Stofzuiger achteraf betalen

Stofzuiger achteraf betalen

Kan ik mijn stofzuiger achteraf betalen?
Ja, dat kan. Achteraf betalen doe je heel eenvoudig via betaalservice Tinka. Hiervoor kies je bij het afrekenen voor ‘Achteraf betalen’. Tinka checkt dan of je hier gebruik van kunt maken. Dat is vrijwel altijd het geval. Als je je stofzuiger binnen hebt kun je gewoon per bank betalen. Je hebt daar 14 dagen de tijd voor.

Bekijk direct:

Hoeveel kost het extra om mijn stofzuiger achteraf te betalen?

Achteraf betalen van je stofzuiger kost niets extra. Het enige verschil is dat je je stofzuiger pas betaalt nadat je hem hebt ontvangen, in plaats van direct na het bestellen. De termijn hiervoor is 14 dagen na ontvangst van de stofzuiger. Je kunt gemakkelijk kiezen voor achteraf betalen door bij het afrekenen hiervoor te kiezen.

Wat gebeurt er als ik per ongeluk vergeet mijn stofzuiger achteraf te betalen?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je per ongeluk vergeet je stofzuiger achteraf te betalen. Een vergissing is tenslotte menselijk. Je krijgt dan van ons een herinnering. Betaal vervolgens zo snel mogelijk alsnog je factuur. Daarmee voorkom je dat je incassokosten moet betalen.

Hoe betaal ik mijn stofzuiger met Afterpay?

Dat is eenvoudig: Je betaalt je stofzuiger met Afterpay gewoon via je bank, binnen de termijn die daarvoor staat, namelijk uiterlijk 14 dagen na ontvangst van je pakket. Vergeet dit niet omdat je anders het risico loopt incassokosten te moeten betalen.

Is mijn stofzuiger betalen met Afterpay helemaal gratis?

Ja, het betalen van je stofzuiger met Afterpay is helemaal gratis. Je betaalt dus niets extra. Dit is iets anders dan ‘in termijnen betalen’. Dat is niet kosteloos, dan betaal je namelijk wel rente. Achteraf, dus na ontvangst van je pakket, het gehele bedrag betalen, kost niets extra. Dit kun je doen door bij het afrekenen van de stofzuiger te kiezen voor ‘Achteraf betalen’. Onze betaalservice Tinka controleert dan of je hiervoor in aanmerking komt. Als je niet extreem vaak bestellingen terugstuurt zal dit het geval zijn.

Wanneer moet ik mijn stofzuiger betalen als ik betaal met Afterpay?

Als je met Afterpay je stofzuiger betaalt maak je het bedrag meteen na ontvangst van de stofzuiger over. De uiterste betaaltermijn is 14 dagen na ontvangst van je stofzuiger. Denk er wel aan om tijdig te betalen, anders loop je het risico incassokosten te moeten betalen.

Wat is het verschil tussen Afterpay en mijn achteraf betalen van mijn stofzuiger?

After pay en ‘achteraf betalen’ is hetzelfde. Er is dus geen verschil tussen Afterpay en achteraf betalen van je stofzuiger, het is een ander woord voor hetzelfde principe. In beide gevallen betaal je je stofzuiger via betaalservice Tinka. Hiervoor kies je bij het afrekenen van de stofzuiger voor ‘Achteraf betalen’. Tinka controleert dan of je hier gebruik van kunt maken. Dat is bijna altijd het geval. Alleen als je extreem vaak spullen terugstuurt kan het zijn dat je hier geen gebruik van mag maken.

Stofzuiger Afterpay: Hoe doe ik dit?

Het is heel eenvoudig om achteraf te betalen. Met Afterpay betalen doe je via betaalservice Tinka. Kies dan bij het afrekenen voor ‘Achteraf betalen’. De betaalservice Tinka checkt dan direct of je hier gebruik van kunt maken. Dat is vrijwel alle gevalen het geval. Alleen als je extreem vaak retourneert kun je worden uitgesloten.

Stofzuiger Afterpay: Is dit duurder dan meteen betalen?

Het is niet duurder om je stofzuiger achteraf te betalen. Achteraf betalen van je stofzuiger gaat via betaalservice Tinka en je hoeft daar niet voor te betalen. Je maakt geen extra kosten. Kies dus gerust voor Afterpay als je liever achteraf betaalt. Het enige verschil is dat je pas betaalt nadat je je stofzuiger binnen hebt. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je factuur te voldoen.

Wat zijn de kosten van het achteraf betalen van mijn stofzuiger?

Het kost geen extra geld om je stofzuiger pas na ontvangst van je pakket te betalen. Het is helemaal gratis en je betaalt dus geen rente. Wel moet je eraan denken de betaling te doen binnen 14 dagen nadat je je pakket binnen hebt gekregen. Anders loop je het risico incassokosten te moeten betalen.

bekijk video: Stofzuiger achteraf betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Stofzuiger achteraf betalen

Vaak gestelde vragen over stofzuiger achteraf betalen of afterpay

#1 Kan ik ook ergens terecht voor het achteraf betalen van een stofzuiger?

Snel een nieuwe stofzuiger nodig om het stof en vuil in je huis te verwijderen? Als je stofzuiger kapot gaat, gebeurt dat altijd net wanneer het niet uitkomt. De optie van achteraf betalen kan dan net helpen de pijn wat te verzachten. Een stofzuiger achteraf betalen doe je bij Wehkamp, BCC, Bol.com, Mediamarkt, Blokker, Expert, Electronic Partner en Samsung. Deze webshops werken met diverse services voor achteraf betalen zoals Afterpay, Tinka en Klarna. Door de betaalmogelijkheden te checken zie je welke service bij welke webshop beschikbaar is. Ook zie je deze opties vanzelf bij het afrekenen.

#2 Waar kan ik online een stofzuiger bestellen als ik gebruik wil maken van achteraf betalen via Afterpay?

Heb jij eerder de app van Afterpay gebruikt, is dat prima bevallen en installeer jij liever niet nog meer apps op je telefoon of besteed je liever geen tijd aan het aanmaken van nog meer accounts? Een nieuwe stofzuiger bestellen via Afterpay is mogelijk bij steeds meer webshops. Zo betaal je snel en veilig na ontvangst van je aankoop en nadat je eenmaal je account hebt aangemakt hoef je nooit meer persoonsgegevens, creditcard gegevens of adressen in te vullen. Je vindt de mogelijkheid om te betalen met Afterpay bij Blokker, Expert, Electronic Partner en BCC.

#3 Kan ik ook ergens een nieuwe stofzuiger bestellen en deze achteraf betalen met Klarna?

Je Klarna account gebruiken om snel een nieuwe stofzuiger te bestellen en achteraf te betalen? Dan heb je de keuze uit een aantal gerenommeerde webshops. Hiervoor ga je naar Mediamarkt, Samsung, Expert en Elektrovoordeel.com. Hier heb je een ruime keuze om de stofzuiger te vinden die jouw huishouden nodig heeft. Om te betalen via Klarna ga je na het selecteren van je favoriete product eenvoudigweg naar betalen en klik je op Klarna. Heb je nog geen account dan maak je deze eenmalig aan. Heb je wel een account dan kun je direct verder voor een supersnelle aankoop van je nieuwe stofzuiger.

#4 Is het mogelijk om een stofzuiger te kopen op afbetaling zonder rente en BKR registratie?

Is het aanschaffen van een nieuwe stofzuiger hard nodig, maar het liefst wel op afbetaling zonder het gedoe van een BKR registratie en zonder rente? Daar zijn zeker mogelijkheden voor. Bij de webshops Beryl media en Somashome kun je kiezen voor betalen met In3. Met In3 betaal je in 3 termijnen. Het is geen lening en daardoor komt er geen negatieve BKR bij kijken en er wordt ook geen rente gerekend. Wel worden er kosten voor administratie gerekend en als je de betaaldata uit de overeenkomst mist betaal je daar wel rente over. Vergelijk dus goed voordat je kiest.