Vakantie in termijnen betalen

Vakantie in termijnen betalen

Droom je van een vakantie, maar de kosten zijn te hoog? Hier leer je hoe je je vakantie in termijnen kunt betalen. Ontdek aanbieders zoals Sunweb en Corendon en ontdek hoe je vaak soms slechts een kleine aanbetaling hoeft te doen. Of je nu zin hebt in een avontuurlijke reis of een ontspannende strandvakantie, Lees nu hoe je je droomvakantie kunt boeken zonder direct je hele reis vooraf te betalen.

Bekijk direct:

Vakantie op afbetaling in termijnen betalen

Altijd al op vakantie willen gaan? Maar heeft u niet genoeg geld dit jaar? De goedkoopste manier om te reizen wordt hier aangeboden. De beste prijs, kwaliteit en service, zodat eenvoudig de beste vakantie kunt vinden. Een vakantie is om te relaxen en niet om u allerlei financiële problemen op de hals te halen. Alle administratieve bezigheden worden geregeld. De beste reizen worden enkel aangeboden, zodat u niet te veel hoeft te zoeken. Dit zult u al heel snel merken als u beslist om een vakantie te bestellen. Elk jaar zijn er meer mensen die tevreden terugkomen van hun vakantie. Ontspannen en volledig uitgerust hebben deze mensen kunnen genieten van hun welverdiende vakantie zonder kopzorgen, omdat alles werd geregeld op een aangename en persoonlijke manier. Er is garantie van goede service en alles wat nodig is om uw vakantie vlot te laten verlopen. Men biedt u dus 100% klantentevredenheid.

Vakantie op afbetaling

Heeft u al nagedacht over uw vakantie, maar uw budget is er niet klaar voor. Dan is er hier de oplossing voor u. We verzamelen de beste prijs en kwaliteit vakantie voor u. Daarbovenop hebben is er ook een speciale aanbieding voor u: een vakantie op afbetaling. Dat wil zeggen dat u niet meer moet denken over sparen of over hoe u alles gaat betalen. U moet aan niks denken, want alles wordt al geregeld.

Vakantie in termijnen betalen

U bent geïnteresseerd in de afbetalingen, maar u weet niet wat en hoe? Kort uitgelegd wilt dit zeggen dat u nu kunt genieten van uw vakantie. Alles wordt geregeld, zelfs nadat u terugkomt van uw vakantie hoeft u niet het volledige bedrag te betalen, maar kunt u uw vakantie in termijnen betalen. Het af te lossen bedrag kunt u zelf bepalen en de periode waarbinnen u dit wilt betalen. Zo kunt u optimaal genieten van alles wat u wilt en heeft u uw lasten zelf in de hand.Natuurlijk is het vrij om aan u te beslissen. Omdat betalen in termijnen nieuw kan zijn proberen wij u zoveel mogelijk informatie te geven, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Zo kunnen we u helpen met enige twijfels en kunt u altijd zelf de beslissing maken of u liever vooruit betaald of net als vele Nederlanders uw vakantie in termijnen zult betalen. Wij hebben voor u een aantal speciale aanbieding waar u op afbetaling kunt betalen. Ons doel is om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen waarbij u niet wordt beperkt door financiële middelen.

Vakantie achteraf betalen

Je vakantie achteraf betalen is vaak alleen mogelijk als je een hotel boekt en eerst een creditcard garantie geeft. Nadat je uitcheckt bij het hotel moet je dan alles afrekenen inclusief belastingen (zoals city tax) en eten en drinken dat je eventueel op rekening hebt gezet. Vliegtickets moet je vrijwel altijd direct afrekenen tijdens het online boeken. Er zijn een aantal vliegticketsites waar je met Klarna kunt betalen en je op die manier ook je vliegtickets achteraf betaalt. Budgetair is hier een voorbeeld van.

Vakantie boeken zonder aanbetaling

Als je een pakketreis boekt zul je in veel gevallen een aanbetaling moeten doen. Vertrek je binnen 6 weken, dan betaal je vaak het volledige bedrag. Toch zijn er uitzonderingen. Hieronder volgen een aantal tips om een vakantie te boeken zonder aanbetaling:

  • Boek je vlucht en hotel los van elkaar. Bij hotelboekingssites als Booking.com hoef je je hotel vaak pas bij aankomst te betalen. Als je een wat langere vakantie boekt, is dit vaak het grootste gedeelte van de reissom.
  • Boek je vlucht bij een site die is aangesloten bij Klarna. Budgetair en AlternativeAirlines zijn voorbeelden.
  • Tui heeft soms acties waarbij je tijdelijk geen aanbetaling hoeft te doen voor je pakktreis. Houd deze site in de gaten; we plaatsen regelmatig dit soort deals.
  • Betaal met je creditcard. Je bent dan niet alleen altijd verzekerd, maar het duurt ook tot een maand langer voordat het geld van je rekening is geschreven.

bekijk video: Vakantie in termijnen betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Vakantie in termijnen betalen

Vaak gestelde vragen over vakantie op afbetaling

#1 Biedt TUI betaling van mijn vakantie in termijnen aan?

Vakanties boek je vaak al lang voordat je vakantiegeld uitbetaald wordt. Daarom is het wel zo fijn, als je de reis in termijnen kunt betalen. Dat kan onder andere bij TUI. Met uitzondering van losse vliegticket kun je daar, wanneer je langer dan zes weken van tevoren boekt, je reis in termijnen betalen. Je bepaalt zelf in welke termijnen en wanneer je betaalt, zolang je vakantie maar volledig betaald is voor vertrekdatum. Dit kun je overigens niet online regelen, maar in één van de reisbureau’s van TUI bij jou in de buurt.

#2 Ik wil een vakantiepark boeken en in termijnen betalen. Kan dat?

Bij RCN Vakantieparken, met parken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, betaal je jouw vakantie in drie termijnen, zodat je al tijdig kunt boeken voordat je vakantiegeld binnenkomt. De betalingsregeling is erg aantrekkelijk, omdat je maar 25% bij boeking betaalt, daarna nog een keer 25% tussen het maken van de boeking en een maand voor aankomst. De laatste termijn (50%) betaal je 30 dagen voor je vakantie begint. Deze service is helemaal gratis en wil je dit regelen? Neem dan telefonisch contact op met de klantenservice van RCN.

#3 Ik boek een vakantie via Corendon, maar wil deze in termijnen betalen. Kan dat?

Ja zeker! Bij Corendon kun je jouw vakantie vooraf voor een deel aanbetalen en daarna zelf bepalen hoeveel jij per week of maand inlost. Belangrijk is, dat de hele reis zes weken voor je vertrek betaald is. Je kunt geen losse vliegtickets in delen betalen; die reken je meteen af bij het boeken, maar een totaalreis, ook als dit inclusief vliegreis is, betaal je gewoon in delen vooraf.

#4 Ik begrijp dat je bij Sunweb in termijnen je vakantie mag betalen. Hoe werkt dat precies?

Een vakantie boek je vaak enige tijd voordat je daadwerkelijk vertrekt. Dat betekent dat je tijd hebt om te sparen voor je reis. Doe je dat liever niet op je eigen spaarrekening, betaal dan je vakantie vooraf in termijnen. Bij Sunweb kan dat tot zes weken voor je reis. Je doet eerst een aanbetaling, die de verzekeringen, reserveringskosten en een deel van de reissom omvat, en de rest betaal je op momenten dat het jou goed uitkomt. Zes weken voor je vertrek moet de reissom dan helemaal betaald zijn.

#5 Kan ik mijn vliegtickets ook achteraf betalen?

Bij AlternativeAirlines.com boek je jouw ticket vandaag en betaal je achteraf met Klarna. Deze service is voor 13 landen in Europa beschikbaar, waaronder ook Nederland en België. Alternative Airlines vergelijkt ticketprijzen van alle beschikbare luchtvaartmaatschappijen en geeft je de best passende opties. Na boeking reken je af met Klarna en als je al een account hebt, stuurt Klarna je achteraf een factuur met een betaaltermijn van 30 dagen. Zo kun je scherpe dagaanbiedingen vasthouden, ook wanneer je saldo nog niet toereikend is. Met Klarna betaal je zonder rente na 30 dagen en de goedkeuring ontvang je binnen een paar seconden.

#6 Kan ik mijn Roompot-vakantie in termijnen betalen?

Vakantie vieren moet leuk zijn! Dus ook de betaling ervan wil je graag gemakkelijk regelen. Roompot Vakanties heeft de mogelijkheid om in termijnen te betalen en da’s nog gratis ook. Geef bij het boeken aan of je dit wilt en zij verdelen het totaalbedrag over gelijke termijnen van 4 weken. De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen en het totaalbedrag moet vier weken voor aankomst voldaan zijn. Een paar dagen na je boeking ontvang je een handig kostenoverzicht met daarin de betaalinstructies. Ben je een keer te laat, dan stuurt Roompot je een herinnering. Betaal deze op tijd, want anders loop je het risico dat je boeking geannuleerd wordt.

#7 Kan ik bij Thomas Cook mijn vakantie in termijnen betalen?

Bij Thomas Cook kun je je vakantie in maandelijkse termijnen betalen. Voorwaarde is dat je vakantie meer dan 90 dagen van tevoren en minder dan 364 dagen van tevoren plaatsvindt.