Winparts logo

Winparts kortingscode, reviews en achteraf betalen

Koop jouw auto onderdelen online bij Winparts. Van nieuwe ruitenwissers tot motorolie: je bestelt het eenvoudig en snel in de online shop van Winparts. Heb jij nieuwe onderdelen voor je auto nodig, maar wil je dit niet direct betalen? Of ben jij op zoek naar een Winparts kortingscode? Wij vertellen je hoe het werkt, lees snel verder.

Achteraf betalen bij Winparts

Bekijk aanbiedingen:

Bekijk direct:

Winparts achteraf betalen: zo werkt het

Het komt niet altijd gelegen om nieuwe onderdelen voor je auto te moeten kopen. Misschien is er wat stuk gegaan en had je niet gerekend op deze kosten. Of blijkt dat jouw auto wat onderhoud nodig heeft, om te voorkomen dat je een dure reparatie moet laten uitvoeren. Wat de reden ook is, het is prettig dat je niet direct voor jouw bestelling hoeft te betalen.

Er zijn verschillende opties als je jouw bestelling bij Winparts Riverty achteraf wilt betalen. Kies tijdens het betaalproces voor betalen met Klarna of Afterpay. Met Klarna betaal je achteraf per factuur. Je krijgt de factuur binnen op het moment dat jij jouw bestelling binnen hebt. Vervolgens heb je nog 30 dagen de tijd om deze factuur te betalen. Kies je voor achteraf betalen met Klarna? Hou dan rekening met €0,95 aan transactiekosten die door Winparts worden doorberekend aan jou als klant. Met Klarna is het mogelijk om extra 10 dagen uitstel van betaling aan te vragen als deze 30 dagen nog te kort zijn voor je.

Afterpay is een andere aanbieder van achteraf betalen. Ook van Afterpay ontvang je een factuur zodra je jouw bestelling hebt ontvangen. Binnen 24 uur na ontvangst van jouw bestelling krijg je een digitale acceptgiro via de e-mail. Hiermee betaal je jouw bestelling binnen 14 dagen, wanneer het jou uitkomt. Bij deze betaalmethode word je geregistreerd bij de eerste aankoop. Er geldt een orderwaarde van minimaal €5,- tot maximaal €1500,-. Op deze manier bij Winparts achteraf betalen kost je ook €0,95 aan transactiekosten. Het is niet mogelijk om in termijnen te betalen voor jouw bestelling bij Winparts.

Ten slotte is het mogelijk om met je creditcard te betalen. Dit is ook een vorm van Winparts achteraf betalen. Het bedrag wordt namelijk niet direct van je rekening afgeschreven. Doorgaans betaal je de openstaande rekeningen op je creditcard aan het eind van de maand. Zo heb je toch wat meer tijd om het benodigde geld bij elkaar te krijgen. Wat ook prettig is aan achteraf betalen, is dat je jouw aankopen opspaart. Je ziet dus in een oogopslag hoeveel je deze maand hebt uitgegeven en waaraan.

Andere Afterpay Riverty winkels

Winparts kortingscode

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om direct een Winparts kortingscode in je mailbox te ontvangen. Deze Winparts kortingscode geeft je recht op 10% korting op je volgende bestelling. Zo bespaar je wel heel makkelijk op nieuwe auto onderdelen. Het is erg praktisch om lid te zijn van de nieuwsbrief. Via deze weg ontvang je namelijk wel vaker kortingscodes en speciale aanbiedingen. Jij bent als een van de eersten op de hoogte!

Doordat Winparts scherpe prijzen biedt en prettige voorwaarden heeft, bieden ze niet standaard kortingscodes aan. Waar je wel heel vaak gebruik van kunt maken is de staffelkorting. Bestel je meer dan 1 stuks van een bepaald artikel? Dan zou het zomaar kunnen dat je een staffelkorting ontvangt. Als dit het geval is, staat dit vermeld op de productpagina. Deze korting wordt automatisch verrekend en het is dus niet nodig om hier een code voor in te voeren.

Een andere interessante optie om korting te ontvangen, is de bundelkorting. Verschillende producten die goed samen gaan worden aangeboden in combinatie met een mooie korting. Zo ontvang je bijvoorbeeld korting op je autoshampoo als je deze aanschaft in combinatie met auto wax.

Op de homepage zie je de beste aanbiedingen staan. Je profiteert van de aangeboden kortingen zonder dat je een kortingscode in hoeft te vullen. Twijfel niet te lang, want voor je het weet is de actie afgelopen. Om op de hoogte te zijn van toekomstige acties, meld je je aan voor de nieuwsbrief.

Winparts review

Bij het bekijken van de Winparts reviews valt direct op dat deze webwinkel heel goed wordt beoordeeld door duizenden klanten. Op basis van bijna 19.000 Google reviews heeft Winparts Riverty een gemiddelde score van 4,5 ster.

Op het platform Kiyoh behalen ze een gemiddelde beoordeling van net meer dan 4 sterren. Dit is op basis van meer dan 19.000 klantbeoordelingen. Lees een aantal van deze reviews om een goed beeld te kunnen vormen van Winparts. Zo ontdek je meer over de service, kwaliteit van de producten en andere belangrijke zaken.

Op Trustpilot levert de gemiddelde Winparts review 4,3 sterren op. Op het platform Kieskeurig krijgt Winparts een score van een 8,7 op een schaal van 10. Dit is wel gebaseerd op wat minder reviews, maar alsnog meer dan 3000. Doordat er zoveel gebruikers een positieve Winparts review achterlaten, kan je er vanuit gaan dat dit een betrouwbaar bedrijf is.

Bekijk deze Winparts video

Ontdek deze Winparts video.