snipes logo

Snipes kortingscode, reviews en achteraf betalen

Ben je op zoek naar goedkope kleding of specifieke merkkleding? Dan vind je dit in de webshop van Snipes. Je hoeft nooit meer de deur uit voor kleding en schoenen, Snipes biedt een totaalaanbod en voor ieder wat wils. Wil je achteraf betalen? Snipes biedt diverse betaalmethodes, waaronder Klarna. Hiermee is het mogelijk om achteraf én in termijnen te betalen. Wil je gebruikmaken van een Snipes kortingscode? Houd dan deze pagina in de gaten voor Snipes kortingscodes en reviews.

Kortingscode Snipes

Bekijk aanbiedingen:

Snipes achteraf betalen: zo werkt het

Heb je leuke kleding, schoenen of accessoires gezien die je wilt bestellen? Dan heb je bij Snipes een reeks van betaalmogelijkheden. Veilig shoppen is bij Snipes topprioriteit. Dus je mag er vanuit gaan dat alle betaalmethodes veilig in gebruik zijn. De meeste aangeboden betaalmethodes betreffen vooraf betalen, zoals iDeal, creditcard, PayPal en met een Gift card. Er is een mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna.

Klarna is een populaire betaalservice die door steeds meer webshops worden gebruikt. Het stelt kopers in de gelegenheid om achteraf of in termijnen te betalen, zonder dat de webshop een risico loopt. Wil je bij Snipes achteraf betalen? Dan moet je een account aanmaken bij Klarna. Bij je bestelling bij Snipes vul je in dat je voor Klarna als betaalmethode kiest. De bestelling wordt dan net zo snel naar je toe gezonden, als wanneer je vooraf betaalt. Zodra je de bestelling hebt ontvangen gaat het betaaltermijn van 30 dagen in. De bestelling is niet alleen te zien in je Snipes account, ook in je Klarna account en je krijgt na 30 dagen een herinnering van Klarna dat je moet betalen. Uiteraard mag je altijd eerder dan 30 dagen betalen.

Bij het gebruik van Klarna maak je het bestelbedrag over via iDeal. Het gaat dus heel gemakkelijk en snel, alleen hoeft dit niet vooraf plaats te vinden. Je betaalt met Klarna in ieder geval binnen 30 dagen na de factuurdatum, maar dan wel op een moment dat het jou uitkomt.

Snipes kortingscode

Je kunt met enige regelmaat gebruikmaken van een Snipes kortingscode. Er bestaan op internet vele websites waar je kortingscodes ontvangt. Op veel van deze websites vind je altijd wel een kortingscode van Snipes. Deze kortingscodes gebruik je tijdens het bestellen in de webshop van Snipes. Je doet er ook goed aan om je in te schrijven voor de Snipes newsletter. Je ontvangt hiervoor direct 10% korting op je eerste bestelling. Tevens krijg je regelmatig een e-mail met voordelen en eventuele kortingcodes voor gebruik in de webshop. Kortingen die Snipes zelf aan de klanten geeft, worden doorgaans automatisch in de webshop berekend. Hiervoor hoef je niets te doen. Heb je een aparte kortingscode? Geeft deze code dan in bij de afhandeling van de bestelling.

Verder is het mogelijk om voor nog meer korting te sparen bij Snipes. Hiervoor hoef je alleen maar een account aan te maken. Bij het bestellen spaar je Coins. Iedere euro levert je vijf Coins op. Ook bij het inschrijven op de newsletter krijg je al 250 Coins. Met voldoende Coins krijg je korting op producten die je in de webshop bestelt. Door je te registreren en Coins te sparen, wordt je automatisch een Snipes Clique member. Dit loyaliteitsprogramma brengt je naar een hoger niveau, afhankelijk van hoeveel Coins je spaart. Hoe hoger je niveau, van des te meer voordelen profiteer je. Denk bijvoorbeeld aan het altijd gratis verzenden. Let in de webshop ook altijd op de Clique deals. Dit zijn extra kortingen op de producten en worden automatische in mindering gebracht zodra je als Clique member inlogt.

Het gehele jaar door heeft Snipes kortingen op de website. Daarom is het aanmelden op de newsletter zo zinvol. Telkens als er een nieuwe kortingsactie is, dan wordt je hiervan op de hoogte gesteld. Zo hoef je nooit een kortingscode te missen.

Snipes review

Ben je op zoek naar een Snipes review? Je wilt voordat je bestelt immers wel weten welke producten de webshop levert en hoe de service is? De meest belangrijke review website waar je een reviews kunt lezen en waar je zelf een Snipes review mag plaatsen, is Trustpilot. Opvallend bij Trustpilot, is het hoge aantal slechte reviews over Snipes. Ruim 70% 1 ster score van de 5 sterren. De meest gehoorde klachten gaan over het te laat of niet leveren, over de slechte bereikbaarheid van de klantenservice en over de slechte service in de Snipes winkels. De 20% van de reviews die 4 of 5 sterren heeft gegeven, zijn dan weer laaiend enthousiast over de goede service en snelle levering. Het is jammer dat Snipes zelf geen reacties geeft op de reviews. Hierdoor wordt een Snipes review maar van één kant belicht.

Ook op NederlandReview.nl zijn reviews over Snipes te vinden. Hier wordt een cijfer geven tot maximaal een 10 per categorie. Er zijn een viertal categorieën: bestellen, service, prijs en levering. Enkel voor prijs krijgt Snipes net een voldoende met een gemiddelde van een 5.8. Voor de categorie bestellen krijgt Snipes een 5.4. Ook hier blijkt weer, dat Snipes betreffende de geleverde service en levering slecht scoort. Voor service is het gemiddelde cijfer een 3.8 en levering een 3.2. De goede reviews zijn weer positief over service en levering. Je mag er dus vanuit gaan dat de service en levering bij Snipes nogal wisselend is of zo ervaren wordt.

Bekijk deze Snipes video

Ontdek deze Snipes video.

Relevante producten