Tv op afbetaling

Tv op afbetaling zonder BKR

Op deze pagina ontdek je alle opties die je hebt om een tv op afbetaling te kopen. Vergelijk aanbieders en krijg meer informatie over alle mogelijkheden.

Tv op afbetaling in het kort

Hier kun je op afbetaling kopen:

 • Bij Expert door met Payin3 in 3 termijnen te betalen. Je hebt keuze uit 300+ Led, Qled en Oled tv's
 • Ook bij Somashome, TV outlet, Kinq en Art & Craft kun je een tv in 3 termijnen betalen zonder BKR
 • Je hebt ook de mogelijkheid om een tv te huren bij bijvoorbeeld Grover of Skala. Je wordt geen eigenaar. Reparatie en service zijn dan wel 100% inbegrepen.

Hier kun je achteraf betalen:

 • Je kunt televisies achteraf betalen bij Hobo Bol en Mediamarkt. Ook de bovenstaande gespreid betalen aanbieders bieden achteraf betalen binnen 30 dagen met Klarna of Riverty aan.
Dit is waar je op moet letten:
 1. TV's zijn er te koop tussen de €150,- en €20.000. Bepaal vooraf je budget. Ook als je een tv op afbetaling gaat kopen is het belangrijk dat je van te voren nadenkt over wat je per maand kunt missen!
 2. Koop je een tv boven de €250,- en wil je gespreid betalen over langer dan 2 maanden. Houd dan rekening met een BKR-registratie.
 3. Als een tv huurt ga je geen krediet aan. Je wordt dan ook niet BKR gecontroleerd. Wel vindt er een kredietcheck plaats en wordt er gekeken of je de maandelijkse lasten kunt dragen.

In hoeveel termijnen wil je een tv op afbetaling aflossen?

Voor wat betreft het aantal termijnen dat je je tv kunt aflossen zit er veel verschil tussen betaalmethoden. Klarna, Riverty en Billink zijn betaalmethoden waarmee je je tv achteraf kunt betalen. Mediamarkt is een voorbeeld van een bedrijf waarbij je achteraf kunt betalen met Klarna en binnen 30 dagen je factuur moet hebben voldaan.Kies je er voor om in meer dan één termijn te betalen, dan kies je voor één van de volgende opties:

 • Betalen met Payin3, ook wel in drie termijnen betalen genoemd. Je betaalt direct na aankoop van je tv de eerste termijn, na 30 dagen de 2e termijn en na 60 dagen de 3e termijn. Je betaalt geen rente en krijgt ook geen BKR-registratie. Je gaat wel eerst door een check waarbij wordt gekeken of je de verplichting aan kunt gaan.
 • Tv in termijnen betalen met Spraypay of Santander (o.a. bij Mediamarkt). Als je in meer dan 3 termijnen wil betalen kun je het beste een tv kopen bij een webwinkel die is aangesloten bij Spraypay. Deze betaalmethode biedt je veel flexibiliteit voor wat betreft het aflossen van je betaling. Je hebt de keuze tussen aflossen in 12, 18, 24 of 36 maanden. Je wordt BKR geregistreerd als je aankoopbedrag hoger is dan € 250,-.

75 inch tv in termijnen betalen

Hier vind je een aantal opties voor goede 75 inch tv’s op afbetaling. Vergelijk gemakkelijk aanbieders die gespreide betaling aanbieden.

LG 75UR76006LL UHD TV Zwart

LG 75UR76006LL UHD TV Zwart

Klarna achteraf en in 3 termijnen
Vanaf €797,00
Hisense 75A79KQ QLED TV Antraciet

Hisense 75A79KQ QLED TV Antraciet

Klarna achteraf en in 3 termijnen
Vanaf €777,00
OLED42C35LA

OLED42C35LA

Riverty
Vanaf €949,00

Tv op afbetaling kopen: opties toegelicht

Je hebt inmiddels behoorlijk wat opties, hieronder worden ze verder toegelicht.

Tv in 3 termijnen met Payin3

Zoals hierboven benoemd heb je de optie om met Payin3 te betalen. De volgende winkels die tv’s aanbieden, zijn aangesloten bij dit betaalmiddel:

 • Art and Craft: deze webshop is gericht op het hogere segment, je koopt hier gemakkelijk een tv en betaalt in 3 termijnen.
 • Welhof: hier vind je televisies tegen scherpe prijzen. Naast Payin3 betaal je hier met Creditcard of iDeal
 • Elektrowitgoedoutlet is een online outlet waarbij je tegen scherpe prijzen op afbetaling kunt kopen.
 • Somas Home: deze shop specialiseert zich in gespreid betalen van consumenten elektronica. Naast Payin3 heb je hier de mogelijkheid om in meer termijnen te betalen met Spraypay. Ook achteraf betalen via Klarna is een mogelijkheid.
 • Elektrokampioen: Groot assortiment Led en 4k tv’s. Betaal in termijnen via Payin3 of Spraypay
 • Berylmedia; Net als Somas Home specialiseert deze webshop zich in termijnbetaling. Je kunt achteraf betalen met Klarna of in 3 termijnen met Payin3. Daarnaast heb je de optie om in meer dan 12 termijnen te betalen met Spraypay. Zelf betalen met Crypto is mogelijk bij Beryl Media.
 • BendyXL; betaal ook hier met Payin3.
 • TV outlet; bij deze webshop krijg je standaard 3 jaar garantie en betaal je eenvoudig in 3 tot 36 termijnen met Payin3 of Spraypay
 • Mr Speazy; een online shop die een fysieke winkel heeft, waar je op afspraak kunt shoppen. Online shoppen en betalen doe je met Klarna of Payin3.
 • Televisiehuis; betrouwbare webwinkel waar je betaalt met Spraypay, Payin3 of Klarna en waar je zelfs met Crypto kunt betalen.
 • Boxxer.nl; betalen met Sraypay, in3 of Klarna.

Dit zijn de meest bekende en betrouwbare webshops die laptops verkopen en Payin3 aanbieden als betaalmethode. Er zijn nog een aantal andere shops te vinden, maar deze zijn een stuk minder kwalitatief en de betrouwbaarheid betwijfelen we.

Televisie gespreid betalen met Spraypay

Wil je in meer dan drie termijnen betalen? Dan is gespreid betalen met Spraypay een goede optie. Bij Spraypay betaal je in 12 tot 36 maanden af tegen een rente van 14%. Let op dat je bij Spraypay wel een (positieve) BKR-registratie krijgt en er vindt een snelle geautomatiseerde kredietcheck plaats. Het minimale aankoopbedrag is € 250,-. Er zijn een aantal betrouwbare webshops die tv’s verkopen en Spraypay als betaalmethode aanbieden.

 • TV outlet; zie ook hierboven bij Payin3. Betrouwbare shop en 3 jaar garantie.
 • Somas Home; zie hierboven bij Payin3
 • Plasmavisie. Een winkel die al sinds 2004 bestaat en zeker betrouwbaar overkomt. Je kunt hier een tv op afbetaling kopen met Spraypay.
 • Boxxer.nl – Een online discounter die veel elektronica in het assortiment heeft en waar gesreid betalen volop tot de mogelijkheden behoort. Je betaalt hier in termijnen met Spraypay, Klarna of Payin3.
 • Elektrokampioen; zie hierboven.
 • Televisiehuis; zie hierboven bij Payin3.

Elke maand op tijd betalen

Nadat je hebt besloten om in termijnen je tv te betalen moet je er wel voor zorgen dat de overboeking elke maand op tijd gebeurt. Je kunt dan zonder problemen van je tv genieten. Door op tijd te betalen zal je voorkomen dat er onnodig extra kosten bij komen omdat je te laat hebt betaald. Als je snel voor de afbetaling zorgt, zal de tv ook snel van jou zijn. Het is belangrijk om voor jezelf de voordelen van het kopen van een tv op afbetaling op een rijtje te zetten. Als je het voor jouw situatie een goede oplossing vindt, moet je dan kijken bij welke winkel je de beste afbetaling overeenkomst kunt vinden. Daarnaast zul je natuurlijk ook moeten kijken of het merk en soort tv die je wilt hebben bij die winkel verkrijgbaar is. Bekijk nu ook hoe je een iPad in termijnen betaalt

TV achteraf betalen met Afterpay van Riverty

Kun je wel een groot bedrag in één keer betalen? Maar nu nog even niet? Misschien wacht je op je salaris of op die bonus aan het einde van jaar. Riverty biedt je de mogelijkheid om achteraf te betalen na 14 dagen. Je kunt dan eerst de TV ontvangen en pas later betalen. Wanneer je voldoende geld op je rekening hebt, voldoe je de rekening. Je hoeft niet bang te zijn dat je vergeet te betalen. Download gewoon de Afterpay app en je hebt op ieder moment inzicht in de status van je factuur. Ook krijg je automatisch herinneringen via email als het tijd is om te betalen. Let er wel goed op dat je op tijd betaalt. Als je na de eerste herinnering nog niet betaald hebt, heb je kans op een fikse verhoging van het te betalen bedrag. Bekijk ook hoe een MacBook Pro in termijnen betalen werkt.

Tv op afbetaling via Klarna bij Expert

Bij Expert heb je de mogelijkheid om je tv te kopen en na 30 dagen achteraf te betalen. Daarnaast kun je betalen met Klarna in 3. Hieronder vind je een tabel met de voorwaarden.

bekijk video: Tv op afbetaling met Payin3

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Tv op afbetaling

Vaak gestelde vragen over tv op afbetaling

#1 Kan ik bij CoolBlue mijn televisie achteraf betalen?

Helaas biedt Coolblue geen mogelijkheid om televisies of andere producten achteraf of in termijnen te betalen. Wel kun je met creditcard afrekenen, waardoor de aankoopprijs van je tv pas later van je betaalrekening wordt afgeschreven. Sommige mensen hebben nog een creditcard waarmee je achteraf in termijnen kunt betalen, maar deze worden sinds 2021 in Nederland niet meer in gebruik genomen. Bestaande regelingen blijven wel geldig, maar zijn niet uit te breiden. Het is niet bekend of CoolBlue op termijn achteraf betalen of betalen in termijnen mogelijk gaat maken.

#2 Hoe betaal ik mijn televisie af in termijnen?

Met SprayPay kun je bij een select aantal winkels je televisie op afbetaling kopen, bijvoorbeeld bij Plasmavisie. Na de snelle check en akkoordbevinding rekent SprayPay de bestelling voor je af bij Plasmavisie. Je bepaalt zelf of je in 12 tot 36 maandelijkse termijnen betaalt. Na afloop heb je nog de mogelijkheid om een goed doel te selecteren waar SprayPay een donatie aan schenkt. Je kunt gespreid betalen tot een bedrag van € 3.500,- en de rente is 15%. SprayPay controleert heel snel of je in aanmerking komt voor deze betalingsregeling om omdat het een lening betreft, wordt deze wel geregistreerd bij het BKR.

#3 Ik kan mijn nieuwe televisie niet in één keer betalen, maar wil ook geen financiering. Wat nu?

Denk dan eens aan het huren van een televisie! Dan sluit je geen lening af, betaal je in gelijke maandelijkse termijnen en ben je ook nog eens tot 90% van de kosten verzekerd tegen schade. Bij grover.com vind je een uitgebreid aanbod aan televisies in alle formaten, zowel in led als OLED. De televisies zijn allemaal van topmerken als Sony, Samsung en LG. Huur je de tv 18 maanden of langer, dan betaal je de laagste prijs. Grover vraagt geen aanbetaling en er zijn geen extra kosten te verwachten. Je kunt je huurtermijn gemakkelijk bijstellen en na afloop stuur je de tv gewoon weer terug.

#4 Kan ik in België een televisie in termijnen achteraf betalen?

Ook in België is het mogelijk om je tv achteraf in termijnen te betalen. Hoewel BNPL (buy-now, pay later) in België nog niet zo gekend is, kun je bij MediaMarkt een Mastercard aanvragen, die gekoppeld is aan een krediet. Het rentepercentage is 12,5% en als je deze financiering krijgt, dan kun je met de betaalkaart op meerdere plekken geld opnemen en betalen. Je betaalt het openstaande bedrag in maandelijkse termijnen af tot nul, maar je kunt ook weer opnieuw uitgaven doen, omdat het een doorlopend krediet betreft. MediaMarkt controleert vooraf uiteraard je inkomen en maandlasten.

#5 Biedt MediaMarkt de mogelijkheid om televisies in termijnen te betalen?

Voor een nieuwe televisie ga je waarschijnlijk ook even een kijkje nemen bij MediaMarkt. In de vaste winkels staan de televisies keurig op formaat gesorteerd in de winkel, zodat je zelf goed kunt bepalen, welk formaat het beste bij je in de huiskamer past en wat je fijn vindt om naar te kijken. Een nieuwe televisie kan flink in de kosten lopen en daarom geeft MediaMarkt de mogelijkheid om in termijnen te betalen door een financieringsplan af te sluiten. Samen met Santander wordt beoordeeld of je in aanmerking komt voor dit betaalplan. Je kunt je televisie dan in twaalf of meer termijnen afbetalen en extra aflossen is altijd mogelijk.

#6 Kan ik met mijn Klarna account ook een televisie achteraf betalen?

Bij Klarna heb je een ruime keuze aan winkels die de mogelijkheid bieden om je nieuwe televisie achteraf te betalen. Koop rechtstreeks bij de fabrikant, als je een Philips of Samsung-televisie wil, maar je kunt ook bij Beryl Media gaan kijken. Via Klarna kun je betaling van je aankoop tot 30 dagen uitstellen, waardoor je een prima garantie hebt om te testen of alles goed functioneert en voldoet aan je wensen. Maak een Klarna-account aan als je die nog niet hebt en met de Klarna-app kun je via QR je televisie bestellen en Klarna stuurt je binnen een week een factuur, die na 14 of 30 dagen pas betaalt. Nu series kijken, later pas betalen, dus.