Wehkamp Tinka

Wehkamp Tinka: Gespreid of achteraf betalen

Als je een ruime keuze zoekt in betaalmethoden dan ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Tinka wehkamp maakt het je mogelijk om een flexibel betaalplan te kiezen. Je betaalplan is namelijk volledig afgestemd op jouw situatie en je bepaalt zelf hoeveel je aflost. Tinka wehkamp zorgt voor heldere voorwaarden en ook dat je er goed wordt gecheckt of een bepaald krediet bij jouw financiële situatie past.

Bekijk direct:

wehkamp achteraf betalen

Als je kiest voor achteraf betalen bij geselecteerde Apple producten dan hoef je geen rente te betalen. Je moet dan wel het bedrag binnen 3 maanden aflossen. Wanneer het bedrag boven de € 250,- is dan wordt je geregistreerd bij het BKR. Echter gaat dit om een positieve registratie die zodra je het bedrag aflost weer verdwijnt. Na de periode van 3 maanden mag je zelf bepalen hoe je je bestelling betaalt. Overige producten die je bij wehkamp bestelt kun je via Tinka binnen 14 dagen achteraf betalen. Dit is alleen mogelijk als je al eens eerder iets besteld hebt bij wehkamp. Je eerste bestelling dien je altijd vooraf te betalen. Ook als je bij de 5% klanten hoort die het meeste terugstuurt kom je niet in aanmerking voor Wehkamp achteraf betalen

wehkamp achteraf betalen te laat

Als je vergeet te betalen is het belangrijk dat je zo snel mogelijk contact opneemt met Tinka. Als je zo snel mogelijk via iDEAL betaalt, dan voorkom je extra kosten. Als het je echt niet lukt om te betalen is het wellicht nog mogelijk om een betalingsregeling af te spreken.

wehkamp gespreid betalen

Het proces voor gespreid betalen loopt volledig via Tinka. Een goede tip is om de app van Tinka te downloaden. Deze app geeft je volledige controle en inzicht over je openstaande betalingen. Je kunt dan gemakkelijk zaken aanpassen aan jouw wensen.

BKR

Ook voor gespreid betalen geldt dat bedragen boven de €250,- worden geregistreerd bij het BKR. Dit gaat om een positieve registriatie welke direct vervalt op het moment dat je aflost.

De kosten, rente en limiet

Bij Wehkamp gespreid betalen bepaal je zelf volledig hoeveel je wil aflossen per maand. Je moet wel minimaal 2% van het aankoopbedrag aflossen en minimaal € 8,-. Aan rente betaal je 14.9% op jaarbasis. Het maximale bedrag dat je kunt lenen is € 5.500,-. Voor bedragen boven de € 1.000,- worden er meer gegevens aan je gevraagd.

Opzeggen

Je kunt je krediet heel gemakkelijk “opzeggen” door simpelweg het openstaande bedrag te betalen. Hiermee heb je geen schulden meer aan wehkamp en verdwijnt ook meteen de BKR registratie.

Ervaringen

Op het internet zijn veel reviews te vinden over achteraf of gespreid betalen via Tinka bij wehkamp. Lees deze goed en trek je eigen conclusie. Er zijn ook veel negatieve reviews te vinden. Bedenk goed dat er veel mensen zijn die onverantwoorde leningen aan gaan en daarbij niet nadenken over de gevolgen. Als je goed nadenkt over wat je kunt aflossen is deze vorm van lenen verantwoord.

Tinka wehkamp contact

Als je vragen hebt over gespreid of achteraf betalen via wehkamp dan is het handig om even contact op te nemen met de klantenservice van Tinka. Zijn staan voor je klaar via chat, e-mail of telefoon.

Tinka: de betaalmethode bij Wehkamp.nl

In deze video leer je precies wat Tinka inhoudt en hoe je met behulp van deze betaalmethode achteraf of in termijnen betaalt bij Wehkamp.