Somashome kortingscode logo

Met Somashome kortingscodes betalen

Op deze pagina ontdek je alle Somashome kortingscodes. Daarnaast vind je hier alle manier van gespreid betalen. Via deze pagina ben je dus altijd het goedkoopst uit wanneer je gaat shoppen bij Somashome.

Bekijk direct:

Hoe betaal je bij Somashome met een kortingscode?

Bij Somashome kun je in de checkout kiezen voor het betalen met een kortingscode. Op dit moment is er 1 actieve actie te vinden waarbij je direct korting krijgt bij Somashome. Dat is wanneer je een vriend aanbrengt en een aankoop laat doen. Je krijgt een kortingscode van 3% wanneer je iemand aanbrengt. Daarnaast krijgt ook je vriend/kennis 3% korting. De enige voorwaarde is dat de aangebrachte vriend of kennis niet op hetzelfde adres staat ingeschreven als jijzelf.

Betaalmethodes bij Somashome

Je kunt bij Somashome gebruik maken van een kortingscode ongeacht de betaalmethode die je kiest. Het bedrijf staat bekend als een grote marktplaats voor gespreid betalen. Deze webshop biedt de volgende flexibele betaalmethoden:

  • Spraypay (gespreid betalen in 12-48 termijnen)
  • Tinka
  • Klarna (achteraf of in 3 termijnen betalen, zonder BKR)
  • in3
  • Creditclick
  • Riverty (achteraf binnen 14 dagen betalen

Somas Home focust zich op twee zaken: een groot assortiment aan producten en klanten beter grip op hun geld laten krijgen. Dit doen ze met een webshop bestaande uit ruim 30.000 producten en de mogelijkheid om gespreid of achteraf te betalen met Klarna, Riverty, SprayPay en diverse andere betaalproviders.

Wat is Somas Home?

Somas Home wil graag dat een laptop bereikbaar is voor iedereen. Zodoende vind je in het assortiment diverse budget vriendelijke exemplaren onder de 500 euro. Daarnaast is er de optie om een laptop op afbetaling te kopen. In tegenstelling tot veel andere webshops ligt de focus van Somas Home specifiek op gespreid betalen, om klanten aan te trekken die streven naar meer financiële flexibiliteit.

Een laptop op afbetaling met SprayPay

Wie kiest voor een laptop op afbetaling krijgt te maken met SprayPay. Dit is een Nederlandse aanbieder voor gespreid betalen. Het bestellen van een laptop of een ander product verloopt hetzelfde als bij direct betalen. Eerst kies je een laptop die bij jouw wensen past, bijvoorbeeld van Windows of Apple. Bij deze webshop kun je ook een gaming laptop, een MacBook Air of een MacBook Pro gespreid betalen met 0 procent rente. Zelfs een laptop op maat komt in aanmerking. In vrijwel alle gevallen is er bij SprayPay sprake van het volgende:Je betaalt een laptop in termijnen terug. Daarbij heb je de keuze uit 3,4,12,18, 24 of 36 termijnen.Het rentepercentage is 0 procent.Er is geen sprake van een BKR-registratie.Je mag eventueel eerder aflossen zonder bijkomende kosten.

Welke mogelijkheden tot gespreid betalen of achteraf betalen zijn er?

Somas Home werkt samen met een groot aantal partners wat betreft in termijnen of achteraf betalen. Laten we de mogelijkheden even overzichtelijk op een rijtje zetten:

Naam aanbieder Welke vorm van betalen? Voor welke bestellingen is het mogelijk? Moet je rente betalen? Wel of geen BKR-registratie
Klarna Achteraf betalen Alle producten in de webshop Nee Geen BKR-registratie
Klarna In 3 termijnen betalen Bestellingen tussen de 35 en 3000 euro Nee Geen BKR-registratie
Riverty Afterpay In 3 termijnen betalen Bestellingen tussen de 30 en 2500 euro Nee Geen BKR-registratie
In3 In 3 termijnen betalen Bestellingen tussen de 100 en 2500 euro Nee Geen BKR-registratie
SomasPay In 4 termijnen betalen Bestellingen tussen de 50 en 1000 euro Nee Geen BKR-registratie
Creditcard 2 tot 12 termijnen Bestellingen tussen de 50 en 4000 euro Nee Geen BKR-registratie
SprayPay 12, 18, 24 of 36 termijnen Bestellingen tussen de 250 euro en 3500 euro. Niet beschikbaar voor smartphones. 9,9 procent. Je mag geen negatieve BKR-registratie hebben
CreditClick 1 tot 48 maandelijkse termijnen Bestellingen tussen de 100 en 5500 euro 13,9 procent Je mag geen negatieve BKR-registratie hebben
Achteraf en gespreid betalen voor bedrijven – SomasPay Tot 6 termijnen betalen (binnenkort 12) Bestellingen tussen de 100 en 5500 euro. Niet beschikbaar voor producten van Apple, gaming producten, smartwatches en horloges en smartphones 800+ Staat niet aangegeven op de site, neem voor de zekerheid contact op Staat niet aangegeven op de site, neem  voor de zekerheid contact op

Wat is het voordeel van betalen in termijnen?

Wie een laptop voor 16.00 uur besteld ontvangt het de volgende dag met PostNL en DHL. Je kunt dus snel aan de slag voor werk, studie of privé zaken zonder meteen een groot bedragen te hoeven neerleggen. In plaats daarvan probeer je de laptop eerst uit. Ben je er tevreden over? Dan betaal je de aankoop in termijnen terug, bijvoorbeeld met In3, Riverty AfterPay of Klarna.

Hoe werkt In3?

Ook de precieze termijnen bepaal je grotendeels zelf, op basis van jouw financiële situatie. Stel je voor dat je in 3 termijnen wil terugbetalen. In dat geval is ‘In3’ een optie. Deze betaalprovider verdeelt het complete aankoopbedrag van de laptop in drieën. Het eerste deel voldoe je meteen en daarna betaal je opnieuw na 30 en 60 dagen.

Waarom moet je persoonlijke gegevens delen tijdens de bestelling?

De kans is groot dat er tijdens het afrekenen gevraagd wordt om persoonlijke gegevens. Dit is noodzakelijk om de financiële partners van Somas Home duidelijkheid te verschaffen over hun potentiële klant(en). Op basis van jouw geboortedatum bepaalt men bijvoorbeeld of een bestelling wel of geen doorgang kan vinden. Uiteraard wordt er zorgvuldig omgegaan met jouw privé gegevens. Ook gelden bij de meeste betaalproviders de volgende voorwaarden:Je moet 18 jaar of ouder zijn.Je dient woonachtig te zijn in Nederland.Je mag geen negatieve BKR-registratie hebben.

Inkomsten/lasten toets en IDIN identificatie

Soms vindt er een inkomsten/lasten toets en een IDIN identificatie via jouw bank plaats. Dit is bijvoorbeeld het geval bij SprayPay, CreditClick en achteraf en gespreid betalen voor bedrijven (SomasPay).

Achteraf betalen met Klarna

Of je nu op zoek bent naar een zakelijke laptop, een budget laptop of een gaming laptop: Somas Home heeft het in huis. En dankzij Klarna hoef je er niet direct voor te betalen. Dit is handig wanneer je qua budget even krap zit en toch een laptop nodig hebt. Het is een situatie waar veel studenten en mensen met een laag inkomen mee kampen. Klarna vormt de oplossing en neemt het gehele achteraf betalen proces van Somas Home voor zijn rekening.

Na 30 dagen betalen

Bij Klarna is het standaard om de laptop na 30 dagen te betalen. Daarbij hoef je geen rente te betalen. Na het verstrijken van deze betaaltermijn ontvang je een gratis betaalherinnering. Betaal je dan nog niet? Dan volgt er een tweede herinnering met bijkomende kosten. Hoeveel extra je moet betalen hangt af van het aankoopbedrag.

Geen BKR-registratie

Heeft een laptop betalen in termijnen jouw voorkeur in plaats van achteraf betalen? Bij Klarna, Riverty Afterpay en Somas Pay krijg je geen BKR-registratie. De situatie is anders wanneer je al een BKR-registratie hebt. Bij hoge schulden kan het zijn dat je geen groen licht krijgt voor een bestelling met achteraf of in termijnen betalen. Bureau Krediet Registratie houdt bij of je een lening en/of betalingsachterstanden hebt. Dit heeft soms invloed op het wel of niet mogen afsluiten van nieuwe leningen en/of een hypotheek. Wees je daar van bewust en krijg grip op jouw geld!

Somashome gespreid betalen (met kortingscode) video

Veelgestelde vragen over Somashome

#1 Hoe werkt het betalen in 3 termijnen met Klarna bij SomasHome en wat zijn de voordelen?

Bij SomasHome kun je met Klarna jouw aankopen spreiden over 3 termijnen, zonder extra kosten en met 0% rente. Dit biedt de mogelijkheid om de kosten van jouw favoriete producten te verdelen zonder directe financiële druk. Een groot voordeel van Klarna in 3 termijnen is dat er geen BKR-registratie nodig is, waardoor je gespreid kunt betalen zonder dat dit invloed heeft op jouw kredietwaardigheid.

#2 Wat zijn de kenmerken van gespreid betalen met In3 bij SomasHome?

Met In3 bij SomasHome kun je jouw aankopen verdelen over 3 gelijke termijnen zonder rentekosten. Dit zorgt voor financiële spreiding en maakt grotere aankopen haalbaar. Het proces is eenvoudig, met een overzichtelijk beeld van jouw maandelijkse kosten. De online aanvraag voor In3 is snel en efficiënt, waardoor je zonder vertraging kunt genieten van jouw gekozen producten.

#3 Wat maakt Riverty een aantrekkelijke optie voor gespreid of achteraf betalen bij SomasHome?

Riverty biedt de mogelijkheid om aankopen in 3 termijnen te spreiden of achteraf te betalen binnen 14 dagen, zonder rente en zonder BKR-registratie. Dit biedt significante financiële flexibiliteit en vrijheid. Met Riverty ontvang je eerst jouw producten voordat je begint met betalen, waardoor je direct kunt genieten van jouw aankopen terwijl de financiële lasten overzichtelijk verspreid worden. Dit maakt Riverty een zorgeloze en flexibele betaaloptie voor klanten bij SomasHome.

#4 Wat moet ik doen als ik een betalingsplan van SprayPay wil annuleren of eerder wil lossen?

Om een betalingsplan met SprayPay eerder af te lossen of te annuleren bij SomasHome, kun je direct contact opnemen met SprayPay. Volgens de informatie biedt SprayPay de optie om zonder extra kosten eerder af te lossen. Klanten die hun financiële situatie zien veranderen en in staat zijn hun aankoop eerder terug te betalen dan oorspronkelijk gepland, kunnen profiteren van deze flexibiliteit door in hun SprayPay-account de optie voor vervroegde aflossing te selecteren of door de klantenservice van SprayPay te benaderen voor assistentie.

#5 Hoe werkt de rentevrije periode bij het gebruik van Split-it voor gespreid betalen met mijn creditcard?

Split-it bij SomasHome stelt klanten in staat om aankopen te doen en deze over een periode van maximaal 12 maanden te spreiden, zonder rente en zonder BKR-registratie. Deze betaalmethode maakt gebruik van de bestaande kredietlimiet op je creditcard, waarbij het aankoopbedrag gereserveerd wordt en maandelijks een deel van de totale kosten wordt afgeschreven. Omdat er gedurende de gehele gespreide betalingsperiode geen rente wordt geheven, kunnen klanten grotere aankopen doen zonder zich zorgen te hoeven maken over extra kosten die normaliter geassocieerd worden met kredietbetalingen. Dit biedt een unieke kans om direct te genieten van aankopen terwijl de betalingen overzichtelijk en zonder financiële druk verspreid worden.

#6 Hoe kan ik gebruikmaken van de 3% vriendenkorting bij SomasHome?

Om gebruik te maken van de 3% vriendenkorting bij SomasHome, moet je jouw vrienden bij hun eerste bestelling jouw vorige bestelnummer of naam laten doorgeven. Zodra ze hun bestelling plaatsen en jouw gegevens doorgeven, ontvangen zowel jij als je vriend een 3% kortingscode. Deze kortingscode kun je gebruiken bij je volgende aankoop om te besparen op items zoals smartwatches en andere producten.

#7 Kan ik kortingen combineren bij SomasHome, bijvoorbeeld de aanbiedingen met de gratis verzending?

Bij SomasHome profiteer je altijd van gratis verzending, ongeacht de andere kortingen of aanbiedingen die je gebruikt. Dit betekent dat je, naast de korting die je krijgt van aanbiedingen of de koopjeshoek, geen extra kortingscode nodig hebt om te besparen op de verzendkosten. De gratis verzending wordt automatisch toegepast op je aankoop, waardoor het combineren van kortingen een extra manier is om te besparen bij SomasHome.

#8 Wat zijn de voorwaarden voor het kopen van outletproducten, geretourneerde elektronica of tweedekans apparatuur in de koopjeshoek?

Producten die in de koopjeshoek van SomasHome worden aangeboden, komen met ten minste 10% korting. Deze items zijn nog in uitstekende staat, maar kunnen een klein krasje hebben of in een beschadigde verpakking komen. Het kopen van deze producten is een uitstekende manier om te besparen op je aankopen zonder in te leveren op kwaliteit. Alle items zijn grondig gecontroleerd en functioneren naar behoren, waardoor je betrouwbare producten tegen een lage prijs krijgt.