Vriezer achteraf of in termijnen betalen

Vriezer achteraf of in termijnen betalen

Niks vervelender dan dat jouw vriezer kapot gaat, maar je niet de financiële middelen hebt om direct een nieuwe aan te schaffen. Gelukkig zijn er op betaling.nl genoeg opties te vinden om een vriezer in termijnen te betalen, of om een vriezer op afbetaling aan te schaffen. Zo geniet je gewoon nog van jouw favoriete diepvriesproducten en kies je gelijk voor het model dat je eigenlijk al jarenlang wil!

Bekijk direct:

Vriezer Afterpay en andere diensten – alle mogelijkheden op een rijtje

In het onderstaande artikel zetten we alle mogelijkheden voor het achteraf of in termijnen betalen van een vriezer voor jou op een rijtje, inclusief alle voor- en nadelen.

De verschillende mogelijkheden

Een vriezer is niet meer weg te denken uit de moderne huishoudens. Helaas zit er wel een kostenplaatje aan verbonden. Daarom is het fijn om te weten dat je bij de aanschaf het bedrag niet altijd direct hoeft te voldoen. Er worden twee opties onderscheiden: een vriezer kopen op afbetaling en een vriezer betalen in termijnen.

Vriezer achteraf betalen

Er zijn diverse aanbieders die het mogelijk maken om een vriezer aan te schaffen op afbetaling, bijvoorbeeld middels de betaalservice Tinka. Je hebt hierbij 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen, wat vooral erg handig is als je bijvoorbeeld nog moet wachten op de storting van het volgende salaris. Een groot voordeel van een vriezer achteraf betalen middels deze betaalservice is dat er geen rente in rekening wordt gebracht. Een grote verkoper die gebruikmaakt van de betaaldienst Tinka is Somashome.

Vriezer achteraf betalen via Klarna

Ook de betaaldienst Klarna maakt het mogelijk om veilig en vertrouwd een vriezer te kopen op afbetaling. Aanbieders die van deze service gebruik maken zijn bijvoorbeeld Expert, AEG, Ikea, Mediamarkt en Samsung. Klarna brengt geen extra kosten in rekening en je hebt 30 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Daarnaast kan je via de app betalingen altijd eerder voldoen of tegen een kleine vergoeding de uiterste betaaldatum verlengen.

Vriezer afterpay

Ook Riverty maakt het mogelijk om jouw vriezer op afbetaling te kopen. Van deze betaalservice kan je gebruik maken bij onder andere Expert, Somashome, Blokker en Mediamarkt. Je krijgt hierbij 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen, zonder rente of andere bijkomende kosten.

Vriezer in termijnen betalen

Vriezer in termijnen betalen met betaalservice Tinka

Naast achteraf betalen, biedt de betaalservice Tinka ook de mogelijkheid om aankopen in termijnen te betalen. Dit is een goede optie wanneer je niet in staat bent het bedrag in één keer volledig te voldoen. Een vriezer in termijnen betalen via Tinka kan niet alleen bij de Somashome, maar ook bij bijvoorbeeld Mediamarkt. Hierbij moet je wel rekening houden met een rente van zo’n 15% op jaarbasis. Ook krijg je een BKR-registratie.

Vriezer in termijnen betalen bij Alleenwitgoed.nl

Ook de grote aanbieder Alleenwitgoed.nl biedt de mogelijkheid om vriezers gespreid te betalen. Dit kan kosteloos in drie termijnen, waarbij je elke maand precies een derde van het bedrag moet voldoen. Wanneer een langere betalingstermijn wenselijk is, is zijn er ook de opties om in 12, 18, 24 of zelfs in 36 termijnen te betalen. Hierbij wordt echter wel rente in rekening gebracht evenals een BKR registratie. Het grote voordeel is dat je bij deze aanbieder wel altijd boetevrij eerder af mag lossen, waardoor je de looptijd volledig zelf bepaald.

Gespreid betalen bij Somashome.nl

Ook de betrouwbare verkoper van vriezers Somashome.nl biedt de mogelijkheid tot het betalen in termijnen. De looptijd voor het kosteloos en rentevrij gespreid betalen is hierbij wat langer, namelijk vier maanden. Ze bieden echter ook de optie aan om een vriezer in 12 of in 36 termijnen te voldoen. Daarnaast biedt deze aanbieder ook de mogelijkheid om een vriezer achteraf te betalen binnen een termijn van 30 dagen.

De voor- en nadelen op een rijtje

Er zijn veel verschillende opties om een vriezer op afbetaling te kopen. Vaak is de betalingstermijn wel relatief kort. Zo krijg je middels de betaalservice Tinka en Afterpay 14 dagen de tijd. Bij Klarna geniet je van een wat langere termijn van 30 dagen.Ook voor het betalen in termijnen heb je verschillende keuzes. Bij Somashome.nl kan dit kosteloos in vier termijnen, andere aanbieder rekenen geen rente tot drie betalingstermijnen. Een langere loopduur is zeker mogelijk, bijvoorbeeld bij Somashome en Alleenwitgoed.nl. Houd er echter wel rekening mee dat er dan rente in rekening worden gebracht en je een BKR registratie krijgt.

bekijk video: Vriezer Achteraf Of In Termijnen Betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Vriezer Achteraf Of In Termijnen Betalen

Vaak gestelde vragen over vriezer achteraf of in termijnen betalen

#1 Waar vind ik een diepvries die ik rentevrij in drie termijnen kan afbetalen?

Vriezers gaan vaak jaren mee, maar wanneer ze kapot gaan, geven ze dat niet van te voren aan. Komt de aanschaf van een nieuwe vriezer ongelegen, dan kun je deze bij Beryl Media of Somas Home in drie of meer termijnen terugbetalen. In de webshop zie je meteen wat de vriezer kost en hoeveel je per maand afbetaalt, wanneer je hiervoor kiest. Een regeling binnen drie maanden is altijd gratis en rentevrij en er vindt dan ook geen BKR-toets plaats. Kies je voor terugbetaling in meer termijnen, dan ga je een financiering aan bij SprayPay en kun je tegen een rente van 9,9% in 6 tot 36 termijnen terugbetalen. De aanvraag bij SprayPay duurt slechts enkele seconden, zodat je meteen weet of je voor de regeling in aanmerking komt.

#2 Waar kan ik een vriezer achteraf betalen?

Bij Expert vind je niet alleen een groot aanbod aan vriezers en vrieskisten, maar weet je ook dat je koopt bij een bedrijf met verstand van zaken. Heb je een nieuwe vriezer nodig en wil je zonder risico kopen, betaal je vriezer dan met Klarna. Heb je al een account, dan reken je handig met de app af in de webwinkel. Zo niet, maak dan eerst een account aan bij Klarna en als dat gelukt is, weet je of je tot €2.000,- achteraf binnen 30 dagen of zelfs in drie gratis termijnen van 0, 30 en 60 dagen kan terugbetalen. Kies je voor Klarna, dan wordt jouw vriezer automatisch thuisbezorgd.

#3 Waar vind ik een diepvries die ik in meerdere termijnen betaal, zonder financiering of BKR-registratie?

Is je vriezer stuk of zoek je gewoon een nieuwe, maar lukt het je niet om deze in één keer te betalen? Of wil je gewoon geen zorgen over je apparaat? Denk dan eens aan huren. Bij Skala.nl vind je een mooi aanbod aan witgoed van betrouwbare merken, die je voor een laag bedrag in de maand huurt. De diepvries wordt thuisbezorgd, je bent verzekerd tegen reparatiekosten en na afloop van het huurcontract wordt de vriezer gewoon weer opgehaald. Skala controleert vooraf wel je financiële situatie, om zeker te weten dat je rustig kunt huren en je huurt voor minimaal 3 jaar.

#4 Kan ik bij BCC mijn vriezer achteraf betalen?

Heb je een nieuwe vriezer of koelkast nodig, maar kun je deze even niet meteen betalen, vraag dan bij BCC een financiering aan via Tinka. In de winkel of in de webshop maak je dan een profiel aan bij Tinka en na een snelle controle van je gegevens en je kredietwaardigheid bepaal je zelf het bedrag wat je nodig hebt om je aankoop te doen en binnen hoeveel termijnen je gaat terugbetalen. Tinka rekent een rente over het openstaande bedrag en boven de €250,- wordt de lening geregistreerd bij het BKR.

#5 Waar vind ik de voordeligste vriezers, die ik in termijnen kan betalen?

Neem dan eens een kijkje bij de Witgoedhandelaar in Rotterdam. Zij verkopen zorgvuldig gereviseerd, gebruikt witgoed voor aantrekkelijke prijzen en dus ook vrieskisten, staande vriezers en koelbries-combinaties. De voorraad staat met een foto op de website en bij de beschrijving staat uitgebreid vermeld wat de staat is van de vriezer. Je kunt online bestellen en laten thuisbezorgen en betalen kan in drie termijnen met In3. Dat is gratis, rentevrij en zonder BKR en In3 checkt razendsnel je identiteit en bankrekening, zodat je niet lang hoeft te wachten op goedkeuring van je aanvraag.