Game Pc op afbetaling

Game Pc op afbetaling

Heb je al een tijdje die ene toffe game pc in gedachten, maar heb je er moeite mee om het benodigde bedrag bij elkaar te sparen? Of komt er binnenkort een nieuwe release van je favoriete game uit, maar weet je nu al dat je huidige game pc niet de prestaties kan leveren die je graag wenst? In beide gevallen kan een game pc op afbetaling het overwegen waard zijn.

Bekijk direct:

Game Pc op afbetaling: Je betaalt ieder jaar een bepaald percentage

Of je nu een lening afsluit voor je auto, een hypotheek voor je woning of kiest voor een game pc op afbetaling, al deze situaties hebben één gemeenschappelijke factor. Er komt een bepaald percentage om de hoek kijken dat je ieder jaar moet betalen. Gemiddeld kun je voor het krediet op een percentage van 8 – 14% rekenen op jaarbasis. Uiteraard ontvang je, voordat je krediet afsluit, alle informatie over de rente en de totale kosten van het krediet. Hierdoor kom je nooit voor onverwachtse verassingen te staan. Wel zo fijn, toch?Maar omdat een Game Pc in termijnen betalen niets meer dan een lening is, komen hier ook een aantal zaken bij kijken waar je zeker even over na moet denken.

Je kunt vragen verwachten over je inkomen en woonlasten

Laten we eerlijk zijn, natuurlijk kan die ene gave game pc kan behoorlijk wat kosten. Het krediet dat je hier dan voor af moet sluiten, kan daarom ook aardig oplopen. Voordat een game pc in termijnen betalen plaats gaat vinden, kan de verstrekker je verschillende vragen stellen, bijvoorbeeld over je inkomen en woonlasten. Gaat het om een krediet boven de 1000.-, dan kan het zelfs zo zijn dat het verplicht wordt gesteld dat je antwoord moet geven op deze vragen. Veel tijd kost het niet, meestal is het uploaden van documenten al meer dan voldoende.

Wat zijn vragen die je kunt verwachten?

Als je een Game Pc op afbetaling koopt kun je dus vragen verwachten. Maar wat zijn die vragen bijvoorbeeld?

    • Heb je andere leningen?
    • Hoe hoog zijn je maandelijkse inkomsten?
    • Heb je al een BKR registratie?
    • Hoe hoog zijn je maandelijkse lasten?
    • Hoe zien je inkomsten eruit? Bijvoorbeeld: loondienst, ondernemer, uitkering?

Ga jij binnenkort ook je favoriete game pc in termijnen betalen?

Een doorlopend krediet ga je meestal aan met een maximale looptijd van 180 maanden. Je kunt in veel gevallen grotendeels zelf de looptijd bepalen en daarmee de kosten van je krediet instellen. Overtuigd van de voordelen en lijkt een game pc betalen in termijnen je wel wat? Wacht dan niet langer en ontdek vandaag nog alle mogelijkheden die er zijn!Ontdek nu ook hoe je een tablet op afbetaling koopt.

bekijk video: Game Pc op afbetaling

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Game Pc op afbetaling

Vaak gestelde vragen over game pc op afbetaling

#1 Ik wil een nieuwe gaming computer, maar kan deze niet in één keer betalen. Waar kan ik terecht?

Bij Redux Gaming zijn ze gespecialiseerd in gaming computers en accessoires. Je kunt hier naar hartelust je eigen gaming pc samen stellen, bijvoorbeeld aan de hand van welke spellen je graag speelt. Zo heb je altijd de PC die bij je past. Betaling kan via iDeal of creditcard, maar heb je die laatste niet, kies dan voor betalen met Klarna van 14 of 30 dagen en wil je helemaal in termijnen betalen, dan kun je met In3 een aanbetaling doen van eenderde van je aankoop en de andere twee termijnen na 30 en 60 dagen betalen. In3 is rentevrij en zonder extra kosten.

#2 Kan ik bij Mediamarkt mijn gaming pc in termijnen betalen?

MediaMarkt is waarschijnlijk eens van de eerste winkels waar je aan denkt, wanneer je op zoek bent naar een nieuwe gaming PC, laptop of monitor. Gelukkig kun je dankzij MediaMarkt zorgeloos gamen door je nieuwe apparatuur in termijnen te betalen met de MediaMarkt betaalkaart van Santander. Deze betaalkaart is een gewone bankpas, maar alles wat je aankoopt, betaal je in termijnen met rente af. Omdat het een doorlopend krediet is, kun jij je Gaming computer meteen mee naar huis nemen en gaan gebruiken. Met deze handige MediaMarkt betaalkaart kun je zonder extra kosten overal betalen in termijnen.

#3 Waar in Belgie vind ik een gaming PC, laptop of monitor op afbetaling?

Bij de Belgische filialen van MediaMarkt natuurlijk. In België heeft MediaMarkt de MediaMarkt Mastercard. Daarmee kun je jouw gaming pc of laptop, maar ook al je accessoires en games, in maandelijkse termijnen afbetalen. Jouw aankopen zijn beveiligd en je kunt de kaart ook gebruiken bij geldautomaten in binnen- en buitenland. De kaart is gekoppeld aan een krediet, dat je ook de mogelijkheid geeft om geld naar je normale bankrekening over te maken, als dat nodig is. Je betaalt 12,5% rente over het openstaande bedrag. Vraag de MediaMarkt Mastercard online aan of ga naar de winkel voor extra advies en hulp. En gamen maar!

#4 De GamingPC Shop, kan ik daar in termijnen betalen?

De Gaming PC Shop is het adres voor jouw nieuwe gaming pc, maar ook notebooks, monitoren en accessoires. Je stelt natuurlijk zelf je pc samen en de mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij de geweldige website doorloop jij de configuratie van je pc in handige stappen. Je krijgt drie jaar garantie op je aankopen en omdat alle hardware uitgebreid is getest, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Dankzij Riverty en In3 betaal je achteraf of in 3 termijnen, maar je kunt ook kiezen voor een krediet bij SprayPay, waardoor je meer kunt besteden en steeds maar een laag bedrag per maand betaalt.

#5 Is een gaming pc duurder dan een gewone pc?

Meestal wel. Dat komt omdat gaming pc’s ontwikkeld zijn om heel geavanceerde computerspellen te faciliteren. En hoe geavanceerder de PC’s, hoe geavanceerder de spellen steeds weer worden. Een gaming computer heeft meer RAM geheugen en een krachtiger processor. Veel gamers kiezen ervoor om hun gaming PC zelf samen te stellen met een goed geluidssysteem, juist die éne processor, een speciale geluidskaart of veelkleurige LED-verlichting. Gelukkig zijn er veel gespecialiseerde winkels voor games, waar je niet alleen de nieuwste games kunt vinden, maar ook je apparatuur, adviezen over installatie of verbetering van je hardware en je zult er mensen met dezelfde interesse treffen.

#6 Waar vind ik de beste gaming laptops met de mogelijkheid om achteraf te betalen?

Somashome heeft een groot aanbod aan gaming laptops. Dankzij de samenwerking met Tinka kun je tot €5.500,- gespreid in termijnen achteraf betalen. Daarvoor maak je eerst bij Tinka een account aan en zij checken je ID en je kredietwaardigheid. Is Tinka akkoord, dan kun jij de gaming PC van je dromen gaan kopen en betaal je rustig in het aantal termijnen dat jij kiest, af. Tinka rekent 14,9% rente, en dankzij de handige krediet check weet je snel waar jij aan toe bent. Uiteraard vind je er ook gaming computers in desktop uitvoering, monitoren en andere accessoires.