Playstation 5 in termijnen betalen

Playstation 5 in termijnen betalen

Op deze pagina lees je hoe je een PlayStation 5 op afbetaling koopt. Je ontdekt aanbieders als MediaMarkt en Tv Outlet, en hun betalingsplannen. Leer hoe je je game-ervaring kunt upgraden zonder het volledige bedrag in één keer te betalen.

Bekijk direct:

Playstation 5 in termijnen betalen

Op deze pagina lees je precies wat de mogelijkheden zijn om een PS5 in termijnen te betalen. Je ontdekt de voorwaarden en verschillende aanbieders.

Playstation 5 Klarna

Als je ervoor kiest om je PS5 achteraf of in termijnen te betalen is Klarna een goede en betrouwbare keuze. Op deze pagina vind je meerdere aanbieders die Klarna als betaalmethode aanbieden.  Een Ps5 met Klarna betalen kan bijvoorbeeld bij Mediamarkt. Als je een Playstation 5 geen BKR-registratie, omdat je binnen 30 dagen na aanschaf moet betalen. Andere opties om een Playstation 5 met Klarna te kopen zijn Amazon en Somashome. Let op dat je bij Amazon alleen met Klarna kunt betalen vanuit het buitenland (Amazon.com). Bij Mediamarkt of Somashome kopen en betalen met Klarna is dus een logischere optie. Ook bij Tvoutlet.tv heb je meerdere opties om achteraf of in termijnen te betalen, waaronder Klarna.

Playstation 5 Riverty

Ook betalen met Riverty is een optie. Als je de app van Riverty downloadt ontdek je alle betaalmethoden, zoals betalen binnen 14 dagen, “back in flow” en “flex”. Een bekende webwinkel die een PS5 met Riverty als betaalmethode aanbiedt, is Alternate. 

Huren via Skala

Wanneer je liever huurt dat in termijnen afbetaalt, kies je voor Skala. Hier huur je een PS5 i.c.m. een TV. Vanaf ongeveer € 60,- per maand huur je een Playstation. Niet per se heel goedkoop, maar hiervoor heb je verder geen gedoe en loop je ook geen risico. Dit zijn de voordelen van huren bij Skala:

  • Gratis bezorgd en geïnstalleerd
  • 100% servicegarantie: Wanneer je Playstation stuk gaat, wordt deze gratis gerepareerd.
  • Je betaalt een vast bedrag per maand, zodat je weet waar je aan toe bent.
  • Je krijgt geen BKR- registratie.

Het huren doe je meestal voor een periode van 5 jaar. Zodra deze termijn is afgelopen heb je de keuze om een nieuwer model uit te kiezen, de PS5 te retourneren, of deze over te kopen van Skala. Uiteraard gaat dit dan tegen een sterk gereduceerd tarief. Hieronder vind je een aanbieding waarbij je € 120,- korting krijgt wanneer je inschrijft voor de nieuwsbrief van Skala:

LG 43 inch QNED TV + PS 5 | €120,- korting

Krijg nu €120,- korting bij het huren van een Playstation 5 i.c.m. een tv. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Skala en krijg de kortingscode in je mail.
LG 43 inch QNED TV + PS 5 | €120,- korting
VIA NIEUWSBRIEF

In meerdere termijnen bij Mediamarkt via Santander

Bij Mediamarkt heb je keuze tussen de Disk edition en de Digital edition. De Disk Edition is ongeveer € 100,- duurder. Daarnaast heb je de optie om je console in een bundel te kopen met controllers en/of games. Wanneer je ervoor kiest om via Mediamarkt in termijnen te betalen en je gaat voor de maximale termijn van 60 maanden, dan betaal je tussen de € 12,- en € 14,- per maand. Het rentepercentage dat je betaalt per maand is 14%.

Omdat de PS5 een aankoopbedrag heeft tussen de €250,- en €1000,- kun je deze betalen via Santander zonder een bewijs van inkomsten en lasten. Je hebt alleen een bankpas en ID bewijs nodig.

Rekenvoorbeeld aflossing bij Mediamarkt via Santander

  • Kredietbedrag van een PS5 is ongeveer: € 500,-
  • Termijnbedrag: €11,42
  • Rente: 14%
  • Duur overeenkomst: 60 maanden (= 5 jaar)
  • Totaal door jou te betalen:  € 658,28

Over die 5 jaar betaal je dus zo’n 30% meer dan als je meteen betaalt. Houd hier rekening mee in je besluit. Uiteraard is er sprake van inflatie binnen die 5 jaar, waardoor je € 500,- nu meer waard is dan over 5 jaar. Maar de kans dat dit 30% zal zijn is erg klein.

Via Klarna bij Mediamarkt

Wanneer deze rente je te hoog is, kun je ook besluiten om via Klarna bij Mediamarkt te betalen. Je hebt dat 30 dagen de tijd om te betalen. Via mijn Klarna of de Klarna app heb je altijd inzicht in je digitale factuur. Let op: Als je voor het eerst iets koop via Klarna, kan het zijn dat deze betaalmethode niet zichtbaar is tijdens het afrekenen. De PS5 heeft dan een te hoog aankoopbedrag. Om dan in aanmerking te komen zul je eerst een kleinere aankoop via Klarna moeten doen en die ook daadwerkelijk betalen.

Via Klarna bij Mediamarkt een PS5 kopen heeft als voordeel dat je niet BKR geregistreerd wordt. Ook betaal je geen rente. Je hebt wel de zekerheid van fysieke winkels, waardoor je makkelijk terecht kunt voor reparaties als er iets mis is met je console.

Bij Gameoutlet via Spraypay

Een iets minder bekende naam is Game Outlet. Deze winkel biedt als enige aanbieder van de Playstation 5 de betaaloptie Spraypay. Door de vele negatieve reviews die op het internet te vinden zijn, raden we je af om hier je Ps5 te kopen. Het gespreide betalen via Spraypay klinkt op zich aantrekkelijk, maar met name op Trustpilot zijn veel slechte reviews over dit bedrijf te vinden.Mocht je toch besluiten om hier te kopen: bij Spraypay kies je tussen 12, 18, 24 of 36 maanden.

PS5 In 3 termijnen betalen bij uwgamespecialist

Uwgamespecialist heeft online een betere reputatie. Hier koop je de digital edition van de PS5 vanaf zo’n € 529,-. Ook de Disc edition heb je onder de € 600,- bij deze webshop.Payin3 selecteer je tijdens het afrekenen in deze webshop. Je betaalt de eerste termijn direct, de 2e termijn na 30 dagen en de 3e termijn na 60 dagen. Dit is de langste termijn (60 dagen) voor een krediet als je een BKR-registratie wilt voorkomen. Het grote nadeel van via Payin kopen bij Uwgamespecialist is dat je veel extra moet betalen om gebruik te mogen maken van deze betaalmethode.

Bij Uwgamespecialist kun je betalen met Payin3. De extra kosten zijn fors. Tijdens het afrekenen van een PS5 Disc edition moesten we maarliefst €56,95 extra betalen.

Naast Payin3 biedt uwgamespecialist ook het minder bekende Creditclick aan. Via Creditclick kun je tijdens je aankoop binnen een paar minuten  een lening afsluiten voor het bedrag dat je uitkomt. Hiervoor krijg je wel een BKR-registratie.  De rente wordt per dag berekend. 

bekijk video: Playstation 5 in termijnen betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Playstation 5 in termijnen betalen

Vaak gestelde vragen over Playstation 5 in termijnen betalen

#1 Is het ook mogelijk een Playstation 5 te kopen en in termijnen te betalen?

De echte gamefan wacht natuurlijk niet met de aanschaf van een Playstation 5, maar wil er zo snel mogelijk bij zijn om er zoveel mogelijk plezier van te hebben. Het spreiden van de betaling van je Playstation 5 is is sommige gevallen de oplossing om eerder van je aankoop te kunnen genieten. Kies je voor betalen in termijnen, dan doe je dat in 3 termijnen via één van de achteraf betaalservices of je spreidt de terugbetaling over een langere periode via het klantenkrediet van Mediamarkt, Otto of Somashome. Beryl en Somashome faciliteren deze mogelijkheid met Spraypay, Tinka of In3.

#2 Wat zijn de mogelijkheden om een Playstation 5 te kopen als ik deze achteraf wil afrekenen?

In veel huizen is een spelcomputer zoals de Paystation 5 een niet meer weg te denken tijdverdrijf geworden. Bij webshops zoals Tv outlet, Somashome en bij Mediamarkt koop je makkelijk en snel een gameconsole en heb je bovendien de optie om in meerdere termijnen af te rekenen. Bij Somashome kies je voor Tinka om gespreid betalen. Bij Electronic Partner financier je je aankoop in meerdere termijnen met In3. Wil je af en toe upgraden naar een nieuw model overweeg dan leasen via Grover.

#3 Waar kan ik terecht als ik interesse heb om een Playstation 5 te kopen en termijnen wil betalen zonder BKR registratie?

Kun jij echt niet meer wachten om de allerbeste klassieke en nieuwste spellen spelen op de Playstation 5 en wil je in termijnen te betalen, maar liever geen BKR-registratie? Vergeet niet dat een BKR-registratie ook in je eigen belang gedaan wordt en dat als je altijd op tijd je termijnen betaalt dit ook in positieve zin wordt meegenomen voor je kredietwaardigheid. Via In3 betaal je in 3 termijnen zonder BKR-registratie. Dit kan bijvoorbeeld bij Somashome en Berylmedia. De looptijd is dan nooit langer dan 60 dagen en het is aan te raden goed naar de extra kosten te kijken.

#4 Welke mogelijkheden zijn er om een Playstation 5 te bestellen en in 3 termijnen te betalen?

Een Playstation 5 in huis halen en liever in 3 termijnen achteraf betalen in plaats van in één keer het hele bedrag neertellen? Dat kan! Al je favoriete webshops die spelcomputers als de Playstation 5 verkopen bieden minstens één optie om het aankoopbedrag van de gameconsole over 3 termijnen te verdelen. Betalen in 3 termijnen via Klarna vind je bij Mediamarkt, Nedgame, Expert en Game-outlet.nl. Betalen met Riverty Afterpay kan bij Somashome. De webshop Electronic Partner biedt betalen met In3 aan wat ook een veilige en vertrouwde methode is om je aankoopbedrag te spreiden over 3 termijnen.

#5 Waar kan ik een Playstation 5 bestelllen en in termijnen betalen zonder rente?

Bij enkele grotere webshops zoals Somashome en Mediamarkt kun je via Klarna achteraf betalen. In plaats van direct af te rekenen ga je een betalingsverplichting aan waarbij je kunt kiezen om het bedrag in 1 keer te voldoen binnen 30 dagen na je aankoop. Daarnaast heb je ook nog de optie om in 3 termijnen te betalen. Je betaalt daar wel rente over. De betaling voldoe je via de App of via een link in de mail. Je wordt automatisch herinnerd om op tijd te betalen, zodat je dit niet kunt vergeten. Dat voorkomt problemen achteraf zodat je gewoon lekker van je nieuwe PlayStation kunt genieten en iedereen verslaat bij het spelen van je favoriete games.

#6 Waar kan ik online een Playstation 5 bestellen als ik deze liever pas na ontvangst wil afrekenen en hoe gaat dit in zijn werking?

Wil je bij het online bestellen van kostbare apparatuur als een Playstation 5 geen onnodige risico´s nemen en wil je profiteren van aankoopbescherming, en daarnaast je nieuwe spelcomputer eerst thuis hebben en bekijken voordat je betaalt? Ben je van plan iemand een PlayStation 5 cadeau te doen, maar vind je het toch handig pas te betalen als je zeker weet dat dit is wat de ontvanger wil? Dan is gebruik maken van achteraf betaalmethodes zoals Klarna, Riverty en Tinka een puik plan. Kijk bij Somashome, Mediamarkt of Expert. Ook Bol.com biedt een soortgelijke service aan als je bij hen een account hebt.

#7 Kan ik de PlayStation 5 Slim Disc Edition in termijnen betalen?

Ja, je kunt de PlayStation 5 Slim Disc Edition in termijnen betalen bij verschillende aanbieders, zoals MediaMarkt, Bol.com, en Otto. Deze winkels bieden betalingsopties aan via betaaldiensten zoals Klarna, Riverty, en Santander. Zo kun je de kosten spreiden over meerdere maanden, afhankelijk van de voorwaarden van de gekozen betaalmethode.

#8 Kan ik de PlayStation 5 Spider-Man Edition in termijnen betalen en wat zijn de voorwaarden?

De PlayStation 5 Spider-Man Edition kun je bestellen bij Mediamarkt. Door de populariteit van deze console is deze beperkt leverbaar. Hier liepen we tegenaan bij meerdere webshops, zoals ook bij Playstation Direct.

#9 Is het mogelijk om de PlayStation 5 Slim Digital Edition zonder rente in termijnen te betalen?

Ja, het is mogelijk om de PlayStation 5 Slim Digital Edition zonder rente in termijnen te betalen bij bepaalde winkels die samenwerken met betaaldiensten zoals Klarna en Payin3. Deze diensten bieden vaak de mogelijkheid om je aankoop in een paar termijnen te betalen, zonder extra kosten, mits je binnen de afgesproken termijn betaalt.