Vaatwasser op afbetaling in termijnen Betalen

Vaatwasser op afbetaling in termijnen Betalen

Het is één van de huishoudelijke taken die zo goed als iedereen wel haat: de vaatwas. Gelukkig staat de technologie niet stil en heeft vandaag de dag een groot deel van de bevolking een vaatwasser in huis. Dankzij dit handige hulpmiddel hoef je geen uren meer staan te zwoegen om een pan of wat borden schoon te krijgen. Gewoon even de vaatwasser in en klaar is kees. Ben jij op zoek naar een nieuwe vaatwasser? Dan vind je bij Mediamarkt en Somashome een ruim assortiment. Betaal je de vaatwasser van jouw keuze liever niet meteen? Dan je bij deze webwinkels er namelijk voor kiezen om je vaatwasser in termijnen te betalen of om voor Riverty Afterpay te gaan. Hoe gaat dat in zijn werk? Je ontdekt het op deze pagina.

Bekijk direct:

Een vaatwasser op afbetaling in termijnen betalen

Wanneer je de vaatwasser van jouw keuze aan het afrekenen bent bij de kassa van Somashome kan je kiezen voor de optie gespreid betalen. Zie je deze optie niet? Dan kan dat enkele dingen betekenen. Het kan betekenen dat de veiligheid van jouw account niet gegarandeerd is. Het kan betekenen dat je een betaalachterstand hebt op een andere bestelling of het kan betekenen dat je een nieuwe klant bent. De meeste nieuwe klanten kunnen niet meteen gebruik maken van gespreid betalen of AfterPay. Zie je de optie wel? Dan verloopt de aanvraag en de rest van het proces via betaalpartner Tinka. Je kunt de app van Tinka downloaden of het verdere proces opvolgen via jouw persoonlijke account op de website.

De kosten

Kies je voor een vaatwasser op afbetaling? Dan betaal je in totaal net iets meer terug dan de kostprijs van de vaatwasser bij directe betaling. Je leent immers het totale bedrag van de aankoop op dan jouw vaatwasser in termijnen te betalen. De extra kosten zijn de rentelast op deze lening en bedragen 14.9% op jaarbasis. Als je kiest voor de optie gespreid betalen bij het aankopen van jouw vaatwasser zie je dankzij Tinka meteen wat de meerprijs is die je betaalt. Tegenover deze meerprijs staat wel dat als je jouw vaatwasser op afbetaling koopt je volledig zelf kunt kiezen hoeveel je per maand aflost. Heb je een moeilijke maand gehad? Dan kan je via Tinka het aflossingsbedrag net iets lager zetten. Gaat het goed? Dan betaal je net wat meer af. Zo lang je elke maand minstens 2% van het totaalbedrag betaalt en minstens 8 euro aflost kies je de rest helemaal zelf.

Een vaatwasser in termijnen betalen: extra informatie

Bij de eerste betaling van jouw vaatwasser betaal je via iDeal, kredietkaart of ApplePay. Alle daaropvolgende betalingen worden via automatische incasso van de rekening gehaald. Het is dus absoluut nuttig om in de gaten te houden dat er voldoende geld op de rekening in kwestie staat. Is dit niet het geval en mis je een aflossing? Dan kan je best meteen contact opnemen met Tinka om extra kosten te vermijden. Daarnaast is het ook zo dat kredieten boven de 250 euro BKR geregistreerd moeten zijn. Koop je dus een vaatwasser op afbetaling zal Tinka jouw krediet registreren. Valt het bedrag terug onder de 250 euro? Dan zal Tinka dit krediet ook automatisch afmelden.

Een vaatwasser via achteraf betalen

Naast de optie om de vaatwasser van jouw keuze meteen te betalen of om te kiezen voor gespreid betalen kan je ook kiezen voor Riverty. De optie achteraf betalen vind je ook terug bij het afrekenen van jouw bestelling. Ook hier is het zo dat nieuwe klanten vaak deze optie niet krijgen. Daarenboven kan je ook niet via Riverty bestellen als je bij de meest retournerende klanten hoort. Zie je de optie wel? Dan betaal je in eerste instantie niets. Je ontvang jouw vaatwasser en een factuur. Deze factuur kan je terugvinden in jouw Somashome-profiel en moet je ten laatste 14 dagen na aankoop betalen. Bij Riverty betaal je geen extra kosten.

bekijk video: Vaatwasser op afbetaling in termijnen Betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Vaatwasser op afbetaling in termijnen Betalen

Vaak gestelde vragen over vaatwasser op afbetaling in termijnen betalen

#1 Bij welke webshops kan ik een vaatwasser bestellen en in termijnen betalen?

Zul je altijd zien. Net een diner gegeven thuis, vaatwasser stuk. Vaak komt het erg ongelegen om een nieuwe vaatwasser te moeten kopen. Benieuwd waar je online snel een nieuwe vaatwasser kunt kopen als je die liever in termijnen wil betalen? Drie betrouwbare goede opties om dit te doen zijn bij Wehkamp, BCC en Mediamarkt. Wehkamp biedt al lange tijd een eigen kredietservice voor gespreid betalen. Bij BCC kun je een vaatwasser in termijnen betalen via WFinance (Ook onderdeel van Wehkamp) en Mediamarkt biedt via Santander Costumer Finance de mogelijkheid om je aankoopbedrag in termijnen te spreiden.

#2 Waar kan ik een vaatwasser kopen en in 3 termijnen afbetalen?

Benieuwd bij welke witgoedwinkels jij een vaatwasser in 3 termijnen kunt betalen? Nu steeds meer mensen witgoed online bestellen worden de mogelijkheden om in termijnen af te rekenen in webshops steeds uitgebreider. In 3 termijnen betalen voor je nieuwe vaatwasser kan bij BCC, Samsung, Electronic Partner, Wehkamp en Mediamarkt (via Santander Costumer Finance) Bij Electronic Partner kun je afrekenen via In3, Bij Samsung met Klarna. Wehkamp biedt een eigen klantenkrediet aan en BCC maakt deel uit van dezelfde groep.

#3 Kan ik een vaatwasser ook achteraf betalen met Klarna?

Wil je bij de aanschaf van je vaatwasser gebruik maken van de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna? Er zijn verschillende grote webshops waar dit kan.Mediamarkt biedt deze optie, net zoals Samsung, AEG en Somashome.nl. Bij deze websites kies je bij bet afrekenen voor de Plugin van Klarna waarna je via de Klarna-app of een betaallink in je email vertrouwd en makkelijk afrekent. Naast achteraf betalen binnen 14 of 30 dagen kun je via Klarna ook in 3 termijnen betalen. Deze optie wordt niet bij alle webshops die met Klarna samenwerken aangeboden.

#4 Ik zoek een vaatwasser vrijstaand die ik in termijnen kan betalen. Waar vind ik die?

Een vrijstaande vaatwasser die je in termijnen kunt afrekenen shop je bij alleenwitgoed.nl, EP.nl, BCC en Mediamarkt. Je filtert makkelijk op vrijstaande vaatwassers op deze sites en ze bieden allemaal hun eigen mogelijkheden om je aankoop te voldoen in maandelijkse termijnen. Bij Alleenwitgoed.nl kun je zowel via In3 als met Spraypay betalen. Spraypay heeft als voordeel dat je het aankoopbedrag opdeelt in tot wel 60 termijnen.Dat maakt het kopen van een vaatwasser wel een stuk makkelijker. Je betaalt wel rente over deze lening. Kosteloos eerder aflossen kan altijd.

#5 Hoe koop ik een inbouw vaatwasser op afbetaling?

Ben je opzoek naar een vaatwasser die perfect ingebouw kan worden in jouw keuken? Maar komt het beter uit achteraf of in termijnen te betalen? Bij de meeste grote verkopers kun je makkelijk een inbouwvaatwasser kopen in de juiste maat door achteraf te betalen of het bedrag in termijnen te voldoen. Kijk bij Mediamarkt, BCC, en Wehkamp voor een ruim assortiment aan inbouwvaatwassers. Bij het afrekenen online kies je voor achteraf betalen met Klarna of Riverty. Maak bij Wehkamp en BCC gebruik van het krediet van WFinance. Of betaal bij Mediamarkt in termijnen via Santander Consumer Finance.

#6 Is het ook mogelijk een vaatwasser te kopen op afbetaling zonder dat dit bij het BKR geregistreerd wordt?

Er zijn mogelijkheden om een vaatwasser achteraf te betalen zonder dat hier een registratie van wordt gemaakt bij het BKR. Kies je voor achteraf betalen dan wordt dit nooit geregistreerd bij het BKR. Betaal je in termijnen, dan zitten daar wel verschillen in. Bij veel winkels ga je een krediet aan dat je over een langere periode mag afbetalen. Dat heeft voordelen maar kost wel geld en wordt wel doorgegeven aan het BKR. Via In3 is het mogelijk je vaatwasser in 3 keer te betalen zonder BKR-registratie en zonder dat er rente wordt gerekend. Deze optie vind je bij ep.nl alleenwitgoed.nl en sterkwitgoed.nl.