Ard-Jan Bredewout

Specialist geld, betalen & lenen

Vanaf augustus 2020 is er een nieuwe wet in werking getreden welke partijen verbiedt om een hogere rente dan 10% te vragen voor koop op afbetaling. Sinds die tijd ben ik me volledig gaan verdiepen in de markt voor achteraf en in termijnen betalen. Termijnbetaling is sindsdien een stuk vriendelijker geworden voor consumenten, maar het blijft een complexe wereld met ontzettend veel variabelen. Mijn doel is om consumenten een zo transparant mogelijk beeld te geven van achteraf of in termijnen betalen.  

Update december 2023:

Door renteverhogingen en inflatie zijn de regels voor koop op afbetaling weer iets veranderd. De maximale rente bedraagt nu 14%. Hierdoor is het nog belangrijker geworden om je goed voor te laten lichten voordat je besluit een koop op afbetaling te doen. Met deze website probeer ik je daarbij zoveel mogelijk te helpen.

 

ard-jan
Betaling.nl: Transparantie in betalen

De missie van Betaling.nl is om consumenten zo goed mogelijk in te lichten over verschillende manieren van betalen. Hierbij wordt er met name ingezoomd op achteraf en in termijnen betalen, omdat blijkt dat hier de meeste informatie behoefte bij consumenten bestaat. Ard-Jan Bredewout staat aan de basis van dit platform en heeft het plan om vanaf oktober 2022 dit platform verder uit te bouwen tot het grootste patform van Nederland over geld en betalen. 

Wil je meer informatie over hoe je producten op verschillende manieren kan betalen? Gebruik dan de zoekfunctie op onze homepage

Neem contact met ons op

Heb je vragen- of opmeringen? Neem contact met ons op via de button hiernaast.