Smartphoto logo

Smartphoto kortingscode, reviews en achteraf betalen

Bestellen bij Smartphoto, is bestellen voor een gepersonaliseerd geschenk! Een geschenkje dat je aankoopt voor anderen, of wie weet, gewoonweg voor jezelf? Het mooie is dat achteraf betalen ook gewoonweg een optie is. Handig wanneer het nu even wat moeilijker lukt, maar je graag het geschenkje al aankoopt. Hoe dit allemaal werkt en waarmee je rekening dient te houden vind je hieronder terug, alsook kortingscodes en reviews voor deze winkel. Lees je even verder mee?

Kortingscode Smartphoto

Fotoafdrukken tot 20% =>250 stuks

Fotoafdrukken tot 20% =>250 stuks
Start date: 19 juni 2023 End date: 17 september 2023
SPAF20

Tot 15% korting op fotocadeaus (10% tot 30 euro en 15% vanaf 30 euro)

Tot 15% korting op fotocadeaus (10% tot 30 euro en 15% vanaf 30 euro)
Start date: 19 juni 2023 End date: 17 september 2023
SPCAD15

Tot 30% korting op fotoboeken (tot 40 euro 25% >40 = 30%)

Tot 30% korting op fotoboeken (tot 40 euro 25% >40 = 30%)
Start date: 19 juni 2023 End date: 17 september 2023
SPFBK30
Bekijk direct:

Smartphoto achteraf betalen: zo werkt het

Soms is het niet zo evident om meteen te betalen: er zijn heel wat kosten die je maakt, waardoor het even moet wachten. Toch zou je graag al een geschenk kopen. Of misschien wil je eerst de producten zien voor je wil betalen hiervoor. Nu is dit een optie: Smartphoto achteraf betalen via Klarna.

Naast de gebruikelijke manieren om te betalen: via bankkaart, via een kredietkaart, via de Bancontact-app en via Paypal, is er nu ook de Smartphoto Klarna betaalmethode. Dit betekent eigenlijk gewoonweg dat je achteraf betaalt via Klarna tot 30 dagen na de verzending van je bestelling. Dis is mogelijk voor alle producten, behalve voor vouchers en cadeaubonnen of betalingen met een BTW-factuur.

Achteraf betalen met Smartphoto Klarna betalingsmethode, hoe werkt het? Wanneer je bestelling verzonden is, krijg je een e-mail met betalingsinstructies van Klarna. Je krijgt dan 30 dagen de tijd om je producten te beoordelen. Je betaalt slechts als je tevreden bent. Ben je tevreden? Dan betaal je eenvoudig online via de vermelde link in je e-mail. Bang om de betaling te vergeten? Klarna zal je twee dagen voor de verschuldigde betaling een herinneringsmail sturen om te betalen. Vergeet je het dan nog, dan zal je een bericht of brief ontvangen met de vraag tot betaling. Zo hoef je nooit meer bang te zijn om een betaling over te slaan. Kortom: Smartphoto achteraf betalen: je betaalt dus gewoon wanneer het jou past!

Smartphoto kortingscode

Smartphoto zorgt niet enkel voor mooie en kwalitatieve producten. Smartphoto probeert ook zeer betaalbaar te blijven voor iedereen. Dit doen ze door te zorgen voor een Smartphoto kortingscode. Bij Smartphoto is dit niet zomaar een eenmalige kortingscode. Een Smartphoto kortingscode wordt elke maand aangepast. Dit betekent je kan rekenen op kortingen gedurende het hele jaar door.

Wat houdt dit in? Elke maand vind je kortingscodes terug op de website. De Smartphoto kortingscode vind je bovenaan de website vaak al terug, maar ook onderaan bij actiecode en korting van de maand. Hier zie je dan al hoeveel korting je krijgt. Daarnaast zal je ook een specifiek woord terugvinden wat gebruikt wordt voor je korting. Voorbeelden hiervan zijn: herfst, valentijn, zomer… Wat moet je precies doen? Dit is het fijne, het is allemaal heel simpel: eigenlijk gebeurt dit vanzelf! Stel je wil gepersonaliseerde geboortekaartjes kopen. Dan klik je deze aan, je kiest voor het ontwerp dat je wenst, je past de gegevens aan. Dan ga je naar de optie bestellen. Daar zie je de bestelling, het bedrag dat je dient te betalen, maar ook de code die automatisch berekend werd voor jou. Mocht dit toch uitzonderlijk niet het geval zijn, neem dan gerust contact op met de medewerkers van Smartphoto.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle mogelijke kortingsacties, maar is het niet mogelijk om elke maand opnieuw zelf te kijken om dit op te volgen? Geen nood. Door je onderaan aan te melden voor de nieuwsbrief, word je op de gehouden van de beste promoties en inspiraties voor je foto’s. Deze mail wordt wekelijks verzonden. Dit maakt het voor jou een stuk gemakkelijker om allemaal op te volgen.

Smartphoto review

Misschien wil je graag wat reviews lezen over dit bedrijf voor je een bestelling wil plaatsen bij de shop. Wanneer je de term Smartphoto review ingeeft op Google, dan vind je bijvoorbeeld op Trustpilot de ervaringen terug van deze shop. Hier zie je dat de gemiddelde klanttevredenheid 4,6/5 is. Deze ervaring is gebaseerd op meer dan 18000 ervaringen. Dit is een zeer hoge gemiddelde score, zeker gebaseerd op meer dan 18000 ervaringen! Er zijn natuurlijk heel veel ervaringen van mensen, maar wat er vaak naar boven kwam is dat ze zo positief zijn over de kwaliteit van de producten, de snelle levering, het feit dat de cadeaus uniek zijn… De grootste werkpunten van deze shop blijken dan weer dat sommigen toch foto’s ontvangen die niet van de beste kwaliteit blijken te zijn, vertraagde levering, een kortingscode die niet meer geldig zou zijn… Wel is het zo dat Smartphoto probeert te reageren op deze negatieve reviews door een aanbod door te sturen naar de getroffen klanten. Klanttevredenheid blijkt dus zeer belangrijk te zijn voor hen.

Op Google zijn er ook andere reviews te vinden wanneer je zoekt op Smartphoto review. Vele reviews zullen hetzelfde zeggen. Soms liggen de gemiddelde scores wat lager dan de gemiddelde score van 4,6/5 zoals bij Trustpilot, maar dit gaat dan over een score die gebaseerd is op een minder aantal reviews. Het is zeker de moeite waard om zelf even door te nemen en zelf te beslissen of dit al dan niet iets voor jou kan zijn.

Bekijk deze Smartphoto video

Ontdek deze Smartphoto video.