Speelgoed Afterpay

Heb je je oog laten vallen op leuk speelgoed voor je kinderen maar is dat net even te duur op dit moment? Dan is het handig om voor Afterpay te kiezen. Hiermee hoef je het speelgoed op het moment van aanschaf nog niet te betalen maar betaal je dit, zoals de naam van de betaalmethode natuurlijk al doet vermoeden, achteraf. Betalen met Afterpay is bij tal van webshops mogelijk en geeft je de kans om iets toch al in huis te halen, zonder dat je er op dat moment voldoende financiële middelen voor hebt om het in meteen te betalen.

Bekijk direct:

Speelgoed Afterpay

Kinderen zijn natuurlijk gek op speelgoed. Om ze te geven wat ze graag willen hebben ga je op zoek naar leuke cadeautjes voor een verjaardag, voor in december of voor een andere feestelijke gelegenheid. Heb je iets leuks gezien in een webwinkel dat je wilt kopen maar momenteel net even niet voldoende geld daarvoor? Kijk dan altijd op welke manieren je bij de webshop betaalt. Als daar ook speelgoed Afterpay bij zit, is het toch mogelijk om op dat moment het speelgoed te kopen.

Hoe kun je speelgoed met Afterpay achteraf betalen?

Als je bij een webshop speelgoed wilt kopen, heb je daartoe de mogelijkheid bij tal van aanbieders. Kijk zeker eens goed rond waar speelgoed wordt aangeboden en vergelijk verschillende aanbieders met elkaar. Zo kun je bijvoorbeeld voor speelgoed terecht bij Bol, Intertoys, Toys R Us en zo zijn er nog veel meer online speelgoedzaken en andere aanbieders van speelgoed te vinden. Kijk altijd goed op welke manier betalen mogelijk is. Bij nagenoeg elke webshop kun je vooraf betalen met iDeal of boek je zelf het aankoopbedrag over als je dat liever doet. Nadat de betaling bij de webshop binnen is, wordt je bestelling verzonden. Wil je graag achteraf betalen maar de bestelling wel zo snel mogelijk in huis hebben? Dan kies je het beste voor een manier van achteraf betalen waarbij de webshop je spulletjes meteen verstuurt en jij pas na ontvangst hoeft te betalen. Een voorbeeld hiervan is speelgoed Afterpay. Verder is dit vaak op verschillende manieren mogelijk dus kijk goed wat de webshop waar jij iets bestelt, daarvoor aanbiedt en welke manier je het liefste gebruikt. Bij sommige webshops kun je ook zelf een overboeking of betaling achteraf doen. Bij diverse webshops waar je voor speelgoed achteraf betalen een mogelijkheid is, kun je dit doen via Klarna, Tinka of Afterpay. Let altijd goed op wat de precieze voorwaarden zijn voor de verschillende betalingsmethodes, zodat je weet waarmee je rekening dient te houden. Speelgoed AfterpayAls eerste noemen we speelgoed Afterpay achteraf betalen. Bij deze aanbieder van betalingsmethodes mag je achteraf betalen en krijg je daar 14 dagen de tijd voor. Betalen doe je via de app of de website van Afterpay. De app download je eenvoudig op je telefoon waarna je de betaling voor het speelgoed met Afterpay doet. Zorg er wel altijd voor dat je bij Afterpay binnen de gestelde termijn betaalt om problemen te voorkomen. Speelgoed achteraf betalen via Afterpay wordt veel gedaan en is zeker een goede optie als je tijdelijk even wat krap bij kas zit, maar toch wat leuks voor je kinderen kopen wilt waar ze veel plezier aan zullen beleven.

Speelgoed Klarna

Heb je bij een webshop de optie Klarna om achteraf te betalen bij een webshop? Speelgoed achteraf betalen met Klarna betekent dat je 30 dagen nadat je de aankoop gedaan hebt, de tijd krijgt om te betalen. Misschien is het speelgoed in die tijd al cadeau gedaan en wordt er volop mee gespeeld maar heb jij het nog niet betaald. Dit doe je als het jou het beste uitkomt maar natuurlijk wel binnen de gestelde termijn van 30 dagen. Bij Klarna kun je eenvoudig betalen via de app of website en is het zo gepiept.

Speelgoed Tinka

Krijg je de optie om achteraf via Tinka te betalen? Dan dien je dit binnen 14 dagen na je aankoop te doen. Bij Tinka betaal je het volledige bedrag in één keer maar in termijnen betalen is vaak ook mogelijk. Bij duur speelgoed is in termijnen betalen natuurlijk wel handig, zeker als je even wat krap bij kas zit. Er gelden bepaalde voorwaarden als je in termijnen wilt betalen. Deze kun je bij Tinka zelf lezen maar zij bepalen of je er als klant aan voldoet en of je in termijnen mag betalen of het totaalbedrag in één keer overmaakt.

Voordelen/aandachtspunten bij speelgoed Afterpay achteraf betalen/in termijnen betalen

Voor alle aanbieders waarbij je achteraf betaalt, moet je er rekening mee houden dat je als klant aan bepaalde voorwaarden moet voldoen om ervoor in aanmerking te komen. Welke voorwaarden dit zijn, lees je op de website van de betaaldiensten zelf maar je vindt ze ook op de websites van de speelgoed aanbieders waar jij je bestelling plaatst. Lees alle voorwaarden altijd op voorhand goed door, zodat je precies hoe er betaald moet worden en wat je daarvoor dient te doen. Als je kiest voor achteraf betalen, is dat erg handig als je iets wilt kopen of nodig hebt maar er op dat moment niet voldoende geld voor hebt. Zo kun je iets toch kopen en in huis halen en het later, wanneer het jou beter uitkomt, pas betalen. Houd er wel rekening mee dat achteraf speelgoed betalen niet bij elke webwinkel mogelijk is. Soms betaal je bijvoorbeeld alleen met iDeal en biedt de webshop geen andere mogelijkheden. Kijk dit altijd even goed na voordat je een bestelling plaatst. Een ander voordeel van achteraf betalen is dat je de spulletjes pas afrekent als je ze al in huis hebt. Dit betekent dat je het pakketje al geopend hebt en het speelgoed bekijkt of de kinderen het al in gebruiken nemen. Is het onverhoopt niet goed? Dan retourneer je je bestelling en omdat deze nog niet betaald is, hoeft het aankoopbedrag niet teruggestort te worden. Dit scheelt veel gedoe en maakt het alleen maar makkelijker. Als je een aankoop doet waarbij je speelgoed in termijnen of achteraf betaalt, houd dan wel rekening met de volgende zaken:

  • Zorg ervoor dat je altijd binnen de gestelde termijn betaalt. Deze is niet bij elke betaalmethode hetzelfde dus kijk goed hoe het zit. Vaak krijg je wel een herinnering als het tijd wordt om te betalen. Op tijd betalen voorkomt veel problemen.
  • Check altijd vooraf of je aan de voorwaarden voor achteraf betalen voldoet. Bestel je voor de eerste keer bij een webshop? Dan is de kans groot dat achteraf betalen niet mogelijk is. Dit is dan op voor latere bestellingen wel mogelijk.
  • Zorg dat je niet tot de personen behoort die heel vaak dingen retourneren, want ook dan kom je niet in aanmerking voor achteraf betalen. Dit zijn personen die behoren tot een groepje van zo’n 5% die het vaakst bestellingen terugsturen.
  • Wanneer er wordt gedacht dat derden misbruik maken van jouw gegevens, is betalen achteraf ook niet mogelijk. De aanbieder van achteraf betalen is hier alert op en zal dit zeker in de gaten houden zodat jij er geen problemen mee krijgt.

Conclusie

Kortom, er is niks mis met speelgoed Afterpay, maar zorg er wel voor dat je alle voorwaarden kent en dat je netjes binnen de gestelde termijn betaalt. Zo haal jij speelgoed in huis op het moment dat jij dat wilt en betaal je er pas later voor.

bekijk video: Speelgoed Afterpay

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Speelgoed Afterpay

Vaak gestelde vragen over speelgoed afterpay
Bij welke winkels kan ik speelgoed kopen en in 3 termijnen betalen?

Dure periode maar de kinderen niet teleurstellen? Bij online warenhuizen zoals Wehkamp en Otto reken je ook speelgoed makkelijk en betrouwbaar in meerdere termijnen af. Bij Wehkamp kun je in meerdere termijnen betalen via Tinka. Ook Otto biedt eigen mogelijkheden aan om in termijnen te betalen voor het speelgoed dat je online bestelt. Bij de grote speelgoedketen Intertoys kun je in 3 termijnen betalen via achteraf betaalservice Klarna. Ook bij online winkel speelgoedwinkelspeelgoedpaleis.com is betalen met Klarna mogelijk.

Welke mogelijkheden zijn er om speelgoed te kopen op afbetaling?

De kosten van speelgoed kunnen aardig oplopen, vooral als er verjaardagen of feestdagen in aantocht zijn. Een uitkomst kan dan geboden worden door verschillende financiele services die het mogelijk maken om ook speelgoed op afbetaling te kopen. Er zijn grofweg 3 vormen om dit te doen. Eenvoudig achteraf betalen of in 3 termijnen betalen kan door bij het online afrekenen te kiezen voor betalen via de achteraf betaalapp waar zij mee samenwerken. Veel webshops werken samen met Klarna, Riverty afterpay of Tinka. Bij sommige winkels kun je in termijnen betalen via In3 of Spraypay. Als laatste kun je soms ook nog via acceptgiro betalen.

Waar kan ik speelgoed kopen en achteraf betalen met Klarna?

Voor achteraf betalen met Klarna kun je bij steeds meer online warenhuizen en speelgoedwinkels terecht. Speelgoed shoppen op deze manier doe je al bij intertoys, toychamp.nl, lobbes.nl, grote speelgoedshop.nl, pinkorblue.nl, VidaXL.nl of hetleukstespeelgoed.nl. Lukt het betalen via Klarna de eerste keer niet omdat de betaling wordt afgewezen? Misschien ligt het aankoopbedrag dan te hoog. Er is ook een minimumbedrag voor bestellen oop deze manier. Dat ligt op 35 euro.

Is het ook mogelijk om speelgoed achteraf te betalen met Billink?

Speelgoed achteraf betalen met Billink doe je bij veel verschillende webshops. Heeft de achterafbetaalmethode Billink jouw voorkeur kies dan je favoriete speelgoed (of dat van je kind) uit in de webshops van Toptoyszeist, Ilovespeelgoed.nl, verkoop.com, merkensoeelgoed.nl, Altoys, dinoworld, Kiddeaushandpoppen.nl, SpeelgoedMix.nl, het spelhuis, trendyspeelgoed en steeds meer anderen. Keuze genoeg dus om het perfecte cadeau te vinden.

Waar kan ik speelgoed bestellen en achteraf betalen met een factuur of acceptgiro bij levering?

Speelgoed bestellen en achteraf betalen doormiddel van een digitale factuur of acceptgiro kan bij veel webshops via achteraf betaalservices als Riverty afterpay, Klarna en Tinka. Ook bij Bol.com kun je als je een account hebt er voor kiezen een factuur naar je email te laten sturen. Voor betalen met acceptgiro kun je terecht bij bol.com, Intertoys en Otto. Als je op deze manier bestelt kun je het speelgoed eerst laten leveren en bekijken. Daarna betaal je wat je wil houden. De termijn hiervoor is meestal 14 dagen.