Xbox One achteraf betalen

Xbox One achteraf betalen

Als je even niets te doen hebt thuis is er weinig zo leuk als je ontspannen met een heerlijke game. Absoluut één van de bekendste en ook één van de beste consoles op de markt is de Xbox One. Dit product van Microsoft biedt niet alleen een betrouwbare prestatie aan maar ook een hele reeks exclusieve titels. Bij Mediamarkt, Somashome en Grover kun je een Xbox One in termijnen betalen. Ben jij geïnteresseerd in deze gaming console? Maar is de prijs toch net iets te hoog om nu meteen op tafel te leggen? Dan ontdek je op deze pagina alle opties. Zo kan je jouw Xbox One gespreid betalen of je kunt kiezen om jouw Xbox One met Riverty achteraf betalen.

Bekijk direct:

Xbox One achteraf betalen via Riverty

Als je van plan bent om jouw Xbox One of Ps5 te kopen via Riverty of via gespreid betalen kan je die optie meteen bij het afrekenen aantikken op de website van Somashome. Vervolgens wordt de financiëke kant van het verhaal overgenomen door betaalservice Tinka. Tinka is begonnen als een inhouse betalingsoplossing van Somashome maar is vandaag de dag een op zichzelf bestaand bedrijf. Je kunt op de website van Tinka een profiel aanmaken of je kunt de Tinka-app downloaden om al jouw financiële zaken bij dit bedrijf te regelen. Het is ook mogelijk dat je de optie achteraf betalen niet kunt zien bij het afrekenen. Dit kan enkele oorzaken hebben. Zo worden nieuwe klanten die hun eerste bestelling doen in de regel uitgesloten van de opties achteraf en gespreid betalen. Ook klanten met een betalingsachterstand van meer dan 35 dagen of klanten die tot de meest retournerende 5% behoren worden uitgesloten. Ontdek nu ook hoe je een ipad op afbetaling koopt

Wat kost het?

Kies je ervoor om jouw Xbox One met Riverty te betalen? Dan krijg je concreet 14 dagen de tijd om de factuur van de Xbox One effectief te vereffenen. Goed om te weten is dat achteraf betalen volledig gratis is. Je betaalt dus de aankoopprijs en geen euro meer. Dit is een andere situatie dan bij gespreid betalen. Kies je ervoor om jouw Xbox One in termijnen te betalen? Dan betaal je jouw aankoop via maandelijkse aflossingen. Zo lang je een openstaand krediet hebt betaal je bovenop de aankoopprijs een rentevoet van 14.9% op het openstaande bedrag op jaarbasis. De factuur of de maandelijkse aflossing kan je bij Tinka betalen via onder andere iDeal en met de kredietkaart. Wel is het zo dat er bij achteraf betalen extra kosten bij kunnen komen als je niet op tijd jouw factuur betaalt. Merk je dat je dit vergeten bent? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Tinka om die extra kosten te vermijden. Liever de concurrent? Kies dan voor een Nintendo Switch op afbetaling.

Wat moet je nog weten?

Een Xbox One via Riverty kopen of op aflossing kopen kan vele redenen hebben. Je bent bijvoorbeeld aan het wachten op jouw loon, op jouw vakantiegeld of een andere financiële meevaller. Of misschien voel jij je beter bij het spreiden van jouw uitgaven. Hoe dan ook zijn er nog enkele zaken in het achterhoofd te houden. Zo vind je de factuur van jouw bestelling terug bij jouw profiel op Somashome. Ook goed om te weten is dat als je een artikel waarvoor je achteraf betalen hebt gekozen retour stuurt je niets meer moet betalen. Je betaalt immers enkel wat je houdt.Heb je voor jouw Xbox One toch gekozen om gespreid te betalen? Dan zijn er twee voorwaarden verbonden aan de maandelijkse aflossingen. Die aflossing moet ten minste 2% bedragen van het aankoopbedrag en je moet elke maand minstens 8 euro aflossen. Als aan deze voorwaarden voldaan is heb je volledig de vrije keuze wat betreft de hoogte van jouw aflossing.

bekijk video: Xbox One achteraf betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Xbox One achteraf betalen

Vaak gestelde vragen over Xbox one achteraf betalen via afterpay

#1 Waar kan ik een Xbox One bestellen op afbetaling?

een Xbox one op afbetaling? Dat is mogelijk bij Wehkamp en grote electronicazaken BCC, Electronic Partner en Mediamarkt. Bij Wehkamp en BCC kun je de betaling spreiden of later betalen via Tinka. Electronic Partner werkt samen met In3 en Klarna. Bij Mediamarkt maak je voor afbetaling van de Xbox One gebruik van Klarna of in termijnen betalen via Santander Costumer Finance. Je kunt vaak in 3 termijnen betalen dat hier grote extra kosten of een registratie voor nodig zijn. Meer tijd nodig? dan sluit je een krediet af waar je wel rente over betaalt.

#2 Hoe gaat het in zijn werk als ik een Xbox One S koop op afbetaling en waar kan ik hiervoor terecht?

Ook een Xbox One S op afbetaling bestel je via BCC, Wehkanp of Mediamarkt, of via de webshop van Microsoft. Deze winkels en webshops hebben hun eigen financiele service of werken samen met een achteraf betaalservice/ kredietverstrekker om afbetaling voor hun klanten mogelijk te maken. Achteraf betalen met Klarna (Mediamarkt) of Tinka (BCC en Wehkamp) werkt op vergelijkbare wijze. Bij het afrekenen van je winkelmand selecteer je later betalen of in 3 termijnen betalen. Je maakt een account aan, er wordt een check gedaan of je schulden hebt openstaan en je ontvangt een overzicht van de betalingen die je gaat doen. Via de app of mail voldoe je binnen de afgesproken termijn je betalingen.

#3 Bij welke webshops kan ik een Xbox one bestellen en achteraf betalen met Klarna?

Makkelijk en vertrouwd de afbetaling van je Xbox One regelen via je Klarna account?Geen enkel probleem. Steeds meer grote winkels en webshops werken samen met Klarna. Bij Mediamarkt en in de webshop van Microsoft kun je terecht om via Klarna af te rekenen. Dit gaat helemaal snel als je al een account hebt bij Klarna. Je logt in via je wachtwoorden in no time staat de factuur voor je klaar in de mail of in de app. Jij hebt vervolgens 14 dagen om op het moment dat jou uitkomt op de link te drukken en het geld over te maken.

#4 Kan ik de Xbox one ook achteraf betalen met Riverty Afterpay?

Is Riverty Afterpay jouw voorkeursmethode om je Xbox One veilig en zonder moeite achteraf te betalen? Bij steeds meer webshops kun je op deze manier afrekenen. De Xbox One of de compacte Xbox One S betalen met Riverty Afterpay doe je bij BCC.Riverty Afterpay biedt ook de optie om het aankoopbedrag van de Xbox One in 3 termijnen te splitsen. Je betaalt geen rente en dit wordt niet doorgegeven aan het BKR. Je betaalt hier echter wel per termijn servicekosten voor.

#5 Is het mogelijk een Xbox One contoller achteraf te betalen? Waar kan ik hiervoor terecht?

Controller kapot of snel een extra controller aanschaffen zodat je samen met je vrienden kunt gamen op de Xbox One? Ook losse Xbox controllers bestel je bij de bekende electronicazaken, online warenhuizen en speelgoedwinkels met de mogelijkheid tot achteraf betalen. Kijk bij Mediamarkt, Intertoys, BCC of Wehkamp om de voordeligste optie te vinden. Bij Mediamarkt en Intertoys selecteer je bij het afrekenen Klarna om achteraf te betalen. Bij BCC en Wehkamp loopt dit via Tinka.