Tv huren of leasen

Tv huren of leasen

Wat is er mooier dan tv te kijken op een enorm scherm met haarscherp beeld? Wil je televisie kijken op een groot scherm maar heb je op het moment niet genoeg middelen om zo’n tv te betalen, kijk dan hier op de website van Betaling.nl.

Bekijk direct:

Tv huren

Je leest hier alles over een tv huren, leasen of kopen op afbetaling. Televisies kunnen tegenwoordig enorme afmetingen hebben. Met zo’n enorm scherm wordt het kijken van een film bijna een bioscoop ervaring. Voor een leuke filmavond of een game sessie met vrienden is een grote tv reuze handig, maar wat als je het geld of de ruimte er eigenlijk niet voor hebt?

Tv verhuur

Tv verhuur is dan de oplossing, want als je een tv huurt ben je slechts een klein gedeelte van de aanschafprijs kwijt. Je kunt de tv huren voor de periode dat je hem nodig hebt. Dus als je huis eigenlijk te klein is voor een gigantisch 115 inch beeldscherm maar je wel de finale van de Europa League op groot formaat wil kijken met je vrienden, dan is het huren van een tv de ideale oplossing. Televisies met een groot beeldscherm worden ook vaak verhuurd voor professionele doeleinden, bijvoorbeeld voor een presentatie, een beurs of een evenement.
Een nieuwe trend is een tv leasen. Je huurt dan voor een langere periode de tv en kunt aan het einde van de leaseperiode de tv kopen of ruilen voor een nieuwer exemplaar.

Tv verhuur biedt dus veel voordelen en is ideaal als je nu niet de middelen hebt om een tv te kopen. Voor een klein gedeelte van de aanschafprijs kun je dus al genieten van grootbeeld televisie. En heb je meerdere televisies nodig voor een presentatie, dan is verhuur ook heel handig omdat je na afloop niet met de opslag van deze grote apparaten zit. Wil je meer weten over de voordelen van een tv huren en hoe het in zijn werk gaat, lees dan verder.

Waar kun je een tv huren?

Voor een tv huren zijn er zowel online als in je omgeving heel veel mogelijkheden. Wanneer je online op zoek gaat naar een tv verhuur bedrijf dan kom je waarschijnlijk uit bij bedrijven als Televisiehuren, Grootbeeldscherm.nl en HurenAV. De keuzemogelijkheden voor televisietoestellen bestaan meestal uit LED-schermen en plasma schermen in verschillende schermafmetingen, en variëren de aangeboden schermgroottes van 43 inch tot 115 inch. De televisies die te huur worden aangeboden zijn vaak ook voorzien van verschillende aansluitmogelijkheden zoals USB, HDMI en ethernet aansluitingen en kunnen geleverd worden met een standaard of truss-statieven.

Hoe gaat dat, een tv huren?

Ga je een tv huren dan zijn er verschillende opties in zowel de televisies en de randapparatuur. Wanneer je een tv gaat huren is het bij sommige bedrijven gebruikelijk dat je de tv bij het verhuurbedrijf komt ophalen. Er zijn ook bedrijven die de tv voor je afleveren en komen installeren zodat je alleen de tv hoeft in te schakelen en er verder geen omkijken naar hebt.

Naast dat een tv te huur is zijn er ook bedrijven waar je een tv kunt leasen. Je kiest voor leasen als je een langere tijd de tv wilt huren. Vaak sluit je dan een contract af waarin ook een service wordt geleverd als bijvoorbeeld de televisie stuk gaat of mankementen vertoont. Na afloop van de leaseperiode geven sommige bedrijven je de mogelijkheid de tv te kopen, en anders kun je een nieuwe tv leasen.

Wat zijn de prijzen voor tv verhuur?

Wanneer je online op zoek bent naar tv verhuur bedrijven, dan zie je dat de prijzen niet overal gelijk zijn. De prijs wordt bepaald door de grootte en het merk van de televisie, maar ook weegt mee of het om een LED, LCD of plasma televisie. De prijs die vermeld staat bij tv verhuur is meestal de dagprijs, en bij een website waar je een tv kunt leasen wordt het bedrag per maand vermeld. Bovenop de huurprijs voor de tv kunnen er nog extra kosten bijkomen als je bijvoorbeeld randapparatuur zoals geluidsapparatuur, kabels of een standaard erbij zou willen, en ook voor het aansluiten en afleveren van de tv worden extra kosten gerekend. Houd ook rekening met het feit dat je een borg moet betalen bij een tv huren, wat je wel terugkrijgt als je de tv ongeschonden weer inlevert.

Zijn er punten waar je op moet letten als je een tv gaat huren?

Wanneer je een tv gaat huren zijn er inderdaad een aantal punten waar je op moet letten. Ten eerste moet je er rekening mee houden dat je ruimte hebt om de tv te plaatsen en dat je hem ergens op moet neerzetten. Misschien heb je bijvoorbeeld een standaard of een statief nodig voor de tv. Vervolgens moet je bedenken wat je op de tv wilt vertonen en of je daarvoor nog extra randapparatuur nodig hebt als een laptop of een gameconsole. Het is ook handig om extra bekabeling te huren om de tv te kunnen aansluiten. Gaat het om een presentatie of een beurs, dan is het wellicht verstandig om de televisie te laten installeren door het verhuurbedrijf, want dan weet je zeker dat alles goed zal functioneren.

Wat zijn de voor- en nadelen van een tv huren?

Wanneer je een groot beeldscherm nodig hebt voor een evenement of een bijeenkomst dan is het wel zo handig om de tv alleen voor deze gelegenheid te huren. Vaak zijn er mooie combi deals waar je van kunt profiteren zoals een tv compleet met game console, spellen en controllers voor een zeer aantrekkelijke prijs. Je kunt door tv huur genieten van het grote scherm zonder dat je veel geld betaald voor een televisie die eigenlijk te groot is voor dagelijks gebruik. En als je op dit moment nog niet over het geld beschikt om een tv te kopen, dan kun je er gewoon een huren voor een klein bedrag per dag. En door een tv te leasen heb je altijd de nieuwste tv met de hoogste resolutie in huis.

Het enige nadeel van een nadeel van een tv huren is misschien dat je de tv na de huurperiode weer moet inleveren wanneer je net gewend bent geraakt aan dat super mooie beeld. Ontdek dus zelf de mogelijkheden van tv huur, want voor een klein bedrag per maand zit je al op de eerste rang van je eigen thuisbioscoop.

bekijk video: Tv huren of leasen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Tv huren of leasen