Sieraden op afbetaling

Sieraden op afbetaling

Sieraden hebben iets magisch. Ze kunnen je keer op keer betoveren. Sieraden worden gemaakt van allerlei bijzondere materialen. Er zijn velen sieraden met verschillende designs. Er zijn golven van trendy sieraden die enkel en alleen één seizoen gedragen kunnen worden. Daarna zijn ze ‘uit’ en kan menig modeminnend persoon er niet meer mee gezien worden. Daarnaast zijn er talloze tijdloze sieraden. Mooie modellen, materialen van duurzame kwaliteit. Smaken verschillen, dat staat buiten kijf.

Bekijk direct:

De één houdt van goud, de ander houdt van zilver. De één houdt van parels, weer een ander houdt van de exclusiviteit van diamanten. Mannen kiezen al snel voor zilver en edelmetaal. Vrouwen houden over het algemeen toch meer van glimmende edelstenen. Jong en oud, man of vrouw, iedereen heeft wel een sieraad die bijzonder is of een symbolische waarde heeft. Sieraden van goede kwaliteit en van duurzame materialen worden niet zomaar aangeschaft, vaak betreft het een investering. Een investering voor altijd en soms is deze investering zelfs om het sieraad door te geven aan de volgende generatie. Een investering waar over wordt nagedacht. Het is fijn om te weten dat het niet altijd nodig is om de investering in één keer te moeten voldoen. Het is namelijk mogelijk om sieraden niet direct, maar op afbetaling aan te schaffen.

Sieraden op afbetaling kopen

Sieraden op afbetaling kopen is een makkelijke manier om toch nu al een mooi sieraad aan te schaffen. Er worden van tevoren duidelijke afspraken gemaakt. U weet waar u aan toe bent. Stel dat u uzelf of uw partner wilt belonen of een bijzondere gebeurtenis wilt vieren. Een speciaal sieraad voor een speciaal moment. Dat gunt u uzelf en uw geliefde toch ook?

Sieraden in termijnen betalen

Stel dat u zich gaat verloven of misschien wel gaat trouwen. U bent dan op zoek naar een duurzaam sieraad voor altijd. Naast alle- vaak hoge- kosten voor een verlovingsfeest of bruiloft is het toch mooi als u de sieraden later kan betalen. Gemakkelijk de sieraden in termijnen betalen. Er worden van tevoren goede afspraken gemaakt over de vaste termijn bedragen en de looptijd. U heeft er geen omkijken meer naar. Iedere maand een vast bedrag betalen, het is heel eenvoudig. Het is altijd mogelijk om de keuze te maken om sneller af te lossen. Het allergrootste voordeel is natuurlijk dat u gelijk de eigenaar bent van het sieraad!Een prachtig sieraad nu aanschaffen en later betalen, het is nu mogelijk middels betaling in termijnen. Wenst u hier meer informatie over? U vindt het hier!

bekijk video: Sieraden op afbetaling

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Sieraden op afbetaling

Vaak gestelde vragen over sieraden op afbetaling

#1 Zijn sieraden ook achteraf in termijnen te betalen?

Niet iedere juwelier zal bereid zijn dure sieraden te verkopen, zonder dat het geld ontvangen is. Toch zijn er mogelijkheden om achteraf in termijnen te betalen. Bij Bouman Online vind je een grote collectie sierraden van bekende merken als Buddha to Buddha, Blush en Fope Gioielli. Je kunt deze gewoon online bestellen en met In3 tot €5.000,- gespreid betalen. In dat geval betaal je eenderde van het aankoopbedrag online en de andere twee termijnen na 30 en 60 dagen. In3 controleert vooraf je identiteit en je bankrekening, maar omdat het geen financiering betreft, betaal je geen rente en vindt er ook geen BKR-toets plaats.

#2 Kan ik bij Zinzi ook achteraf betalen?

Wanneer je online een sieraad koopt, kan het altijd zijn dat je net de verkeerde maat hebt besteld of dat het sieraad er in het echt anders uitziet dan op de foto. In dat geval wil je graag veilig je aankoop doen en ook weer terug kunnen sturen, wanneer het toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Bij Zinzi kun je daarom met Riverty achteraf betalen. Maak een account aan bij Riverty en wanneer jouw identiteit en bankrekening geverifieerd zijn kun je afrekenen. Riverty stuurt jou een factuur die je binnen 30 dagen moet betalen. Heb je al een account, dan kun je in plaats van €200,- tot €400,- aan sierraden bestellen bij Zinzi.

#3 Waar vind ik mannensieraden, die ik in termijnen kan betalen?

Bij Lucardi Juweliers vind je een groot aanbod aan heren sieraden, zoals armbanden, ringen, oorbellen, gouden en zilveren kettingen en horloges. De prijs voor een gouden ketting kan oplopen tot meer dan €2.500,- en in dat geval is het fijn, als je achteraf in termijnen kunt betalen. Dat kan bij Lucardi Juweliers in één termijn als je lid bent van Klarna of Riverty, of in drie maandelijkse termijnen via In3. Betaling in termijnen is alleen mogelijk bij aankopen tussen de €100,- en €3.000. Je betaalt een vergoeding van 0.25% over het totaalbedrag. De eerste termijn betaal je bij bestelling, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn 60 dagen na aankoop. Zo geniet je nu al van jouw prachtige nieuwe sierraad en komt de betaling pas veel later.

#4 Kan ik mijn zonnebril ook achteraf betalen?

Bij zonnebrillen.com is dat geen probleem. Je vindt er een grote collectie topmerken zoals Rayban, Person, Dolce&Gabbana, Tom Ford en Gucci. Kies de zonnebril die bij je past of bestel er een paar, die je thuis wil passen. De brillen die je weer terugstuurt, betaal je liever niet, dus daarom kies je voor achteraf betalen met Riverty. Zorg dat je een account hebt bij Riverty en kies bij afrekenen voor betalen met Riverty. Zij schieten de bril voor en jij betaalt aan Riverty binnen 30 dagen. In de handige app heb je altijd inzicht in je openstaande bedragen en je betaalgedrag.

#5 Waar kan ik sieraden achteraf betalen met Billink?

Billink is een betaaldienst waar veel winkels gebruik van maken. Bij Kaya Sierraden vind je een groot aanbod aan armbanden, kettinkjes, ringen en oorbellen en je kunt tot €500,- achteraf met Billink betalen. Op het moment dat je de bestelling afrondt, worden je gegevens in enkele seconden gecontroleerd door Billink. Vervolgens ontvang je de factuur zodat je de betaling binnen de Billink-termijn kunt voldoen. Voor deze service brengt Kaya Sieraden geen kosten in rekening.

#6 Kan ik sierraden van Blokker achteraf betalen?

Sieraden koop je bij Blokker! Je vindt er tal van te gekke, kleurrijke en vrolijke sierraden voor tieners, tegen betaalbare prijzen. Leuk voor een verkleedfeest of disco-party. Gelukkig kun je bij Blokker veilig bestellen en betalen en reken je, wanneer jij dat wil, je bestelling pas later af met Riverty. Het handigste is, als je al een Riverty account hebt, want meestal kun je meer besteden wanneer je al eens een succesvolle aankoop met Riverty hebt gedaan. Je mag tot €400,- shoppen, de kosten zijn €1,99 per transactie en je betaalt Riverty binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.