PS4 op afbetaling

PS4 op afbetaling

Zit je even krap bij kas maar wil je iemand toch graag een PS4 cadeau doen? Of kun je niet wachten tot je de nieuwste games mag spelen, maar is je loon eigenlijk nog niet binnen? Dan kun de de PS4 natuurlijk ook gewoon op afbetaling kopen. Zo heb je het cadeau op tijd in huis en hoef je je niet meteen druk te maken over de rekening. Op Betaling.nl zie je precies bij welke winkels je de PS4 op afbetaling kunt kopen. Dat scheelt je een hoop uitzoekwerk!

Bekijk direct:

PS4 op afbetaling

Een PS4 is tegenwoordig immens populair. Met deze PlayStation beleef je games zoals je ze nog nooit hebt beleefd. Het apparaat is razendsnel waardoor je helemaal in de game gezogen wordt. En welke fanatieke gamer wil dat nu niet? Er komen steeds meer spellen beschikbaar voor de PlayStation 4 waardoor je elke dag een nieuwe game kunt uitproberen. De PS4 is zo ontwikkeld dat de gebruiker centraal staat. Je kunt gemakkelijk in contact komen met andere gamers. En zit je vast in een level? Met hun hulp kom je vanzelf weer verder. De PS4 is een perfect cadeau voor jong en oud. Maar ook bij jezelf staat de PlayStation 4 misschien wel hoog op je verlanglijstje. Gelukkig hoef je je nu niet meer druk te maken over je bankrekening. Want waarom zou je maanden gaan sparen als het gewoon mogelijk is om de PS4 in termijnen te betalen? Bekijk ook hoe je een PS5 in termijnen kunt betalen

Betaal je PS4 in termijnen

De PlayStation 4 is zijn investering waard. Wie vindt het nu niet leuk om met de PS4 andere gamers te verslaan? Kun je niet wachten tot je je eerste spel mag spelen, maak dan gebruik van een afbetalingsregeling. Er zijn tegenwoordig steeds meer webwinkels die de mogelijkheid bieden om hun producten in termijnen te betalen. Wil je weten welke winkels hier allemaal aan meedoen? Bij Betaling.nl staan al deze winkels en webshops vast voor je op een rij. Zo kun je bijvoorbeeld zakendoen met Mediamarkt of Somashome. Of misschien zijn er nog wel andere webshops die je een goede aanbieding doen. Bij al deze bedrijven krijg je een prima afbetalingsregeling die bij jouw budget past. Want je weet zelf natuurlijk het beste wat je maandelijks kunt missen. Met zo’n handige afbetalingsregeling is de aanschaf van een PS4 haalbaar voor elke portemonnee. Bekijk ook hoe je met je computer games speelt. Ontdek Game Pc op afbetaling.

Oriënteer je op een nieuwe PlayStation 4

Wil je een PS4 op afbetaling kopen, maar heb je geen zin om alle webwinkels af te struinen? Begin je zoektocht dan bij Betaling.nl. Je ziet in één oogopslag welke producten je allemaal op afbetaling kunt kopen en welke bedrijven dit mogelijk maken. Maar als je slim gaat shoppen, bestel je de PS4 natuurlijk niet bij het eerste de beste bedrijf dat je tegenkomt. Oriënteer je eerst op je nieuwe aankoop zodat je zeker weet dat je de juiste beslissing maak. Op deze manier weet je zeker dat je nieuwe PS4 een afbetalingsregeling waard is.

bekijk video: PS4 op afbetaling

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor PS4 op afbetaling

Vaak gestelde vragen over ps4 op afbetaling

#1 Wat zijn de mogelijkheden om een PS4 gameconsole te kopen als ik deze in 3 termijnen wil afrekenen?

In veel huishoudens is een gameconsul zoals de PS4 een onmisbaar tijdsverdrijf geworden. Bij grote electronicazaken zoals BCC en Electronic partner en bij Wehkamp kun je terecht als je een spelcomputer wil kopen en deze liever in meerdere termijnen wil afrekenen. BCC en Wehkamp hebben een contract met Tinka voor gespreid betalen. bij Electronic Partner kun je een aankoop in meerdere termijnen doen met In3. Daarnaast bestaat ook nog de optie een PS4 met spellen erbij te leasen via Grover.com

#2 Waar kan ik terecht als ik interesse heb om een PS4 spelconsole te kopen en zelf wil bepalen in hoeveel termijnen ik betaal?

Als grote gamefan kan de aankoop van een PS4 iets zijn waar je nog heel lang veel plezier van gaat hebben. Wil je de betaling van je spelcomputer over een aantal maanden spreiden omdat het anders met de games en controllers erbij wel een hele grote uitgave wordt in één keer dan kun je bij medimarkt zowel in de fysieke winkel als online kiezen voor betalen in termijnen via Santander Consumer Finance. Je betaalt dan in 12, 24, 36 of 48 maanden je speclomputer a terwijl je er meteen al van kunt genieten.

#3 Kan ik ook ergens een PS4 bestellen en deze achteraf betalen zonder dat ik hier een BKR registratie voor krijg?

Zo snel mogelijk de allerbeste klassieke en nieuwste spellen spelen op de PS4 spelcomputer?. Bedenk dat een BKR-registratie ook in je eigen belang gedaan wordt en dat als jij laat zien dat je nietjes je termijnen betaalt dit ook ook positief kan zijn voor je kredietwaardigheid. Via Klarna of Santander Consumer finance kun je in termijnen betalen. Dan zul je echter wel een (tijdelijke) BKR reistraiei krijgen. Betaal je in 1 x achteraf dan is dit niet het geval. Is registratie echt geen optie dan zou je nog een leasebedrijf kunnen overwegen.

#4 hoe werkt het bestellen van een PS4 spelcomputer met Klarna en bij welke webshops kan dit?

Bij enkele grotere webshops zoals BCC en Medimartk kun je via Klarna achteraf betalen. In plaats van direct af te rekenen ga je een betalingsverplichting aan waarbij je kunt kiezen om het bedrag in 1 keer te voldoen binnen 30 dagen na je aankoop. Daarnaast heb je ook nog de optie om in 3 termijnen te betalen. Je betaalt daar wel rente over. de betaling voldoe je via de App of via een link in de mail. Je wordt automatisch herinnert om op tijd te betalen zodat je dit niet kunt vergeten. Dat voorkomt problemen achteraf zodat jij gewoon lekker van je nieuwe playstation kunt genieten en iedereen verslaat bij het spelen van je favoriete games.

#5 Waar kan ik online een Playstation 4 bestellen als ik deze liever pas na ontvangst wil afrekenen en hoe gaat dit in zijn werking?

Vind je het aanschaffen van toch wel wat kostbaardere apparatuur zoals een Playstation 4 online toch wel een risico en wil je niet alleen aankoopbescherming, maar het liefst ook je nieuwe spelconsole eerst thuis uit kunnen pakken voordat je geld overmaakt? Wil jij iemand een playstation geven maar ben je er niet 100 % zeker van dat dit het juiste cadeau is? Dan is achteraf betalen met Klarna een prima optie. Dit kan bij grotere electronica webshops zoals mediamarkt en steeds meer andere webshops bieden ook dit soort afterpay mogelijkheden aan.