Totaalbed logo

Totaalbed kortingscode, reviews en achteraf betalen

Ben je op zoek naar een nieuw bed, een matras of beddengoed? Bij Totaalbed tref je een uitgebreid assortiment aan. Van luxe boxsprings tot lattenbodems en kledingkasten, Totaalbed heeft door het hele land 22 fysieke vestigingen om te bezoeken, maar online bestellen via de webshop is nog gemakkelijker. Je vindt hier diverse kortingscodes voor gebruik in de webshop van Totaalbed of ben je op zoek naar een Totaalbed review? Daarnaast leggen we alles uit over Totaalbed achteraf betalen.

Bekijk direct:

Totaalbed achteraf betalen: zo werkt het

Online biedt Totaalbed enkele betaalmethodes aan. Wanneer je niet zoals gebruikelijk, vooraf wilt betalen, dan is er de mogelijkheid om achteraf te betalen of zelfs in termijnen. Voor het achteraf betalen kies je bij de bestelling voor Afterpay. Met Afterpay krijg je de tijd om 14 dagen na de bestelling te betalen. Je hoeft hiervoor niet specifiek een Afterpay account af te sluiten, het hele proces gaat via de betaalpagina van Totaalbed. Kies als betaaloptie Afterpay, waarna er een apart scherm opent waar je je persoonlijke gegeven invult. Op basis hiervan checkt Afterpay direct de kredietwaardigheid. Wanneer Afterpay akkoord geeft, wordt de bestelling verwerkt en geleverd en krijg je kans om binnen 14 dagen te betalen.Wil je Totaalbed achteraf betalen in termijnen? Ook dit is mogelijk en wel door de betaaloptie SprayPay te kiezen. Bij SprayPay krijg je de keuze om in 12, 18, 24, 32 of 36 maanden te betalen. Dit kan handig zijn voor een grote aanschaf, zoals een boxspring. Wanneer je een maand extra geld te besteden hebt, dan mag je boetevrij eerder of extra aflossen. Je mag gespreid betalen vanaf een bedrag van € 250,- tot € 5.000,-. Houd wel rekening met het volgende: je kredietwaardigheid wordt gecheckt, er moet een IDIN identificatie via je eigen bank plaatsvinden en er wordt bovenop het aanschafbedrag 10% extra gerekend voor de rente. De betalingen vinden plaats via een automatische incasso. Je moet om gebruik van SprayPay te maken, de automatische incasso verplicht (digitaal) ondertekenen.

Andere Afterpay Riverty winkels

Totaalbed kortingscode

Natuurlijk wil je gebruikmaken van een Totaalbed kortingscode, om zo goedkoop producten aan te kopen. Hiervoor hoef je niet al te lang te zoeken. Er zijn diverse websites die kortingcodes van Totaalbed aanbieden. Enkele bekende websites zijn bijvoorbeeld www.acties.nl en www.kortingscode.nl. Bij sommige van deze websites installeer je heel gemakkelijk een plug-in voor in de webbrowser, zodat je helemaal niet meer hoeft te zoeken. Bij het bezoeken van de webshop van Totaalbed krijg je direct toegang tot de meest actuele kortingcodes die deze websites aanbieden.Natuurlijk vind je in de webshop van Totaalbed met enige regelmaat leuke kortingsacties en sale aanbiedingen. Hierdoor shop je voor een relatief lage prijs een luxe bed of schaf je andere slaapkamerbenodigdheden aan. Totaalbed brengt deze kortingen direct in mindering, zodat je hiervoor geen specifieke kortingscode hoeft te gebruiken. Je e-mailadres opgeven om zo kortingscodes of een nieuwsbrief te ontvangen zit er bij Totaalbed niet in. Je krijgt dan ook geen extra korting voor het abonneren op een nieuwsbrief. Met enige regelmaat brengt Totaalbed wel een folder uit die digitaal te bekijken is. In deze folder staan alle kortingacties van Totaalbed. Er zijn diverse soorten Totaalbed folders. Zo is er de algemene wekelijkse folder, een speciale boxspring brochure en een matrassen & bedbodems brochure. Je doet er verstandig aan om een account aan te maken in de webshop. Hierdoor krijg je de nieuwste folder of een link hiervan per e-mail en ben je tijdig op de hoogte.Omdat Totaalbed in heel Nederland fysieke filialen heeft, vind je veel kortingsacties in de filialen zelf. Wil je van speciale kortingen op de hoogte blijven in de verschillende Totaalbed filialen? In de webshop klik je op de pagina ´Showroom uitverkoop´. Hier staan de verschillende aanbiedingen, die je in de meeste gevallen direct kunt meenemen vanuit het betreffende filiaal.

Totaalbed review

Een bed moet uiteraard van hoogwaardige kwaliteit zijn. Je maakt daarom niet zomaar een keuze voor een bed van Totaalbed. Je laat je eerst goed informeren over Totaalbed, de aangeboden producten en de service. Dit kan op de verschillende reviewpagina´s. Zelf werkt Totaalbed met eKomi als reviewplatform. De totale klantenbeoordeling van eKomi wordt ook in de webshop van Totaalbed weergegeven, zodat men hier transparant over is.Op eKomi geeft de klantenservice van Totaalbed een reactie op alle reviews, zowel de goede als slechte reviews. Heel veel slechte reviews zitten er niet bij. Totaal staat Totaalbed op een 9 van de 10. Bijna 95% van de reviews is positief. Er wordt vooral positief gereageerd op de verkopers in de winkel en de mensen die een bed afleveren. Ook de kwaliteit van de producten wordt als erg positief ervaren. De negatieve reviews gaan vooral over producten die niet echt bevallen of een lange levertijd. Totaalbed reageert op deze reviews door een passende oplossing te bieden.Op Trustpilot vind je ook veel reviews en kun je zelf een Totaalbed review achterlaten. Ook hier veel positieve reacties. Gemiddeld wordt 85% van de reviews beloond met 4 of 5 sterren. Wederom lees je hier veel positieve reacties over de verkopers en de mensen van de eigen vervoersdienst van Totaalbed. Als er een negatieve Totaalbed review wordt gegeven, dan reageert de klantendienst van Totalbed hierop door een oplossing aan te dragen. Als er een negatieve review wordt gegeven, dan gaat dit meestal over de langere wachttijd of problemen met het geleverde product.

Bekijk deze Totaalbed video

Ontdek deze Totaalbed video.