Zonnebril in termijnen betalen

Zonnebril in termijnen betalen

In de zomer kan een goede zonnebril écht niet ontbreken. Een zonnebril helpt je natuurlijk beschermen tegen de felle straling van de zon, die zeker in de zomer erg sterk aanwezig kan zijn. Je hoeft dan niet telkens te fronzen om goed te kunnen zien. Fronzen is niet alleen vervelend, maar kan ook tot bijvoorbeeld rimpels leiden. Daarnaast zorgt een zonnebril natuurlijk ook voor een complete look die je outfit helemaal af kan maken. Toch kan een zonnebril soms aardig wat kosten, zeker als je gaat voor een luxe designer zonnebril volgens de laatste trends. Om dan toch de show te kunnen stelen, zijn er meerdere mogelijkheden om je zonnebril in termijnen betalen mogelijk te maken. Wij laten je vandaag zien wat deze mogelijkheden zijn en zetten ze allemaal voor je op een rij!

Bekijk direct:

Hoe kun je een zonnebril in termijnen betalen?

Er zijn verschillende webshops die je de mogelijkheid geven om je zonnebril achteraf te betalen. Zo kun je bij websites als bol.com of echte specialisten zoals zonnebrillen.com je zonnebril eenvoudig achteraf betalen. Zonnebrillen.com werkt hiervoor samen met Riverty, hiervoor beter bekend als Afterpay. Bol.com werkt voor het achteraf betalen niet samen met een externe dienst, maar verwerkt al deze betalingen volledig zelf. Beide manieren werken net wat anders, maar zijn wel fijne uitkomsten als de uitgave voor een zonnebril nu even niet fijn uitkomt.Wil je écht alle vrijheid om je zonnebril te betalen zoals jij wilt? Dan is het een goed idee om je zonnebril op afbetaling te scoren bij Wehkamp. Wehkamp werkt namelijk samen met Tinka. Deze dienst heeft heel wat verschillende manieren om te betalen. Je kunt je producten eenvoudig achteraf betalen binnen 14 dagen, maar je zonnebril in termijnen betalen is ook geen probleem. Zelfs dan kun je kiezen voor twee verschillende opties.De eerste mogelijkheid om je zonnebril in termijnen te betalen is in drie gelijke termijnen. In dat geval betaal je de eerste termijn direct bij het bestellen van het product. De volgende twee termijnen volgen automatisch in de daaropvolgende maanden, zodat je binnen 3 maanden je product volledig betaald hebt. Gaan deze termijnen je nog te snel? Dan kun je kiezen voor Tinka+. Je shopt je favoriete zonnebril nu en betaalt deze terug in een periode van 12 tot 24 maanden. Daarmee kun je je uitgave dus over een heel lange periode uitsmeren tegen een rente van 14.9%. Ideaal dus als je in termijnen wilt betalen, maar drie opeenvolgende termijnen net niet helemaal goed uitkomt.

Aandachtspunten bij een zonnebril in termijnen betalen

Door een zonnebril op afbetaling aan te schaffen, kun je nu al genieten van je prachtige nieuwe zonnebril en deze over een tijdje in delen pas afbetalen. Dan drukt het aankoopbedrag van je nieuwe zonnebril niet zo zwaar op je portemonnee. Wel zijn er wat zaken waar je rekening mee dient te houden.Denk er bijvoorbeeld aan dat je 9.9 procent rente betaalt als je kiest voor Tinka+. Daarmee wordt het eindbedrag dat je uiteindelijk betaalt voor je zonnebril wel wat hoger dan wanneer je deze achteraf of in drie gelijke termijnen betaalt. Het verstrekken van deze regeling is namelijk een vorm van kredietverstrekking met rente en een lening. Daarom komt er, bij een zonnebril vanaf 250 euro, ook een zogeheten positieve BKR registratie op je naam te staan. Dit heeft geen negatieve consequenties en verdwijnt ook direct weer zodra je je zonnebril hebt afbetaald, maar helpt mensen om niet te veel producten op afbetaling tegelijkertijd aan te schaffen. Bij producten boven de 1000 euro komt er een korte BKR check om te zien of je deze producten wel op de juiste tijdstippen kunt afbetalen. Wil je dit allemaal liever niet? Kies dan voor direct betalen, achteraf betalen of in drie gelijke termijnen betalen.Voor het meeste overzicht rondom je betalingen, raden we je altijd aan de app die bij de betalingsservice van jouw keuze hoort. Riverty en Tinka hebben allebei een eigen app, waarin je echt álles over jouw betaling eenvoudig op een plek hebt. Zo kun je hier zien welke bestellingen nog open staan, welk bedrag hiervoor nog open staat, wanneer de volgende betalingstermijn is en hoe hoog dit bedrag is. Ook in de app van bol.com kun je alles rondom jouw bestellingen en betalingen eenvoudig terugvinden. Je nieuwe zonnebril in termijnen betalen wordt met deze apps dus een heel stuk makkelijker.

bekijk video: Zonnebril in termijnen betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Zonnebril in termijnen betalen