Playstation 5 in termijnen betalen

Op deze pagina lees je hoe je een PlayStation 5 op afbetaling koopt. Je ontdekt aanbieders als BCC en MediaMarkt, en hun betalingsplannen. Leer hoe je je game-ervaring kunt upgraden zonder het volledige bedrag in één keer te betalen.

bekijk video: Playstation 5 in termijnen betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Playstation 5 in termijnen betalen

Vaak gestelde vragen over Playstation 5 in termijnen betalen
Is het ook mogelijk een Playstation 5 te kopen en in termijnen te betalen?

De echte gamefan wacht natuurlijk niet met de aanschaf van een Playstation 5 maar wil er zo snel mogelijk bij zijn om er zoveel mogelijk plezier van te hebben. Het spreiden van de betaling van je Playstation 5 is is sommige gevallen de oplossing om eerder van je aankoop te kunnen genieten. Kies je voor betalen in termijnen dan doe je dat in 3 termijnen via één van de achteraf betaalservices of je spreidt de terugbetaling over een langere periode via het klantenkrediet van Mediamarkt, Otto of BCC. Beryl en Somashome faciliteren deze mogelijkheid met Spraypay of In3.

Wat zijn de mogelijkheden om een Playstation 5 te kopen als ik deze achteraf wil afrekenen?

In veel huizen is een spelcomputer zoals de Paystation 5 een niet meer weg te denken tijdverdrijf geworden. Bij grote elektronicazaken zoals BCC en Electronic partner en bij Mediamarkt koop je makkelijk en snel een gameconsole en heb je bovendien de optie om in meerdere termijnen af te rekenen. Bij BCC kies je voor Tinka om gespreid betalen. Bij Electronic Partner financier je je aankoop in meerdere termijnen met In3. Wil je af en toe upgraden naar een nieuw model overweeg dan leasen via Grover.

Waar kan ik terecht als ik interesse heb om een Playstation 5 te kopen en termijnen wil betalen zonder BKR registratie?

Kun jij echt niet meer wachten om de allerbeste klassieke en nieuwste spellen spelen op de Playstation 5 en wil je in termijnen te betalen, maar liever geen BKR-registratie? Vergeet niet dat een BKR-registratie ook in je eigen belang gedaan wordt en dat als je altijd op tijd je termijnen betaalt dit ook in positieve zin wordt meegenomen voor je kredietwaardigheid. Via In3 betaal je in 3 termijnen zonder BKR-registratie. Dit kan bijvoorbeeld bij Somashome en Berylmedia. De looptijd is dan nooit langer dan 60 dagen en het is aan te raden goed naar de extra kosten te kijken.

Welke mogelijkheden zijn er om een Playstation 5 te bestellen en in 3 termijnen te betalen?

Een Playstation 5 in huis halen en liever in 3 termijnen achteraf betalen in plaats van in één keer het hele bedrag neertellen? Dat kan! Al je favoriete webshops die spelcomputers als de Playstation 5 verkopen bieden minstens één optie om het aankoopbedrag van de gameconsole over 3 termijnen te verdelen. Betalen in 3 termijnen via Klarna vind je bij Mediamarkt, Nedgame, Expert en Game-outlet.nl. Betalen met Riverty Afterpay kan bij BCC. De webshop Electronic Partner biedt betalen met In3 aan wat ook een veilige en vertrouwde methode is om je aankoopbedrag te spreiden over 3 termijnen.

Waar kan ik een Playstation 5 bestelllen en in termijnen betalen zonder rente?

Bij enkele grotere webshops zoals BCC en Mediamarkt kun je via Klarna achteraf betalen. In plaats van direct af te rekenen ga je een betalingsverplichting aan waarbij je kunt kiezen om het bedrag in 1 keer te voldoen binnen 30 dagen na je aankoop. Daarnaast heb je ook nog de optie om in 3 termijnen te betalen. Je betaalt daar wel rente over. De betaling voldoe je via de App of via een link in de mail. Je wordt automatisch herinnerd om op tijd te betalen zodat je dit niet kunt vergeten. Dat voorkomt problemen achteraf zodat je gewoon lekker van je nieuwe PlayStation kunt genieten en iedereen verslaat bij het spelen van je favoriete games.

Waar kan ik online een Playstation 5 bestellen als ik deze liever pas na ontvangst wil afrekenen en hoe gaat dit in zijn werking?

Wil je bij het online bestellen van kostbare apparatuur als een Playstation 5 geen onnodige risico´s nemen en wil je profiteren van aankoopbescherming, en daarnaast je nieuwe spelcomputer eerst thuis hebben en bekijken voordat je betaalt? Ben je van plan iemand een PlayStation 5 cadeau te doen, maar vind je het toch handig pas te betalen als je zeker weet dat dit is wat de ontvanger wil? Dan is gebruik maken van achteraf betaalmethodes zoals Klarna, Afterpay en Tinka een puik plan. Kijk bij BCC, Mediamarkt of Expert. Ook Bol.com biedt een soortgelijke service aan als je bij hen een account hebt.