Sony Xperia op afbetaling

Sony Xperia op afbetaling

Zoals met veel technische hoogstandjes zijn de smartphones en tablets in de Sony Xperia-lijn behoorlijk aan de prijs. Nu krijg je er natuurlijk wat voor terug, maar soms kan het zo zijn dat je niet over voldoende geld beschikt om in eenmaal een Sony Xperia te betalen. In dat geval is kopen op afbetaling een aantrekkelijke optie. Zo kun je meteen al van de Sony Xperia gebruik maken!

Bekijk direct:

Sony Xperia op afbetaling, de pluspunten

Kopen op afbetalen is een mogelijkheid die door steeds meer online verkopers aangeboden wordt. Het idee is vrij simpel: in plaats van in eenmaal het volledige bedrag over te maken kom je overeen de betaling in termijnen te voldoen. De meest gebruikelijke termijn is een maand, waardoor je dus elke maand slechts een klein deel van het totaalbedrag kwijt bent. Het grootste voordeel is dat je hierdoor meteen over een Sony Xperia telefoon of tablet kunt beschikken die je anders nooit had kunnen betalen. Elke maand een klein bedrag betalen is voor veel mensen immers beter te doen dan in eenmaal een erg groot bedrag. Een populairdere smartphone is op dit moment de Iphone 14. Deze betaal je ook gemakkelijk in termijnen via betaling.nl.

Een Sony Xperia in termijnen betalen

Hoeveel je precies per termijn betaalt kun je vaak zelf bepalen. Houd je iedere maand flink wat geld over, dan kun je kiezen telkens een relatief groot deel van het totaalbedrag over te maken. Zo kun je de Sony Xperia bijvoorbeeld in een half jaar al aflossen. Heb je minder te besteden dan is dat ook geen probleem. Kies dan voor een langere aflossingsperiode waardoor het maandelijks te betalen bedrag niet meer dan enkele tientjes hoeft te zijn. Bovendien bestaat er altijd wel de mogelijkheid tussentijds meer te betalen dan afgesproken. Handig voor als je bijvoorbeeld volgend jaar wel over meer geld beschikt en versneld wilt aflossen. In termijnen betalen kan zo heel voordelig uitpakken.Kortom, door een Sony Xperia op afbetaling te kopen beschik je niet alleen meteen over de smartphone of tablet, maar ook hoef je elke maand slechts een klein bedrag over te maken. Ideaal voor als je toch graag bij de tijd blijft maar wel op je uitgaven wilt blijven letten!

bekijk video: Sony Xperia op afbetaling

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Sony Xperia op afbetaling

Vaak gestelde vragen over sony xperia op afbetaling

#1 Wat is een Sony Xperia en waar koop ik die?

De Sony Xperia is een serie smartphones en tablets van Sony, die vooral uiterst geschikt zijn voor het maken van prachtige foto’s en video’s. Je kunt deze smartphone aanschaffen door een abonnement met toestel bij je telecom provider te kopen, maar bel je liever SIM-only, dan kun je het toestel ook los kopen. Dat kan bij een beperkt aantal gespecialiseerde webshops voor electronica en smartphones, maar je kunt ook kiezen voor een refurbished Sony Xperia, waardoor je vaak flinke kortingen hebt ten opzicht van de nieuwprijs. Refurbished toestellen zijn zo goed als nieuw en komen vaak met een garantie van een jaar of langer.

#2 Waar vind ik de voordeligste Sony Xperia, die ik achteraf kan betalen?

Bij Refurbed vind je een grote collectie gebruikte Sony Xperia modellen voor een fractie van de nieuwprijs. Bij de wat duurdere modellen kan dit gemakkelijk honderden euro’s schelen. Refurbed geeft duidelijk aan hoeveel geheugen de telefoon heeft en wat het verschil is ten opzicht van de oorspronkelijke prijs. Door een gebruikte telefoon te kopen draag je ook bij aan een duurzame planeet en je spaart je portemonnee. Betalen kan bij Refurbed achteraf met Klarna. Zorg dat je een account hebt bij Klarna en met hun handige app reken je vervolgens zonder extra kosten of rente af in de webshop. Klarna stuurt je daarna een factuur met een betaaltermijn van 14 of 30 dagen. Wel zo veilig kopen!

#3 Waar kan ik een Sony Xperia in 12 of meer termijnen afbetalen?

Dat kan bij MediaMarkt. Je vindt daar een groot aanbod aan de nieuwste Sony Xperia telefoons en dankzij de financieringsmogelijkheden van MediaMarkt kun je deze in 12 of meer termijnen afbetalen. Klik daarvoor op het Santander logo of vraag in Belgie de MediaMarkt betaalkaart aan. Tegen een rente van 12,5% open je daarmee een doorlopend krediet, waarmee je overal kunt kopen en achteraf in delen terugbetaalt. De MediaMarkt betaalkaart kun je gebruiken als een gewone pinpas en je kunt altijd extra aflossen, wanneer je een meevaller hebt. MediaMarkt en Santander doen een uitgebreide kredietwaardigheidscontrole om zeker te weten dat je financiering ook zonder problemen kunt terugbetalen.

#4 Waar kan ik een nieuwe Sony Xperia achteraf betalen?

De Sony Xperia is niet overal zomaar verkrijgbaar als los toestel. Het aantal aanbieders is beperkt, zeker wanneer je achteraf of in termijnen wil betalen. Bij Informatique (www.informatique.nl) is het wel mogelijk om achteraf te betalen met Klarna. Dat maakt je aankoop extra veilig, omdat je dan 30 dagen de tijd hebt om het toestel te testen en te beslissen of je de juiste aankoop hebt gedaan. Klarna controleert je identiteit en bankrekeningnummer en na akkoord kun je met de Klarna-app in de webshop afrekenen. Klarna stuurt je vervolgens een factuur met een betaaltermijn van 30 dagen.

#5 Als ik een Sony Xperia met creditcard betaal, reken ik dan achteraf pas af?

Inderdaad. Elke aankoop met een creditcard wordt pas later van je bankrekening afgeschreven. Dat gebeurt één keer per maand of, wanneer je nog een creditcard hebt waarmee je in termijnen kunt betalen, verdeeld over meerdere maanden. Sinds 2021 is het in Nederland niet meer mogelijk een creditcard te openen met betaling in termijnen, maar bestaande regelingen zijn nog steeds geldig tot het bedrag wat destijds is overeengekomen. Je kunt dit bedrag dan niet verder uitbreiden, maar wel afbouwen. Een Sony Xperia koop je los bij BelSimpel, Amazon, mobiel.nl, Coolblue, Informatique of MediaMarkt. Bij Informatique kun je ook met Klarna achteraf betalen.