Samsung Galaxy S23 in termijnen betalen

Samsung Galaxy S24 in termijnen betalen

Op deze pagina ontdek je hoe je een Samsung Galaxy S23 of S24 in termijnen betaalt. Je hebt de keuze tussen een financiering, een abonnement of je toestel huren.

Bekijk direct:

Samsung Galaxy S23 in met T-Mobile Abonnement bij Odido.nl

Odido.nl biedt de Samsung Galaxy S23 aan in combinatie met een T-Mobile abonnement. Verschillende abonnementsopties zijn beschikbaar, beginnend vanaf €38,00 per maand.

Abonnementsopties

  • Diverse databundels beschikbaar, van basis tot onbeperkt internet.
  • Opties voor verschillende belminuten, inclusief onbeperkt bellen.
  • Mogelijkheid om te kiezen voor een abonnement met of zonder BKR-registratie.

Voordelen

Geniet van het uitgebreide 5G-netwerk van T-Mobile met een breed scala aan abonnementsopties, passend bij verschillende behoeften en budgetten.

Samsung Galaxy S24 in termijnen betalen in het kort

Hier kun je op afbetaling kopen:

  • Een Samsung Galaxy S24 koop je op afbetaling met een abonnement via Providers als KPN, Odido en Vodafone. Je krijgt dan wel een BKR-registratie. Het voordeel is dat je geen rente betaalt.
  • Zonder abonnement koop je een S24 los toetstel in termijnen via bijvoorbeeld TV outlet. Als je in meer dan 3 termijnen wil betalen dan ga je wel rente betalen.
  • Je kunt ook gaan voor huren via bijvoorbeeld Grover. Via deze constructie krijg je geen BKR- registratie, maar de telefoon is dan ook niet jouw eigendom.

Hier kun je achteraf betalen:

  • Bij Mediamarkt of Paradigit kun je via Klarna betalen. Je betaalt dan het volledige bedrag na 30 dagen achteraf.
Dit is waar je op moet letten:
  1. Ga geen lening of abonnement aan als je binnenkort een huis wil kopen. Dit zal altijd ten koste gaan van de hoogte van de hypotheek die je kunt krijgen.
  2. Hoe langer je met je telefoon doet, hoe lager de gemiddelde maandelijkse kosten. Overweeg bijvoorbeeld om je oude telefoon te laten repareren. Ook kun je gaan voor een iets ouder model zoals de Galaxy s23 zodat je goedkoper uit bent.

bekijk video: Samsung Galaxy S24

Deze review van de Samsung S24 vonden wij zeer de moeite waard. Tweakers legt hierin uit wat de Samsung S24 de moeite waard maakt om te kopen.

Veelgestelde vragen over Samsung S24

#1 Kan ik de Samsung Galaxy S24 Ultra kopen zonder direct het volledige bedrag te betalen?

Ja, je kunt de Samsung Galaxy S24 Ultra aanschaffen zonder direct het volledige bedrag te betalen door gebruik te maken van gespreide betalingsopties bij aanbieders zoals Tvoutlet.tv, waar je kunt kiezen voor Spraypay of Payin3.

#2 Hoe kan ik de Samsung Galaxy S24 Plus achteraf betalen?

Je kunt de Samsung Galaxy S24 Plus achteraf betalen bij Mediamarkt.nl door gebruik te maken van Klarna. Dit stelt je in staat om binnen 30 dagen na aankoop te betalen, waardoor je het toestel direct kunt ontvangen en gebruiken terwijl je de betaling uitstelt.

#3 Kan ik de Samsung Galaxy S24 Ultra financieren zonder rente te betalen?

Ja, je kunt de Samsung Galaxy S24 Ultra financieren zonder rente te betalen. Bijvoorbeeld, bij Odido betaal je voor een toestelkrediet altijd 0% rente, ongeacht of je het bedrag in één keer of in termijnen betaalt.

#4 Wat zijn de voordelen van het afsluiten van een abonnement voor de Samsung Galaxy S24 via Odido?

Een abonnement voor de Samsung Galaxy S24 via Odido biedt verschillende voordelen, zoals een gratis Galaxy Watch6 LTE 40mm bij het abonnement, en de mogelijkheid om te kiezen voor een goedkoopste abonnement met 10 GB data en 120 belminuten voor €42,50 per maand

#5 Hoe werkt gespreid betalen voor de Samsung Galaxy S24 bij Orange in Belgie, en wat zijn de voorwaarden?

Bij Orange kun je gespreid betalen voor de Samsung Galaxy S24 door een lening op afbetaling af te sluiten. Je betaalt slechts een voorschot van €9 en neemt je smartphone direct mee naar huis. De rest van het bedrag betaal je in termijnen terug tegen 0% rente, en je kunt zelf het tempo van terugbetalen bepalen