Samsung Buds Afterpay Of Klarna

Samsung Buds Afterpay Of Klarna

Deze pagina toont je hoe je Samsung Buds op afbetaling kunt aanschaffen. Leer over aanbieders zoals Expert en Mediamarkt en hun betalingsplannen. Geniet van hoogwaardig geluid zonder het volledige bedrag direct te betalen.

bekijk video: Samsung Buds Afterpay Of Klarna

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Samsung Buds Afterpay Of Klarna

Vaak gestelde vragen over Samsung buds afterpay of klarna

#1 Is het ook mogelijk om Samsung Galaxy buds op afbetaling te kopen?

Een beetje telefoon kan tegenwoordig niet meer zonder een paar draadloze oordopjes. Nooit meer draadjes die een compleet eigen leven lijken te leiden ontwarren voor je onderweg of waar dan ook je muziek kan luisteren of reels kan kijken. Snel bijpassende Samsung Galxy Buds nodig voor je telefoon maar komt het even niet zo goed uit die extra kosten in 1 keer te betalen? Bij Mediamarkt kun je draadloze oordopjes op afbetaling kopen via Santander Consumer Finance. Via Grover.com is er ook nog de mogelijkheid om Samsung Buds op leasebasis te bestellen voor een klein maandelijks bedrag.

#2 Hoe werkt Samsung buds op afbetaling kopen bij Mediamarkt?

Draadloze oordopjes van Samsung op afbetaling kopen bij Mediamarkt kan eenvoudig via hun vaste kredietpartner Santander Costumer Finance. Door bij het afrekenen in de webshop of in de fysieke winkel aan te geven dat je in termijnen wil betalen ga een krediet aan tegen 10 % rente. Er komt dus wel een klein bedrag bovenop het totaal van de aankoopprijs. Via deze weg kan je wel makkelijk de betalingen over een langere periode laten spreiden en zonder omkijken maandelijks een termijn voldoen.

#3 Bij welke webshops kan ik mijn Samsung Galaxy Buds achteraf betalen?

Wil je de betaling van je nieuwe Samsung Galaxy Buds nog even 14 tot 30 dagen uitstellen? Of vind je het een veilig idee eerst het product te ontvangen voor je betaalt of wil je de draadloze oordopjes eerst bekijken in de rust van je eigen huis voordat je beslist? Daar zijn bij veel electronicazaken opties voor. Bij Mediamarkt, Expert en Beryl betaal je achteraf via Klarna. Achteraf betalen via Riverty Afterpay of Tinka doe je bij BCC.

#4 Wat zijn de opties als ik mijn Samsung Buds in Termijnen wil betalen maar daar liever geen BKR registratie voor wil krijgen?

Je nieuwe Samsung Buds liever niet in één smak betalen omdat dat even niet zo goed uit komt maar ben je bang dat een BKR-registratie je later in de weg kan gaan zitten? Let dan goed op. In de meeste gevallen zoals bij Mediamarkt ga je wel echt een kreciet aan en wordt dit geregistreerd zodat jij dit op een verantwoorde manier verspreid terug kunt betalen. Dit kan zeker echt voordelen hebben als je langer de tijd wil hebben om je aankoop af te lossen. Wil je toch zonder BKR-registratie lenen kijk dan bij Beryl voor de betaaloptie 'In3'.

#5 Wat zijn de betaalmogelijkheden voor acheraf of in termijnen betalen voor de Samsung Galaxy Buds via de website van Samsung?

Benieuwd hoe je in de webshop van Samsung zelf achteraf kunt betalen als je kiest om dicht bij de bron je 'In ear buds' aan te schaffen? Naast uitgestelde betaling via creditcard of Paypal kun je in de webshop van Samsung kun je eenvoudig achteraf betalen met Klarna. De factuur wordt dan via de app of email verstuurd en betaal je via een beveiligde link op het moment dat het jou uitkomt. Daarnaast kun je kiezen voor Samsung Private lease. Je kunt de draaloze oordoppen dan voor een klein maandbedrag gebruiken. Ze blijven eigendom van Samsung. Dit kan wel een fijne optie zijn als je graag afentoe upgrade naar een nieuwer model. Dat kan vaak na een half jaar.

#6 Kan ik ook Samsung Buds voor bij mijn telefoon of smartwatch kopen en deze in termijnen betalen via mijn creditcard?

Van plan Samsung Buds aan te schaffen en wil je deze met je creditcard betalen? Afspraken over het in termijnen aflossen van de uitgaven die je met je creditcard doet maak je vaak direct met de aanbieder van je creditcard. Flexibel betalen voor je Creditcard is echter zeker niet bij alle maatschappijen een optie. In Nederland zijn nog weining Webshops en winkels die met applicaties zoals Splitit of Paythen. Wel kun je als je echt in termijnen wil betalen bij steeds meer webshops terecht voor andere achteraf betaalmethodes.