Tripod Afterpay

Tripod Afterpay

Op deze pagina leer je hoe je een tripod op afbetaling kunt kopen. We bespreken aanbieders zoals Mediamarkt. Verbeter je fotografie zonder het volledige bedrag direct te betalen. Via Klarna of Santander kun je achteraf of in termijnen betalen.

bekijk video: Tripod Afterpay

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Tripod Afterpay

Vaak gestelde vragen over triPod afterpay

#1 Kan ik een tripod kopen op afbetaling?

Een Tripod nodig om je fotografie of video's naar een nieuw level te tillen? Een Tripod op afbetaling kan bij Mediamarkt. Daar vind je een ruim aanbod aan Tripods voor je camera. Mediamarkt biedt 2 opties voor het kopen van een Tripod op afbetaling. Met Klarna betaal je achteraf of in termijnen.De tweede optie is in termijnen betalen middels een krediet van Santander Costumer Finance. Ook bij meerdere cameraspeciaalzaken kun je achteraf of in termijnen betalen. Dat kan bij Cameraland.nl, Kamera-express.nl en Cameranu.nl.

#2 Bij welke webshops kan ik een Tripod kopen en deze achteraf betalen?

Veilig online een Tripod bestellen om jouw cameragear compleet te maken doe je door gebruik te maken van achteraf betalen. Zo voldoe je makkelijk en snel de betaling nadat je de Tripod hebt ontvangen en in alle rust thuis hebt bekeken. Bevalt hij niet dan stuur je hem retour en ben je niets verschuldigt.Bij Camera.nl en Mediamarkt betaal je achteraf via Klarna. Via Berylmedia en Somas heb je de keuze uit meerdere achteraf betaalmethodes. Daar kun je naast Klarna ook via Riverty achteraf betalen.

#3 Is het mogelijk om bij Bol.com een tripod te kopen en achteraf te betalen?

Vind je via Bol.com de perfecte Tripod als aanvulling op jouw apparatuur dan zijn er twee mogelijkheden om achteraf te betalen. Door middel van een Bol.com acoount met geldig emailadresheb je de optie om achteraf tebetalen met Ideal. Je ontvangt per mail een Ideallink om het bedrag te voldoen.Je hebt dan tot 14 dagen na verzending voor het betalen van je tripod. Ook als je afrekent met je creditcard wordt het bedrag pas na levering van je rekening afgeschreven.

#4 Welke mogelijkheden zijn er om online of in een fysieke winkel een tripod te kopen en in termijnen af te betalen?

Bij Mediamarkt heb je de zowel in de winkel als online de mogelijkheid om in termijnen te betalen met Santander Costumer Finance. Afhankelijk van het aankoopbedrag kies je een jouw passend aantal maandtermijnen om het aankoopbedrag te voldoen. Als tweede optie werken ze met Klarna waar je soms ook in 3 keer kunt betalen. Daarnaast hebben een aantal webshops die tripods verkopen contracten met betaalservices als In3 (Cine Support, Beryl, Fotodevakman, Cameraland en V &D) en Spraypay (Beryl, Cameranu.nl, Cameraland)

#5 Kan ik ook een tripod kopen op afbetaling zonder BKR-registratie?

Een tripod kopen op krediet hoef geen probleem te zijn. Betaal je netjes af dan wordt de BKR-registratie gewoon weer weggehaald. Bovendien laat je zo zien dat het afbetalen van de termijnen geen probleem voor je vormt. Er zijn daarnaast wel ook steeds meer mogelijkheden om zonder BKR-registratie op afbetaling te kopen. Je hebt dan wel minder lang de tijd om het hele bedrag in te lossen. Betaal via In3 bij Cine Support, Beryl, Fotodevakman, Cameraland en V &D om je aankoopbedrag in 3 termijnen te splitsen zonder rente en registratie.