Witgoed op Afbetaling

Witgoed op Afbetaling

Ons witgoed is noodzakelijk om ons huishouden te laten draaien. Wanneer we witgoed moeten aanschaffen of het witgoed stuk gaat en vervangen moet worden kost dit veel geld. Vaak gebeurt het ook nog eens geheel onverwachts. Het kan daarom gebeuren dat je financieel niet voorbereid bent op het vervangen of aanschaffen van één of meerdere apparaten, terwijl je het toch echt nodig hebt. Een goede oplossing kan zijn om witgoed op afbetaling te kopen.

Bekijk direct:

Witgoed op Afbetaling kopen

Wanneer je om welke reden dan ook financieel niet de mogelijkheid hebt om nieuw witgoed aan te schaffen kan witgoed kopen op afbetaling een uitkomst bieden.
Op deze manier kun je het apparaat of meerdere apparaten direct mee naar huis nemen zonder het volledige bedrag ineens te hoeven betalen. Je witgoed in termijnen af betalen geeft je dus niet alleen meer financiële ruimte, maar is ook een praktische oplossing. Zeker wanneer je voor de eerste keer alle witgoed apparatuur aan moet schaffen is dit een populaire en vaak gekozen oplossing. Het is immers makkelijker en vaak prettiger om maandelijks een klein bedrag af te betalen dan in een korte periode een groot bedrag bij elkaar te moeten sparen. Witgoed wordt steeds vaker in termijnen afbetaald en wordt steeds laagdrempeliger.

Waar moet je op letten bij witgoed in termijnen af betalen?

Vrijwel elke grote elektronica zaak geeft haar klanten tegenwoordig de mogelijkheid om te kiezen voor witgoed op afbetaling. Daarom zal een elektronica zaak proberen om je een zo goed mogelijke deal te geven. Hoewel je het volledige bedrag niet ineens hoeft te betalen is het toch verstandig om het assortiment grondig te bekijken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een apparaat van hoge kwaliteit te kopen. Op deze manier heb je een apparaat van hoge kwaliteit terwijl je het verschil tijdens de terugbetaling nauwelijks merkt. Of je kunt er voor kiezen om een goedkoper apparaat op afbetaling te kopen, hierdoor zijn niet alleen je maandelijkse lasten laag maar is ook de rente lager. Voor dat je een afbetaling in termijnen afsluit is het verstandig om altijd de voorwaarden te lezen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

wanneer je meer financiële ruimte wilt is een afbetaling in termijnen een geschikte optie. Op deze manier heb je toch je nieuwe witgoed direct in huis zonder voor financiële ongemakken te komen staan.

bekijk video: Witgoed op Afbetaling

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Witgoed op Afbetaling

Vaak gestelde vragen over witgoed op afbetaling

#1 Kan ik bij MediaMarkt in Nederland en België witgoed in meerdere termijnen betalen?

Bij MediaMarkt vind je misschien wel het grootste aanbod aan witgoed in Nederland en België. Dankzij de MediaMarkt betaalkaarten betaal je gemakkelijk al je witgoed in termijnen af. De betaalkaart is gekoppeld aan een doorlopend krediet van Santander. Zij controleren je inkomsten en uitgaven en bepalen op basis daarvan hoeveel jij kunt lenen, tegen een rente van 12,5%. Wordt je aanvraag goedgekeurd, dan kun je met de betaalkaart op meerdere plekken geld opnemen en betalen en kun je ook met het krediet je banksaldo aanvullen, mocht dat een keer nodig zijn. Zo kies je voor hoge kwaliteit witgoed, zonder het direct te voelen in je portemonnee.

#2 Waar kan ik zorgeloos witgoed in termijnen betalen, zonder financiering?

Ben je op zoek naar witgoed, maar heb je niet voldoende achter de hand om alles in één keer aan te kopen? En heb je geen zin in een lening of schulden? Denk dan eens aan huren. Skala is al decennia lang het vertrouwde adres voor het huren van witgoed, zoals een wasmachine, droger, koelkast of vriezer. Skala bepaalt samen met jou hoeveel huurlasten in de maand verantwoord zijn en daarna heb je de keuze uit eersteklas topmerken, die keurig bij je thuisbezorgd en geïnstalleerd worden. Is er iets, dan ben je volledig verzekerd tegen reparatie en onderhoud.

#3 Bij welke merken witgoed kan ik rechtstreeks bestellen en veilig achteraf betalen?

Ben je op zoek naar nieuw witgoed, zoals een wasmachine of een koelvriescombinatie, maar wil je je aankoop graag veilig doen en eventueel kunnen retourneren voordat je betaald hebt, dan heeft Klarna de oplossing voor jou. In de webshops van AEG, Philips, Delonghi en Samsung kun je kiezen uit de beste en nieuwste modellen, compleet met fabrieksgarantie en deze pas achteraf na 14 of 30 dagen betalen. Klarna biedt ook de mogelijkheid om in drie termijnen te betalen, maar het is afhankelijk van jouw situatie en de webshop of dit in alle gevallen mogelijk is. Klarna werkt zonder rente of BKR en is in de meeste gevallen een gratis service!

#4 Kan ik witgoed bij BCC gemakkelijk in termijnen achteraf betalen?

Ben je op zoek naar een wasmachine, vaatwasser, koelkast of vriezer, maar komt de aankoop ervan financieel niet goed uit, vraag dan bij BCC een financiering aan van Tinka. In de winkel of in de webshop dien je een aanvraag in bij Tinka en na een snelle controle van je gegevens en je kredietwaardigheid weet je tot welk aankoopbedrag je kunt besteden en binnen hoeveel termijnen je dit moet terugbetalen. Tinka rekent een rente over het openstaande bedrag en boven de €250,- wordt de lening geregistreerd bij het BKR, maar het geeft je wel de mogelijkheid om vandaag al van je witgoed te genieten en late pas te betalen.

#5 Waar vind ik tweedehands witgoed, dat ik in drie rentevrije termijnen kan terugbetalen?

Bij de Witgoedhandelaar in Rotterdam verkopen ze zorgvuldig gereviseerd, gebruikt witgoed voor aantrekkelijke prijzen. Fornuizen, wasmachines, kookplaten, diepvriezers en koelkasten, ze hebben het allemaal. Elk apparaat staat met een foto op de website en bij de beschrijving staat uitgebreid vermeld wat de staat van onderhoud is en hoeveel je bespaart. Je krijgt bovendien 6 maanden omruilgarantie en je oude apparaat wordt gratis meegenomen. Betalen kan gratis en zonder rente in drie termijnen met In3. Er wordt door In3 geen BKR-toets gedaan en je betaalt de eerste termijn direct bij bestelling en de tweede en derde termijn na 30 en 60 dagen.

#6 Ik heb nieuw witgoed nodig, maar wil graag veilig in termijnen betalen. Waar kan ik terecht?

Bij Beryl Media is men gespecialiseerd in de verkoop van huishoudelijke apparaten die je achteraf in termijnen betaalt. Je kunt dan ook kiezen uit verschillende betaalmethoden, waaronder betaling achteraf in één keer, rentevrij in drie termijnen of financiering met een lening waarover rente geheven wordt. Afhankelijk van jouw keuze is de controle van je gegevens eenvoudig of wordt er een uitgebreidere kredietwaardigheidscontrole gedaan. In dat laatste geval worden je maandelijkse lasten en je inkomsten bekeken en mag je geen negatieve BKR-notering hebben.