Trampoline achteraf betalen

Trampoline achteraf betalen

Een trampoline is een ontzettend leuk stukje speeltuig dat zowel voor volwassenen als voor kinderen uren plezier kan betekenen. Je vindt trampolines van elk formaat van relatief klein tot reusachtig en er zijn vandaag de dag ook tientallen types op de markt. Zo heb je fitness trampolines, heb je ingraaf trampolines, trampolines op poten en ga zo maar door. Ben jij op zoek naar een leuke trampoline? Dan vind je bij Wehkamp ongetwijfeld wel een exemplaar naar je zin. Een trampoline is echter niet goedkoop. Gelukkig hoef je het bedrag van de aankoop van jouw trampoline niet altijd meteen te betalen. Zo kan je ervoor kiezen om jouw trampoline via AfterPay te betalen. Maar hoe werkt dat dan? En moet je er iets voor doen?

Bekijk direct:

Trampoline achteraf betalen

Heb je de trampoline van jouw dromen gevonden? Dan doorloop je het hele check-out proces bij Wehkamp zoals je altijd doet. Bij het afrekenen zie je dan de optie achteraf betalen. Dit verloopt via betaalservice Tinka en Tinka checkt meteen of je hier gebruik van kunt maken. Achteraf betalen is echter niet altijd mogelijk. Zo worden nieuwe klanten vaak gevraagd om een eerste bestelling meteen te betalen. Bij een volgende aankoop kan AfterPay dan vaak wel. Zo worden de meest retournerende klanten ook uitgesloten van achteraf betalen om nodeloos heen en weer sturen te voorkomen. Ten slotte is het ook mogelijk dat achteraf betalen tijdelijk uitgeschakeld wordt bij het vermoeden dat iemand anders op jouw account tracht in te loggen.

Jouw trampoline achteraf betalen: het kostenplaatje

Kies je ervoor om jouw trampoline via AfterPay te betalen? Dan is het goede nieuws dat er geen kostenplaatje is. Wehkamp en Tinka rekenen immers geen extra kosten aan om gebruik te maken van achteraf betalen. Het enige dat jij hoeft te doen is binnen de 14 dagen de volledige factuur betalen. Deze betaling kan je via Tinka doorvoeren door middel van iDeal, ApplePay, een cadeaukaart of met een kredietkaart. Retourneer je binnen die 14 dagen? Dan betaal je enkel de artikelen die je van plan bent te houden. Ben je tot de conclusie gekomen dat je bent vergeten binnen de 14 dagen te betalen? Dan kan je best zo snel mogelijk contact opnemen met Tinka om extra kosten te voorkomen. Jouw openstaande facturen bij achteraf betalen kan je terugvinden via Mijn Wehkamp of je kunt ook de Tinka-app raadplegen.

Trampoline via gespreid betalen. Kan dat?

Wil je graag een trampoline aankopen maar is een trampoline via AfterPay niet wat je zoekt? Dan kan je ook nog kiezen voor de optie gespreid betalen. Je kunt meteen bij de betaalmogelijkheden van de kassa zien of gespreid betalen mogelijk is voor jou. Is dit het geval? Dan verloopt de aanvraag en de betaling ook via de betaalservice Tinka. De daaropvolgende betalingen zullen via jouw persoonlijke account op de website van Tinka of via de Tinka-app verlopen. Een mogelijke reden waarom je niet kunt kiezen voor gespreid betalen is omdat je een nieuwe klant bent of omdat je kampt met een verregaande betalingsachterstand.

Trampoline in termijnen betalen: wat je nog moet weten

Kies je ervoor om jouw trampoline gespreid te betalen? Dan zijn er nog wel enkele zaken die handig zijn om te weten. Zo komen er bij gespreid betalen wel enkele rentekosten bij. Dit dus in tegenstelling tot een trampoline via AfterPay. Die rentekosten kan je via de Tinka-app meteen raadplegen en krijg je ook bij betaling te zien. Zo kom je nooit voor een onaangename verrassing te staan. Daarnaast betaal je bij gespreid betalen het volledige bedrag terug in maandelijkse aflossingen. Die aflossingen kan je zelf aanpassen qua hoogte in de Tinka-app of via jouw profiel op de website van Tinka. Je hebt zelf volledig de controle over wat het bedrag is dat je maandelijks aan jouw trampoline kunt uitgeven of uit wilt geven. Het enige waar je op moet letten is dat je per maand ten minste 2% van het krediet af moet lossen en je ook ten minste 8 euro moet vereffenen per maand. Wil je na een financiƫle meevaller alles meteen aflossen? Ook dat is natuurlijk mogelijk

bekijk video: Trampoline achteraf betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Trampoline achteraf betalen

Vaak gestelde vragen over trampoline achteraf betalen via afterpay tinka

#1 Hoe gaat het in zijn werking als ik een trampoline op afbetaling wil kopen?

Jouw tuin helemaal afmaken met een trampoline voor de kids, maar wil je gebruik maken van een handige afbetalingsregeling? Naast afrekenen met creditcard, Ideal, en PayPal werken steeds meer webshops ook met afterpay methodes. Klarna, Afterpay, Tinka en Capayable maken het mogelijk na ontvangst van je bestelling te betalen per digitale acceptgiro, maar ook om je aankoopbedrag te spreiden in 3 of meer termijnen. Ook zijn er grote retailers zoals Otto en Wehkamp die hun eigen klantenkrediet faciliteren.

#2 Bij welke webshops wordt de mogelijkheid om een trampoline op afbetaling te kopen aangeboden?

Benieuwd bij welke webshops je terecht kan voor een trampoline op afbetaling? Dan hebben wij de mogelijkheden vast voor je op een rij gezet. Betalen met Klarna is beschikbaar bij VidaXL, Godu.nl, Internet-toys.com, toychamp.nl. Met afterpay reken je af bij Decathlon en De betaalmethode In3 is beschikbaar bij Senzadeal, Fitnesskoerier, Fitnessdelivery en Betersport.nl. Bovendien kun je bij Wehkamp betalen met Tinka of een lening aangaan via WFinance en ook de grote online retailer Otto biedt gespreid betalen voor je favoriete trampoline aan via hun eigen financiƫle service.

#3 Ik ben van plan een trampoline aan te schaffen en zou deze het liefst via Afterpay willen betalen. Is dit mogelijk en waar vind ik deze optie?

Ben jij in het bezit van een account van de betaalmethode Afterpay en wil je deze gebruiken om een trampoline voor in de tuin aan te schaffen? Het komt vaak voor dat je veel meubels en speeltoestellen voor in de tuin tegelijk koopt als ergens komt wonen of als het voorjaar begint. Heb je al eerder Afterpay gebruikt om online te kopen, dan kan het makkelijk zijn dezelfde servr te gebruiken voor een volgende aanschaf. Je hebt dan al een account en bouwt zo een kredietgeschiedenis op om makkelijke te kunnen lenen. Een Trampoline met Afterpay betalen doe je bij Decathlon, Trampolineland.nl en Blokker

#4 Waar kan ik terecht voor het bestellen van een trampoline voor in de tuin als ik achteraf wil betalen met Klarna?

Heb jij vaker de afterpaymethode Klarna gebruikt en vind je het wel zo handig om voor de aankoop van een nieuwe trampoline in de tuin dezelfde service te kiezen om niet opnieuw een account aan te maken? Dat snappen we. Daarom hebben we hier vast de webshops voor je klaargezet waar je je trampoline eenvoudig en snel met je Klarna account kunt afrekenen. Met Klarna kun je terecht bij Wehkamp, VidaXL, Godu.nl, Internet-toys.com en toychamp.nl. Door bij het afrekenen te kiezen voor Klarna krijg je gewoon door in te loggen met je wachtwoord de digitale acceptgiro in je mail en druk jij wanneer het jou uitkomt op de betaallink.

#5 Kan ik een trampoline kopen op afbetaling in 3 termijnen?

Ook voor het bestellen van een nieuwe trampoline kun je bij steeds meer webshops eenvoudig kiezen voor betalen in 3 termijnen. Dit doe je eenvoudigweg door In3 te selecteren bij die webshops In3 is beschikbaar bij Fitnessdelivery, Senzadeal, Fitnesskoerier en Betersport.nl. Ook bij de webshops die werken met Klarna, Tinka of Afterpay heb je vaak de mogelijkheid in 3 keer te betalen via deze services. Je beaalt de eerste termijn direct, het overzicht met de volgende betaaldata ontvang je in je email of je account.

#6 Bij welke webshops kan ik een trampoline kopen en deze achteraf in termijnen betalen?

De optie om een trampoline te kopen en in termijnen te betalen vind je bij Wehkamp en Otto. Daar kun je een consumentenkrediet afsluiten om in termijnen te betalen ovr een langere periode. Daarnaast bieden veel webshops de mogelijkheid in 3 termijnen (60 dagen) te betalen via afterpay methodes als In3, Klarna, Afterpay en Tinka. Ook kun je door te betalen via Spraypay het aankoopbedrag van je trampoline spreiden in 12, 18, 24 of 36 maandtermijnen. Deze optie is beschikbaar bij Fitnessdelivery.