Zonnerij logo

Zonnerij kortingscode, reviews en achteraf betalen

Met steeds warmer wordende zomers in Nederland, heb je misschien wel behoefte aan meer bescherming tegen de zon? Of je nu nieuwe zonwering wilt aanschaffen of je oude wilt vervangen, bij de Zonnerij heb je veel keuze uit verschillende soorten zonwering. Natuurlijk is de aanschaf van zonwering een grote investering. Bekijk daarom hier de verschillende kortingcodes van de Zonnerij of hoe je in aanmerking komt voor de Zonnerij achteraf betalen mogelijkheden.

Bekijk direct:

Zonnerij achteraf betalen: zo werkt het

De Zonnerij verkoopt niet alleen standaard zonwering, het is ook het adres voor zonwering op maat. Juist door deze service, is bij de Zonnerij achteraf betalen mogelijk. Ook vooraf betalen is desgewenst altijd mogelijk. Dit kan met bepaalde betaalmethodes, zoals iDeal, creditcard of PayPal. Achteraf betalen is mogelijk op twee manieren. Dit kan met de dienst Afterpay of met In3, waarbij je in drie termijnen betaalt. Deze laatste optie is erg handig als je een grote uitgave doet, dan hoef je geen groot bedrag ineens te betalen.

Om gebruik te maken van achteraf betalen, klik je tijdens de afronding van de bestelling op Afterpay. Het minimale orderbedrag om achteraf te betalen is € 5,- tot maximaal € 1.000,-. De bestelling wordt dan direct verzonden, zodat je thuis kunt bekijken of het product bevalt. Let wel op, dat betalingen lopen via de bankrekening van Afterpay en niet van de Zonnerij. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht, tenzij je te laat betaalt.

Met de betaaloptie In3 mag je in 3 termijnen betalen. Een groot voordeel van In3, is dat je hierbij 0% rente betaalt. Wel komen er 3,3% aan kosten bovenop het aanschafbedrag. De eerste termijn moet direct via iDeal overgemaakt worden. De tweede en derde termijn betaal je na 30 en 60 dagen. Het minimale bestelbedrag voor betaling in termijnen is € 1.000,- en maximaal € 3.000,-. Als je kiest voor In3, dan wordt er een razendsnelle controle uitgevoerd. Je weet direct of termijnbetaling ook voor jou een optie is.

Andere Afterpay Riverty winkels

Zonnerij kortingscode

Wanneer je je oriënteert op nieuwe zonwering, dan doe je er goed aan om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van de Zonnerij. Je krijgt dan informatie over diverse soorten zonwering en aanbiedingen komen zo je postvak inrollen. Het is niet zo dat je bij inschrijving voor de nieuwsbrief automatisch een korting krijgt, zoals wel eens in andere webshop het geval is. Je mag blijft dan wel op de hoogte van eventuele lopende aanbiedingen.

Als je toch op zoek bent naar een Zonnerij kortingscode, dan zijn er op internet veel websites waar je terecht kunt. Websites die gericht zijn op het aanbieden kortingscodes van verschillende webshops bijvoorbeeld. Je vindt hier soms kortingscodes die kunnen oplopen tot wel 50%. Installeer ook de plug-in in je webbrowser die veel van deze kortingswebsites aanbieden. Hierdoor krijg je kortingscode van de Zonnerij automatisch binnen en wordt deze direct verrekend als je een bestelling plaats in de webshop van de Zonnerij.

Natuurlijk vind je in de webshop van de Zonnerij ook regelmatig de nodige aanbiedingen. Sterker nog, via de webshop klik je in het menu op ´Aanbiedingen´. Hier tref je dan de laatste aanbiedingen van de Zonnerij zelf aan. Je hoeft hiervoor geen aparte kortingscode in te geven, de korting is reeds in de aangegeven prijs doorgevoerd. Onder deze selectie vind je vaak voorraad restanten of zonwering uit een magazijnvoorraad. Het komt vaak voor dat de collectie vernieuwd wordt en dan gaat de oude collectie met korting de deur uit. Oude collectie of niet, je scoort zonwering zo wel een stuk goedkoper. Regelmatig de aanbiedingen in de webshop controleren loont dus zeker.

Het kan ook geen kwaad om de social mediakanalen van de Zonnerij te volgen. Ook hier wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste producten en af en toe zit er een kortingsactie of een winactie bij.

Zonnerij review

Zonwering is vaak een grote investering. Daarom wil je voordat je hieraan begint, wel weten wat klanten over de Zonnerij te zeggen hebben. Je wilt uiteraard ook zelf een Zonnerij review schrijven als je met hen in zee gaat. De Zonnerij is aangesloten bij TrustedShops. Dit is een keurmerk die enkel betrouwbare webshops krijgen. De laatste Zonnerij review wordt in de webshop weergegeven. Als je hierop klikt, kom je op de reviewwebsite van TrustedShops terecht en zie je de gemiddelde score. De Zonnerij scoort gemiddeld een 4,7 van de 5. Dat is dus erg hoog. Van de bijna 2.000 reviews, heeft 95% 4 of 5 sterren gegeven. Een snelle levering wordt vaak genoemd en ook de vakmensen die een eventuele grote bestelling installeren, worden goed beoordeeld. De enkele slechte beoordelen zijn of niet becommentarieerd of er wordt aangegeven dat er nog niets binnen is. Bij slechte reviews komt er altijd een reactie van Zonnerij.

Ook op Trustpilot kun je een Zonnerij review plaatsen. Slechte reviews over Zonnerij zijn op Trustpilot nog niet gegeven. Voor 100% van de reviews zijn de hoogste 4 en 5 sterren gegeven. De klanten zijn erg tevreden over de geleverde producten, de snelheid van de levering en de klantenservice. Bij sommige reviews op Trustpilot geeft de klantenservice van de Zonnerij een reactie. Er moet wel bij gezegd worden, dan het aantal reviews op Trustpilot beduidend minder is dan op TrustedShops. De meeste klanten krijgen na hun bestelling van TrustedShops de uitnodiging om daar een Zonnerij review achter te laten.

Bekijk deze Zonnerij video

Ontdek deze Zonnerij video.