Speelgoed Afterpay

Speelgoed achteraf betalen

Heb je je oog laten vallen op leuk speelgoed voor je kinderen maar is dat net even te duur op dit moment? Dan is het handig om voor Afterpay te kiezen. Hiermee hoef je het speelgoed op het moment van aanschaf nog niet te betalen maar betaal je dit, zoals de naam van de betaalmethode natuurlijk al doet vermoeden, achteraf. Betalen met Afterpay is bij tal van webshops mogelijk en geeft je de kans om iets toch al in huis te halen, zonder dat je er op dat moment voldoende financiële middelen voor hebt om het in meteen te betalen.

bekijk video: Speelgoed Afterpay

Vaak gestelde vragen over speelgoed afterpay

#1 Bij welke winkels kan ik speelgoed kopen en in 3 termijnen betalen?

Dure periode maar de kinderen niet teleurstellen? Bij online warenhuizen zoals Wehkamp en Otto reken je ook speelgoed makkelijk en betrouwbaar in meerdere termijnen af. Bij Wehkamp kun je in meerdere termijnen betalen via Tinka. Ook Otto biedt eigen mogelijkheden aan om in termijnen te betalen voor het speelgoed dat je online bestelt. Bij de grote speelgoedketen Intertoys kun je in 3 termijnen betalen via achteraf betaalservice Klarna. Ook bij online winkel speelgoedwinkelspeelgoedpaleis.com is betalen met Klarna mogelijk.

#2 Welke mogelijkheden zijn er om speelgoed te kopen op afbetaling?

De kosten van speelgoed kunnen aardig oplopen, vooral als er verjaardagen of feestdagen in aantocht zijn. Een uitkomst kan dan geboden worden door verschillende financiele services die het mogelijk maken om ook speelgoed op afbetaling te kopen. Er zijn grofweg 3 vormen om dit te doen. Eenvoudig achteraf betalen of in 3 termijnen betalen kan door bij het online afrekenen te kiezen voor betalen via de achteraf betaalapp waar zij mee samenwerken. Veel webshops werken samen met Klarna, Riverty afterpay of Tinka. Bij sommige winkels kun je in termijnen betalen via In3 of Spraypay. Als laatste kun je soms ook nog via acceptgiro betalen.

#3 Waar kan ik speelgoed kopen en achteraf betalen met Klarna?

Voor achteraf betalen met Klarna kun je bij steeds meer online warenhuizen en speelgoedwinkels terecht. Speelgoed shoppen op deze manier doe je al bij intertoys, toychamp.nl, lobbes.nl, grote speelgoedshop.nl, pinkorblue.nl, VidaXL.nl of hetleukstespeelgoed.nl. Lukt het betalen via Klarna de eerste keer niet omdat de betaling wordt afgewezen? Misschien ligt het aankoopbedrag dan te hoog. Er is ook een minimumbedrag voor bestellen oop deze manier. Dat ligt op 35 euro.

#4 Is het ook mogelijk om speelgoed achteraf te betalen met Billink?

Speelgoed achteraf betalen met Billink doe je bij veel verschillende webshops. Heeft de achterafbetaalmethode Billink jouw voorkeur kies dan je favoriete speelgoed (of dat van je kind) uit in de webshops van Toptoyszeist, Ilovespeelgoed.nl, verkoop.com, merkensoeelgoed.nl, Altoys, dinoworld, Kiddeaushandpoppen.nl, SpeelgoedMix.nl, het spelhuis, trendyspeelgoed en steeds meer anderen. Keuze genoeg dus om het perfecte cadeau te vinden.

#5 Waar kan ik speelgoed bestellen en achteraf betalen met een factuur of acceptgiro bij levering?

Speelgoed bestellen en achteraf betalen doormiddel van een digitale factuur of acceptgiro kan bij veel webshops via achteraf betaalservices als Riverty afterpay, Klarna en Tinka. Ook bij Bol.com kun je als je een account hebt er voor kiezen een factuur naar je email te laten sturen. Voor betalen met acceptgiro kun je terecht bij bol.com, Intertoys en Otto. Als je op deze manier bestelt kun je het speelgoed eerst laten leveren en bekijken. Daarna betaal je wat je wil houden. De termijn hiervoor is meestal 14 dagen.