Smart Tv Achteraf Of In Termijnen Betalen

Smart tv achteraf of In termijnen Betalen

Een smart tv is een aanduiding die niet per se met de kwaliteit van het beeld of van het geluid te maken heeft. Je vindt bij Somashome, Mediamarkt, Grover en een aantal andere aanbieders smart tv’s in zo goed als elke prijsklasse. Ben je op zoek naar een dergelijke televisie? Dan kun je het bedrag meteen op tafel leggen. Je kunt er echter voor kiezen om jouw smart-tv achteraf te betalen of om jouw smart tv in termijnen te betalen. Hoe dat werkt, ontdek je hier.

Smart tv achteraf of In termijnen Betalen in het kort

Hier kun je op afbetaling kopen:

 • Bij Somashome vind je 150+ smart tv's die je achteraf of in termijnen kunt betalen met Spraypay, Payin3, Riverty of Klarna
 • Tv Outlet heeft meer dan 400 smart tv's in het assortiment. Hier betaal je flexibel met in3, Spraypay of Creditclick
 • Bij, Kinq, EP en Expert kun je in maximaal 3 termijnen betalen zonder dat je BKR-geregistreerd wordt.
 • Je kunt er ook voor kiezen om een Smart tv te huren via bijvoorbeeld Skala of Grover. Je wordt dan alleen geen eigenaar van de tv.

Hier kun je achteraf betalen:

 • Bij Mediamarkt kun je sinds begin 2024 niet langer met Santander betalen. Klarna is nog wel een optie voor achteraf betalen
 • Bij de bovenstaande webshops kun je vrijwel ook altijd achteraf betalen, binnen 14 of 30 dagen.
Dit is waar je op moet letten:
 1. Zorg dat je altijd op tijd bent met je maandelijkse aflossing. Te laat betalen kan veel rente- en incassokosten opleveren.
 2. Smart tv's zijn er tegenwoordig al onder de €250,-. Als je niet perse een hele grote tv nodig hebt overweeg dit dan zodat je geen BKR-registratie krijgt.

Een smart tv achteraf of in termijnen betalen?

Je kunt een smart tv op afbetaling kopen bij verschillende online winkels en fysieke verkooppunten. We deden onderzoek naar de verschillende opties en ontdekten precies waar jij als consument rekening mee moet houden.Hier zijn enkele opties voor je:

 • Somashome.nl: Bij SomasHome kun je een Smart tv betalen in 4 termijnen: 1/4 nu en de rest op dag 30, 60 en 90. Dit biedt 0% rente en geen BKR-registratie. Eerder aflossen is mogelijk en gratis. Je kunt ook met Payin3, Klarna, Riverty of Spraypay betalen.
 • Mediamarkt: MediaMarkt biedt de mogelijkheid om een tv op afbetaling te kopen en terug te betalen in maandelijkse aflossingen. In Belgie bieden een MediaMarkt Mastercard aan met een promotionele debetrentevoet voor financieringen. Voor Nederlands geldt dat ze gestopt zijn met de samenwerking met Santander, maar dat je nog wel achteraf kunt betalen met Klarna.
 • TV Outlet: Bij TV Outlet kun je betalen in 3 tot 36 termijnen, afhankelijk van wat jou het beste uitkomt. Ze bieden een breed assortiment aan elektronica, waaronder smart tv’s.
 • Krëfel: Bij Krëfel kun je gebruikmaken van de Krëfel Budget Card Maestro om je aankopen met maandelijkse aflossingen te betalen
 • Vanden Borre: Voor onze Belgische bezoekers geldt: Bij Vanden Borre kun je in de fysieke winkels je aankopen gespreid over enkele maanden betalen via verkoop op afbetaling.
 • Expert: Bij Expert heb je een ruim assortiment Smart tv’s van o.a. de merken Samsung en Philips. Je betaalt achteraf of in 3 termijnen met Klarna.
 • Otto: Biedt je de mogelijkheid om meer dan 200 smart tv’s in het assortiment in termijnen te betalen. Otto controleert je maandelijkse inkomsten en uitgaven en berekent een rente van 15% op de financiering. Bij iedere televisie op de website staat een linkje naar de rekenhulp, zodat je je maandbedrag kunt berekenen.
 • EP.nl: Biedt de mogelijkheid om een nieuwe smart televisie te betalen in 3 termijnen via de betaaloptie In3.

Hoe werkt het bij Somashome

Omdat Somashome een uitgebreid assortiment heeft met televisie en de meeste flexibele betaalmethoden aanbiedt, leggen we je hier stap voor stap uit hoe het werkt en welke opties je hebt.

Smart tv gespreid betalen bij Somashome

SprayPay

Looptijd: Je kunt kiezen voor een betalingsperiode van 12, 18, 24 of 36 maanden.Voorwaarden: Geschikt voor aankopen tussen €250,- en €5000,-. SprayPay voert een beoordeling uit op basis van verschillende factoren, waarbij goedkeuring vaak direct wordt verleend. Je kunt eerder aflossen of extra betalingen doen zonder boetes.

in3

Looptijd: Betaling wordt verdeeld over 3 termijnen zonder rente.Voorwaarden: Geen BKR-registratie en direct genieten van de aankoop. De eerste betaling vindt plaats tijdens het afronden van de bestelling, gevolgd door de tweede en derde betaling na respectievelijk 30 en 60 dagen

Klarna

Looptijd: Betaling in 3 maandelijkse termijnen met 0% rente en geen BKR-registratie.Voorwaarden: Beschikbaar voor bestellingen tussen €35 en €3.000. Eerder aflossen is mogelijk en gratis

Alma

Looptijd: Betaling in 4 maandelijkse termijnen met 0% rente en geen BKR-registratie.Voorwaarden: Geschikt voor bestellingen tussen €50 en €3.000. Eerder aflossen is mogelijk en gratis

Klarna (Achteraf Betalen)

Looptijd: Betaling binnen 30 dagen na verzending.Voorwaarden: Geen extra kosten of rente. Geschikt voor bestellingen tussen €35 en €3.000

Let op: Als je niet op tijd betaalt kunnen incassokosten in rekening worden gebracht. Deze bedragen maximaal 15% over openstaande bedragen tot €2.500, 10% over de daaropvolgende €2.500, en 5% over de volgende €5.000.

Wanneer kan je jouw smart tv niet op afbetaling kopen?

Zie je bij de aankoop dat je niet in staat bent om jouw smart tv achteraf te betalen of in termijnen af te lossen? Dan kunnen hier enkele redenen voor zijn. De eerste en belangrijkste reden is dat je een nieuwe klant van Somashome bent. Nieuwe klanten kunnen bij de eerste aankoop nog geen gebruik maken van deze opties. Dat kan dus pas nadat je een profiel hebt aangemaakt en bij de tweede aankoop. Een andere mogelijke reden is dat je kampt met een betaalachterstand van meer dan 35 dagen. Als je koopt via AfterPay is een laatste mogelijke reden dat je bij de 5% meest retournerende klanten hoort. Hier kom je echter enkel terecht als je in de afgelopen 12 maanden minstens 80% van jouw aankopen retour hebt gestuurd. In zo goed als alle andere situaties kan je dus jouw smart tv in termijnen betalen of via AfterPay regelen.

Smart tv met AfterPay: de financiële kant

Als je een smart tv op afbetaling koop of jouw smart tv met AfterPay regelt dan betaal je dus via Tinka. Bij gespreid betalen vereffen je meteen een eerste maandelijkse betaling via iDeal, ApplePay of met de kredietkaart. Gespreid betalen zijn dus maandelijkse aflossingen. Kies je voor achteraf betalen? Dan betaal je ten laatste 14 dagen na de aankoop jouw factuur via opnieuw iDeal, ApplePay of per kredietkaart. Wat de kosten betreft betaal je bij AfterPay geen extra kosten. Je vereffent gewoon het openstaande saldo. Bij gespreid betalen betaal je een rentevoet van 14.9% op het openstaande krediet op jaarbasis. De exacte extra kosten die je hierbij maakt, kun je op eender welk moment via Tinka controleren.

Een smart tv op afbetaling: goed om te weten

Kies je ervoor om een smart tv in termijnen te betalen? Dan zijn er nog een aantal praktische zaken die je best in het achterhoofd kunt houden. Zo ben je wettelijk verplicht om bij kredieten met een totaalbedrag boven de 1000 euro jouw woonlasten en inkomen voor te leggen. Deze documenten kun je via de Tinka-app of via jouw persoonlijke account op Tinka.nl uploaden. Sluit je een krediet af boven de 250 euro om jouw smart tv aan te kopen? Dan moet Tinka dit krediet verplicht laten registreren bij het BKR. Vanaf je voldoende hebt afgelost en het bedrag onder de 250 euro duikt, zal Tinka jouw krediet automatisch afmelden. Wat de betaling zelf betreft ten slotte: je kiest zelf hoeveel je maandelijks aflost van het openstaande bedrag. Zo lang je elke maand minstens 2% van jouw krediet aflost en ten minste 8 euro aflost, heb je volledig de vrije hand erin!

bekijk video: Smart Tv Achteraf Of In Termijnen Betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Smart Tv Achteraf Of In Termijnen Betalen

Vaak gestelde vragen over smart tv achteraf of in termijnen betalen

#1 Kan ik bij Mediamarkt een smart tv op afbetaling kopen?

Bij MediaMarkt kun je jouw Smart TV gemakkelijk in maandelijkse termijnen betalen. Vraag daarvoor de MediaMarkt betaalkaart aan, die gekoppeld is aan een doorlopend krediet van Santander Bank. Je kunt de betaalpas gewoon als pinpas gebruiken. Santander controleert vooraf je inkomsten en vaste lasten en ook die van je partner. De rente is 12,5% op het openstaande bedrag. Je kiest zelf de looptijd en je kunt altijd sneller aflossen of meer betalen dan afgesproken. Binnen 7 dagen weet je of jij van de betaalkaart gebruik mag gaan maken.

#2 Ik zoek een smart tv op afbetaling zonder financiering of BKR.

Wil je een Smart TV op afbetaling zonder BKR toets? Huur of lease hem dan tegen een lage prijs per maand bij Grover.com. Grover heeft meer dan 240 modellen in het assortiment, van topmerken als Sony, Philips, Samsung en Panasonic. Dankzij de handige deals huur je al een Smart TV voor minder dan €30,- per maand. Reparatiekosten zijn tot 90% verzekerd en na afloop stuur je de tv onbeschadigd gewoon weer terug naar Grover, of je gaat in op het aanbod van Grover om het toestel voor een aantrekkelijke prijs over te nemen.

#3 Kan ik mijn smart tv achteraf betalen met SprayPay?

Met SprayPay kun je bij een select aantal winkels je Smart tv op afbetaling kopen. Kies de winkel van je keuze en bestel de Smart tv die je graag wil hebben. Bij het afrekenen start je de aanvraag bij SprayPay en als deze wordt goedgekeurd, wordt je bestelling meteen afgerekend. Dit weet je binnen enkele seconden. Je kiest zelf je aflossingsperiode en je kunt bij SprayPay handig je maandbedrag en het maximale aankoopbedrag berekenen. Je kunt maximaal €10.000,- besteden en ervoor kiezen om binnen 12, 18, 24 of 36 maanden terug te betalen. Eerder aflossen kan zonder boete of extra kosten.

#4 Hoe kan ik mijn smart tv achteraf betalen met Klarna?

Bij Klarna heb je een ruime keuze aan winkels die de mogelijkheid bieden om je nieuwe Smart tv achteraf te betalen, zoals Beryl Media Philips en Samsung. Je kunt rechtstreeks de televisie van je favoriete merk bestellen. Via Klarna kun je betaling van je aankoop tot 30 dagen uitstellen, waardoor je een prima garantie hebt om te testen of alles goed functioneert en voldoet aan jouw wensen. Je activeert je Klarna-account via de app op je telefoon. Kies voor betalen met Klarna in de webshop, vul bij de eerste aankoop je IBAN in en reken af. Je krijgt uiteraard een bevestiging van Klarna welke aankoop je hebt gedaan en of deze geslaagd is.

#5 Kan ik bij Otto een Smart tv ook in termijnen betalen?

Bij Otto vind je meer dan 200 Smart tv’s in het assortiment, met prijzen van €165,- tot meer dan €8.000,- voor een scherm van ruim 2 meter diagonaal! Betalen kan bij Otto gemakkelijk in termijnen, dankzij hun uitgebreide en veilige service. Met de rekenhulp ontdek je snel hoeveel jouw nieuwe televisie je per maand kost en of deze binnen het toegestane budget van maximaal €5.000,- valt. Otto controleert je maandelijkse inkomsten en uitgaven en als je de financiering eenmaal hebt afgesloten kun je binnen de ruimte ook nog zelf geld overmaken naar je bankrekening. Otto berekent een rente van 12%.

#6 Hoe en waar kan ik een Samsung smart tv op afbetaling kopen?

Bij Somashome, Expert, Tvoutlet.tv vind je de meeste Samsung smart tv's i.c.m. flexibele betaalmethoden. Bij Expert kun je achteraf of in 3 termijnen betalen. Bij Somashome en tv outlet ook in meer dan 3 termijnen, waarbij je dan rente betaalt en BKR geregistreerd wordt.

#7 Ik ben op zoek naar de Philips 43pus7608/12 en wil deze achteraf betalen, hoe doe ik dit?

Je kunt de 43pus7608/12 o.a. achteraf of in termijnen betalen bij Art & Craft. Je betaalt dan met Payin3.

#8 Ik ben op zoek naar een 8k tv. waar zijn deze verkrijgbaar

Qled 8k tv's zijn verkrijgbaar bij o.a. Coolblue en Mediamarkt. Bij Mediamarkt kun je een 8k tv achteraf betalen met Klarna. Wil je liever huren? Bij Skala vind je 4k ultra HD tv's die ook erg goed beeld hebben.