Zwembad Achteraf Of In Termijnen Betalen

Zwembad Achteraf Of In Termijnen Betalen

Nu een zwembad kopen, later betalen? Ja, dat kan!
Een groot zwembad in de tuin. Die wens kan in een zomer snel bovenkomen, zeker nu de zomers steeds warmer worden. Maar een groot zwembad van goede kwaliteit kost al gauw honderden euro’s. Geld dat je niet altijd direct ter beschikking hebt. Daarom biedt Wehkamp de mogelijkheid om een zwembad achteraf te betalen of een zwembad in termijnen te betalen. Natuurlijk wil je eerst weten waar je aan toe bent als je dat gaat doen. Vandaar dat we hier kort uitleggen hoe het werkt. Als dat duidelijk is, kun je met een gerust hart direct je zwembad bestellen. Direct genieten, later betalen.

Bekijk direct:

Een zwembad achteraf betalen

Als je achteraf wilt betalen, moet je bij het afrekenen kiezen voor de optie: ‘achteraf betalen’. Tinka, de afdeling van Wehkamp die de betalingen regelt, bekijkt of je in aanmerking komt. Koop je voor de eerste keer, dan kan het nog niet. Dat komt omdat ze je nog niet kennen. Vanaf de tweede aankoop kan het meestal wel.Een groot voordeel van een zwembad achteraf betalen is dat je het product nog kunt retourneren voor je het geld overmaakt. Zo kun je eerst checken of het zwembad bevalt, of dat je bijvoorbeeld toch liever een groter of kleiner exemplaar wilt hebben.Als je de factuur binnen 14 dagen betaalt, zijn er geen extra kosten aan verbonden. Wacht je te lang? Of vergeet je de factuur? Dan kunnen er incassokosten bij komen. Het is daarom niet verstandig om deze optie te kiezen als je niet zeker weet dat je binnen 14 dagen genoeg geld ter beschikking hebt. Bekijk dat vooraf, zodat je niet ineens voor hogere kosten komt te staan.Er is een groep die niet in aanmerking komt voor betaling achteraf. Dat zijn de mensen die meer dan 80% van hun aankopen retour sturen.

Een zwembad in termijnen betalen

Ook dat is mogelijk. Kies dan bij het afrekenen de optie ‘Gespreid betalen’. Tinka kijkt eerst of je in aanmerking kunt komen voor een betaling in termijnen. Dat ligt lastiger dan bij een zwembad achteraf betalen. Omdat Tinka zeker wil weten dat je kunt betalen, vragen ze vooraf naar een aantal gegevens, zoals je inkomen. Je gaat namelijk een doorlopend krediet aan. Dat houdt in dat je voor bepaalde periode tot een bepaald maximumbedrag mag lenen. De hoogte van dat bedrag hangt af van je inkomen en je vaste lasten. Je bent verplicht elke maand iets af te betalen (minimaal 2%), maar als je iets nieuws wilt kopen, kun je dat wel blijven doen zolang je het maximum bedrag nog niet gehaald hebt.

Wat is de beste optie?

Een zwembad in termijnen betalen is ingewikkelder en duurder dan achteraf betalen. Je moet rekening houden met de rente, die bovenop het koopbedrag komt. Uiteindelijk ben je daardoor meer geld kwijt en je zit er voor een langere periode aan vast. Denk goed na voordat je deze optie kiest. Het kan een goede manier van kopen zijn, maar bereken eerst of het gaat lukken met je inkomen. Tinka stuurt je vooraf een overzicht met bedragen en de totale kosten. Dan weet je precies waar je aan toe bent.Verder moet je rekening houden met het feit dat bedragen boven de tweehonderdvijftig euro worden doorgegeven aan het BKR. Dat is een landelijk systeem die bijhoudt hoeveel schuld je in totaal bij alle winkels en banken hebt openstaan. Als dat totaal te hoog wordt, kun je moeilijker een nieuwe lening aangaan. Die melding aan het BKR hoeft geen probleem te zijn, als je alles netjes aflost en je totaalschuld beperkt blijft.Een zwembad in termijnen betalen kan dus, maar besef waar je aan begint. Als gespreide betaling geen problemen oplevert, is er geen enkele reden om de koop uit te stellen. Koop het en geniet van de zonnige dagen in je eigen mooie zwembad.

bekijk video: Zwembad Achteraf Of In Termijnen Betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Zwembad Achteraf Of In Termijnen Betalen

Vaak gestelde vragen over zwembad achteraf of in termijnen betalen

#1 Kan ik ook een zwembad achteraf betalen met Klarna?

Met een eigen zwembad in je eigen tuin is je zomer pas echt helemaal compleet. Kun jij niet wachten om een opzetzwembad te bestellen en wil je je aankoop achteraf betalen met Klarna? Daarvoor kun je terecht bij zomerspecialist.nl, zwembadshop.nl, 123zwembad.nl, rhodos-shop.nl en toppy.nl. Zoals je ziet maken steeds meer webshops gebruik van veilig en snel achteraf betalen met Klarna. Ook voor het kopen van een zwembad.

#2 Welke mogelijkheden bestaan er om een zwembad te bestellen en deze achteraf te betalen?

Wil jij veilig en makkelijk een opzetzwembad kopen voor in de tuin? Daar zijn verschillende opties voor. Naast achteraf betaalopties via creditcards of Paypal bieden steeds meer webshops mogelijkheden om later te betalen voor je bestelling via services als Riverty Afterpay, Klarna en Tinka. Ook voor het bestellen van een (opzet)zwembad is dit mogelijk. Het maximumbedrag voor dit soort services ligt tussen de 2500 euro en de 4000 euro. Heb je eenmaal een account aangemaakt dan kun je in een paar klikken je zwembad betalen. Maar eerst een plons.

#3 Bij welke webshops kan ik een zwembad online kopen en achteraf betalen?

Je eigen zwembad koop je bij grote online warenhuizen zoals Wehkamp en Otto. Zowel Wehkamp als Otto heeft een eigen financieringstak om betalen in termijnen of in één keer achteraf betalen mogelijk te maken. Woonwebsite VidaXL biedt achteraf betalen aan via Klarna. Ook bij specialistische webshops worden vaak mogelijkheden aangeboden voor achteraf betalen via Riverty Afterpay of Klarna.Als je online bestelt het een prettig idee dat je pas hoeft te betalen als het product in goede orde hebt ontvangen. Kijk hiervoor bij zomerspecialist.nl, toppy.nl, zwembadshop.nl, 123zwembad.nl en rhodos-shop.nl.

#4 Waar kan ik terecht om een zwembad voor in de tuin te bestellen als ik in termijnen wil betalen?

Ook voor het bestellen en in termijnen betalen van een zwembad voor in de tuin kun je heel goed terecht bij grote aanbieders als Otto en Wehkamp. Het eigen coonsumentenkrediet van beide partijen is een vertrouwde en verantwoordelijke methode om het aankoopbedrag van je zwembad te spreiden over een langere periode. Daarnaast is er nog de betaalmethode In3 waarmee je in 3 termijnen kunt afrekenen. Daarvoor kun je terecht bij zwembadstore.com en coolzwembad.nl. Via Spraypay je aankoop in tot 60 maandelijkse termijnen verdelen kan bij Azzurrapool.com en zwembaden.store.

#5 Waar kan ik achteraf betalen met Riverty Afterpay bij het bestellen van een zwembad voor in de tuin?

Is Riverty Afterpay voor jou de meest vertrouwde en praktische manier om je zwembad droom te verwezenlijken? Steeds meer webshops voor zwembaden werken samen met Riverty Afterpay. Met deze betaalmethode kun je terecht bij rhodos-shop.nl, de zwembadspecialist.nl, zwembadstore.com. Met Riverty afterpay maak je eenmalig een account aan. Daarna bespaar je veel tijd doordat je niet steeds opnieuw al je gegevens hoeft in te vullen. Een veilige en praktische manier om je online aankopen te doen. Want je kunt eerst zien wat je hebt gekocht voordat je betaalt.