Veranda in termijnen betalen

Veranda in termijnen betalen

In dit artikel laten we je zien hoe je een veranda in termijnen betalen mogelijk maakt, inclusief wat aandachtspunten waar je op moet letten als je een veranda op afbetaling koopt. Een veranda is namelijk een hele mooie verrijking voor je tuin. Zo verhoog je de waarde en het luxueuze gevoel van je woning, creëer je op een simpele manier meer leefruimte en een betere beschutting en wordt de grens tussen binnen en buiten een stuk kleiner. Toch kan het aanschaffen van een veranda soms aardig in de papieren lopen. Dan is het fijn dat je je veranda gespreid betalen kunt.

Bekijk direct:

Hoe kun je een veranda in termijnen betalen?

Je kunt je veranda op dit moment bij twee grote online aanbieders in verschillende termijnen of volledig achteraf betalen. Zo biedt zonnerij.nl je beide opties op dezelfde website. Je veranda achteraf betalen doe je hier gemakkelijk via het bekende systeem van AfterPay. Deze gerenommeerde service maakt het heel eenvoudig om al je aankopen volledig achteraf te betalen. Bij zonnerij.nl betaal je hiervoor geen exrta kosten. Achteraf betalen is mogelijk bij bestellingen met een waarde tussen 5 euro en 1000 euro.Het is goed mogelijk dat je veranda wat meer gaat kosten dan de maximale bestelwaarde van 1000 euro, zeker wanneer je kiest voor wat extra functies. In dat geval is je veranda in termijnen betalen dankzij Payin3 een ideale uitkomst. Met deze service kun je een grote uitgave in drie delen uitgeven, zonde dat je hiervoor hoeft te lenen of rente hoeft te betalen. Dat maakt Payin3 de enige manier om een veranda op afbetaling aan te schaffen zonder hierbij rente te betalen. Het betalen met Payin3 gaat dus in drie overzichtelijke stappen. De eerste betaling, met een waarde van een derde van de totale bestelwaarde, doe je direct bij het bestellen. De tweede en derde betalingen doe je respectievelijk binnen 30 dagen en 60 dagen na de eerste betaling. Bij zonnerij.nl kun je gebruikmaken van Payin3 bij bestellingen vanaf 1000 euro tot 3000 euro. Je betaalt dan 3.3% aan kosten, berekend over het aankoopbedrag. Voordat je met de procedure kunt starten, doet Payin3 een snelle gegevenscheck via hun eigen website, waarna je aanvraag direct gestart kan worden. Worden je gegevens niet goedgekeurd worden? Dan kun je eenvoudig contact opnemen met Payin3 zelf of kiezen voor een andere betalingsservice.Ook fonteyn.nl biedt je de mogelijkheid om een veranda in meerdere, maandelijkse termijnen terug te betalen. Een veranda gespreid betalen wordt zo dus erg gemakkelijk. Hiervoor werkt fonteyn.nl met een overzichtelijke tabel, met allerlei handige informatie. Zo staan er standaard bedragen van 500, 1000, 1500 en 2000 euro in de tabel, waardoor je altijd kunt zien hoe het betalen in maandelijkse termijnen voor jouw bestelling uit pakt. Bestel je bijvoorbeeld een veranda voor ongeveer 1500 euro, betaal je hiervoor een jaarlijks kostenpercentage van 15% tegen een termijnbedrag van €30,96. Je hebt in totaal 72 maanden om je volledige bedrag af te betalen. Daarmee heb je dus genoeg tijd om je veranda in kleinere delen terug te betalen!

Naast deze twee online aanbieders zijn vaak ook goede afspraken te maken met meer lokaal georiënteerde klusbedrijven die een veranda voor je kunnen bouwen. Zij denken vaak graag met je mee over de financiering hiervan en zullen je zelf aanbieden om bijvoorbeeld in meerdere termijnen te betalen. Hiernaar vragen is dus zeker geen gek idee.

Aandachtspunten bij een veranda in termijnen betalen

Een veranda op afbetaling kopen of een veranda gespreid betalen is dus een hele handige oplossing als je wel een veranda wilt aanschaffen, maar niet zit te wachten op één heel grote uitgave. Toch kan het betalen in delen wat meer administratie met zich meebrengen dan het simpelweg in een keer betalen van je bestelling. Neem bijvoorbeeld de maandelijkse termijnen die fonteyn.nl je aanbiedt: hier betaal je 15% aan jaarlijkse kosten extra. Daarmee kost het in termijnen betalen van je overkapping je uiteindelijk wel wat meer, maar je krijgt hier wel meer (financiële) flexibiliteit voor terug.Ook goed om te weten is dat veel services voor het achteraf of gespreid betalen van je producten een eigen app hebben die je handige inzichten kan geven. Zo hebben zowel AfterPay als Payin3 een eigen service, waar je alles rondom je bestelling en de bijbehorende betaling terug kunt zien. Zo vergeet je nooit meer op tijd die ene termijn op tijd te betalen.

bekijk video: Veranda in termijnen betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Veranda in termijnen betalen