Parfum in termijnen betalen

Parfum in termijnen betalen

Je voelt je het beste als je weet dat je lekker ruikt. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat de mens zich zowel gelukkiger als aantrekkelijker voelt als we lekker ruiken. Ook denken we door lekker te ruiken te kunnen laten zien aan iedereen dat we ons hygiënisch gedragen. Je favoriete parfum opdoen kan bij dit alles perfect helpen. Een mooie uitkomst is dan dat je dit parfum in termijnen betalen kan. Dit kan bij steeds meer webwinkels. Ook parfum achteraf betalen behoort tot de opties. Vandaag laten we je zien bij welke webwinkels je deze opties hebt en geven we je ook handige tips mee waar je op moet letten bij het in termijnen betalen van je parfum.

Bekijk direct:

Hoe kun je parfum in termijnen betalen?

Je vindt bij drie verschillende sites een goede mogelijkheid om je parfum in termijnen te betalen. De eerste website die je deze optie biedt, is Lyko.com. Deze website draait volledig om persoonlijke verzorging en heeft daarom ook een grote afdeling met allerlei parfums voor zowel mannen als vrouwen. Lyko.com biedt je meteen meerdere manieren om je parfum af te rekenen. Je kunt ze natuurlijk met verschillende aanbieders direct aanschaffen, maar je kunt ook het parfum in termijnen betalen of je parfum achteraf betalen. Dit alles wordt geregeld met behulp van Klarna.Klarna is een ontzettend handige dienst die je veel vrijheid geeft rond het betalen van je favoriete producten. Grote kans dat je Klarna als betalingsmogelijkheid al eens eerder voorbij hebt zien komen, want de dienst werkt met honderden internationale merken samen. Het grote voordeel van Klarna is dat je vaak geen rente over je aankoopbedragen hoeft te betalen. Zo heb je dus wél de vrijheid rondom het bepalen van het moment van betaling, maar niet de bijkomende verplichting om dan rente te betalen over je aankopen. Ideaal dus! Bij Lyko.com kun je Klarna dus zowel gebruiken om je favoriete parfum in meerdere termijnen te betalen of deze binnen 30 dagen na aankoop in een keer te betalen.Een andere online shop die je de mogelijkheid geeft om je parfum achteraf te betalen, is Deloox.nl. Ook deze website werkt hiervoor samen met het hierboven beschreven platform Klarna. Zo kun je ideaal je parfum online bestellen en deze betalen wanneer het jou het allerbeste uitkomt.Ten slotte kun je terecht bij deonlinedrogist.nl, waar je je parfum achteraf kunt betalen met behulp van Billink. Dit platform helpt je om heel overzichtelijk al je producten achteraf te betalen. Zo krijg je via Billink je digitale factuur. Het handige aan Billink is dat je deze ook handig terug kunt zien in de eigen app van Billink, die je kunt downloaden op je smartphone of tablet. Betalingen via Billink werken tot een maximale ordergrootte van 400 euro. Om er zeker van te zijn dat je je producten echt zelf krijgt, kun je een bestelling via Billink alleen bij je thuis af laten leveren na het zetten van een handtekening voor ontvangst. Je kunt dus niet kiezen voor aflevering bij de buren of bij een ophaalpunt. Het gebruiken van Billink is wel volledig gratis: je betaalt dus geen transactiekosten of een rente over het aankoopbedrag.

Aandachtspunten bij parfum in termijnen betalen

Je parfum op afbetaling kopen biedt je veel vrijheid, maar brengt ook wat extra zaken waar je aandacht aan moet geven met zich mee. Zo moet je wanneer je je parfum gespreid betalen wilt rekening houden met een zogeheten BKR registratie. Als je voor meer dan 250 euro aan goederen op rekening bestelt of achteraf wilt betalen, krijg je zo’n tijdelijke positieve registratie. Geen zorgen: wanneer je de bestelling volledig hebt afbetaald, vervalt de registratie volledig. Een dergelijke registratie van BKR voorkomt dat consumenten te veel van dergelijke betalingen op hetzelfde moment open hebben staan en daar later mee in de problemen komen.Ook is het handig om de bijbehorende app van een dienst te downloaden als deze beschikbaar is. we haalden bijvoorbeeld de app van Billink al aan. Zo is er ook een bijbehorende Klarna-app. Zo’n applicatie geeft je vaak handige inzichten rondom je openstaande betalingen. Zo zie je bijvoorbeeld aan welke website je nog een nieuwe termijn over moet maken, hoe groot dit bedrag is en wanneer de uiterste datum voor de betaling is. Met de app heb je al je zaken dus overzichtelijk op een rijtje en vergeet je nooit meer een betaling. Lukt het een keer niet om een termijn op tijd te betalen? Dan kun je via de app heel gemakkelijk contact opnemen met de geldverstrekker, die in veel gevallen samen met jou op zoek gaat naar een passende oplossing.

bekijk video: Parfum in termijnen betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Parfum in termijnen betalen