Spraypay winkels

Spraypay winkels

Het is in deze moderne tijd niet meer weg te denken: gespreid betalen voor je aankopen. Met Spraypay is dit mogelijk. Bij veel online aankopen kun jij er nu voor kiezen om in termijnen te betalen met Spraypay. Zo voltooi je aankopen van 250 euro tot wel 10 duizend euro niet meer in één keer maar in een aantal termijnen die je zelf bepaalt.

Spraypay gespreid betalen aanbiedingen

Bekijk aanbiedingen:

Bekijk direct:

Spraypay gespreid betalen

Je hebt tot 60 maanden om de betaling te voltooien. Wil je het bedrag liever eerder aflossen, omdat je dat simpelweg al kunt? Dan is dat geen probleem en kun je ervoor kiezen om dit kosteloos te doen. Zo heb je precies zelf in de hand wanneer je betaalt en hoeveel. Dankzij Spraypay heb jij dus de gehele controle over de betaling en jouw portemonnee. Spraypay kijkt samen met jou naar de mogelijkheden waarna jouw aanvraag in behandeling wordt genomen. Zo wordt er gekeken of het maandbedrag haalbaar is en of het aantal termijnen hier bij past.

Spraypay winkels

Er zijn diverse Spraypay winkels waar jij je betaling kunt spreiden. Bij deze winkels kun jij zelf bepalen hoelang je doet over je betalen en in welke termijnen je het bedrag wil overmaken. Je kunt dit doen met bedragen die tussen de 250 en 10 duizend euro liggen. Daarnaast kies je zelf in hoeveel maanden je het bedrag wil voltooien. Wil je dit al binnen een paar maanden doen of zal hier een aantal jaar overheen gaan? Je bepaalt dit helemaal zelf, zolang het bedrag binnen 60 maanden voldaan is. Spraypay winkels vind je in verschillende categorieën. Zo kun je elektronica kopen, meubels en zelfs transport zoals fietsen of scooters. Ook voor witgoed, babyspullen en gereedschap kun je bij diverse winkels terecht die Spraypay ondersteunen. Dit alles kun je doen door middel van de Spraypay betalingsmethode bij Spraypay winkels. Deze Spraypay winkels rekenen geen extra kosten voor het betalen in termijnen wat het zo aantrekkelijk maakt voor iedereen met een kleiner budget. Heb je eindelijk gespaard voor nieuw sanitair of voor een nieuwe televisie? Dan kun je ervoor kiezen om dit in bijvoorbeeld 12 maanden al af te lossen. Wil je liever gelijk genieten van je nieuwe tuinmeubel of je nieuwe camera? Dan kun je er ook voor kiezen om de betaling af te lossen in een langere termijn van bijvoorbeeld 24 of 36 maanden. Het is maar net waar jij voor kiest en wat je kunt betalen. Daarom past Spraypay bij iedereen met een grote of kleine portemonnee.

Spraypay gespreid betalen

Gespreid betalen is tegenwoordig niet meer zo ingewikkeld als het ooit geweest is. Je kunt met Spraypay gespreid betalen wanneer je liever je betaling in termijnen voltooit. De eerste stap wijkt niet af met andere betalingsmethoden. Dit is namelijk de leukste stap waarin je zorgeloos kunt winkelen bij jouw favoriete webshop. Wat wordt jouw nieuwe aankoop? Nadat je die beslissing genomen hebt, kun je bij de check-out kiezen voor Spraypay als betalingsmethode. Hiervoor kies je op de betaalpagina en jouw aanvraag zal gelijk gestart worden. Hierna is het even afwachten tot je aanvraag wordt goedgekeurd door Spraypay. Het bedrag wordt dan namens Spraypay betaald aan de webshop. Vervolgens is het aan jou om het gehele bedrag terug te betalen. Met Spraypay gespreid betalen is dus zonder gevolgen voor jou, want de webshop krijgt gelijk het hele bedrag. Zo kun je jouw product al snel bezorgd krijgen. Na 30 dagen na de aankoop zal het eerste maandbedrag van jouw rekening geïncasseerd worden. Jouw maandbedrag kun je via de website eenvoudig berekenen. Dit is afhankelijk van het totaalbedrag en het aantal termijnen waarin je de betaling wil voltooien. Na deze periode is het volledige bedrag betaald en zal er bij Spraypay geen bedrag meer openstaan.

Spraypay rente

Wanneer je ervoor kiest om met Spraypay je nieuwe aankoop in termijnen af te lossen, komt er wel rente bij. Dit omdat Spraypay het mogelijk maakt voor jou om al gelijk van je nieuwe aankoop te genieten waarna je langer de tijd krijgt om dit bedrag terug te betalen aan Spraypay. Het is een dienst waarvoor je een klein deel van het bedrag extra betaalt aan Spraypay. De Spraypay rente bedraagt 15%. Bij een duurdere aankoop zal de rente dan ook wat hoger liggen dan bij een kleinere aankoop. Het bedrag dat Spraypay voor jou vooruitbetaalt aan de webshop ligt dan ook wat lager waardoor jij minder rente hoeft te betalen. Het maximale aankoopbedrag dat jij met Spraypay kan doen, kun je via de website eenvoudige berekenen. Dit doe je aan de hand van jouw salaris. Zo kan Spraypay inschatten of het maandbedrag voor jou haalbaar is zonder dat je in de knoei komt met overige betalingen die je zult moeten voldoen zoals vaste lasten. Ook selecteer je jouw woonsituatie en eventuele kinderen zodat jouw situatie optimaal ingeschat kan worden en de perfecte lening kan worden afgesloten. Heb je een auto? Dan kun je dit ook nog aangeven net als een eventuele verwachting van inkomstenverlies.

Spray pay

Tijdens het afrekenen kun je je aanvraag voor het gespreid betalen met Spray pay starten. Vliegensvlug wordt je aanvraag behandeld en wordt er gecheckt of je het maandbedrag kunt betalen. Zo weet je zeker dat je niet in de problemen zult komen met overige betalingen aan bijvoorbeeld de vaste lasten. Lange aanvraag tijden zijn dus niet ter sprake en binnen de kortste tijd weet je al of jouw betaling in termijnen voldaan kan worden. Kies bij Spraypay bijvoorbeeld voor 12, 18, 24 of 36 maanden waarin je jouw betaling wil doen. Ook kun je bij sommige producten in verschillende categorieën kiezen voor een termijn van 48 of 60 maanden. De levensduur van het product moet natuurlijk niet korter zijn dan de termijn waarin je zult betalen. Samen met Spraypay kun je dus een gepaste termijn met een bijpassend maandbedrag kiezen. Ook als je uiteindelijk liever eerder het gehele bedrag aflost, is dat geen probleem. Dit kun je dan ook kosteloos doen.

Hoe werkt Spraypay

In deze video krijg je uitleg over hoe Spraypay werkt.

Je ontdekt dat je de mogelijkheid hebt om tussen de 1 en 36 maanden de tijd hebt om te betalen, dat je eerder boetevrij kunt aflossen en dat het gaat om een BKR registratie.