Smart Tv Achteraf Of In Termijnen Betalen

Smart Tv Achteraf Of In Termijnen Betalen

Een smart tv is een term die de laatste jaren een opmars heeft gemaakt. In essentie betekent smart tv dat je een intelligente televisie hebt die kan verbonden worden met het internet. Deze verbinding kan zowel draadloos via WLAN of aan de hand van een ethernetkabel gebeuren. Een smart tv is dus een aanduiding die niet per se met de kwaliteit van het beeld of van het geluid te maken heeft. Je vindt bij Somashome, Mediamarkt, Grover en een aantal andere aanbieders dan ook smart tv’s in zo goed als elke prijsklasse. Ben jij op zoek naar een dergelijke televisie? Dan kan je het bedrag meteen op tafel leggen. Je kunt er echter voor kiezen om jouw smart tv achteraf te betalen of om jouw mart tv in termijnen te betalen. Hoe dat werkt ontdek je hier.

Bekijk direct:

Een smart tv achteraf of in termijnen betalen?

Wil je jouw smart tv achteraf betalen of jouw smart tv in termijnen betalen? Dan verloopt het hele proces bij Somashome via dezelfde betaaldienst genaamd Tinka. Tinka is begonnen als een inhouse project van Somashome om deze opties op een veilige en overzichtelijke manier uit te voeren. Vandaag de dag is het echter een volledig op zichzelf staande onderneming. Je kunt de diensten van Tinka bereiken door de app op iOs of Android te downloaden of door te surfen naar Mijn Tinka op jouw profiel bij Somashome. Dan zie je ook meteen of je in aanmerking komt voor AfterPay of voor het gespreid betalen.

Wanneer kan je jouw smart tv niet op afbetaling kopen?

Zie je bij de aankoop dat je niet in staat bent om jouw smart tv achteraf te betalen of in termijnen af te lossen? Dan kunnen hier enkele redenen voor zijn. De eerste en belangrijkste reden is dat je een nieuwe klant van Somashome bent. Nieuwe klanten kunnen bij de eerste aankoop nog geen gebruik maken van deze opties. Dat kan dus pas nadat je een profiel hebt aangemaakt en bij de tweede aankoop. Een andere mogelijke reden is dat je kampt met een betaalachterstand van meer dan 35 dagen. Als je koopt via AfterPay is een laatste mogelijke reden dat je bij de 5% meest retournerende klanten hoort. Hier kom je echter enkel terecht als je in de afgelopen 12 maanden minstens 80% van jouw aankopen retour hebt gestuurd. In zo goed als alle andere situaties kan je dus jouw smart tv in termijnen betalen of via AfterPay regelen.

Smart tv met AfterPay: de financiële kant

Als je een smart tv op afbetaling koop of jouw smart tv met AfterPay regelt dan betaal je dus via Tinka. Bij gespreid betalen vereffen je meteen een eerste maandelijkse betaling via iDeal, ApplePay of met de kredietkaart. Gespreid betalen zijn dus maandelijkse aflossingen. Kies je voor achteraf betalen? Dan betaal je ten laatste 14 dagen na de aankoop jouw factuur via opnieuw iDeal, ApplePay of per kredietkaart. Wat de kosten betreft betaal je bij AfterPay geen extra kosten. Je vereffent gewoon het openstaande saldo. Bij gespreid betalen betaal je een rentevoet van 14.9% op het openstaande krediet op jaarbasis. De exacte extra kosten die je hierbij maakt kan je op eender welk moment via Tinka controleren.

Een smart tv op afbetaling: goed om te weten

Kies je ervoor om een smart tv in termijnen te betalen? Dan zijn er nog een aantal praktische zaken die je best in het achterhoofd kunt houden. Zo ben je wettelijk verplicht om bij kredieten met een totaalbedrag boven de 1000 euro jouw woonlasten en inkomen voor te leggen. Deze documenten kan je via de Tinka-app of via jouw persoonlijke account op Tinka.nl uploaden. Sluit je een krediet af boven de 250 euro om jouw smart tv aan te kopen? Dan moet Tinka dit krediet verplicht laten registreren bij het BKR. Vanaf je voldoende hebt afgelost en het bedrag onder de 250 euro duikt zal Tinka jouw krediet automatisch afmelden. Wat de betaling zelf betreft ten slotte: je kiest zelf hoeveel je maandelijks aflost van het openstaande bedrag. Zo lang je elke maand minstens 2% van jouw krediet aflost en ten minste 8 euro aflost heb je volledig de vrije hand erin!

bekijk video: Smart Tv Achteraf Of In Termijnen Betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Smart Tv Achteraf Of In Termijnen Betalen

Vaak gestelde vragen over smart tv achteraf of in termijnen betalen

#1 Kan ik bij Mediamarkt een smart tv op afbetaling kopen?

Bij MediaMarkt kun je jouw Smart TV gemakkelijk in maandelijkse termijnen betalen. Vraag daarvoor de MediaMarkt betaalkaart aan, die gekoppeld is aan een doorlopend krediet van Santander Bank. Je kunt de betaalpas gewoon als pinpas gebruiken. Santander controleert vooraf je inkomsten en vaste lasten en ook die van je partner. De rente is 12,5% op het openstaande bedrag. Je kiest zelf de looptijd en je kunt altijd sneller aflossen of meer betalen dan afgesproken. Binnen 7 dagen weet je of jij van de betaalkaart gebruik mag gaan maken.

#2 Hoe werkt gespreid betalen bij BCC voor een smart televisie?

Bij BCC vind je een groot aanbod aan smart tv’s en je kunt er in termijn betalen via Tinka. Je kiest eerst in hoeveel termijnen je aflost en je betaalt geen administratiekosten voor het krediet. De rente is 9,9% per jaar over het openstaande bedrag en maandelijks betaal je een minimale aflossing van 2% of €8,- De looptijd is tussen de zes en de 24 maanden. Bij een aankoop boven de €1.000,- is het aanleveren van inkomstengegevens verplicht en voert Tinka een registratie bij het BKR uit. Je kunt vooraf bij BCC online een snelle check doen, zodat je meteen weet of je voor gespreid betalen in aanmerking komt.

#3 Ik zoek een smart tv op afbetaling zonder financiering of BKR.

Wil je een Smart TV op afbetaling zonder BKR toets? Huur of lease hem dan tegen een lage prijs per maand bij Grover.com. Grover heeft meer dan 240 modellen in het assortiment, van topmerken als Sony, Philips, Samsung en Panasonic. Dankzij de handige deals huur je al een Smart TV voor minder dan €30,- per maand. Reparatiekosten zijn tot 90% verzekerd en na afloop stuur je de tv onbeschadigd gewoon weer terug naar Grover, of je gaat in op het aanbod van Grover om het toestel voor een aantrekkelijke prijs over te nemen.

#4 Kan ik mijn smart tv achteraf betalen met SprayPay?

Met SprayPay kun je bij een select aantal winkels je Smart tv op afbetaling kopen. Kies de winkel van je keuze en bestel de Smart tv die je graag wil hebben. Bij het afrekenen start je de aanvraag bij SprayPay en als deze wordt goedgekeurd, wordt je bestelling meteen afgerekend. Dit weet je binnen enkele seconden. Je kiest zelf je aflossingsperiode en je kunt bij SprayPay handig je maandbedrag en het maximale aankoopbedrag berekenen. Je kunt maximaal €10.000,- besteden en ervoor kiezen om binnen 12, 18, 24 of 36 maanden terug te betalen. Eerder aflossen kan zonder boete of extra kosten.

#5 Hoe kan ik mijn smart tv achteraf betalen met Klarna?

Bij Klarna heb je een ruime keuze aan winkels die de mogelijkheid bieden om je nieuwe Smart tv achteraf te betalen, zoals Beryl Media Philips en Samsung. Je kunt rechtstreeks de televisie van je favoriete merk bestellen. Via Klarna kun je betaling van je aankoop tot 30 dagen uitstellen, waardoor je een prima garantie hebt om te testen of alles goed functioneert en voldoet aan jouw wensen. Je activeert je Klarna-account via de app op je telefoon. Kies voor betalen met Klarna in de webshop, vul bij de eerste aankoop je IBAN in en reken af. Je krijgt uiteraard een bevestiging van Klarna welke aankoop je hebt gedaan en of deze geslaagd is.

#6 Kan ik bij Otto een Smart tv ook in termijnen betalen?

Bij Otto vind je meer dan 200 Smart tv’s in het assortiment, met prijzen van €165,- tot meer dan €8.000,- voor een scherm van ruim 2 meter diagonaal! Betalen kan bij Otto gemakkelijk in termijnen, dankzij hun uitgebreide en veilige service. Met de rekenhulp ontdek je snel hoeveel jouw nieuwe televisie je per maand kost en of deze binnen het toegestane budget van maximaal €5.000,- valt. Otto controleert je maandelijkse inkomsten en uitgaven en als je de financiering eenmaal hebt afgesloten kun je binnen de ruimte ook nog zelf geld overmaken naar je bankrekening. Otto berekent een rente van 12%.