Van Moof in termijnen betalen

Van Moof in termijnen betalen

Dit razend populaire merk biedt super kwalitatieve en snelle e-bikes aan. De aanschaf hiervan kan soms alleen soms best in de papieren lopen. Daarom zetten we in dit artikel de verschillende opties om je Van Moof in termijnen betalen mogelijk te maken voor je op een rijtje!

Bekijk direct:

Hoe kun je een Van Moof in termijnen betalen?

Op dit moment heb je slechts één mogelijkheid om een nieuwe Van Moof fiets in termijnen te betalen. Dat is direct via Van Moof zelf. Zij werken hiervoor samen met Friesland Lease. Om gebruik te kunnen maken van je Van Moof op afbetaling, moet je een Van Moof abonnement afsluiten. Dit abonnement heeft meerdere voordelen, waaronder gratis diefstalservice of onderhoudsservice. Het grootste voordeel is toch wel dat je drie jaar lang gebruik kunt maken van je eigen Van Moof met beulp van een maandelijks betaalplan.Je hebt heel wat keuze in het samenstellen van jouw ideale Van Moof abonnement met een betaling in termijnen. Je betaalt standaard voor 36 maanden; drie jaar lang dus. Je kunt je Van Moof gespreid betalen voor 92 euro per maand. Je geniet dan van een Van Moof S3 of X3 in een uitvoering naar keuze. Je kunt dan kiezen voor een Light of Dark model dat geschikt is voor fietsers van 170 tot 210 centimeter of van 155 tot 200 centimeter.In je maandbedrag zit niet alleen je Van Moof op afbetaling, maar ook het zogeheten Peace of Mind pakket. Hiermee ben je verzekerd in geval van diefstal en onderhoud. Als je Van Moof gestolen wordt, gaan zogeheten Bike Hunters op zoek om jouw gestolen fiets terug te vinden. Lukt dit niet, krijg je gratis een vervangend exemplaar van Van Moof. Ook bij onderhoud wordt je goed geholpen. Elke 2500 kilometer die je fietst, mag je fiets een onderhoudscontrole krijgen op een speciale servicelocatie van VanMoof. Dit onderhoud is beschikbaar in een select aantal steden zoals Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Je kunt gelukkig nog steeds gebruik maken van deze service als je niet in de buurt woont, maar houd dan rekening met eventuele kosten voor het reizen of verzenden naar deze reparatielocatie.Let wel op dat je na 36 maanden nog niet definitief eigenaar bent van je Van Moof. Je krijgt aan het einde van je contract de mogelijkheid een nieuw contact voor een nieuwe Van Moof af te sluiten, of om je huidige fiets over te kopen. Dit doe je dan voor de marktwaarde van de fiets op dat moment.

Aandachtspunten bij een Van Moof in termijnen betalen

Zoals we hierboven hebben beschreven, is er momenteel nog maar één manier waarop jij jouw Van Moof fiets in meerdere termijnen kunt betalen. Mogelijk komen er in de toekomst meerdere manieren om eigenaar van een Van Moof te worden, maar vooralsnog doe je dit alleen met een abonnement van Van Moof en Friesland Lease zelf.Hierbij is het ook belangrijk om te vermelden dat je aan het einde van de looptijd van je contract nog niet definitief eigenaar bent van de fiets die je al die tijd hebt gebruikt. Na het verlopen van de 36 maanden heb je een keuze: een nieuw contract aangaan met een nieuwe fiets, of je huidige fiets van Van Moof overkopen voor de huidige marktwaarde. Pas als je kiest voor die laatste optie, is de fiets écht van jou. Je krijgt uiteindelijk dus wel de mogelijkheid om de fiets helemaal af te betalen en zelf eigenaar te worden van de fiets, maar dit is wel iets om rekening mee te houden. Voordeel is wel dat je tot die tijd zelf geen tot weinig verantwoordelijkheid voor de fiets hebt: als deze stuk gaat of gestolen wordt, kun je met je abonnement gebruik maken van de Peace of Mind regeling.Doordat Van Moof werkt met een maandelijks abonnement en het feit dat de fiets niet volledig jouw eigendom is, wordt deze betaling in termijnen niet gezien als het afsluiten van een lening. Daardoor wordt ook niet gesproken over een rente en heb je ook geen BKR registratie op je naam staan. Uiteindelijk kost het maandelijks betalen wel wat meer dan het in één keer afrekenen van je nieuwe Van Moof en ben je niet direct eigenaar, maar je voorkomt wel een grote afschrijving op een bepaald moment.

bekijk video: Van Moof in termijnen betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Van Moof in termijnen betalen