Tv op afbetaling

Op deze pagina ontdek je alle opties die je hebt om een tv op afbetaling te kopen. Vergelijk aanbieders en krijg meer informatie over alle mogelijkheden.

Bekijk direct:

Tv op afbetaling gespreid betalen – Een ideale oplossing

Een tv op afbetaling kan een goede optie zijn als je graag een nieuwe tv wil, maar niet genoeg geld hebt om in één keer het hele bedrag te betalen. De mogelijkheid om in termijnen een tv te betalen wordt door verschillende winkels aangeboden. Veel klanten vinden dit een ideale oplossing wanneer ze een tv nodig hebben. Er wordt een overeenkomst gesloten met de winkel. Je kunt je nieuwe tv gewoon meenemen en je betaalt daarna elke maand een bepaald bedrag. Wanneer je al je maandelijkse betalingen hebt gedaan, wordt de tv je eigendom. Er zijn gevallen waarbij een tv op afbetaling kopen het beste is wat je kunt doen. Veel mensen maken goed gebruik van aanbiedingen die door de winkels worden gepresenteerd om hun tv in termijnen te betalen. Maar je wil er natuurlijk zeker van zijn dat je een goede deal sluit. Kijk eerst goed naar de mogelijkheden die er zijn. Daarom is het aan te bevelen om goed op te letten wat er in je overeenkomst staat. Het is belangrijk dat je voor jezelf beslist of je wel aan je maandelijkse verplichtingen kunt voldoen. Natuurlijk wil je een goed overzicht hebben op je kosten. Je kunt ook goed tv kijken met een tablet. Ontdek hier hoe je een tablet op afbetaling koopt.

Tv in termijnen betalen – Het verschil

Het verschil tussen een tv in termijnen betalen en het hele bedrag in één keer betalen is dat je voor enkele maanden een extra vaste last erbij zal krijgen. Maar dat is tijdelijk. Als je vooraf informatie zoekt en goed bekijkt wat die tijdelijke extra vaste last voor je betekent, zal het geen verrassing zijn wanneer je het bedrag hoort dat je elke maand moet gaan betalen. Sommige mensen denken dat je als consument altijd meer geld uitgeeft als je het besluit neemt om producten op afbetaling te kopen. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Een tv op afbetaling kopen kan heel voordelig voor je zijn. Dat is vooral het geval als het om een aantrekkelijke aanbieding gaat. Je wilt er nu van profiteren, maar je kunt het niet ineens betalen. Een tv in termijnen betalen is dan de oplossing. Daarnaast kun je ook een computer in termijnen betalen of een Game PC op afbetaling kopen.

In hoeveel termijnen wil je een tv op afbetaling aflossen?

Voor wat betreft het aantal termijnen dat je je tv kunt aflossen zit er veel verschil tussen betaalmethoden. Klarna, Riverty en Billink zijn betaalmethoden waarmee je je tv achteraf kunt betalen. Mediamarkt is een voorbeeld van een bedrijf waarbij je achteraf kunt betalen met Klarna en binnen 30 dagen je factuur moet hebben voldaan.Kies je er voor om in meer dan één termijn te betalen, dan kies je voor één van de volgende opties:

  • Betalen met Payin3, ook wel in drie termijnen betalen genoemd. Je betaalt direct na aankoop van je tv de eerste termijn, na 30 dagen de 2e termijn en na 60 dagen de 3e termijn. Je betaalt geen rente en krijgt ook geen BKR-registratie. Je gaat wel eerst door een check waarbij wordt gekeken of je de verplichting aan kunt gaan.
  • Tv in termijnen betalen met Spraypay of Santander (o.a. bij Mediamarkt). Als je in meer dan 3 termijnen wil betalen kun je het beste een tv kopen bij een webwinkel die is aangesloten bij Spraypay. Deze betaalmethode biedt je veel flexibiliteit voor wat betreft het aflossen van je betaling. Je hebt de keuze tussen aflossen in 12, 18, 24 of 36 maanden. Je wordt BKR geregistreerd als je aankoopbedrag hoger is dan € 250,-.

Elke maand op tijd betalen

Nadat je hebt besloten om in termijnen je tv te betalen moet je er wel voor zorgen dat de overboeking elke maand op tijd gebeurt. Je kunt dan zonder problemen van je tv genieten. Door op tijd te betalen zal je voorkomen dat er onnodig extra kosten bij komen omdat je te laat hebt betaald. Als je snel voor de afbetaling zorgt, zal de tv ook snel van jou zijn. Het is belangrijk om voor jezelf de voordelen van het kopen van een tv op afbetaling op een rijtje te zetten. Als je het voor jouw situatie een goede oplossing vindt, moet je dan kijken bij welke winkel je de beste afbetaling overeenkomst kunt vinden. Daarnaast zul je natuurlijk ook moeten kijken of het merk en soort tv die je wilt hebben bij die winkel verkrijgbaar is. Bekijk nu ook hoe je een iPad in termijnen betaalt

TV achteraf betalen met Afterpay van Riverty

Kun je wel een groot bedrag in één keer betalen? Maar nu nog even niet? Misschien wacht je op je salaris of op die bonus aan het einde van jaar. Riverty biedt je de mogelijkheid om achteraf te betalen na 14 dagen. Je kunt dan eerst de TV ontvangen en pas later betalen. Wanneer je voldoende geld op je rekening hebt, voldoe je de rekening. Je hoeft niet bang te zijn dat je vergeet te betalen. Download gewoon de Afterpay app en je hebt op ieder moment inzicht in de status van je factuur. Ook krijg je automatisch herinneringen via email als het tijd is om te betalen. Let er wel goed op dat je op tijd betaalt. Als je na de eerste herinnering nog niet betaald hebt, heb je kans op een fikse verhoging van het te betalen bedrag. Bekijk ook hoe een MacBook Pro in termijnen betalen werkt.

bekijk video: Tv op afbetaling

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Tv op afbetaling

Vaak gestelde vragen over tv op afbetaling
Kan ik bij CoolBlue mijn televisie achteraf betalen?

Helaas biedt Coolblue geen mogelijkheid om televisies of andere producten achteraf of in termijnen te betalen. Wel kun je met creditcard afrekenen, waardoor de aankoopprijs van je tv pas later van je betaalrekening wordt afgeschreven. Sommige mensen hebben nog een creditcard waarmee je achteraf in termijnen kunt betalen, maar deze worden sinds 2021 in Nederland niet meer in gebruik genomen. Bestaande regelingen blijven wel geldig, maar zijn niet uit te breiden. Het is niet bekend of CoolBlue op termijn achteraf betalen of betalen in termijnen mogelijk gaat maken.

Hoe betaal ik mijn televisie af in termijnen?

Met SprayPay kun je bij een select aantal winkels je televisie op afbetaling kopen, bijvoorbeeld bij Plasmavisie. Na de snelle check en akkoordbevinding rekent SprayPay de bestelling voor je af bij Plasmavisie. Je bepaalt zelf of je in 12 tot 36 maandelijkse termijnen betaalt. Na afloop heb je nog de mogelijkheid om een goed doel te selecteren waar SprayPay een donatie aan schenkt. Je kunt gespreid betalen tot een bedrag van € 3.500,- en de rente is 14%. SprayPay controleert heel snel of je in aanmerking komt voor deze betalingsregeling om omdat het een lening betreft, wordt deze wel geregistreerd bij het BKR.

Ik kan mijn nieuwe televisie niet in één keer betalen, maar wil ook geen financiering. Wat nu?

Denk dan eens aan het huren van een televisie! Dan sluit je geen lening af, betaal je in gelijke maandelijkse termijnen en ben je ook nog eens tot 90% van de kosten verzekerd tegen schade. Bij grover.com vind je een uitgebreid aanbod aan televisies in alle formaten, zowel in led als OLED. De televisies zijn allemaal van topmerken als Sony, Samsung en LG. Huur je de tv 18 maanden of langer, dan betaal je de laagste prijs. Grover vraagt geen aanbetaling en er zijn geen extra kosten te verwachten. Je kunt je huurtermijn gemakkelijk bijstellen en na afloop stuur je de tv gewoon weer terug.

Kan ik in België een televisie in termijnen achteraf betalen?

Ook in België is het mogelijk om je tv achteraf in termijnen te betalen. Hoewel BNPL (buy-now, pay later) in België nog niet zo gekend is, kun je bij MediaMarkt een Mastercard aanvragen, die gekoppeld is aan een krediet. Het rentepercentage is 12,5% en als je deze financiering krijgt, dan kun je met de betaalkaart op meerdere plekken geld opnemen en betalen. Je betaalt het openstaande bedrag in maandelijkse termijnen af tot nul, maar je kunt ook weer opnieuw uitgaven doen, omdat het een doorlopend krediet betreft. MediaMarkt controleert vooraf uiteraard je inkomen en maandlasten.

Verkoopt BCC televisies in termijnen?

Bij BCC vind je een groot aanbod aan televisies. Gelukkig kun je jouw nieuwe tv gespreid betalen via Tinka. Je bepaalt zelf in welk tempo je aflost en het afsluiten van het krediet is kosteloos. De rente is 9,9% per jaar over het bedrag dat nog open staat. Maandelijks betaal je een minimale aflossing van 2% of €8,- en je kunt zelf de looptijd bepalen, die tussen de zes en de 24 maanden ligt. Bij een aankoop boven de €1.000,- is het aanleveren van inkomstengegevens verplicht en boven de €250,- voert Tinka een controle bij het BKR uit. Je kunt vooraf op de site van BCC een handige krediet check doen, zodat je meteen weet of je voor gespreid betalen in aanmerking komt.

Biedt MediaMarkt de mogelijkheid om televisies in termijnen te betalen?

Voor een nieuwe televisie ga je waarschijnlijk ook even een kijkje nemen bij MediaMarkt. In de vaste winkels staan de televisies keurig op formaat gesorteerd in de winkel, zodat je zelf goed kunt bepalen, welk formaat het beste bij je in de huiskamer past en wat je fijn vindt om naar te kijken. Een nieuwe televisie kan flink in de kosten lopen en daarom geeft MediaMarkt de mogelijkheid om in termijnen te betalen door een financieringsplan af te sluiten. Samen met Santander wordt beoordeeld of je in aanmerking komt voor dit betaalplan. Je kunt je televisie dan in twaalf of meer termijnen afbetalen en extra aflossen is altijd mogelijk.

Kan ik met mijn Klarna account ook een televisie achteraf betalen?

Bij Klarna heb je een ruime keuze aan winkels die de mogelijkheid bieden om je nieuwe televisie achteraf te betalen. Koop rechtstreeks bij de fabrikant, als je een Philips of Samsung-televisie wil, maar je kunt ook bij Beryl Media gaan kijken. Via Klarna kun je betaling van je aankoop tot 30 dagen uitstellen, waardoor je een prima garantie hebt om te testen of alles goed functioneert en voldoet aan je wensen. Maak een Klarna-account aan als je die nog niet hebt en met de Klarna-app kun je via QR je televisie bestellen en Klarna stuurt je binnen een week een factuur, die na 14 of 30 dagen pas betaalt. Nu series kijken, later pas betalen, dus.