Yeezy in termijnen betalen

Yeezy in termijnen betalen

De Yeezy schoenen van Adidas blijven razendpopulair. Elk model verkoopt supersnel uit en nieuwe uitvoeringen en modellen zijn niet aan te slepen. Naast de standaard Yeezy 350 worden oudere modellen opnieuw uitgebracht onder de noemer Yeezy 350 V2, maar zijn er inmiddels ook heel wat andere modellen. Zo kun je ook kiezen voor de Yeezy 500 of Yeezy 700. Wil je deze schoenen hebben, moet je er vaak snel bij zijn wanneer er een nieuw paar uit komt. Toch kan het betalen van deze schoenen je op dat moment niet altijd even lekker uitkomen. Dan is het ideaal om Yeezy op afbetaling te kopen of je Yeezy achteraf te betalen. Daarom zetten wij alle mogelijkheden voor het achteraf betalen of gespreid betalen van Adidas Yeezy voor je op een rij!

Bekijk direct:

Hoe kun je Yeezy in termijnen betalen?

De makkelijkste manier om Yeezy achteraf betalen mogelijk te maken, is door te kiezen voor een partner die samenwerkt met Klarna. Deze handige service geeft je namelijk de mogelijkheid om je bestellingen tot 30 dagen na de datum van bestellen nog te betalen. Veel online webwinkels werken met Klarna samen, waaronder JD Sports of winkelstraat.nl. In de webshop van Adidas zelf kun je alle producten uit de Y3-serie ook achteraf betalen dankzij Klarna.Niet alleen kun je met Klarna achteraf betalen: vaak bestel je ook heel gemakkelijk nieuwe Yeezy en kun je je Yeezy gespreid betalen in drie gelijke delen. Klarna zelf omschrijft deze manier van betalen als een traditioneel krediet, maar dan zonder de traditionele rente. Je kunt dus in 3 gelijke delen je bestelling betalen over een langere periode. Wanneer je het product gaat bestellen, betaal je direct de eerste termijn en voer je je betalingsgegevens in. Vervolgens worden de tweede en derde termijn automatisch na telkens 30 dagen afgeschreven. Zo spreid je de betaling van je Yeezy schoenen mooi uit, zonder hierover rentekosten te hoeven betalen. Een ideale combinatie dus!Andere websites werken voor het achteraf betalen van Yeezy samen met AfterPay, wat tegenwoordig Riverty heet. Onder andere excellentsneakers.com heeft een samenwerking met deze service. Het principe werkt vrijwel hetzelfde als Klarna: na het bestellen van je producten kun je op een door jou gekozen moment je sneakers achteraf betalen. In veel gevallen kan dit tot 30 dagen na je bestelling.

Aandachtspunten bij Yeezy in termijnen betalen

Yeezy schoenen zijn en blijven nog altijd enorm populair. Je moet bij een nieuwe drop vaak echt klaar zitten om deze zo snel mogelijk te bestellen. Yeezy achteraf betalen of Yeezy op afbetaling kopen kan dan een handige uitkomst zijn. Vanwege de hoge populariteit en schaarse beschikbaarheid van de producten kan het echter zo zijn dat niet alle betalingsopties op dat moment ook beschikbaar zijn.Houd er ook rekening mee dat het in drie termijnen betalen met Klarna niet altijd tot de mogelijkheden behoort. Niet elke website die achteraf betalen met Klarna toestaat, heeft ook toestemming gegeven om het in delen betalen van producten toe te laten. Ook hier zit je dus aan specifieke voorwaarden vast die niet voor elke aanbieder geldig zijn.We raden je daarom aan om, waar mogelijk, vooraf goed te controleren welke opties je rondom je betaling hebt. Ook is het slim om vooraf vast de app van de bijbehorende service te downloaden. Hier kun je namelijk heel wat handige informatie rondom je (toekomstige) betaling terugvinden of alvast je betaalgegevens invullen. Zo wordt het bestellen van je nieuwe Yeezy’s op afbetaling een heel stuk makkelijker.

bekijk video: Yeezy in termijnen betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Yeezy in termijnen betalen