All In One Pc Afterpay

All In One Pc Afterpay Of Klarna

Echt toe aan een nieuwe PC, maar is dit financieel nog even niet mogelijk? Op onze website betaling.nl vind je een overzicht met alle opties om jouw All In One PC achteraf te betalen, dus geniet nu al van je nieuwe All In One PC en betaal zorgeloos achteraf met Afterpay of Klarna.

Bekijk direct:

Het tijdperk van de PC die de halve woonkamer in beslag neemt, is voorbij. Kies voor een All In One PC waarbij alle componenten compact verwerkt zijn in de behuizing van het scherm. De All In One PC is qua prestaties zeker niet minder krachtig dan een desktop en is tevens voorzien van een strak design. De meeste All In One PC’s zijn zelfs uitgerust met een touchscreen en zijn makkelijk verplaatsbaar.

Jouw All In One PC in termijnen betalen

Bij Somashome is het mogelijk om gespreid te betalen via Tinka. Je kiest zelf hoe lang je over het terugbetalen doet en je betaalt nooit meer dan 14,9% rente. Deze financiering is online aan te vragen. Bij Mediamarkt is het ook mogelijk om je All In One PC te financieren via Santander.

All In One PC Afterpay

Bij Somashome en Alternate betaal je binnen 14 dagen na de ontvangst van je aankoop. Let op dat Riverty alleen mogelijk is voor bestaande klanten. Je dient dus een account te hebben bij deze webshops. De app van Afterpay biedt de optie om je betaling tijdelijk te pauzeren, waardoor je betalingsdeadline verschuift naar een latere datum. Zorg er wel voor dat je de betaling echt op de uiterste betaaldatum voldoet, anders betaal je al snel hoge incassokosten.

All In One PC Klarna

Deze maand nog even krap bij kas, maar komt volgende maand die welverdiende bonus of je vakantiegeld? Betaal dan je All In One PC via Klarna. Bij Mediamarkt, Expert, Medion en Megekko betaal je rentevrij binnen 14 of 30 dagen na verzending. Via de handige Klarna app word je op de hoogte gehouden van je bestelstatus en voldoe je eenvoudig de betaling. Is de All In One PC toch niet helemaal wat je ervan had verwacht, dan kun je een retourverzoek indienen via de app. Klarna bewijst daarnaast zijn flexibiliteit door betaling in drie termijnen aan te bieden via automatische incasso. En dat zelfs rentevrij.

Kortom

Nu is de vraag: All In One PC Afterpay of All In One PC Klarna? Of betaal je toch liever in termijnen? Kies wat bij jouw situatie past en geniet vliegensvlug van de voordelen van achteraf betalen.Een All in one Pc is een computer waarop je alles kunt doen. Hierbij moet je denken aan gamen, internetten etc. Ook kun je een dergelijke computer gemakkelijk gebruiken voor je werk.

bekijk video: All In One Pc Afterpay Of Klarna

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor All In One Pc Afterpay Of Klarna

Vaak gestelde vragen over all in one pc afterpay of klarna

#1 Hoe duur zijn all-in-one PC’s?

Je kent de all-in-one computer waarschijnlijk van Apple, maar naast de iMac er zijn ook pc’s verkrijgbaar als all-in-one. Het voordeel is, dat deze vaak een stuk aantrekkelijker geprijsd zijn, dan de design producten van Apple, plus dat ze bijna allemaal op Windows draaien en je wat meer mogelijkheden hebt om apps te installeren. Je hebt al een all-in-one pc vanaf zo’n €500,- en de duurste kost ongeveer €5.000,-. De grootste aanbieder van all-in-one pc’s naast Apple is HP en sinds de komst van Google Chrome bieden zij ook modellen die op dat platform draaien.

#2 Kan ik een all-in-one pc achteraf betalen?

Ja, dat kan. Een all-in-one pc heeft een mooi design. Dat komt omdat je geen kabel tussen je computer en je monitor hebt, want alles zit in één apparaat. Veel aanbieders van all-in-one pc’s maken gebruik van betaalmethoden waarmee jij jouw computer in termijnen kunt afbetalen. MediaMarkt, Somashome en heel veel andere winkelbedrijven in elektronica bieden de mogelijkheid om je all-in-one pc achteraf of in termijnen te betalen. Dat kan dan in één keer binnen twee weken, maar ook in drie of meer termijnen. Bij het afrekenen kies je eenvoudig de betaalmethode van jouw keuze. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je all-in-one pc te huren bij Grover.

#3 Kan ik in België een all-in-one pc achteraf betalen?

Ja, dat kan bij vandenborre.be en bij MediaMarkt. Kies bij Vandenborre de all-in-one van jouw keuze, plus eventuele accessoires en kies voor betaling via storting. Indien jouw all-in-one niet door een partner van Vandenborre geleverd wordt, betaal je achteraf door het geld over te maken op de bankrekening van Vandenborre. Betaling in termijnen is helaas niet mogelijk en Vandenborre werkt niet samen met betaaldiensten. Bij MediaMarkt in België kun je een MediaMarkt Mastercard aanvragen met de mogelijkheid om in maandelijkse termijnen te betalen. Wil je een krediet bij MediaMarkt, dan kan dat alleen in de fysieke winkels en niet online.

#4 Kan ik in de UK een all-in-one pc achteraf betalen?

In de UK zijn een aantal bedrijven aangesloten bij betaalservices als Klarna of PayPal Credit. Zo kun je bij Scan tot £1.200 een PayPal krediet aanvragen. Je kunt dan in maximaal 48 maanden gespreid betalen en betaalt een rentepercentage van iets meer dan 20%. De eerste vier maanden betaal je geen rente en als je binnen drie termijnen aflost dus ook niet. Je kunt ook een lening aanvragen. Deze is rentevrij gedurende de eerste 12 maanden, mits je iedere maand op tijd betaalt. Je betaalt dan wel 10% van het bedrag meteen aan. Los je alles vervroegd af, betaal je wel een aflossingsfee van ongeveer £30.

#5 Waar kan ik een all-in-one PC in termijnen betalen?

Een opgeruimd bureau dankzij een all-in-one computer, zonder je bankrekening te plunderen? Bij Somashome kun je jouw all-in-one pc gemakkelijk achteraf of in termijnen betalen. Daarvoor maakt Somashome gebruik van Tinka. Je kunt kiezen of je maandelijks betaalt of binnen 14 dagen. Het aanmaken van een account op Tinka duurt anderhalve minuut en alles werkt volledig digitaal. De 14-dagen dienst is rentevrij en kosteloos voor jou als klant. Kies je voor betaling in termijnen, dan rekent Tinka 14,9% rente. Ook doet Tinka een check of je in aanmerking komt voor achteraf betalen, op basis van je ID en je inkomen. Dat laatste doet Tinka alleen bij een aankoop van een all-in-one pc die duurder is dan €1000,-.