna een aangesloten webshop en bestel de Apple Watch van jouw keuze. In overleg met Klarna bepaal je of je binnen 30 dagen of in drie termijnen van 30 dagen betaalt. In dat geval betaal je de eerste termijn meteen bij bestellen en de volgende termijnen na 30 en 60 dagen. Klarna schrijft de bedragen automatisch af van je rekening en je betaalt hierover geen rente. Met de Klarna App kun je zelfs in nog veel meer winkels betalen en in dat geval beheert Klarna jouw openstaande bedragen en bewaak je samen dat je schuld niet teveel oploopt.

#4 Een Apple Watch huren zonder krediet of BKR-registratie?

Het is het overwegen waard om je Apple Watch te huren. Zo is hij verzekerd tegen beschadiging of diefstal en betaal je toch maar een laag bedrag per maand. Bij Grover kun je kiezen uit tientallen modellen, waaronder de Apple Watch 6, 8 en de Ultra. Dankzij de gratis Grover Care betaal je slechts 10% van de normale reparatiekosten en normale gebruikssporen vallen volledig binnen de garantie. Aan het einde van de looptijd kun je jouw Apple Watch weer terugsturen of tegen een vast bedrag overnemen van Grover. Afhankelijk van de duur van jouw huurovereenkomst bepaalt Grover dan de prijs waarvoor jij jouw Apple Watch voorgoed voor jezelf kunt hebben.

#5 Kan ik ook de Apple Watch X in termijnen betalen

In september 2024 komt de Apple Watch X uit. Als het product te koop is, vind je hier alle gespreid betaalmogelijkheden. Winkels die Apple Watch X in termijnen betalen gaan aanbieden zijn o.a. Somashome en Expert.

#6 Hoe kan ik de Apple Watch Ultra of Apple Watch Ultra 2 in termijnen betalen bij Amac?

Bij Amac kun je de Apple Watch Ultra of Apple Watch Ultra 2 in termijnen betalen via SprayPay. Dit is mogelijk voor aankopen vanaf €250,- tot maximaal €5000,-. Je kunt kiezen voor een betalingstermijn van 12, 18, 24 of 36 maanden met een rentepercentage van 15%. Bijvoorbeeld, als je een Apple Watch Ultra van €799,- wilt kopen en deze over 12 maanden wilt spreiden, dan betaal je ongeveer €72,07 per maand. Je kunt ook je oude Apple-apparaten inruilen voor extra korting. Bovendien kun je zonder extra kosten eerder of extra aflossen.

#7 Kan ik de Apple Watch Ultra of Apple Watch Ultra 2 zonder rente en BKR-registratie in termijnen betalen?

Ja, bij SomasHome kun je de Apple Watch Ultra 2 in termijnen betalen zonder rente of BKR-registratie. Je hebt de mogelijkheid om in 3, 4, 6, 12, 24, 36 of 48 termijnen te betalen. Bijvoorbeeld, als je een Apple Watch Ultra 2 koopt voor €799,-, kun je kiezen om dit bedrag in drie termijnen te betalen met Klarna of In3, waarbij de eerste termijn direct bij aankoop wordt betaald, de tweede termijn binnen 30 dagen en de derde termijn binnen 60 dagen.

#8 Kan ik betalen in termijnen zonder BKR-registratie voor de Apple Watch Series 9 Cellular?

Ja, bij SomasHome kun je de Apple Watch Series 9 Cellular in termijnen betalen zonder rente of BKR-registratie. Dit biedt je de mogelijkheid om de kosten van je aankoop te spreiden zonder dat dit invloed heeft op je kredietregistratie. De betaling in termijnen is mogelijk vanaf €16 per maand, afhankelijk van de gekozen termijn.

#9 Welke aanbieders bieden betalen in termijnen aan voor de Apple Watch Series 9 Cellular?

Naast SomasHome, die betalen in termijnen zonder rente of BKR-registratie aanbiedt, kun je bij Amac kiezen voor gespreid betalen met SprayPay. Hierbij kun je je aankoop spreiden over 12, 18, 24 of 36 maanden met een rentepercentage van 15%. Let op dat een overeenkomst met SprayPay wel bij het BKR geregistreerd wordt. Apple zelf biedt voor klanten uit België ook de mogelijkheid om een financiering aan (tegen 12.5%) rente te gaan met een looptijd van 10 tot 24 maanden.

#10 Wanneer wordt de Apple Watch Series 10 (Series X) verwacht?

De Apple Watch Series 10 (Series X) wordt verwacht rond de viering van het 10-jarig jubileum van de Apple Watch, wat zou kunnen betekenen dat de lancering plaatsvindt in 2024 of 2025. De exacte releasedatum is nog niet bekend en zal door Apple worden aangekondigd. Zodra gereleased geven we je op deze pagina alle opties om de Apple Watch Series 10 in termijnen te betalen.

#11 Hoe kan ik de Apple Watch SE gespreid betalen bij Amac?

Je kunt de Apple Watch SE gespreid betalen bij Amac via SprayPay. Dit zijn de voorwaarden:

 • Aankoopbedrag: Vanaf €250 tot €5.000.
 • Looptijd: Kies uit 12, 18, 24 of 36 maanden.
 • Rente: 15% per jaar over het openstaande bedrag.
 • Leeftijd: Je moet tussen de 23 en 75 jaar oud zijn.
 • BKR-toetsing: Voor kredietaanvragen boven €1.000 is een BKR-toetsing vereist.
 • Nederlandse Bankrekening: Nodig voor de betaling.
 • Extra Aflossen: Je kunt kosteloos eerder of extra aflossen